|
Post by Kuba on Apr 20, 2024 21:04:27 GMT 1
Jeżeli to co robi Tolkien jest pozą to zbyt spójna jest ta poza. Nie dałby rady jej utrzymać z taką jakością.
|
|
|
Post by szczyl on Apr 20, 2024 21:04:52 GMT 1
pozostają dwa pytania czy kawusia jest best of the rest i czy faktycznie chuj z tym protasiewiczem
|
|
|
Post by Kuba on Apr 20, 2024 21:05:14 GMT 1
a Osa zagrał tak jakby był albo niewinnym trolem, albo już pogodzonym z porażką i sfrustrowanym mafiozą. Ciężko powiedzieć.
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 20, 2024 21:05:20 GMT 1
Dobra, bo to istotne. Wiktoria dała głos na mnie. Na mnie jest trójka, w tym ja sam, ale nie ma mnie przed linczem. Wiktoria korzysta z okazji. Nie atakuje z kolei Szczyla, dlaczego? Szczyl mógł przełamać remis. Niby plus dla Szczyla. Jakby była ze Szczylem w mafii, to mogła dać na Kubę, byłby znowu remis trójstronny, a Szczyl mógłby uciec w bok głosem, wytłumaczyłby się. Albo mógł wtedy poświęcić Wiktorię. To byłby lepszy bonus dla niego. Ergo, Szczyl niewinny? No bo zareagował nieoptymalnie, Wiktoria mogła dać na Szczyla, Szczyl na Wiktorię -> lepsza sytuacja niż obecnie. Wiktoria mogła dać na Kubę, Kuba na Wiktorię -> lepsza sytuacja niż obecnie. X-factorem tutaj jestem ja, mogliby się spodziewać, że jak wejdę, to będę jednak się ratował. Dlatego to trochę obniża pewność cleara Szczyla tutaj, bo mógłbym na niego dać, a lepiej stracić Wiktorię niż Szczyla. Ale mógłbym też dać na Kubę. Bo z tego co piszecie naprawdę nie kumacie mojego sposobu gry. Kuba hard-clear, Szczyl soft, ale muszę się zastanowić jeszcze na ile się bali sytuacji, że dam na niego przy wymuszonym remisie Szczyl - Wiktoria - Tolkien. Przy czym wcale nie musieli do takiego doprowadzać.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 20, 2024 21:05:38 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 20, 2024 21:05:38 GMT 1
Dobry symulator paprotki szczylu
|
|
|
Post by Kuba on Apr 20, 2024 21:06:38 GMT 1
Co to jest symulator paprotki?
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 20, 2024 21:06:51 GMT 1
|
|
|
Post by szczyl on Apr 20, 2024 21:07:47 GMT 1
Dobry symulator paprotki szczylu w sensie że tak dobrze pograłem?
|
|
|
Post by Kuba on Apr 20, 2024 21:08:00 GMT 1
Jakbym ja był na miejscu Szczyla z Wiktorią w mafii, to bym dał na nią głos tak w okolicy 19-20 chyba.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 20, 2024 21:08:26 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 20, 2024 21:08:26 GMT 1
Dobry symulator paprotki szczylu Postawiłbyś za niego paprotkę i efekt byłby ten sam
|
|
|
Post by szczyl on Apr 20, 2024 21:09:45 GMT 1
|
|
|
Post by Kuba on Apr 20, 2024 21:09:51 GMT 1
No niby tak, ale za ciebie trochę też. To znaczy ty miałeś taki efekt na rozgrywkę, że ja się wkurwiłem. Więcej efektów nie pamiętam.
|
|
|
Post by Kuba on Apr 20, 2024 21:10:55 GMT 1
A Szczyl miał ten efekt, że chociaż przy linczu go nie było to Wiktoria dość szybko się znalazła wśród osób niskonotowanych.
|
|
|
Post by Kuba on Apr 20, 2024 21:11:51 GMT 1
A no i Kawusia mi się dosyć uniewinniła reakcjami na zaczepki Protasiewicza, ale to ciężko powiedzieć na ile to jego zasługa a na ile samej Kawusi. Raczej Kawusi zasługa.
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 20, 2024 21:13:35 GMT 1
kawa | victoria | szczyl | | osa | szczyl | tolkien | tolkien | hp | tolkien | protasiewicz | kuba | victoria | kuba | kuba | victoria |
IMO z perspektywy mafii Szczyl - Victoria aż się prosi o taką sytuację. Mają remis trójstronny Victoria - Tolkien - Kuba, wbijam ja i mam Victorię której wcześniej nie chciałem dziś linczować i Kubę, o którym pisałem w temacie, że dziś on. Więc prędzej na Kubę.
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 20, 2024 21:14:31 GMT 1
Efekt jest taki, że Kuba jest prawdopodobnie niewinny, może spaść z remisu albo może spaść moim głosem, jak Kuba spada, to ja mam przejebane i przejebane ma Wiktoria, ja spadam - profit dla Wiki, spada Wika -> ja spadam po Wice.
|
|
|
Post by Kuba on Apr 20, 2024 21:14:52 GMT 1
kawa | victoria | szczyl | | osa | szczyl | tolkien | tolkien | hp | tolkien | protasiewicz | kuba | victoria | kuba | kuba | victoria |
IMO z perspektywy mafii Szczyl - Victoria aż się prosi o taką sytuację. Mają remis trójstronny Victoria - Tolkien - Kuba, wbijam ja i mam Victorię której wcześniej nie chciałem dziś linczować i Kubę, o którym pisałem w temacie, że dziś on. Więc prędzej na Kubę. Ty w sumie.
|
|
|
Post by Kuba on Apr 20, 2024 21:15:30 GMT 1
Ja nawet nie wziąłem pod uwagę, że naprawdę miasto jest tak głupie, żeby mnie przegłosować. Totalnie na wyjebce z przekonaniem, że dziś pada Victoria grałem. Jedyne co mnie martwiło to czy ta Victoria faktycznie jest w mafii.
|
|
|
Post by Kuba on Apr 20, 2024 21:16:13 GMT 1
Ale Victoria nie mogła zagłosować na mnie po tym jak mnie uniewinniała tyle czasu. To by ją totalnie wjebało.
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 20, 2024 21:16:37 GMT 1
Ja bym na Ciebie nie zagłosował, ale widzę, że nie był to ogólnie podzielany pogląd. Więc spodziewam się, że mogliby tak pomyśleć, bo w temacie mieli wprost napisane - Kuba podejrzany, Wiktoria nie podejrzana, a co mi autyzm gra we łbie to nie znaju.
|
|