|
Rozgrywka
Apr 19, 2024 20:00:19 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 19, 2024 20:00:19 GMT 1
nie robię założeń na linii szczyl - osa, nie myślałem o nich + na takich założeniach możesz się spektakularnie wypierdolić to z jakich założeń ci wyszło, że moje podbicie głosu szczyla jest mafijne? no doczepiasz się i doklepujesz uwinnenia twoich szczylowych oponentów (szczyl dał trójkę) - postawa dla ciebie korzysta i jednocześnie konformistyczna daj jakiś tejk na czyjąś winę we mnie to zwrot oskarżeń "HEHEHE udawałem debila złapałeś się!", w drukarkę i wiktorię to konformizm + możliwe chronienie dupy daj coś oryginalnego
|
|
|
Rozgrywka
Apr 19, 2024 20:01:00 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 19, 2024 20:01:00 GMT 1
Tak dużo niepotrzebnych słów.
|
|
|
Post by Zdechły Osa on Apr 19, 2024 20:01:17 GMT 1
"budować swoją pozycję w opozycji do błędnych typów Szczyla" o tak jak mówiłem, w grze na trzy lincze z questem to chujowy argument za twoją niewinnością, nadwiedzowe uniewinnianie będzie mniej opłacalne niż linczowanie niewinnych patrz ja jeszcze nie doszedłem do tego co będzie niekorzystne dla mafii w tej edycji, po prostu mi to nie zawracało głowy zbytnio, a Ty akurat to masz przekalkulowane
|
|
|
Rozgrywka
Apr 19, 2024 20:01:39 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 19, 2024 20:01:39 GMT 1
Może Pani Wiktoria Sprawiedliwości jest w ugrupowaniu przeciwnym?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 19, 2024 20:02:01 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 19, 2024 20:02:01 GMT 1
"budować swoją pozycję w opozycji do błędnych typów Szczyla" o tak jak mówiłem, w grze na trzy lincze z questem to chujowy argument za twoją niewinnością, nadwiedzowe uniewinnianie będzie mniej opłacalne niż linczowanie niewinnych patrz ja jeszcze nie doszedłem do tego co będzie niekorzystne dla mafii w tej edycji, po prostu mi to nie zawracało głowy zbytnio, a Ty akurat to masz przekalkulowane nom bo szukam mafii i myślę, co byłoby dla niej korzystne/niekorzystne pod kątem potencjalnych przynależności graczy
|
|
|
Post by Zdechły Osa on Apr 19, 2024 20:02:04 GMT 1
jeśli nie zauważasz oryginalności moich tez to jest to twój problem, nie mój.
|
|
|
Post by Zdechły Osa on Apr 19, 2024 20:03:08 GMT 1
patrz ja jeszcze nie doszedłem do tego co będzie niekorzystne dla mafii w tej edycji, po prostu mi to nie zawracało głowy zbytnio, a Ty akurat to masz przekalkulowane nom bo szukam mafii i myślę, co byłoby dla niej korzystne/niekorzystne pod kątem potencjalnych przynależności graczy a może dlatego, że jesteś w mafii i wiesz co w tej edycji dla mafii jest korzystne? i że korzystne jest wpierdolenie w kolejke niewinnej osy na mętnych podstawach
|
|
|
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 19, 2024 20:03:20 GMT 1
Bzzzzzz. Bzzzzzzz. Bzzzzzzzz. Bach. (Jan Sebastian). ll BZZZZZZZZZZZZZZZZZZZRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR stukupuk stukupuk Chwilowy błąd druku.
|
|
|
Post by Zdechły Osa on Apr 19, 2024 20:04:43 GMT 1
poza tym mafijne jest to, że w ogóle nie dopuszczasz, że się mylisz co do mnie, w momencie w którym ja ci ładnie wyłożyłem dlaczego jestem niewinny. Tak jakby twoim celem było pojedynkowanie się ze mną, a nie rzeczywiste szukanie mafiozy.
|
|
|
Post by szczyl on Apr 19, 2024 20:05:07 GMT 1
Kurwa nie dość że dwóch frajerow sobie robi 1v1 to jeszcze odjebali w trzy godziny pełen cykl giery i już doszło do tego czy jeden mafijny siuras by podbił moje „typy” napisane po trzech stronach i godzinie gry, czy też by ich nie podbił
Strasznie to nieprzyjemne
|
|
|
Rozgrywka
Apr 19, 2024 20:05:45 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 19, 2024 20:05:45 GMT 1
nom bo szukam mafii i myślę, co byłoby dla niej korzystne/niekorzystne pod kątem potencjalnych przynależności graczy a może dlatego, że jesteś w mafii i wiesz co w tej edycji dla mafii jest korzystne? i że korzystne jest wpierdolenie w kolejke niewinnej osy na mętnych podstawach hmm, myślę, że to na razie twój najsłabszy argument do tej pory poza tym nie kolejkuję i mam zajebiste podstawy
|
|
|
Rozgrywka
Apr 19, 2024 20:07:18 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 19, 2024 20:07:18 GMT 1
poza tym mafijne jest to, że w ogóle nie dopuszczasz, że się mylisz co do mnie, w momencie w którym ja ci ładnie wyłożyłem dlaczego jestem niewinny. Tak jakby twoim celem było pojedynkowanie się ze mną, a nie rzeczywiste szukanie mafiozy. ten post jest w miarę prawdziwy, moim celem jest pojedynkowanie się z tobą, ponieważ miałem zastrzeżenia do twojej gry
|
|
|
Post by Kuba on Apr 19, 2024 20:07:39 GMT 1
Jest duża szansa, że Osa i Kawa są razem w mafii. Głównym powodem dlaczego w mafii razem pewnie nie są, jest istnienie Victorii. Jeśli jednak Victoria przestałaby istnieć, a mafia nadal będzie miała dwie osoby. Wtedy Osa i Kawa to całkiem prawdopodobny typ.
|
|
|
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 19, 2024 20:08:57 GMT 1
Jest duża szansa, że Osa i Kawa są razem w mafii. Głównym powodem dlaczego w mafii razem pewnie nie są, jest istnienie Victorii. Jeśli jednak Victoria przestałaby istnieć, a mafia nadal będzie miała dwie osoby. Wtedy Osa i Kawa to całkiem prawdopodobny typ. Błąd podnoszenia papieru w kasecie.
|
|
|
Post by Kuba on Apr 19, 2024 20:09:01 GMT 1
właśnie to, że podbiłem typy Szczyla i Kuby najdobitniej swiadczy o mojej niewinności xD Tak nie jest.
|
|
|
Post by Zdechły Osa on Apr 19, 2024 20:09:58 GMT 1
właśnie to, że podbiłem typy Szczyla i Kuby najdobitniej swiadczy o mojej niewinności xD Tak nie jest. oczywiście, że jest
|
|
|
Rozgrywka
Apr 19, 2024 20:10:31 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 19, 2024 20:10:31 GMT 1
Szczyl jest w ugrupowaniu przeciwnym i to chyba z Kubą Jakubem.
|
|
|
Post by Kuba on Apr 19, 2024 20:10:33 GMT 1
Tak dużo niepotrzebnych słów. Opisujesz swoje książki?
|
|
|
Post by Zdechły Osa on Apr 19, 2024 20:11:08 GMT 1
chyba, że sugerujesz, że nie wykorzystałbym nadwiedzy co do typów szczyla do zbudowania sobie lepszej pozycji od niego. ale to dośc hm... kontrowersyjna teza.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 19, 2024 20:11:32 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 19, 2024 20:11:32 GMT 1
Tak dużo niepotrzebnych słów. Opisujesz swoje książki? Drogi Panie...
|
|