|
Post by Zdechły Osa on Apr 19, 2024 20:25:59 GMT 1
długość edycji nie ma znaczenia, wystarczy postawic sie z drugiej strony. bronić victorii tak by jej nie obronić xD by potem pod pociąg wjebać z dwóch kolejnych niewinnych. dobijanie niewinnej victorii byłoby tu w chuj nieoptymalne. To akurat jest prawda, Victoria to świetna osoba, żeby ją holować do meczówki, ale ta gra tak nie działa, że z twojego ataku na nią wynika twoja niewinność. Bo może jesteś na przykład w mafii z drukarką i liczysz, że po śmierci niewinnej Victorii oberwie się mi/Szczylowi. Jest wiele potencjalnych czynników. no ale gdyby tak było to właśnie bym stawał w opozycji do szczyla i liczył, że szybki lincz na victorii jego wrzuci w bęben maszyny głosującej, ja nie znajduję sytuacji, w której dla mnie w mafii byłoby optymalne podbijanie typów szczyla. Zawsze stawanie w opozycji do niego jest korzystniejsze. Niezależnie z kim miałbym być w tej mafii.
|
|
|
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 19, 2024 20:26:07 GMT 1
Poza tym takie szybkie uporządkowanie gry gdzie wskazuje się dwóch głównych winnych, a później otwarcie frontu na dwóch kolejnych graczy, jest bardzo korzystne z punktu widzenia mafiozy. To jest już ten moment w którym zastanawiamy się czy szczyl w ogóle wskazał tam winnych czy po prostu dwie kreacje ze słabym wejściem i osę czy jeszcze nie? BŁĄD CZUJNIKA WYŁĄCZ > WŁĄCZ
|
|
|
Post by Kuba on Apr 19, 2024 20:26:26 GMT 1
Najlepiej porusza się po labiryncie jego stwórca.
|
|
|
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 19, 2024 20:27:51 GMT 1
Najlepiej porusza się po labiryncie jego stwórca. O! Miło, że ktoś zareagował 😉
|
|
|
Post by szczyl on Apr 19, 2024 20:28:37 GMT 1
co jest tak brzydkiego w tym, że dwóch ludzi się ze sobą nie zgadza? No czytać się was nie da A to powoduje że zaczynam się zastanawiać jakie są szanse że dwóch niewinnych zacznie godzinę od startu edycji grać jak przyjeby i robić z tego 1v1 jest ryzyko, ale w sumie to jest fajna nisza dla mafiozy, tak sobie myślę nie wiem czy bym szedł tak daleko jak Kuba w tych teoriach, ale kierunek mi się podoba i dlatego pytam innych co sądzą o wyjebaniu was obu a skoro tak bardzo lubisz zagrania z perspektywy jakie jest najbardziej optymalne zagranie dla mafijnego szczyla albo osy to co mi powiesz na ten temat, daliście z kawusia mafiozie szczylowi prezent a on wszedł all in czy nie? bo zaczynasz jakieś nieśmiałe ruchy w moją stronę robić to przejdźmy do sedna byczku
|
|
|
Post by Zdechły Osa on Apr 19, 2024 20:32:13 GMT 1
moim zdaniem Szczylu na siłę próbujesz udowodnić, że nasz spór jest sztuczny, z mojej strony nie jest, kwestię tego czy argumentacja mojego oponenta jest spójna pozostawiam Tobie
|
|
|
Post by szczyl on Apr 19, 2024 20:35:50 GMT 1
Ale to Kuba twierdzi, że to jest ustawka Ja aż tak daleko nie idę, no ale skoro jesteście tak bardzo przekonani o swojej winie po trzech godzinach gry, to ja mówię że robimy speedrun i sprawdzamy was
No i zamiast dostać poparcie od któregos z was albo w ogóle kogokolwiek innego niż ewentualnie Kuba, wchodzimy w kręcenie się w kółko a ja dostaje returnem
Jak tak lubisz rozrysowywanie sobie akcji w paincie to sobie rozrysuj o czym to świadczy Ja jeszcze nie wiem bo mi się nie chciało tego przekminic jeszcze
|
|
|
Post by szczyl on Apr 19, 2024 20:37:53 GMT 1
A przez to że jak mówiłem czytać się was nie da, analiza argumentacji twojego oponenta jest bardzo nisko na liście moich priorytetów Bo kurwa to jest wyjęte z 1v1 a nie edycji w mafie, a to duża różnica
|
|
|
Post by Zdechły Osa on Apr 19, 2024 20:39:51 GMT 1
nie kumam Cię, dostarczamy Ci materiału, a Ty marudzisz, że się nas nie da czytać.
|
|
|
Post by Kuba on Apr 19, 2024 20:40:58 GMT 1
A przez to że jak mówiłem czytać się was nie da, analiza argumentacji twojego oponenta jest bardzo nisko na liście moich priorytetów Bo kurwa to jest wyjęte z 1v1 a nie edycji w mafie, a to duża różnica Tak szczerze to argument Kawy przeciwko Osie był całkiem niezły i zrozumiały.
|
|
|
Post by szczyl on Apr 19, 2024 20:42:55 GMT 1
A przez to że jak mówiłem czytać się was nie da, analiza argumentacji twojego oponenta jest bardzo nisko na liście moich priorytetów Bo kurwa to jest wyjęte z 1v1 a nie edycji w mafie, a to duża różnica Tak szczerze to argument Kawy przeciwko Osie był całkiem niezły i zrozumiały. Wiem, to z mojej strony figura retoryczna, żeby się nie pozwolić na wpierdolenie rozgrywki w tory, w których 70% dotyczy napierdalania się między osa i kawa
|
|
|
Post by Kuba on Apr 19, 2024 20:43:36 GMT 1
Niech robią co chcą.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 19, 2024 20:43:54 GMT 1
via mobile
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 19, 2024 20:43:54 GMT 1
Szczylu.
|
|
|
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 19, 2024 20:43:58 GMT 1
😉💪
|
|
|
Post by Zdechły Osa on Apr 19, 2024 20:46:49 GMT 1
Tak szczerze to argument Kawy przeciwko Osie był całkiem niezły i zrozumiały. Wiem, to z mojej strony figura retoryczna, żeby się nie pozwolić na wpierdolenie rozgrywki w tory, w których 70% dotyczy napierdalania się między osa i kawa no czyli jesteśmy niewinni?
|
|
|
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 19, 2024 20:48:25 GMT 1
Warto posłuchać, zrelaksować się...Bioderka same chodzą 😉😉
|
|
|
Post by szczyl on Apr 19, 2024 20:50:18 GMT 1
Wiem, to z mojej strony figura retoryczna, żeby się nie pozwolić na wpierdolenie rozgrywki w tory, w których 70% dotyczy napierdalania się między osa i kawa no czyli jesteśmy niewinni? to co teraz robię nie ma związku z waszą przynależnością
|
|
|
Post by Zdechły Osa on Apr 19, 2024 20:51:16 GMT 1
a może jesteś w mafii z Kawusią i chciałeś żebym skończył ten nieprzyjemny dla niej konflikt?
|
|
|
Post by szczyl on Apr 19, 2024 20:51:50 GMT 1
No masz nas dlatego chce go wyjebac na alibi
|
|
|
Post by szczyl on Apr 19, 2024 20:52:30 GMT 1
|
|