|
Post by szczyl on Apr 22, 2024 15:01:36 GMT 1
brawo
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 22, 2024 15:01:40 GMT 1
no i tyle, zagadka rozwiązana
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 15:02:47 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 22, 2024 15:02:47 GMT 1
co brawo szczyl jak sam żeś się ze mną zgodził, że po chuj Protas se miał utrudniać
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 22, 2024 15:03:51 GMT 1
była kiedyś taka sytuacja, że trzeba było ukurwić gracza X, bo dzień później już brakłoby na niego głosów przy statusie jaki był w mieście
no i to jest sytuacja, kiedy trzeba ukurwić Protasiewicza, bo pewnie nie ma na nim questa, w dalszej kolejności Drukarkę, bo od końca D1 już nie gra w grę, ale przemyślałem te fikoły Wiktorii i to faktycznie ciężko byłoby w tym składzie osobowym zrobić. możliwe, ale nie tak prawdopodobne jak stosunek do Protasa.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 15:03:53 GMT 1
via mobile
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 22, 2024 15:03:53 GMT 1
🤦🏼♂️
|
|
|
Post by szczyl on Apr 22, 2024 15:04:43 GMT 1
no po chuj po chuj
ale jak ty mi rośniesz tolkien jednak szuka tej mafii no jest ten kuba niby ale w zasadzie też lepiej niż gorzej
no to kto mi zostaje
|
|
|
Post by Kuba on Apr 22, 2024 15:05:13 GMT 1
kurde no jak kuba wejdzie i napisze nawet oczywistości to znowu mnie tak przyjemnie drapie w odpowiednim miejscu Co ty masz na myśli w ogóle? Mnie wyjebała gorączka wczoraj. Dzisiaj właśnie skończyłem pracować, a gorączka mi zleciała do 37 stopni.
|
|
|
Post by Kuba on Apr 22, 2024 15:05:35 GMT 1
plot-twistem jest Kawusia, bo nie wierzę, że jest aż takim debilem, ale może się zaskoczę Dlaczego Kawusia miałaby być debilem jeśli jest w mafii?
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 22, 2024 15:05:53 GMT 1
kurde no jak kuba wejdzie i napisze nawet oczywistości to znowu mnie tak przyjemnie drapie w odpowiednim miejscu Co ty masz na myśli w ogóle? Mnie wyjebała gorączka wczoraj. Dzisiaj właśnie skończyłem pracować, a gorączka mi zleciała do 37 stopni. też nie wiem czemu to napisał
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 15:06:00 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 22, 2024 15:06:00 GMT 1
no po chuj po chuj ale jak ty mi rośniesz tolkien jednak szuka tej mafii no jest ten kuba niby ale w zasadzie też lepiej niż gorzej no to kto mi zostaje Czy szczyl uniewinnia graczy za szukanie mafii?
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 22, 2024 15:06:21 GMT 1
plot-twistem jest Kawusia, bo nie wierzę, że jest aż takim debilem, ale może się zaskoczę Dlaczego Kawusia miałaby być debilem jeśli jest w mafii? przeczytaj to jeszcze raz jak jest w mieście to jest niemądry w mafii by grał całkiem mądrze
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 15:06:23 GMT 1
via mobile
Post by smaczna kawusia on Apr 22, 2024 15:06:23 GMT 1
on ma na myśli, że jak w mieście to debil jestem
|
|
|
Post by szczyl on Apr 22, 2024 15:06:57 GMT 1
była kiedyś taka sytuacja, że trzeba było ukurwić gracza X, bo dzień później już brakłoby na niego głosów przy statusie jaki był w mieście no i to jest sytuacja, kiedy trzeba ukurwić Protasiewicza, bo pewnie nie ma na nim questa, w dalszej kolejności Drukarkę, bo od końca D1 już nie gra w grę, ale przemyślałem te fikoły Wiktorii i to faktycznie ciężko byłoby w tym składzie osobowym zrobić. możliwe, ale nie tak prawdopodobne jak stosunek do Protasa. no tam jeszcze się możesz bawić w obstawianie czy victoria spodziewając się że będzie analizowany spew się pokusiła na coś innego niż wjebanie swojego do szarej strefy (pomarańczowa drukarka, ja i kuba na zielono, reszta znaki zapytania)
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 22, 2024 15:07:07 GMT 1
oj no zdarzają się potknięcia kawuś
|
|
|
Post by szczyl on Apr 22, 2024 15:07:15 GMT 1
kurde no jak kuba wejdzie i napisze nawet oczywistości to znowu mnie tak przyjemnie drapie w odpowiednim miejscu Co ty masz na myśli w ogóle? Mnie wyjebała gorączka wczoraj. Dzisiaj właśnie skończyłem pracować, a gorączka mi zleciała do 37 stopni. że mi dobrze twój posting wchodzi
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 15:07:21 GMT 1
via mobile
Post by Urządzenie wielofunkcyjne HP on Apr 22, 2024 15:07:21 GMT 1
była kiedyś taka sytuacja, że trzeba było ukurwić gracza X, bo dzień później już brakłoby na niego głosów przy statusie jaki był w mieście no i to jest sytuacja, kiedy trzeba ukurwić Protasiewicza, bo pewnie nie ma na nim questa, w dalszej kolejności Drukarkę, bo od końca D1 już nie gra w grę, ale przemyślałem te fikoły Wiktorii i to faktycznie ciężko byłoby w tym składzie osobowym zrobić. możliwe, ale nie tak prawdopodobne jak stosunek do Protasa. Co ty pierdolisz, siedzę tu z wami kiedy mogę i daje input mimo że kurwa jestem tysiąc kilometrów od domu. Mógłbym się tym tłumaczyć ale tego nie robię, bo CHCĘ GRAĆ W GRĘ. A tobie zawsze coś nie pasuje. Wyjebmy dzisiaj Tolkiena bo mnie pojebie, codziennie to samo gówno, jak w przeręblu.
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 22, 2024 15:07:27 GMT 1
była kiedyś taka sytuacja, że trzeba było ukurwić gracza X, bo dzień później już brakłoby na niego głosów przy statusie jaki był w mieście no i to jest sytuacja, kiedy trzeba ukurwić Protasiewicza, bo pewnie nie ma na nim questa, w dalszej kolejności Drukarkę, bo od końca D1 już nie gra w grę, ale przemyślałem te fikoły Wiktorii i to faktycznie ciężko byłoby w tym składzie osobowym zrobić. możliwe, ale nie tak prawdopodobne jak stosunek do Protasa. no tam jeszcze się możesz bawić w obstawianie czy victoria spodziewając się że będzie analizowany spew się pokusiła na coś innego niż wjebanie swojego do szarej strefy (pomarańczowa drukarka, ja i kuba na zielono, reszta znaki zapytania) już to robiłem.
|
|
|
Post by szczyl on Apr 22, 2024 15:07:56 GMT 1
no po chuj po chuj ale jak ty mi rośniesz tolkien jednak szuka tej mafii no jest ten kuba niby ale w zasadzie też lepiej niż gorzej no to kto mi zostaje Czy szczyl uniewinnia graczy za szukanie mafii? niektórych tak ale to taki temat o którym wolę się teraz nie wypowiadać
|
|
|
Post by John Ronald Reuel Tolkien on Apr 22, 2024 15:08:24 GMT 1
była kiedyś taka sytuacja, że trzeba było ukurwić gracza X, bo dzień później już brakłoby na niego głosów przy statusie jaki był w mieście no i to jest sytuacja, kiedy trzeba ukurwić Protasiewicza, bo pewnie nie ma na nim questa, w dalszej kolejności Drukarkę, bo od końca D1 już nie gra w grę, ale przemyślałem te fikoły Wiktorii i to faktycznie ciężko byłoby w tym składzie osobowym zrobić. możliwe, ale nie tak prawdopodobne jak stosunek do Protasa. Co ty pierdolisz, siedzę tu z wami kiedy mogę i daje input mimo że kurwa jestem tysiąc kilometrów od domu. Mógłbym się tym tłumaczyć ale tego nie robię, bo CHCĘ GRAĆ W GRĘ. A tobie zawsze coś nie pasuje. Wyjebmy dzisiaj Tolkiena bo mnie pojebie, codziennie to samo gówno, jak w przeręblu. do oceny twojej gry nie trzeba szukać nadajników na kaszubach tylko wystarczy wejść w posty i zobaczyć różnicę d1 vs obecnie. nie chodzi o wolumen.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 22, 2024 15:08:30 GMT 1
via mobile
Post by Jacek Protasiewicz on Apr 22, 2024 15:08:30 GMT 1
Czy jest czymś dziwnym albo nietypowym że mam mniej do powiedzenia od was w momencie liczenia formatów i questów?
|
|