|
Post by Paco Moncayo on Apr 25, 2024 18:28:42 GMT 1
Ja na Magnusa głosuję
|
|
|
Post by magnata on Apr 25, 2024 18:38:31 GMT 1
Magnus nie wydaje mi się być mafią, tłumaczę sobie chyba to tym, że wczoraj bronił Topielca jako jeden z nielicznych, albo w sumie jako jedyny.
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 25, 2024 18:55:38 GMT 1
magnata Robert Bresson Nerevaryjczyk
wierzę waszej trójce że jesteście w mieście, zobaczymy czy mnie ta wiara zaprowadzi do przegranej, wnioskuję to tylko z nieostrożnych wpisów gdzie parokrotnie brzmicie jakbyście byli w mafii, gdzie ktoś z mafii by jakąś ostrożność zachował
Olisadebe wciąż na dzikiej karcie, już sam nie mogę sobie przypomnieć kto mnie ciągle odwodzi od przekonania, że to mafijny krętacz
Paco Moncayo - pewniak w mafii, za dużo już mi słodzisz, zbyt asertywnie się angażujesz, nie szukasz komunikacji w mieście, szukasz zmiany w wynikach, po prostu cię nie kupuję. wiem że chcesz czytać jak się produkuję, łatwo wtedy namieszać mi w bani i wiedzieć gdzie przekierować głosy miasta
Maruda - ładne te posty, ładnie opakowane, ale wciąż mi tam kłują w oko jakieś lekkie kryształki nieszczerości.
Carlsberg - największa niewiadoma rozgrywki dla mnie, szczególnie od kiedy okazało się że topielica nie jest w mafii. szybki run po postach nie przekona mnie w tej chwili w żadną stronę.
mafia targetująca Bressona to bardzo mądry ruch, chłopak wydaje się mieć lekki wajb mafijnej agentury, gdyby nie moje wymiany 1v1 na początku gry w których wyczułem mocne nieskrępowanie tym co się napisze to pewnie bym już to był w stanie kupić. w tej chwili tylko wyostrza mi to uwagę na targetujących.
magnata, Bresson, Nerevaryjczyk - jeśli jesteście w stanie mi zaufać (chyba mieliśmy wystarczająco konfrontacji 1v1 żebyście mogli mnie w miarę wyczuć) to oferuję współpracę przy wieczornych linczach, będziemy na bieżąco się wymieniać spostrzeżeniami na swój temat. resztę bym póki co odsunął na bok. zbyt ryzykowana akcja czy lecimy z tym? co nie pasuje?
|
|
|
Post by Paco Moncayo on Apr 25, 2024 19:04:57 GMT 1
To z kim ja w tej mafii jestem cesarz?
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 25, 2024 19:06:29 GMT 1
to właśnie próbuję ustalić
|
|
|
Post by Paco Moncayo on Apr 25, 2024 19:06:57 GMT 1
W takim wypadku pozostaje mi czekać na wyniki śledztwa.
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 25, 2024 19:07:40 GMT 1
a twoim zdaniem z kim jesteś w mafii?
|
|
|
Post by Paco Moncayo on Apr 25, 2024 19:08:56 GMT 1
Z tobą, nerevarejczykiem i Olisadebe.
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 25, 2024 19:09:31 GMT 1
czemu takie typy?
|
|
|
Post by Paco Moncayo on Apr 25, 2024 19:11:32 GMT 1
Drogą elminacji, z Bressonem za duży konflikt, magente bronię, Carlsberga i Marudę z chęcią bym wywalił.
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 25, 2024 19:16:48 GMT 1
dobra Paco, znowu jesteś dla mnie spoko, znowu mi mieszasz w głowie, jak cię wymienię w drużynie z Nerevaryjczykienm to pomożesz mi ustalić w końcu o co chodzi z tym całym Olisadebe? nawet jak nie jest w mafii to za bardzo mnie chłop wyczerpuje, nie mogę kolejny dzień z rzędu zmieniać głosu z niego
zgadzam się co do zieleni z magentą, zgadzam się z Bressonem. mogłeś oczywiście ładnie przerzucić mój post przeciwko mnie, ale niech już będzie, za mało mi płacą
magenta, Bresson - co sądzicie o Olisadebe? masówka dzisiaj? Carlsberga jeszcze bym poobserwował z bliska, Marudę też z chęcią już bym wyeliminował.
|
|
|
Post by Paco Moncayo on Apr 25, 2024 19:18:53 GMT 1
Olisadebe mi cały czas śmierdzi wożeniem się na dobrym wejściu, ale imo Maruda i Carlsberg lepsze typy na dziś.
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 25, 2024 19:21:53 GMT 1
magenta, Bresson - oddaję głos do studia
Olisadebe, Maruda, czy Carlsberg? a może sądzicie, że Paco to jednak mafioza i mi wszedł do głowy?
chętnie usłyszę opinię Nerevaryjczyka
obecnie mój głos na Olisadebe, najchętniej przekieruję na Marudę
|
|
|
Post by Paco Moncayo on Apr 25, 2024 19:23:33 GMT 1
Przeglądam sobie posty i rzuciło mi się w oczy coś dziwnego. Magnus i topielica weszli dopiero dzisiaj rano, w odstępie mniej niż 2 godziny i Magnus w swoim trzecim poście, ale pierwszym już po pojawieniu się koleżanki pisze do niej: D4, kochana. Może mafia robi sobie z nas jaja, najpierw w ogóle nie pojawia się przez pierwszy dzień, a potem pisze D4, które można zrozumieć jako dzień czwarty, który jeśli przetrwają w komplecie to oznacza ich wygraną? Czy ten post nie jest przerysowany?
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 25, 2024 19:25:21 GMT 1
zwracałem już na to uwagę, dla mnie to jest kompletna anomalia pomiędzy jakimiś wyliczankami i zaangażowanymi postami, ryje mi beret nierówność tego zawodnika
|
|
|
Post by magnata on Apr 25, 2024 19:29:25 GMT 1
Przeglądam sobie posty i rzuciło mi się w oczy coś dziwnego. Magnus i topielica weszli dopiero dzisiaj rano, w odstępie mniej niż 2 godziny i Magnus w swoim trzecim poście, ale pierwszym już po pojawieniu się koleżanki pisze do niej: D4, kochana. Może mafia robi sobie z nas jaja, najpierw w ogóle nie pojawia się przez pierwszy dzień, a potem pisze D4, które można zrozumieć jako dzień czwarty, który jeśli przetrwają w komplecie to oznacza ich wygraną? Czy ten post nie jest przerysowany? W sumie, nadinterpretacja, coś w tym jest
|
|
|
Post by Maruda on Apr 25, 2024 19:31:03 GMT 1
A dziś mam łeb rozjebany i już sam nie wiem co myśleć… czekam na jakieś konkrety od miasta Od miasta...? Przypadek? Ja to tu tylko zostawię A co do Olisabebe to jak pisałem w tym ścianopoście - odpalił się i rozochocił od wyników wczorajszego linczu.. Mógł sobie tym nagrabić
|
|
|
Post by magnata on Apr 25, 2024 19:31:50 GMT 1
zwracałem już na to uwagę, dla mnie to jest kompletna anomalia pomiędzy jakimiś wyliczankami i zaangażowanymi postami, ryje mi beret nierówność tego zawodnika Witam w klubie zrytych beretów, mi cała ta gra jebie na banie… ten Olisadebe niby od początku komuś podpadał, niby były jakieś zagrania w jego stronę ale wybraniał się. Już nie wiem sam kurde, niczego pewien nie jestem a zostało 30 min
|
|
|
Post by magnata on Apr 25, 2024 19:33:49 GMT 1
A dziś mam łeb rozjebany i już sam nie wiem co myśleć… czekam na jakieś konkrety od miasta Od miasta...? Przypadek? Ja to tu tylko zostawię A co do Olisabebe to jak pisałem w tym ścianopoście - odpalił się i rozochocił od wyników wczorajszego linczu.. Mógł sobie tym nagrabić Tej kurwa wiecznie niezadowolonych, myślisz że łapiąc za słówka odwrócisz od siebie uwagę? Zostawiaj to gdzie chcesz i jak chcesz.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 25, 2024 19:34:24 GMT 1
via mobile
Post by magnuscarlsberg on Apr 25, 2024 19:34:24 GMT 1
Paco się broni jak mafia chyba co nie?
|
|