|
Post by Paco Moncayo on Apr 25, 2024 19:35:17 GMT 1
zostawiam na Carlsbergu i już nie zmieniam
|
|
|
Post by magnata on Apr 25, 2024 19:38:01 GMT 1
Paco się broni jak mafia chyba co nie? Na razie tylko typuje, podobnie jak i Ty.
|
|
|
Post by magnata on Apr 25, 2024 19:39:33 GMT 1
Bozia? Reżyser? Powiecie coś?
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 25, 2024 19:40:20 GMT 1
zostawiam na Carlsbergu i już nie zmieniam to chyba będzie błąd Paco. Carlsberg jednak wciąż jest zbyt sfrustrowany błędami miasta z tego co sobie teraz czytam. spróbujmy dzisiaj Olisadebe albo Marudę skoro się co do nich zgadzamy chyba że to ty jesteś brakującym puzzlem w mojej układance (który ciągle wyskakuje z jej centrum jakimś cudem, ustalmy w końcu czy słusznie) magnata, na kogo dzisiaj głosujesz? myślisz że Olisadebe albo Maruda to dobry cel?
|
|
|
Post by Maruda on Apr 25, 2024 19:40:33 GMT 1
Od miasta...? Przypadek? Ja to tu tylko zostawię A co do Olisabebe to jak pisałem w tym ścianopoście - odpalił się i rozochocił od wyników wczorajszego linczu.. Mógł sobie tym nagrabić Tej kurwa wiecznie niezadowolonych, myślisz że łapiąc za słówka odwrócisz od siebie uwagę? Zostawiaj to gdzie chcesz i jak chcesz. No tak, wczoraj zarzekanie się na własne życie, kajanie się, a dziś od samego rana do wieczora Paco zbierał najwięcej "negatywnych opinii", to było siedzenie cicho. Na przeczekanie? Dostałeś teraz plecy, masz poklask i znów czujesz się pewnie i lecisz z tematem. Proste.
|
|
|
Post by magnata on Apr 25, 2024 19:45:22 GMT 1
Tej kurwa wiecznie niezadowolonych, myślisz że łapiąc za słówka odwrócisz od siebie uwagę? Zostawiaj to gdzie chcesz i jak chcesz. No tak, wczoraj zarzekanie się na własne życie, kajanie się, a dziś od samego rana do wieczora Paco zbierał najwięcej "negatywnych opinii", to było siedzenie cicho. Na przeczekanie? Dostałeś teraz plecy, masz poklask i znów czujesz się pewnie i lecisz z tematem. Proste. Dobra, widzę fikolek odwrócenia uwagi od siebie dość mocny, chcesz szykuj na mnie rajd i dojedź mnie, zabijecie kolejnego mieszkańca. Ale tym fikolki zyskałeś mój głos, jest 20:45 i w tym momencie na openmafii zmieniam swój typ na Ciebie.
|
|
|
Post by Paco Moncayo on Apr 25, 2024 19:45:54 GMT 1
zostawiam na Carlsbergu i już nie zmieniam to chyba będzie błąd Paco. Carlsberg jednak wciąż jest zbyt sfrustrowany błędami miasta z tego co sobie teraz czytam. spróbujmy dzisiaj Olisadebe albo Marudę skoro się co do nich zgadzamy chyba że to ty jesteś brakującym puzzlem w mojej układance (który ciągle wyskakuje z jej centrum jakimś cudem, ustalmy w końcu czy słusznie) magnata, na kogo dzisiaj głosujesz? myślisz że Olisadebe albo Maruda to dobry cel? Z mojej perspektywy Carslberg chce wepchnąć mnie pod lincz przed sobą, bo wie, że jak padnie to moja pozycja się poprawi. Ty tak zakładać nie musisz, bo mojego koloru nie znasz.
|
|
|
Post by Maruda on Apr 25, 2024 19:46:20 GMT 1
Jak twoim zdaniem miałbym zrobić jakiś rajd na Ciebie jak ewidentnie jestem tutaj sam? Wrzucam tylko luźne myśli.. póki mogę.
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 25, 2024 19:46:33 GMT 1
w ogóle polecam przyjrzeć się interakcjom trójki Olisadebe, Maruda i Nerevaryjczyk w grze, jakaś dziwna czułość, czego nie mogę zrozumieć przy tak zdystansowanej grze Marudy i Olisadebe
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 25, 2024 19:50:42 GMT 1
ja cię dziś nie linczuję Paco, jeśli uda nam się wybrać wspólny cel z tobą i magentą (i super by było jakby Bresson się pojawił!!!) to możemy zdjąć mafiozę, co najwyżej wyrównać szalę. nie wiem czy znajdziesz wystarczająco chętnych na przekierowanie na Carlsberga, lepiej żebyśmy wybrali kogoś nowego. no chyba że wiesz już jak dziś zagłosuje mafia.
wciąż proponuję Olisadebe, chociaż ten Maruda to jest już naprawdę ciężka korba, więc i na Marudę chętnie zagłosuję
magenta, Bresson - na kogo głosujecie?
|
|
|
Post by magnata on Apr 25, 2024 19:51:13 GMT 1
Jak twoim zdaniem miałbym zrobić jakiś rajd na Ciebie jak ewidentnie jestem tutaj sam? Wrzucam tylko luźne myśli.. póki mogę. Może czas się zastanowić co spowodowało, że jesteś tu sam to po pierwsze. Po drugie wiem, że jeśli byś chciał i miał na mnie jakieś dowody to ludzie by za Tobą poszli, ale ewidentnie nie chcesz tego zrobić.
|
|
|
Post by Paco Moncayo on Apr 25, 2024 19:51:57 GMT 1
To może być Maruda
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 25, 2024 19:52:01 GMT 1
magnata na kogo dzisiaj głosujesz? lecimy w Marudę?
|
|
|
Post by magnata on Apr 25, 2024 19:52:44 GMT 1
ja cię dziś nie linczuję Paco, jeśli uda nam się wybrać wspólny cel z tobą i magentą (i super by było jakby Bresson się pojawił!!!) to możemy zdjąć mafiozę, co najwyżej wyrównać szalę. nie wiem czy znajdziesz wystarczająco chętnych na przekierowanie na Carlsberga, lepiej żebyśmy wybrali kogoś nowego. no chyba że wiesz już jak dziś zagłosuje mafia. wciąż proponuję Olisadebe, chociaż ten Maruda to jest już naprawdę ciężka korba, więc i na Marudę chętnie zagłosuję magenta, Bresson - na kogo głosujecie? Ja jak pisałem wyżej, zmieniłem swój głos z olisy na Marudę, zobacz post z 20:45
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 25, 2024 19:53:24 GMT 1
oj, Paco, jeśli mnie dzisiaj wykiwałeś z kolejnego strzału w Olisadebe a Maruda jest niewinny to jesteś pro mafioza powiem ci ale robimy to, głos na Marudę niepokoi mnie jak łatwo wpada pod tramwaj w porze linczu, trochę casus topielicy, coś tu nie gra za łatwo to poszło eh
|
|
|
Post by Maruda on Apr 25, 2024 19:55:37 GMT 1
Jak twoim zdaniem miałbym zrobić jakiś rajd na Ciebie jak ewidentnie jestem tutaj sam? Wrzucam tylko luźne myśli.. póki mogę. Może czas się zastanowić co spowodowało, że jesteś tu sam to po pierwsze. Po drugie wiem, że jeśli byś chciał i miał na mnie jakieś dowody to ludzie by za Tobą poszli, ale ewidentnie nie chcesz tego zrobić. Owszem jasnych dowodów nie mam, tak samo jak Ty nie masz, pisałeś, że nie masz żadnych pomysłów, łeb boli, tu się przyczepiłem nieobecności, tu złapałem za słówko, no i twój problem na dzisiejszy lincz masz z głowy, już wiesz, że Maruda, oto Twoje dowody. To że cię zirytowałem Pamiętaj tylko, żeby dziś też napisać, że jutro "jak coś to poniesiesz konsekwencje za śmierć niewinnego".
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 25, 2024 19:57:20 GMT 1
za głupi ten Maruda jest w porze linczu coś czuję że mnie ładnie wyruchałeś Paco
|
|
|
Post by magnata on Apr 25, 2024 19:57:40 GMT 1
Może czas się zastanowić co spowodowało, że jesteś tu sam to po pierwsze. Po drugie wiem, że jeśli byś chciał i miał na mnie jakieś dowody to ludzie by za Tobą poszli, ale ewidentnie nie chcesz tego zrobić. Owszem jasnych dowodów nie mam, tak samo jak Ty nie masz, pisałeś, że nie masz żadnych pomysłów, łeb boli, tu się przyczepiłem nieobecności, tu złapałem za słówko, no i twój problem na dzisiejszy lincz masz z głowy, już wiesz, że Maruda, oto Twoje dowody. To że cię zirytowałem Pamiętaj tylko, żeby dziś też napisać, że jutro "jak coś to poniesiesz konsekwencje za śmierć niewinnego". Dziwna interpretacja. Nie zmieniłem głosu bo mnie zirytowałeś, zmieniłem głos bo na parę minut przed linczem próbując się wybronić łapiesz się mojej deklaracji zaraz po tym jak dojebales się do słówka które i tak nic nie zmienia,
|
|
|
Post by Paco Moncayo on Apr 25, 2024 19:58:22 GMT 1
za głupi ten Maruda jest w porze linczu coś czuję że mnie ładnie wyruchałeś Paco to dawaj w Carlsberga
|
|
|
Post by mlodycesarz on Apr 25, 2024 19:58:47 GMT 1
zostawiam na Marudzie
ale jesteś mafia kolo
|
|