|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 27, 2024 9:46:41 GMT 1
Na niekorzyść Antoniego świadczy to, że mimo kreacyjnych postów szybko chował się do norki.
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 27, 2024 9:48:12 GMT 1
Cesarza zabawnie się obserwowało w momencie jak spadały na niego zaczepki a on brnął w swoją przerysowaną kreację.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 27, 2024 9:49:08 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 27, 2024 9:49:08 GMT 1
To który w mafii?
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 27, 2024 9:49:53 GMT 1
Ale ten jałowy początek dyskusji czy to był żart czy nie mogliście sobie oszczędzić.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 27, 2024 9:51:43 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 27, 2024 9:51:43 GMT 1
Ian kurwa, bo zaraz na ciebie zagłosuję
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 27, 2024 9:52:04 GMT 1
Inna sprawa że zabawnie było czytać jak się ustawialiście w niej. Kiedy ERB i Patryk toczyli zażarte boje to pan ze smutną żabą w avatarze wyglądał na tego rozsądnego próbując pogodzić zwaśnione strony kupując prawdopodobnie zaufanie.
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 27, 2024 9:52:26 GMT 1
Nie psuj mi flow cwaniaczku jak się zaczynam rozkręcać.
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 27, 2024 9:53:01 GMT 1
Dla mnie w tym momencie dużo gorzej wygląda Antoni jak już koniecznie chcesz wiedzieć.
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 27, 2024 9:55:09 GMT 1
Podobny przypadek to Roślina mięsożerna co Antoni. Tylko to już by było skrajnie nieodpowiedzialne zachowanie ze strony mafii jakby dwóch mafiozów miało mniej więcej podobne wejście.
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 27, 2024 9:57:06 GMT 1
Cesarza sobie zostawię na później analizowanie jak tylko wyjdzie spoza swoją kreację.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 27, 2024 9:58:04 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 27, 2024 9:58:04 GMT 1
Dla mnie w tym momencie dużo gorzej wygląda Antoni jak już koniecznie chcesz wiedzieć. A to ciekawe w sumie, bo u mnie Antoni wyglądał raczej neutralnie, cysorz był na pewno bardziej irytujący A co do roślinki, to ona na razie ma u mnie małego plusa, ale nie powiem dlaczego
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 27, 2024 9:58:42 GMT 1
Jeszcze wracając do waszej dyskusji z nocy jak tam potencjalnie trzech niewinnych dyskutowało między sobą to gierka powinna być o wiele prostsza w dalszej fazie.
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 27, 2024 10:04:53 GMT 1
Dla mnie w tym momencie dużo gorzej wygląda Antoni jak już koniecznie chcesz wiedzieć. A to ciekawe w sumie, bo u mnie Antoni wyglądał raczej neutralnie, cysorz był na pewno bardziej irytujący A co do roślinki, to ona na razie ma u mnie małego plusa, ale nie powiem dlaczego Dlatego z cesarzem wolę poczekać skąd wzięło się u niego bycie irytującym czy tylko to miała być kreacja czy rola mafijna na nim ciąży.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 27, 2024 10:06:34 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 27, 2024 10:06:34 GMT 1
A to ciekawe w sumie, bo u mnie Antoni wyglądał raczej neutralnie, cysorz był na pewno bardziej irytujący A co do roślinki, to ona na razie ma u mnie małego plusa, ale nie powiem dlaczego Dlatego z cesarzem wolę poczekać skąd wzięło się u niego bycie irytującym czy tylko to miała być kreacja czy rola mafijna na nim ciąży. XD a dlaczego nie może na nim ciążyć rola miastowa?
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 27, 2024 10:09:56 GMT 1
Dlatego z cesarzem wolę poczekać skąd wzięło się u niego bycie irytującym czy tylko to miała być kreacja czy rola mafijna na nim ciąży. XD a dlaczego nie może na nim ciążyć rola miastowa? A gdzie wyklucza się posiadanie irytującej kreacji z rolą miejską? Bo rozważanie rolności miejskiej na tym etapie to jest ostatnia rzecz jaką bym rozważał.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 27, 2024 10:14:00 GMT 1
via mobile
Post by Epic Rap Battles of Mafia on Apr 27, 2024 10:14:00 GMT 1
No imo się nigdzie nie wyklucza, ale ty w poście wyżej to wykluczyłeś
Sam sobie zaprzeczasz
|
|
|
Post by Antonio Carlos Jobin on Apr 27, 2024 10:14:53 GMT 1
Witajcie obywatele.
Dla mnie osobiście są podejrzane trzy osoby o trzech różnych charakterach: Epic rap battles of mafia- Sprawdza w umiejętny sposób szukając sojuszników i jego styl pisania mogący zmącić miastu głowy, styl gry jest dosyć ciekawy, ale do przemyślenia wiele informacji musiałbym mieć na jego temat. Stary cesarz- Nie podoba mi się jego agresywne uosobienie, nie przepadam za jego typem gry, ale może to po prostu jego postać jest taka. Również podejście i minimalnie przy swych balladach nie byłbym być skłonny, aby zostać jego bardem. No i ostatni wg mojej listy jest Patryk- Woli działać niczym pseudokibic, jego zachowanie nie jest jakieś wybitne, ale nawet jak jest miastem, to czuję, że może też miastu przeszkadzać, przez co mogą powstać frakcje w których nie znajdziemy mafii. Może być większym zagrożeniem nawet jako miasto niż mafia.
|
|
|
Post by Antonio Carlos Jobin on Apr 27, 2024 10:15:52 GMT 1
Wybaczcie, że tak mało piszę drodzy obywatele, ale po prostu nie czułem potrzeby czegoś większego do pisania, zająłem się grą na gitarze i ku woli euforii mojej byłem w stanie zagrać wam swoje przypuszczenia co do mafii.
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 27, 2024 10:16:44 GMT 1
No imo się nigdzie nie wyklucza, ale ty w poście wyżej to wykluczyłeś Sam sobie zaprzeczasz Ale jak niby to wykluczyłem. Nie patrzyłem na potencjalną rolność miejską to nie ma powodu by to zakładać że od razu to wykluczyłem a ty z jakiegoś niezrozumiałego dla mnie powodu od razu sobie to założyłeś.
|
|
|
Post by Ian Douglas Smith on Apr 27, 2024 10:18:56 GMT 1
W ogóle jak już jesteś ERB jak oceniasz obecne wejście Antionego? Bo dla mnie co najwyżej neutralnie wszedł by tylko napisać o tych co najwięcej w teorii napisali (zakładam że jest do tyłu z czytaniem rozgrywki) dziwnym trafem pomijając Apu.
|
|