|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 9:00:29 GMT 1
Wogle "Łukański w obu przypadkach za bardzo koniunkturalnie był wpierdalany pod topór" A ja nie byłem przed wczorajszym linczem? Kto mnie obronił? Niewinny Gustlik i niewinna Smufi
edit: dobra nie pale już postów czekam aż się ktoś pojawi
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 27, 2024 9:13:24 GMT 1
Niech Gnom się dalej produkuje żeby pokazać że jestem winny jak jestem niewinny.
A ja go dalej zostawię w tyle na wypierdolce totalnej takim postem jak ten.
|
|
bambi
Edycja#47
Limit Postów: 522
|
Post by bambi on May 27, 2024 9:59:58 GMT 1
jako ze ksiadz nie zyje
dzisiaj kazdy wjebaniec glosuje solo
Zadnych wajch, zadnych deklaracji i zadnych ustawek okolo 20!
|
|
Smufi
MVP
Limit Postów: 209
|
Post by Smufi on May 27, 2024 10:01:42 GMT 1
Usyk bardziej pisze, że coś robi, niż to robi. Informuje nas, że rozpierdala innych jednym postem, zamiast rozpierdalać jednym postem. Informował nas, że robi dosiad na Gnomie, zamiast zrobić dosiad na Gnomie. Informował, że czas odjebać Bambi, zamiast próbować ją odjebać.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 27, 2024 10:04:16 GMT 1
Ja nadal oczekuje na ten lincz na mnie Smufi. Jak masz tyle wątpliwości to skończ o mmnie pierdolić a sobie ulżyj. Bo widzisz tyle nieścisłości i performatywów w mojej grze że chyba muszę być w tej mafii.
|
|
Smufi
MVP
|
Post by Smufi on May 27, 2024 10:07:07 GMT 1
Spoko.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 27, 2024 10:13:31 GMT 1
Ja wiem jak ty byś chciał twardo po swojemu się do mnie odnieść. I wiem jak cię to boli że totalnie nie wiesz co ze mną zrobić. Podpowiem. Brzytwa ockhama byku, wiesz że w mafii bym tak nie grał. To nie kwestia decyzji, po prostu bym nie potrafił.
|
|
Smufi
MVP
|
Post by Smufi on May 27, 2024 10:18:21 GMT 1
Dokładnie tak byś grał w mafii, bo tak samo jak nie potrafiłeś się zdobyć na atak na Reginę, a potem jej broniłeś, tak samo robiłeś, jak byliśmy we dwóch w mafii.
|
|
Smufi
MVP
|
Post by Smufi on May 27, 2024 10:19:00 GMT 1
Błagałem cię, żebyś mnie dobił, a ty kluczyłeś.
|
|
Smufi
MVP
|
Post by Smufi on May 27, 2024 10:20:05 GMT 1
Tutaj też, zostawiłeś sprawę Gustlikowi i Satiemu, a jak kurz trochę opadł, to wziąłeś się za misję ratunkową. Ale tym razem tak bardziej w jedwabnych rękawiczkach, bo w tej edycji boisz się odpowiedzialności.
|
|
Smufi
MVP
|
Post by Smufi on May 27, 2024 10:22:13 GMT 1
Ataki na Bambi, dopóki inni nie zainteresowali się tym tematem, ataki na Gnoma, dopóki lincz na nim nie stał się realną możliwością. Zaczynasz i nie kończysz. Zostawiasz sobie na później?
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 27, 2024 10:41:16 GMT 1
Ataki na Bambi, dopóki inni nie zainteresowali się tym tematem, ataki na Gnoma, dopóki lincz na nim nie stał się realną możliwością. Zaczynasz i nie kończysz. Zostawiasz sobie na później? No dobra widzisz żę pewne momenty mojej gry tutaj pokrywają się z moją mafijną wersją. A widzisz że też niektóre się zupełnie nie pokrywają? Widzisz to jak ja desperacko szukam jednej osoby która będzie mi pomagać? Widzisz w ogóle moje emocje?
|
|
Smufi
MVP
|
Post by Smufi on May 27, 2024 10:46:38 GMT 1
No właśnie widzę te emocje i są one mocno negatywne, więc nie wiem, jak one mają świadczyć o miastowości.
Będąc w mafii nie szedłeś nigdy z miastowym za rączkę? Tego tutaj szukasz?
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 27, 2024 10:47:37 GMT 1
Szukam dosłownie jednej osoby której mogę zaufać. Jeśli nie dostrzegasz tego że ja tutaj jestem dziewczynką z zapałkami a nie wilkiem to przepraszam, ale nie ma nadzieji dla miasta.
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Post by RUTKOWSKI on May 27, 2024 10:51:31 GMT 1
przecież masz dwie osoby którym możesz zaufać, co Ty świrujesz
problem masz jedynie w tym że szukasz osób które zaufają Tobie
i ja operacyjnie byłem gotowy ufać, ale nie wiem czego oczekiwałeś
|
|
Smufi
MVP
|
Post by Smufi on May 27, 2024 10:51:44 GMT 1
A w mafii nie piszesz, że szukasz współpracy i zaufania? Nigdy?
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 27, 2024 10:54:10 GMT 1
Skupcie się gamonie.
Ufam Phoebe, Smufiemu, Rutkowskiemu.
Musicie albo mi zaufać albo uznać że jestem do zlinczowania.
Uważam ze gram turbo niewinnie i szukanie współpracy w ogóle w taki naiwny sposób to moja miastowa cecha. Skupcie się.
Smufi nie wiem co mam ci powiedzieć, po prostu przeczytaj wszystkie moje posty zastanó się czy tam nadwiedza jest. Czy złośliwość jest. Czy chęć uszkodzenia miasta tam jest.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 27, 2024 11:25:05 GMT 1
Zróbmy coś śmiesznego i zlinczujmy smufi
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 11:30:00 GMT 1
Usyk jak na boksera twojej wagi i liczbę postów masz marginalny wpływ na rozgrywkę Ja pośrednio doprowadziłem do linczu dwóch niewinnych i teraz powiedz mi Jak bardziej opłaca się pograć mafiozie: w taki sposób jak ja czy ty? Poza tym jesteś obsrany i wchodzisz w defensywe od wczoraj, kiedy nawet ciepło nie miałeś Szukam dosłownie jednej osoby której mogę zaufać. Jeśli nie dostrzegasz tego że ja tutaj jestem dziewczynką z zapałkami a nie wilkiem to przepraszam, ale nie ma nadzieji dla miasta. Skupcie się gamonie. Ufam Phoebe, Smufiemu, Rutkowskiemu.Musicie albo mi zaufać albo uznać że jestem do zlinczowania. Uważam ze gram turbo niewinnie i szukanie współpracy w ogóle w taki naiwny sposób to moja miastowa cecha. Skupcie się. Smufi nie wiem co mam ci powiedzieć, po prostu przeczytaj wszystkie moje posty zastanó się czy tam nadwiedza jest. Czy złośliwość jest. Czy chęć uszkodzenia miasta tam jest. Dalej szukasz tej jednej osoby? Przecież masz już trzy i mógłbyś zacząć działać. Ja mam trochę już wyjebane, bo Usyk najpewniej mafia i nawet jak zlece to polecicie moim tropem i dla miasta wyjdzie git
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 27, 2024 11:36:38 GMT 1
WY PIER DOL CIE MNIE JAK UFA CIE GNOMOWI
jAK NA BOKSERA MOJEJ WAGI TO CI POWINIENEM SKAKAĆ PO CZOLE KURWA
|
|