bambi
Edycja#47
Limit Postów: 522
|
Post by bambi on May 27, 2024 11:37:18 GMT 1
No jeżeli Usyk umrze i bedzie niewinny, to bedzie jego najbardziej samobójcza gra w histori wszystkich jego gier w historii gdzie gra calkowicie nie w kierunku wykonania zadania, ale jakies przedłuzone samobojstwo xdd ale Usyk wielokrotnie mowil ze w mafii lubi zagrac tak by (parafraza) zasmiac sie miastu prosto w twarz i zrobic cała taka piekna troche na mrode gre, wiec chuj wie, tereotycznie jak teraz tak balansuje na cienkiej lince, to do tego mocno pasuje ;d a odpowiadajac na jego pytania nie widze jakos emocji, ;d raczej chłodnosc + momentami cykowanie dla cyrkowania i nie widze tez szukania osób ktore mu zaufaja czy nawiaza z nim wspolprace, raczej widze tylko szukanie nastepnych osób do zezłomowania, by to zezłomowanie w polowie skonczyc Usyk top miastowy to tak: - Mocno otwarty na mysli, a teraz jakis stunnelowany na wrzucanie wszystkiego w mafiozowe zachowania - Mocno otwarty na wspolprace - O wiele bardziej pelny milosci niz ten tutaj nienawistny - Mocno zdeterminowany, o nie tak duzej zmiennosci - No i ogolem sprawiajacy, ze miasto wzrasta, a nie zaczyna siebie żreć
Generalnie ;d Nastepna twarz tego huncwota jest widoczna!
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 27, 2024 11:38:17 GMT 1
Ale jakby zagrał tak jak teraz gra, i jeszcze był w mafii, i wygrał, to no niezłe posmiewsko z Nas miastowych by było XD
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 27, 2024 11:39:10 GMT 1
I poza tym - po co ta Agresja maleńki.
Mamy 3 jebaniutkie lincze na 1 mafioze, a potem jeszcze 1 na drugiego ;d
Jest dobrze
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 27, 2024 11:41:26 GMT 1
Musicie kurwa trafiać co 2gi lincz kasztany.
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 27, 2024 11:41:27 GMT 1
poczytalem sobie posty Kielcha, no fajna kreacja, fajna odklejka, ale no widze ze niezbyt moge ufac jego typom i czujkom hmm, był chłop nie ma chłopa, w sumie nie szkoda ze zleciał ;d (skoro mial takie natężenie podejrzen od dnia 1 - to z korzyscia dla miasta, czasem tak sie zycie po prostu uklada, ze ciezko potem z tkaiego susa wyjsc na normalnym graniu. Ale ale - mozliwe ze Kielich zmarl głosami mafi czy ich dzialani wiec not bad not bad
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 27, 2024 11:41:44 GMT 1
Musicie kurwa trafiać co 2gi lincz kasztany. Musimy!
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 27, 2024 11:42:48 GMT 1
Gdzie jest Phoebe!
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 27, 2024 11:43:52 GMT 1
Jak Bambi nie jest w mafii to ja się nazywam dżepetto.
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 27, 2024 11:44:11 GMT 1
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ale Ty zaliczasz samobója dzepetto
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 27, 2024 11:44:45 GMT 1
ale widze ze grasz pod Saitiego + Phoebe, bo razem macie juz 3 głosy, wiec jest w tym jakas taktyka
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 27, 2024 11:51:27 GMT 1
Dlatego jeszcze raz, konkretnie: Gnom (jeśli winny) -> Łukański (winny - zwycięstwo); Gnom (jeśli niewinny) -> Łukański (jeśli winny) -> Usyk (jeśli niewinny) -> Rutkowski/Bambi A jaki kolejny ruch w sytuacji, gdy jestem niewinny?
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 11:51:37 GMT 1
No to że Saiti tak bardzo chce mnie wyjebać z rozgrywki, a nie widzi podejrzanych zachowań Usyka, tzn widzi je i nawet o nich wspomina! Ale dalej nie rozważa go jako kandydat do linczu jest zaskakujące
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 27, 2024 11:52:25 GMT 1
kurwa zaskakujące to jest to że ty jeszcze żyjesz kurwa.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 11:53:09 GMT 1
Dlatego jeszcze raz, konkretnie: Gnom (jeśli winny) -> Łukański (winny - zwycięstwo); Gnom (jeśli niewinny) -> Łukański (jeśli winny) -> Usyk (jeśli niewinny) -> Rutkowski/Bambi A jaki kolejny ruch w sytuacji, gdy jestem niewinny? Mnie zaskakuje to, że w tym poście miał Bambi na samym końcu kolejki, a po przejrzeniu moich postów wrzucił ją ze mną do mafii na 99% Jacy mafiozi grają tak jak ja i Bambi, nie widziałem chyba jeszcze takiej sytuacji, żeby całą gre po fiutach się lizać będąc razem w mafii Absurd
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 27, 2024 11:55:08 GMT 1
bambi , Heurystyka dostępności , Phoebe , Marcin Łukański , Gnom rogal full s2 , Smufi Byłbym bardzo wdzięczny, jakbyście zechcieli wypowiedzieć się na temat: a) Usyk; b) Gnom; c) Łukański; d) Rutkowski; e) Bambi. O sobie wiadomo, nie musicie. Jeśli mafia jest poza tym gronem według was, tj. kogoś uniewinniacie, to bardzo bym chciał zobaczyć dlaczego uniewinniacie, a następnie kto wskakuje do tego grona i dlaczego. Popracujmy razem. a) bardzo przypomina mi Reginę. Sympatyczna morda (tylko teraz wpadł w paranoję), ale kompletnie chaotyczna. No i te głosowania. b) w głosowaniu na Ginko jest mafia. Ja nie, Ty nie, Smufi nie. Gnom do piachu. c) fajny chłopak. Gdyby mafię miało stanowić trio (zgodnie z Twoją teorią) ja, Regina, Gnom, to byłaby to najbardziej upośledzona mafia w dziejach gry. Regina przypierdalał się do mnie w d1, ja atakuję (może i pokracznie, ale inaczej ni umim xD) do Gnoma od wczoraj, gdy wiadomo, że ma w grze ode mnie dużo lepszą pozycję. Mafijna autodestrukcja d) nie mam zdania, wyszedł z tożsamości chyba? Postaram się coś więcej po pracy e) równie chaotyczny, co Usyk, ale dużo większy ogar.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 11:55:47 GMT 1
MatiKieliszkowski 1 Usyk bambi 2 Phoebe, Usyk Marcin Łukański 1 Usyk
W taki sposób gierki nie wygrasz, tu trzeba chwytać mafioze za gardło a nie rozmemłanie
|
|
Phoebe
Edycja#47
Limit Postów: 142
|
Post by Phoebe on May 27, 2024 11:56:09 GMT 1
W sumie plan czyszczenia przedpola mi się nawet podoba, kandydatów co do których mam przekonanie zaczyna mi trochę brakować, mam coraz większe wątpliwości co do Gnoma po tym jak wczoraj przed linczem zamiast stonować i choćby nawet biernie starać się znajdować sobie ziomków, to on leciał po bandzie. Dzisiaj to już chuj i trochę żenada z tym, co się odpierdala (ale Usyka wciąż mam za niewinnego, aczkolwiek też powinien stonować) Więc no, możemy (możecie) sobie dziś mnie linczować, tym bardziej, że o 20 zaczynam robotę, więc nie będzie mnie w czasie największego ruchu. Ja do meczówki nie chcę dożywać za cholerę, w ostatnim czasie zjebałem minimum dwie, żadna frajda
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 11:56:26 GMT 1
bambi , Heurystyka dostępności , Phoebe , Marcin Łukański , Gnom rogal full s2 , Smufi Byłbym bardzo wdzięczny, jakbyście zechcieli wypowiedzieć się na temat: a) Usyk; b) Gnom; c) Łukański; d) Rutkowski; e) Bambi. O sobie wiadomo, nie musicie. Jeśli mafia jest poza tym gronem według was, tj. kogoś uniewinniacie, to bardzo bym chciał zobaczyć dlaczego uniewinniacie, a następnie kto wskakuje do tego grona i dlaczego. Popracujmy razem. a) bardzo przypomina mi Reginę. Sympatyczna morda (tylko teraz wpadł w paranoję), ale kompletnie chaotyczna. No i te głosowania. b) w głosowaniu na Ginko jest mafia. Ja nie, Ty nie, Smufi nie. Gnom do piachu. c) fajny chłopak. Gdyby mafię miało stanowić trio (zgodnie z Twoją teorią) ja, Regina, Gnom, to byłaby to najbardziej upośledzona mafia w dziejach gry. Regina przypierdalał się do mnie w d1, ja atakuję (może i pokracznie, ale inaczej ni umim xD) do Gnoma od wczoraj, gdy wiadomo, że ma w grze ode mnie dużo lepszą pozycję. Mafijna autodestrukcja d) nie mam zdania, wyszedł z tożsamości chyba? Postaram się coś więcej po pracy e) równie chaotyczny, co Usyk, ale dużo większy ogar. Usyk w mafii według ciebie?
|
|
Phoebe
Edycja#47
Limit Postów: 142
|
Post by Phoebe on May 27, 2024 11:56:40 GMT 1
Spałem. Co, spać nie można?
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 27, 2024 11:56:47 GMT 1
Po przemysleniu to bardzo pasuje do chłopa. Łuki jesteś niewinny chyba, nie wiem co się tak wpierdoliłeś nagle we mnie, ale bez złej krwi. Żyjesz przeszłością, jakby gra dla Ciebie zakończyła się na piątku. Od tamtej pory pisałem kilka razy, że jesteś niewinny. Opieram się na pierwszym linczu i Twoim waleniu we mnie razem z Reginą, ale już jestem coraz bardziej skonfundowany. Nawet użyłem sformułowania, że mam do Ciebie największe zaufanie.
|
|