|
Post by Marcin Łukański on May 27, 2024 12:01:14 GMT 1
a) bardzo przypomina mi Reginę. Sympatyczna morda (tylko teraz wpadł w paranoję), ale kompletnie chaotyczna. No i te głosowania. b) w głosowaniu na Ginko jest mafia. Ja nie, Ty nie, Smufi nie. Gnom do piachu. c) fajny chłopak. Gdyby mafię miało stanowić trio (zgodnie z Twoją teorią) ja, Regina, Gnom, to byłaby to najbardziej upośledzona mafia w dziejach gry. Regina przypierdalał się do mnie w d1, ja atakuję (może i pokracznie, ale inaczej ni umim xD) do Gnoma od wczoraj, gdy wiadomo, że ma w grze ode mnie dużo lepszą pozycję. Mafijna autodestrukcja d) nie mam zdania, wyszedł z tożsamości chyba? Postaram się coś więcej po pracy e) równie chaotyczny, co Usyk, ale dużo większy ogar. Usyk w mafii według ciebie? Według mnie nie. Ale mam ten minus, w stosunku do wszystkich Was lub z większości z Was, że ni chuja (nie licząc dwóch-trzech nicków, z czego dwóch jest już trupem) nie wiem kto jest kim i niby meta zakazana, ale jak gracie ze sb od wielu lat, to nie problem rozszyfrować kogoś tożsamość i na podstawie doświadczenia/historii wiedzieć coś więcej. xD
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 12:03:02 GMT 1
No ja też tak mam z tą metą, dlatego zasugerowałem żeby następną gierke zagrać bez:
Bo jak napisałeś takie coś o Usyku, to myślałem że będziesz go podejrzewać chociaż
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 27, 2024 12:05:29 GMT 1
Rogal ty wypierdolisz z tej rozgrywki jeszcze dzisiaj.
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 27, 2024 12:05:46 GMT 1
No ja też tak mam z tą metą, dlatego zasugerowałem żeby następną gierke zagrać bez: Bo jak napisałeś takie coś o Usyku, to myślałem że będziesz go podejrzewać chociaż Usyk wygląda aż za słabo na mafiozę (szczególnie po tym, jak słabo wypadła Regina), wygląda tak, jakby nie mieli tam żadnego lidera, który mógłby go utemperować.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 12:06:15 GMT 1
Rogal ty wypierdolisz z tej rozgrywki jeszcze dzisiaj. Jakoś to przeżyje
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 27, 2024 12:06:30 GMT 1
Ja będę temperował was wszystkich.
|
|
Phoebe
Edycja#47
Limit Postów: 142
|
Post by Phoebe on May 27, 2024 12:07:33 GMT 1
A z tym się akurat muszę zgodzić, IMO to już trochę granie na wyjebkę, nie podoba mi się I napisała to 20 postowa Phoebe Co to ma do rzeczy, skoro ja pisałem, że Łukański w tamtym poście GRAŁ na wyjebkę, czyli ją pozorował? A poza tym Pohebe mowi zeby np. mnie zlinczowac no matter what bo to jest z korzyscia dla maist xd bo jestem antypatyczny (XD) a to jest moja maksymalnie miła i kochana i fajna forma ;d ktora nie robi hucpy dla hucpy, ktora nie wkurwia ludzi, ktora pisze od serca, nie przejmuje rozgrywki dla jakichs chaosów i wszystko fajnie i słodziutko To, że to twoja maksymalnie miła i kochana i fajna forma tylko świadczy na twoją niekorzyść akurat, więc nie bardzo jest czym się chwalić. Nie pisałem też, że wyjdzie z korzyścią dla miasta, tylko wszystkim na zdrowie, jest różnica. Już nie mówiąc o tym, że wrzuciłem cię do swoich "żółtych", a wcześniej pisałem, że raczej nie widzę w tobie mafii. Przestań manipulować, bo to marne i nie mam pojęcia po chuj miałbyś to robić, jeśli jesteś miastowym.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 27, 2024 12:08:30 GMT 1
I napisała to 20 postowa Phoebe Co to ma do rzeczy, skoro ja pisałem, że Łukański w tamtym poście GRAŁ na wyjebkę, czyli ją pozorował? A poza tym Pohebe mowi zeby np. mnie zlinczowac no matter what bo to jest z korzyscia dla maist xd bo jestem antypatyczny (XD) a to jest moja maksymalnie miła i kochana i fajna forma ;d ktora nie robi hucpy dla hucpy, ktora nie wkurwia ludzi, ktora pisze od serca, nie przejmuje rozgrywki dla jakichs chaosów i wszystko fajnie i słodziutko To, że to twoja maksymalnie miła i kochana i fajna forma tylko świadczy na twoją niekorzyść akurat, więc nie bardzo jest czym się chwalić. Nie pisałem też, że wyjdzie z korzyścią dla miasta, tylko wszystkim na zdrowie, jest różnica. Już nie mówiąc o tym, że wrzuciłem cię do swoich "żółtych", a wcześniej pisałem, że raczej nie widzę w tobie mafii. Przestań manipulować, bo to marne i nie mam pojęcia po chuj miałbyś to robić, jeśli jesteś miastowym. Tak kurwa ciśnij. Ja już sam siebie nie obronie, ale ty mnie obroń proszę i dociśnij Bambi.
|
|
bambi
Edycja#47
Limit Postów: 522
|
Post by bambi on May 27, 2024 12:16:38 GMT 1
bambi , Heurystyka dostępności , Phoebe , Marcin Łukański , Gnom rogal full s2 , Smufi Byłbym bardzo wdzięczny, jakbyście zechcieli wypowiedzieć się na temat: a) Usyk; b) Gnom; c) Łukański; d) Rutkowski; e) Bambi. O sobie wiadomo, nie musicie. Jeśli mafia jest poza tym gronem według was, tj. kogoś uniewinniacie, to bardzo bym chciał zobaczyć dlaczego uniewinniacie, a następnie kto wskakuje do tego grona i dlaczego. Popracujmy razem. a) bardzo przypomina mi Reginę. Sympatyczna morda (tylko teraz wpadł w paranoję), ale kompletnie chaotyczna. No i te głosowania. b) w głosowaniu na Ginko jest mafia. Ja nie, Ty nie, Smufi nie. Gnom do piachu. c) fajny chłopak. Gdyby mafię miało stanowić trio (zgodnie z Twoją teorią) ja, Regina, Gnom, to byłaby to najbardziej upośledzona mafia w dziejach gry. Regina przypierdalał się do mnie w d1, ja atakuję (może i pokracznie, ale inaczej ni umim xD) do Gnoma od wczoraj, gdy wiadomo, że ma w grze ode mnie dużo lepszą pozycję. Mafijna autodestrukcja d) nie mam zdania, wyszedł z tożsamości chyba? Postaram się coś więcej po pracy e) równie chaotyczny, co Usyk, ale dużo większy ogar. Czemu w głosowaniu na Ginko musi być mafia?
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 27, 2024 12:17:12 GMT 1
W glosowaniu na Ginko mafia ma tylko sens, jeżeli był tam ruch ratowania Saitiego, ale to daje nam mafie Gnom-Saiti, wierzysz w taka mafie Marcin?
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 27, 2024 12:17:59 GMT 1
W sumie plan czyszczenia przedpola mi się nawet podoba, kandydatów co do których mam przekonanie zaczyna mi trochę brakować, mam coraz większe wątpliwości co do Gnoma po tym jak wczoraj przed linczem zamiast stonować i choćby nawet biernie starać się znajdować sobie ziomków, to on leciał po bandzie. Dzisiaj to już chuj i trochę żenada z tym, co się odpierdala (ale Usyka wciąż mam za niewinnego, aczkolwiek też powinien stonować) Więc no, możemy (możecie) sobie dziś mnie linczować, tym bardziej, że o 20 zaczynam robotę, więc nie będzie mnie w czasie największego ruchu. Ja do meczówki nie chcę dożywać za cholerę, w ostatnim czasie zjebałem minimum dwie, żadna frajda No to dawaj 40 postów z fajnym kontentem do 20 masz czas!
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 12:18:23 GMT 1
W glosowaniu na Ginko mafia ma tylko sens, jeżeli był tam ruch ratowania Saitiego, ale to daje nam mafie Gnom-Saiti, wierzysz w taka mafie Marcin? Satie - Łukasiński - pisałem o tym jakiś czas temu Tylko wtedy w głosowaniu w D1 były trzy mafioze na świeczniku, trochę ciężko w to uwierzyć
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 27, 2024 12:19:10 GMT 1
Ja będę temperował was wszystkich. A kiedy siebie utemperujesz? Nie no, żart, przecież wszyscy widza, że sztucznie sobie palisz posty tylko
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 27, 2024 12:19:25 GMT 1
W glosowaniu na Ginko mafia ma tylko sens, jeżeli był tam ruch ratowania Saitiego, ale to daje nam mafie Gnom-Saiti, wierzysz w taka mafie Marcin? Satie - Łukasiński - pisałem o tym jakiś czas temu Tylko wtedy w głosowaniu w D1 były trzy mafioze na świeczniku, trochę ciężko w to uwierzyć
No to tak samo myslisz jak ja ;d
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 27, 2024 12:20:15 GMT 1
Dobra, ja lece do Kina na tego Mad Maxa, potem mam silownie a potme ogladam z Usykiem Traitorsów
musze podumować czy Usyka dzisiaj zajebać czy nie xd bo koles gra jak spalony mafioza i chce zajebac spektakularnego samoboja
z drugiej strony skoro ktos tak bardzo gra przeciwko sobie, to wchodzi mocne delulu, ze niemozliwe jest by robil to jako mafiozo XDDD
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 27, 2024 12:20:55 GMT 1
Phoebe, daj tam czadu! Bo obecnie plujesz miastu na morde i nie masz żadnej woli by miasto wygralo (z mojej perspketywy) i wyjebanie na rozgrywke i usmieszki heheszki
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 27, 2024 12:21:07 GMT 1
A to niedobra jest! Zwłascza jak jestes miastowym. WIec jak jestes! come on, podziałaj
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Rozgrywka
May 27, 2024 12:21:34 GMT 1
via mobile
Post by RUTKOWSKI on May 27, 2024 12:21:34 GMT 1
10% na mafijność Usyka jako scenariusz ostateczny.
|
|
Phoebe
Edycja#47
Limit Postów: 142
|
Post by Phoebe on May 27, 2024 12:22:30 GMT 1
Phoebe, daj tam czadu! Bo obecnie plujesz miastu na morde i nie masz żadnej woli by miasto wygralo (z mojej perspketywy) i wyjebanie na rozgrywke i usmieszki heheszki Spierdalaj manipulancie, bo od wczoraj nie ma w mojej grze wyjebki, ani uśmieszków
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Rozgrywka
May 27, 2024 12:22:55 GMT 1
via mobile
Post by RUTKOWSKI on May 27, 2024 12:22:55 GMT 1
Zostawcie tytanica Panowie. W mojej opinii to jest właśnie wykluczające szukanie guza które w kontekście gnoma sugerował pancerny
|
|