bambi
Edycja#47
Limit Postów: 522
|
Post by bambi on May 27, 2024 12:23:03 GMT 1
Phoebe, daj tam czadu! Bo obecnie plujesz miastu na morde i nie masz żadnej woli by miasto wygralo (z mojej perspketywy) i wyjebanie na rozgrywke i usmieszki heheszki Spierdalaj manipulancie, bo od wczoraj nie ma w mojej grze wyjebki, ani uśmieszków Mam nadzieje, ze to bedize aktualne jak zobacze twoj effort po powrocie z miasta!
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 12:23:46 GMT 1
Oleksandr Usyk napisz mi co uważasz o Satie i Łukasińskim, ale napisz to w taki sposób jakbyś miał info o tym że jestem niewinny i Satie chce mnie dziś wypierdolić z gierki
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 12:24:48 GMT 1
Zostawcie tytanica Panowie. W mojej opinii to jest właśnie wykluczające szukanie guza które w kontekście gnoma sugerował pancerny Ale on nic od siebie nie daje xd Jeśli byłby niewinny to to jest top antymiejska gra jaką widziałem Usyk taki nie jest, ja myśle że on jest zmęczony mafiowaniem po prostu
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 27, 2024 12:24:50 GMT 1
Pamietajcie ze głowna rola miastowego to sie uniewinnic, a nie szukaf mafizoych. Im sie bardziej uniewinnia miastowi, tym wieksza szansa, ze miasto samo siłą rozpedu wygra ;d
bo nawet najwieksze kolosy tutaj w szukaniu mafii maja skutecznosc slepego inwalidy ;d wiec lepiej w strone indywidualnej niewinnosci niz kwadratowych jajec i iczenia na cud
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 27, 2024 12:25:24 GMT 1
Zostawcie tytanica Panowie. W mojej opinii to jest właśnie wykluczające szukanie guza które w kontekście gnoma sugerował pancerny Ale on nic od siebie nie daje xd Jeśli byłby niewinny to to jest top antymiejska gra jaką widziałem Usyk taki nie jest, ja myśle że on jest zmęczony mafiowaniem po prostu
tez tego sie boje bo Usyk nigdy nie pluł miastu na morde i sobie nie robił wrogów dla hecy xddd
no mial rozne momenty
ale takie robienie z siebie wroga narodu to nigdy
|
|
Phoebe
Edycja#47
Limit Postów: 142
|
Post by Phoebe on May 27, 2024 12:25:38 GMT 1
Idę do lekarza na 14 sprawdzić, czy aby przypadkiem nie umieram, ale będę na telefonie. A potem już do 20 normalnie Spierdalaj manipulancie, bo od wczoraj nie ma w mojej grze wyjebki, ani uśmieszków Mam nadzieje, ze to bedize aktualne jak zobacze twoj effort po powrocie z miasta! Nie byłeś w stanie tego dostrzec po wczoraj i jakimś cudem widziałeś tam jakieś jebane emotki, więc wątpię.
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 27, 2024 12:26:16 GMT 1
Ja będę temperował was wszystkich. nawet jak te posty xd
wszyscy w miecie z mojej perspektywy maksymalnie wychillowani, normalna dyskusja, nie ma jakichs endless konfliktow, nie ma frakcji i spin
no jest luzacko spoko fajnie
a ten jakies takies teksty xdddd
zero poczucia miasta
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 27, 2024 12:26:40 GMT 1
Idę do lekarza na 14 sprawdzić, czy aby przypadkiem nie umieram, ale będę na telefonie. A potem już do 20 normalnie Mam nadzieje, ze to bedize aktualne jak zobacze twoj effort po powrocie z miasta! Nie byłeś w stanie tego dostrzec po wczoraj i jakimś cudem widziałeś tam jakieś jebane emotki, więc wątpię.
usmiech i do przodu bambi! obyś zył <3
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 27, 2024 12:28:22 GMT 1
tak czy siak pamietajcie - 3 lincze!
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 12:32:26 GMT 1
RUTKOWSKI zadowolony jesteś ze swojej gierki?
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 27, 2024 12:38:19 GMT 1
Phoebe, daj tam czadu! Bo obecnie plujesz miastu na morde i nie masz żadnej woli by miasto wygralo (z mojej perspketywy) i wyjebanie na rozgrywke i usmieszki heheszki To jest tak skrajnie mafijny post że ja pierdole
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 27, 2024 12:39:36 GMT 1
Spierdalaj manipulancie, bo od wczoraj nie ma w mojej grze wyjebki, ani uśmieszków Mam nadzieje, ze to bedize aktualne jak zobacze twoj effort po powrocie z miasta! To już jest jawny trolling poddanego mafiozy.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 27, 2024 12:41:04 GMT 1
Pamietajcie ze głowna rola miastowego to sie uniewinnic, a nie szukaf mafizoych. Im sie bardziej uniewinnia miastowi, tym wieksza szansa, ze miasto samo siłą rozpedu wygra ;d bo nawet najwieksze kolosy tutaj w szukaniu mafii maja skutecznosc slepego inwalidy ;d wiec lepiej w strone indywidualnej niewinnosci niz kwadratowych jajec i iczenia na cud Jakieś jebane odgrzewane gówno z generatora to jest a nie post. Gnom kurwa. Nie odpowiem ci.
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Post by RUTKOWSKI on May 27, 2024 12:43:35 GMT 1
Na jego temat każdy ma wyrobione zdanie, a 80% negatywnie.
Zakładasz, że koleś gra a w takim wypadku gra ciumcioka i gra tak żeby zrobić negatywne wrażenie. Bo oczywiste jest, że takie rzeczy jak stosunek do Reginy to negatywne wrażenie.
Ty też dopóki nie rozłożył nóg i nie odjebała mu palma nie potrafiłeś sklecić na jego wine poważnych argumentów. Teraz parobki prześcigają się kto mu bardziej dołoży.
Jeżeli jest w mafii wybrał udawanie. W takim wypadku bardzo dziwną postać wybrał sobie do udawania. Możesz udawać różne pozy - niewzruszonego skurczybyka z sercem z kamienia, zatunelowanego dziwaka, gigachada który wszystko wie najlepiej. Ale wybrać poze ciumcioka ze schizofrenią i ją tak odgrywać to wybór delikatnie mówiąc niszowy. Nie ma co wykluczać i jakaś szansa na to na pewno jest. Jakieś 5 czy 10 %. Ale widząc jak pięknie jego temat niesie się w żaglach miejskich DAJCIE KURWA SPOKÓJ.
Jeżeli faktycznie jesteś niewinny to pokaż mi swój pierdolony SOLVING który pokazałeś w tej grze raz na Gustliku, a którego zaniechałeś po kilku godzinach. Daj coś prawdziwego. Jeżeli chcesz mojej pomocy przy wyborze celów w które masz wjechać to pytaj, pomogę.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 12:43:42 GMT 1
USYK KURWA Oleksandr Usyk napisz mi co uważasz o Satie i Łukasińskim, ale napisz to w taki sposób jakbyś miał info o tym że jestem niewinny i Satie chce mnie dziś wypierdolić z gierki Trochę się boje, że zlecze w linczu potem mord na Smufi i nikt tego Satie już nie da rady sprawdzić Oleksandr Usyk jakbym zleciał to co będziesz uważał o Satie?
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 12:44:48 GMT 1
Ale on nic od siebie nie daje xd Jeśli byłby niewinny to to jest top antymiejska gra jaką widziałem Usyk taki nie jest, ja myśle że on jest zmęczony mafiowaniem po prostu
Na jego temat każdy ma wyrobione zdanie, a 80% negatywnie.
Zakładasz, że koleś gra a w takim wypadku gra ciumcioka i gra tak żeby zrobić negatywne wrażenie. Bo oczywiste jest, że takie rzeczy jak stosunek do Reginy to negatywne wrażenie.
Ty też dopóki nie rozłożył nóg i nie odjebała mu palma nie potrafiłeś sklecić na jego wine poważnych argumentów. Teraz parobki prześcigają się kto mu bardziej dołoży.
Jeżeli jest w mafii wybrał udawanie. W takim wypadku bardzo dziwną postać wybrał sobie do udawania. Możesz udawać różne pozy - niewzruszonego skurczybyka z sercem z kamienia, zatunelowanego dziwaka, gigachada który wszystko wie najlepiej. Ale wybrać poze ciumcioka ze schizofrenią i ją tak odgrywać to wybór delikatnie mówiąc niszowy. Nie ma co wykluczać i jakaś szansa na to na pewno jest. Jakieś 5 czy 10 %. Ale widząc jak pięknie jego temat niesie się w żaglach miejskich DAJCIE KURWA SPOKÓJ.
Jeżeli faktycznie jesteś niewinny to pokaż mi swój pierdolony SOLVING który pokazałeś w tej grze raz na Gustliku, a którego zaniechałeś po kilku godzinach. Daj coś prawdziwego. Jeżeli chcesz mojej pomocy przy wyborze celów w które masz wjechać to pytaj, pomogę.
xD no to może ty pokaż jakiś solving? bo całą gre w chuja tniesz na picu
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 12:45:19 GMT 1
Jak chce skonfrontować Usyka i zobaczyć co napisze na temat Satie żeby rozważyć mafia Satie-Łukasiński to mnie ignoruje To co ja mam jeszcze zrobić
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Post by RUTKOWSKI on May 27, 2024 12:47:29 GMT 1
gnomie jebany najlepiej w tej gierce czujesz się w reaktywnym ping pongu odbijaniu piłeczki
ja swoją dziąłkę mam zagraną tak, że każdy debil jest w stanie mnie uniewinnić a mafia zastanawia się kiedy zamordować
nie chce żebyś mi znalazł mafie i rozwiązał grę, chce żebyś pokazał coś po czym będzie się dało cię uniewinnić i w ten sposób pomógł
Twoja reakcja i brak zrozumienia tego mówią same za siebie. Daje Ci szanse, albo wieczorem wypierdole. Skorzystasz z pomocy, albo możesz iść wpizdu.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 27, 2024 12:48:25 GMT 1
Jak chce skonfrontować Usyka i zobaczyć co napisze na temat Satie żeby rozważyć mafia Satie-Łukasiński to mnie ignoruje To co ja mam jeszcze zrobić Wsadź se chuja do dupy
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 12:51:25 GMT 1
Nie gadam z wami Zobaczymy co się będzie w tym temacie działo kiedy będę AFK Jeden wielki chuj śmierdzący bo wam nawet nie zależy żeby te gierkę wygrać
Chuja zrobiłeś Rutkowski od dwóch dni i chuja zrobił Usyk Mafia cie nawet nie zamorduje, bo jak jesteś niewinny to lajtowo cie w meczówce wepchnie do linczu NIE STANOWISZ ŻADNEGO ZAGROŻENIA Jeśli jesteś w mieście, to mam nadzieje że to w końcu zrozumiesz
|
|