|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 12:52:15 GMT 1
Pierdolonych dwóch zdań o dwóch typach nie potrafi napisać A Rutkowski debil mi będzie wkręcał że on niewinny na 90% jest no ja pierdole Odechciewa się z wami
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 27, 2024 12:52:17 GMT 1
Wypierdolcie tego Gnoma bo mam go dosyć. Niech się nie odzywa już.
|
|
|
Rozgrywka
May 27, 2024 12:56:49 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 27, 2024 12:56:49 GMT 1
Gnom i Bambi.
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Rozgrywka
May 27, 2024 12:59:46 GMT 1
via mobile
Post by RUTKOWSKI on May 27, 2024 12:59:46 GMT 1
Pierdolonych dwóch zdań o dwóch typach nie potrafi napisać A Rutkowski debil mi będzie wkręcał że on niewinny na 90% jest no ja pierdole Odechciewa się z wami Ostatni raz grzecznie, przepraszam za poprzednie Słuchaj kolego Czy to ja dwa ostatnie dni spierdalam spod topora czy Ty? Bo z tego co mi się wydaje to jeszcze żaden tuman nie dał rady wysłać na mnie głosu. Więc odnosząc się do tego jak uważasz, ja mam bardziej do uwydatnienia swoją niewinność, czy Ty? Chyba prosta odpowiedź co? Więc sugeruje dalej. Jeżeli jesteś niewinny - pastwienie się nad odklejonym Usykiem nie zbliża nas nigdzie. Pokaż to o co Cię prosiłem, napisz fragment tekstu na moje zamówienie. Widzę że dużo chętniej porównywałbys się ze mną czy kimkolwiek innym kto bardziej tnie w chuja i miałbyś tam komforcik. A ja chce porownac Ciebie z Tobą. Gościa który niedawno jeszcze był a może jest dalej najskuteczniejszy w szukaniu mafiozów. A póki co jest najskuteczniejszy w wypierdalaniu miastowych, uciekaniu spod topora i wkurwianiu ludzi wokół. Możesz to potraktować jako ostatnie wyciągnięcie ręki. Regina takie dostała, nie skorzystała.
|
|
|
Rozgrywka
May 27, 2024 13:00:26 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 27, 2024 13:00:26 GMT 1
Dziękuję za inwektywy Usyk i Rutek, gratuluję jak ich złapaliście tak wcześnie, ale teraz trzeba doprowadzić sprawę do końca.
Usyk najprawdopodobniej będzie niewinny i lincz na nim doprowadzi do rozpierdolu. Braknie zwyczajnie siły ognia później.
Wybierzcie sobie kochani kto z Gnom/Bambi dziś i trzeba to dokończyć.
|
|
|
Rozgrywka
May 27, 2024 13:01:15 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 27, 2024 13:01:15 GMT 1
Jak siedzi dupa cicho mafia Łukański i Phoebe to już chuj.
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 27, 2024 13:02:25 GMT 1
via mobile
Post by RUTKOWSKI on May 27, 2024 13:02:25 GMT 1
To i tak wygramy bo Eryk Usyk i Rutek są niewinni
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 27, 2024 13:02:36 GMT 1
via mobile
Post by RUTKOWSKI on May 27, 2024 13:02:36 GMT 1
JAZDA PIZDA
|
|
bambi
Edycja#47
Limit Postów: 522
|
Rozgrywka
May 27, 2024 13:05:08 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 27, 2024 13:05:08 GMT 1
Jak na najlepszego gracza na forum to grasz gorsze gówno Saiti niż Usyk, niesamowite
|
|
bambi
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 27, 2024 13:06:17 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 27, 2024 13:06:17 GMT 1
To i tak wygramy bo Eryk Usyk i Rutek są niewinni Masz przygotowana odpowiedź?
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 27, 2024 13:06:33 GMT 1
via mobile
Post by RUTKOWSKI on May 27, 2024 13:06:33 GMT 1
Jak na najlepszego gracza na forum to grasz gorsze gówno Saiti niż Usyk, niesamowite Nie zapominaj o wholesome contencie i dobrych wajbach bambiszon
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 27, 2024 13:06:56 GMT 1
via mobile
Post by RUTKOWSKI on May 27, 2024 13:06:56 GMT 1
To i tak wygramy bo Eryk Usyk i Rutek są niewinni Masz przygotowana odpowiedź? Na jakie pytanie?
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 13:08:18 GMT 1
Ale on nic od siebie nie daje xd Jeśli byłby niewinny to to jest top antymiejska gra jaką widziałem Usyk taki nie jest, ja myśle że on jest zmęczony mafiowaniem po prostu
Na jego temat każdy ma wyrobione zdanie, a 80% negatywnie.
Zakładasz, że koleś gra a w takim wypadku gra ciumcioka i gra tak żeby zrobić negatywne wrażenie. Bo oczywiste jest, że takie rzeczy jak stosunek do Reginy to negatywne wrażenie.
Ty też dopóki nie rozłożył nóg i nie odjebała mu palma nie potrafiłeś sklecić na jego wine poważnych argumentów. Teraz parobki prześcigają się kto mu bardziej dołoży.
Jeżeli jest w mafii wybrał udawanie. W takim wypadku bardzo dziwną postać wybrał sobie do udawania. Możesz udawać różne pozy - niewzruszonego skurczybyka z sercem z kamienia, zatunelowanego dziwaka, gigachada który wszystko wie najlepiej. Ale wybrać poze ciumcioka ze schizofrenią i ją tak odgrywać to wybór delikatnie mówiąc niszowy. Nie ma co wykluczać i jakaś szansa na to na pewno jest. Jakieś 5 czy 10 %. Ale widząc jak pięknie jego temat niesie się w żaglach miejskich DAJCIE KURWA SPOKÓJ.
Jeżeli faktycznie jesteś niewinny to pokaż mi swój pierdolony SOLVING który pokazałeś w tej grze raz na Gustliku, a którego zaniechałeś po kilku godzinach. Daj coś prawdziwego. Jeżeli chcesz mojej pomocy przy wyborze celów w które masz wjechać to pytaj, pomogę.
Usyk gra w taki sposób, jakby to na nim wisiało 5 głosów i miał zlecieć w linczu - robi z siebie ofiare zamiast dawać mięso A sytuacja wygląda tak, że to ja mam gorszą sytuacje i ja się staram, on ma to w huju, już się wypostował Wiesz dlaczego? Bo prawdopodobnie jest w mafii i ciężko mu nadawać w niewinnego mnie
To jest oczywiste
Piszesz że na temat Usyka 80% ma wyrobione negatywne zdanie Kiedy na nim siedzi póki co ja, Bambi i Smuti
Na mnie siedzisz Ty, Usyk, Satie, Łukasiński, Phoebe chyba też? I jakoś nie przeszkadza mi to żeby robić swoje
A Usyk sobie mnie spokojnie przeczeka lecąc w chuja
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 13:09:59 GMT 1
Dziękuję za inwektywy Usyk i Rutek, gratuluję jak ich złapaliście tak wcześnie, ale teraz trzeba doprowadzić sprawę do końca. Usyk najprawdopodobniej będzie niewinny i lincz na nim doprowadzi do rozpierdolu. Braknie zwyczajnie siły ognia później.Wybierzcie sobie kochani kto z Gnom/Bambi dziś i trzeba to dokończyć.
No bo Usyk to ma niesamowity firepower w tej edycji, racja Chyba inny temat czytamy W każdym razie plus jest taki, że nawet jak zlecę ja i Smufi, to miasto będzie musiało coś zrobić z kwestią Usyk-Satie
|
|
bambi
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 27, 2024 13:10:40 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 27, 2024 13:10:40 GMT 1
Jak na najlepszego gracza na forum to grasz gorsze gówno Saiti niż Usyk, niesamowite Nie zapominaj o wholesome contencie i dobrych wajbach bambiszon Nie zapominam, mnie ta sytuacja bawi Najlepszy z najlepszy który tworzy pusty content bez wartości i gra w swoją grę z której wyjątkowo pierwszy raz nie wynika I drugi największy nolife mafii który sobie z jakiegoś powodu zdecydował ze zostanie znienawidzonym top graczem tej edycji Co to za uniwersum!! Swoją drogą, widzę że powstał film Borderlands, no nieźle
|
|
Phoebe
Edycja#47
Limit Postów: 142
|
Rozgrywka
May 27, 2024 13:11:12 GMT 1
via mobile
Post by Phoebe on May 27, 2024 13:11:12 GMT 1
Nie siedzę na Tobie gnom, na ten moment nie siedzę w sumie na nikim (chociaż na Bambi mi się znowu zbiera, bo nie dość, że typ miernie manipuluje, to jeszcze kompletnie olał moją propozycję linxzowania przedpola, a sam z nią wyszedł, plus bardzo udaje, że jest tam chęć współpracy, ale jak przychodzi co do czego, to napisze, że hehe emotki tylko z mojej strony)
|
|
|
Rozgrywka
May 27, 2024 13:11:14 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 27, 2024 13:11:14 GMT 1
Ja jestem strasznym gównem oczywiście. bambi, Gnom rogal full s2Proponuję deal. Linczujemy jednego z Was. Jak będzie niewinny to macie klucze do miasta. Ja sheepuje do końca gry. Niech każdy napisze czy wciska czerwony guzik i zapierdala drugiego a jeśli niewinny to jest królem z nietykalnością. Jesteście przekonani o własnej niewinności. Dla Was to no-brainer. Małe poświęcenie, a na końcu zapierdalacie se Satiego, Usyka czy Łukańskiego. Odpiszcie szybko.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 13:12:32 GMT 1
No możecie mnie zlinczować, tylko jutro i tak nikt będzie zwracał uwagę na to co napisałem Ja w Bambi nie będę uderzał
|
|
bambi
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 27, 2024 13:12:47 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 27, 2024 13:12:47 GMT 1
Na jego temat każdy ma wyrobione zdanie, a 80% negatywnie.
Zakładasz, że koleś gra a w takim wypadku gra ciumcioka i gra tak żeby zrobić negatywne wrażenie. Bo oczywiste jest, że takie rzeczy jak stosunek do Reginy to negatywne wrażenie.
Ty też dopóki nie rozłożył nóg i nie odjebała mu palma nie potrafiłeś sklecić na jego wine poważnych argumentów. Teraz parobki prześcigają się kto mu bardziej dołoży.
Jeżeli jest w mafii wybrał udawanie. W takim wypadku bardzo dziwną postać wybrał sobie do udawania. Możesz udawać różne pozy - niewzruszonego skurczybyka z sercem z kamienia, zatunelowanego dziwaka, gigachada który wszystko wie najlepiej. Ale wybrać poze ciumcioka ze schizofrenią i ją tak odgrywać to wybór delikatnie mówiąc niszowy. Nie ma co wykluczać i jakaś szansa na to na pewno jest. Jakieś 5 czy 10 %. Ale widząc jak pięknie jego temat niesie się w żaglach miejskich DAJCIE KURWA SPOKÓJ.
Jeżeli faktycznie jesteś niewinny to pokaż mi swój pierdolony SOLVING który pokazałeś w tej grze raz na Gustliku, a którego zaniechałeś po kilku godzinach. Daj coś prawdziwego. Jeżeli chcesz mojej pomocy przy wyborze celów w które masz wjechać to pytaj, pomogę.
Usyk gra w taki sposób, jakby to na nim wisiało 5 głosów i miał zlecieć w linczu - robi z siebie ofiare zamiast dawać mięso A sytuacja wygląda tak, że to ja mam gorszą sytuacje i ja się staram, on ma to w huju, już się wypostował Wiesz dlaczego? Bo prawdopodobnie jest w mafii i ciężko mu nadawać w niewinnego mnie
To jest oczywiste
Piszesz że na temat Usyka 80% ma wyrobione negatywne zdanie Kiedy na nim siedzi póki co ja, Bambi i Smuti
Na mnie siedzisz Ty, Usyk, Satie, Łukasiński, Phoebe chyba też? I jakoś nie przeszkadza mi to żeby robić swoje
A Usyk sobie mnie spokojnie przeczeka lecąc w chuja
Ja nie czuje takiego siadu na Tobie XD ale jeżeli jesteś niewinny i zginiesz dzisiaj, to Usyk przypieczetowuje tym samym swoją śmierć, i zarazem ratuje Saiti ego przed meczowka więc Jeżeli Gnom niewinny i dzisiaj pada to pewnie jutro Usyk, potem nie wiadomo kto ale jeżeli mafia To Saitie dozywa meczowki jeżeli będzie nadal tak alaviuxhny i to mafią nie zabije i ma meczowke życia XD
|
|
Phoebe
Edycja#47
Limit Postów: 142
|
Rozgrywka
May 27, 2024 13:13:15 GMT 1
via mobile
Post by Phoebe on May 27, 2024 13:13:15 GMT 1
Nie zapominaj o wholesome contencie i dobrych wajbach bambiszon Nie zapominam, mnie ta sytuacja bawi Najlepszy z najlepszy który tworzy pusty content bez wartości i gra w swoją grę z której wyjątkowo pierwszy raz nie wynika I drugi największy nolife mafii który sobie z jakiegoś powodu zdecydował ze zostanie znienawidzonym top graczem tej edycji Co to za uniwersum!! Swoją drogą, widzę że powstał film Borderlands, no nieźle No pewnie, opowiedz jeszcze jaki to nie jesteś milutki, jak wszystko cię nie bawi, jak wcale nie masz ochoty walnąć jakiegoś focha i rozryczeć się komuś na messengerze, jeszcze trzy razy i uwierzę. Rzygam
|
|