bambi
Edycja#47
Limit Postów: 522
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:17:29 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 27, 2024 19:17:29 GMT 1
Jeżeli jesteś pewny na 100% że wsrod twoich dwóch najbardziej winnych jest jedno miasto.. Co to w ogóle za lista? XDDD
To bardzo mafijne i antymiejskie pisanie
|
|
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:17:49 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 27, 2024 19:17:49 GMT 1
Bo widzi w Usyku to co ja A wy tego nie widzicie Dlaczego mam robić analize na kogoś, kogo mam na liście podejrzanych na miejscu(strzelam) 5-6? Śmiem twierdzić, że wszyscy widzą to w Usyku. Głównie Wasza dwójka uznaje to za mafijne. Będąc w mafii sam bym szedł w te stronę.
|
|
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:18:23 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 27, 2024 19:18:23 GMT 1
Chyba nie czytałes co dalej pisałem. Pasowałes mi wstępnie do Gnoma, pasowałes mi do Bambi. Po przeczytaniu jak się z Tobą obchodzili odrzuciłem tę koncepcje. Przerzucali Cię jak widły w gnoju i to w komplecie z Matim. W tym momencie widzę jakaś przestrzeń dla Ciebie w mafii z Usykiem, Rutkowskim albo Heurystyka. Ale każdego z nich oddzielnie mam za mniej lub bardziej niewinnego. Więc nie swoimi staraniami, ale mi się uniewinniles. Dlaczego z Heurystyką lub Rutkowskim? Uzasadnij to szybciutko Bo do innych nie pasuje.
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 27, 2024 19:18:52 GMT 1
Przecież już dwa razy odpisywałem na Twoje pytanie, drugi raz nawet przed tym, gdy zdążyłeś je zadać. Rany, jak ktoś przypierdala się do kogoś w sposób absurdalny (według mnie rzecz jasna), to o tym wspominam, bo jeszcze później ucieknie w natłoku spamu. Zacznijmy od tej wymiany, z perspektywy rozgrywki i koloru Reginy wiadomo, że racje miał tutaj Łukański, zobaczymy kto przyjdzie Reginie na pomoc: Co wynikło z Twojej wspominki? Kto się do kogo przypierdolił w sposób absurdalny? Dlaczego absurdalny i dlaczego masz lepsze zdanie niż przypierdalacz o oryginalnym poście? W ogóle ten post to jest straszne wodolejstwo Sote, mogłeś się bardziej przyłożyć albo odpuścić temat Ja mam Łukańskiego w mafii. W Regine zacząłem wątpić dziś, tzn. nagle daje powiedzmy trochę bliżej tego, co bym oczekiwał. Tutaj zaczyna się forsowanie do linczu alternatywnego kandydata Reginy dzisiaj nie linczujemy, moi drodzy. Nie no, drodzy. Dzisiaj Łukański. Biorę pełną odpowiedzialność. Naprzód. No i Łukański. Ja rozumiem, że można zmienić zdanie na temat Reginy - sam to zrobiłem przed linczem i zniechęcałem do głosowania na nią, ale spójrzcie na to: Marcin Łukański 2 - Erik Satie, Regina Jones Mamy lincz i mamy Erika głosującego z Reginą, jak na lincz reaguje Erik? jednak trzeba ufać pierwszemu przebłyskowi serca no zajebiście się cieszę, że go zajebałem d1, ale dzisiaj był solidny jebaniec i patrząc na to jak sie gra toczyła, to bym na niego nie zagłosował dziś ni huja no ale uwaga proszę zanotować kolego reginka ROZJEBANY W PIĘĆ MINUT Erik próbuje tutaj pokazać strasznie na siłę, że lincz na Reginie to jego zasługa, doczepia się do tego Usyk i zostaje szybko spacyfikowany: ten Usyk jebany może w mafii być ale co ty pierdolisz? wczoraj byłem pewien, że jest mafiozą, dziś go wrzuciłem w top6 do odjebania, jakbyśmy wczorja z gustlikiem na nim nie siedizeli, to dziisaj by zszedł? bo ja ci przypominam co ty pisałeś a mianowicie ty pisałeś, że nie masz co atakować reginy nawet bo tak ją opierdalamy Eryk robi performans tak jakby miał na niej głos i to on doprowadził do jej linczu, żeby tylko nikt nie zauważył... czego? No cóż, tego że razem z Reginą głosowali na kogoś innego: Marcin Łukański 2 - Erik Satie, Regina Jones Kilka późniejszych postów: ty jesteś popierdolony alkoholiku deluzjonista jest to identyczna sytuacja jaka zdarzyła się kilka edycji temu, Regina leżała na deskach jak pewien inny gracz, powiedzmy w miarę solidna gra kupiła sobie u mnie jeszcze czas, została zajebana innymi rękoma znowu nie Gustlik zaczął całą akcję, tylko się dopiął i znowu Gustlik swoimi pijackimi widami rozpierdala wszystko a ja to w to znowu szedł nie będę, bo widzę co się kroi więc Gustliku, pluję na Ciebie, jesteś śmieciem Okropne wchodzenie na psyche, próba ucięcia tematu w zarodku Przenieśmy się teraz do linczu na niewinnym Ginko, D2: no ale ja mam opcje, przede wszystkim (teraz to nie pairing): Gnom/Usyk -> Łukański/Mati dalej nie zajdę dzisiaj niewinni imo: Heurystyka Gustlik Rutkowski Smufi wiec nie rozumiem, czemu piszesz, ze koncentruje sie na Lukanskim, oceniam sytuacje przede wszystkim z perspektywy Gnom/Usyk/Łukanski, ale chce tez dojsc do Matiego w tym wszystkim no a imo zostawienie Łukanskiemu latki 'niewinny' przy mojej ocenie sytuacji jest szkodliwe, i tak samo jest szkodliwe zostawienie tej latki Usykowi wiec skoro jest szansa, ze dzis sie spierdole, to musze to zostawic w temacie 40 minut przed linczem wrzuca swój odczyt, brak tutaj Ginko. Ogólnie przed linczem temat Ginko zaczął się pojawiać, wbił też Ginko i poszła interakcja Sote-Ginko: uważam, że nie masz żadnych przesłanek, żeby głosować na mnie Gnom coś próbuje robić Matiego nie chcę napierdalać w tym momencie Usyk dziś do zostawienia zostaje nieobecny Łukański vs Ty, którego miałem za paprotkę ale każdy kolejny post masz gorszy Potem wjeżdżam JA: DAJE W GINKO NIECH ŻYJE WAJCHA i zobaczmy jak na lincz reaguje Erik: bo jednak nie miałem na celu Usyk jest do wyjebania jbc IMO to jest nerwowa i sztuczna reakcja na lincz, już drugi raz, zamiast pokazać trochę pokory, to próbuję przykryć swoje głosowanie. po chuj pisać "zwajchowałem XD" zaraz po takim linczu? Potem jest cała akcja z trzema księżami - jak już mówiłem wcześniej, tam według mnie siedzi mafia. W ogóle Soti konsekwentnie trzymał mnie/Usyka cały czas w swoich typach, pewnie jak dziś mnie zlinczujecie, to przyjdzie pora na Usyka i tak się to kręci
Ja to w ogóle nie rozumiem takich postów. Zapchaj dziura, wybiera sobie kilka losowych nicków, zadaje pytania o nieistotne potyczki, oczywiste jest, że nic z odpowiedzią w/w graczy nie zrobi
a czytałeś w ogóle co ja pisałem poza jakimś obrazem gry Heurystyki? bo akurat raz na jakiś czas rzucić mięsem może też mafioza, który nie ma za bardzo pomysłu na grę, więc pierdnie se teorią co jakiś czas Regina Jones 3 - Gustlik, Smufi, rutkowski Marcin Łukański 2 - Erik Satie, Regina Jones Erik Satie 2 - Marcin Łukański, MatiKieliszkowski Ginko 1 - bambi Heurystyka dostępności 1 - Tekstowo.pl Tekstowo.pl 1 - Gnom rogal Usyk 1 - Ginko MatiKieliszkowski 1 - Usyk Phoebe - brak głosu Heurystyka - brak głosu a co jak Heurystyka zdejmowała z Łukańskiego na brak głosu, bo tak szybciej, bo idąc nie-moim tropem myślenia, jednak bali się remisu? To jest właśnie taka teoria z pizdy
Dobra nie chce mi się dalej, szkoda czasu skoro i tak jutro powinien zlecieć. Moim zdaniem Satie bardzo chujowo i nerwowo reagował na lincze, zarówno pierwszy jak i drugi. Poza tym nie ma w nim dobrej woli, gdyby zależało mu na wygranej miasta, to zauważyłby że Usyk gra gorzej ode mnie i u niego jest większa szansa na mafiowanie. Pomimo tego daje mu cleara i próbuje wykopać mnie z gierki.
Ale to się wszystko jutro skończy
Kto drugim mafiozom? Rutkowski, Usyk, może ten Łukański jeśli Satie niewinny. Ale ja zaczynam wierzyć w jego wine, skubany dobry jest
Daję okejkę za ten posty. A Wy?
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 19:18:57 GMT 1
A dlaczego pasuje akurat z nimi? Skąd ta myśl żeby połączyć te nicki?
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 19:19:45 GMT 1
Gustlik też miał cie za mafie
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 19:20:08 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:20:47 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 27, 2024 19:20:47 GMT 1
Myślałem o tym ale ma takie bardzo trzeźwe fragmenty. Takie że no siedzi na backseacie ale jak wejdzie to w miarę ostro. Kurde taki chujowy trochę ten post. "Bardzo trzeźwe" = "w miarę ostro" no to nie jest to samo, taka niespójność emocjonalna w tej wypowiedzi. Może przypadek. Temat nie na dziś, tak zostawiam. Jest zdecydowanie mniej mafijny w swoich lrotkich formach niż Ty. Mniej szuka celu pod wpierdolenie. Ty trochę teraz robisz wiatr dookoła. Dlatego możesz być mafią. No ale nie chce mi się teraz kminić np. Łukański - Heurystyka, bo Bambi i Gnom to jest 90%. Ja się już swoje porozpisywałem, zazwyczaj nie było nawet reakcji więc teraz możecie mnie pocałować w pizdę i będę swoje ready tonem oznajmującym przekazywał.
|
|
bambi
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:21:12 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 27, 2024 19:21:12 GMT 1
W ogóle ogarnijcie jak Usyk wygodnie zniknął XDDD
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 27, 2024 19:21:26 GMT 1
Teraz nucę sb, jak w tej piosence z titoka "Pedro, Pedro, Pedro", tylko u mnie "Wajcha, Wajcha, Wajcha"
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 27, 2024 19:21:32 GMT 1
Dlaczego z Heurystyką lub Rutkowskim? Uzasadnij to szybciutko Bo do innych nie pasuje. A no to jeśli jesteś niewinny to dzięki za umocnienie mnie w uniewinnieniu Łukańskiego. Chłop wlatuje do mojego core
|
|
bambi
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:21:45 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 27, 2024 19:21:45 GMT 1
Kurde taki chujowy trochę ten post. "Bardzo trzeźwe" = "w miarę ostro" no to nie jest to samo, taka niespójność emocjonalna w tej wypowiedzi. Może przypadek. Temat nie na dziś, tak zostawiam. Jest zdecydowanie mniej mafijny w swoich lrotkich formach niż Ty. Mniej szuka celu pod wpierdolenie. Ty trochę teraz robisz wiatr dookoła. Dlatego możesz być mafią. No ale nie chce mi się teraz kminić np. Łukański - Heurystyka, bo Bambi i Gnom to jest 90%. Ja się już swoje porozpisywałem, zazwyczaj nie było nawet reakcji więc teraz możecie mnie pocałować w pizdę i będę swoje ready tonem oznajmującym przekazywał. Tak jakbys nie robił tego od dnia 1
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Post by RUTKOWSKI on May 27, 2024 19:22:08 GMT 1
Bo widzi w Usyku to co ja A wy tego nie widzicie Dlaczego mam robić analize na kogoś, kogo mam na liście podejrzanych na miejscu(strzelam) 5-6? jak dokonaliście aktu wzajemnego złapania się za pindole to jeszcze nie byłeś tak stunelowany na Usyku
|
|
bambi
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:22:48 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 27, 2024 19:22:48 GMT 1
Powiedz Saiti
Czemu w tej edycji brak szachów 5d
Czemi brak jakiegoś konkretnego sprawdzenia reakcji z wnioskiem
Wkurwiłeś tam dwie trzy osoby ale w ogóle nic z tego nie wynikło, nie komentowałes nawet tego specjalnie, it wasnt part of the plan
Whats the deal with you in this edition?
|
|
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:22:58 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 27, 2024 19:22:58 GMT 1
Bo widzi w Usyku to co ja A wy tego nie widzicie Dlaczego mam robić analize na kogoś, kogo mam na liście podejrzanych na miejscu(strzelam) 5-6? jak dokonaliście aktu wzajemnego złapania się za pindole to jeszcze nie byłeś tak stunelowany na Usyku Oczywiście że tak, wszystko rozpisalem.
|
|
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:23:12 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 27, 2024 19:23:12 GMT 1
Powiedz Saiti Czemu w tej edycji brak szachów 5d Czemi brak jakiegoś konkretnego sprawdzenia reakcji z wnioskiem Wkurwiłeś tam dwie trzy osoby ale w ogóle nic z tego nie wynikło, nie komentowałes nawet tego specjalnie, it wasnt part of the plan Whats the deal with you in this edition? Myślę że z pięć razy odjebalem szachy 5d.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 27, 2024 19:23:22 GMT 1
A dlaczego pasuje akurat z nimi? Skąd ta myśl żeby połączyć te nicki? Mógłbyś nie ignorować tego pytania?
|
|
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:23:49 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 27, 2024 19:23:49 GMT 1
Żałuję tylko że myślałem że Regina to Rutek i brakło zwyczajowego C4.
|
|
bambi
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:24:03 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 27, 2024 19:24:03 GMT 1
Bo widzi w Usyku to co ja A wy tego nie widzicie Dlaczego mam robić analize na kogoś, kogo mam na liście podejrzanych na miejscu(strzelam) 5-6? jak dokonaliście aktu wzajemnego złapania się za pindole to jeszcze nie byłeś tak stunelowany na Usyku Weź lepiej przeczytaj posty XDDD Kto w ogóle tak nakłamał o tym naszym kurwa związku? Ja Gnoma praktycznie cała grę ignoruje i tam raz czy dwa w ogóle posiedziałem że chyba spoko jest Widzę że ktoś powtórzyłem 100 razy jakieś kłamstwo i teraz kurwa wykorzystujecie to jako fałszywa narrację xd
|
|
bambi
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 27, 2024 19:24:34 GMT 1
via mobile
Post by bambi on May 27, 2024 19:24:34 GMT 1
Ilość moich interakcji z gnomes jest znikoma, a wy z każdą godzina nakręcacie fałszywa historie
|
|