RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 10:01:41 GMT 1
Tobie do mordy już trzy razy w tej edycji. UŚWIADOMIE CIĘ... SYNKU... ŻE ZOSTAŁY CI MAKSYMALNIE TRZY DNI ŻYCIA JEŻELI CHCESZ JE WYKORZYSTAĆ NA WCIĄGANIE INNYCH W PYSKÓWKI.. TO POWODZENIA ZEGAR TYKA
|
|
Gustlik
Edycja#47
Limit Postów: 232
|
Post by Gustlik on May 24, 2024 10:02:08 GMT 1
no mniej więcej taki mam plan, do jutra znaleźć mafię i zjazd do bazy w mordzie
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 24, 2024 10:02:36 GMT 1
Jak nadrabiałem rano, to przez cały czas miałem takie samo wrażenie - Eryk tryhard jak sam skurwesyn. Za to mati jest spoko i chciałbym się z nim zaprzyjaźnić. Zaprzyjaźniłeś się z nim (Marcinem) już na pierwszej stronie. Akurat przywołanie tego postu Heurystyki to nie jest coś co ja doceniam. Sama końcówka 'on sam uważa, że jego posty go uniewinniają'. Ja wręcz wprost się pytałem Usyka na chuj pisze że jestem niewinny. Ani przez moment nie podnosiłem własnej pozycji. I ani przez moment o niej nie myślałem. Więc z punktu widzenia kogoś kto kreguje się na ciągłość logiczną to jest bardzo duży blunder i byłem ciekaw czy ktoś to zauważy. A Ty to podchwyciłeś więc lądujesz w kategorii 'debil albo mafia'. Pokład się zapełnia. Faktycznie mój błąd pobieżnego czytania. Pomyliłem autorów postów, myślałem że ty jesteś autorem poniższego: PO PIERWSZE MOJA TAKTYKA GRY DNIA PIERWSZEGO JEST NIEZWYKLE SKUTECZNA, NIE DOŚĆ ŻE UNIEWINNIA MNIE TO JESZCZE IRYTUJE MAFIOZÓW Niemniej dziękuję za zwrócenie uwagi, teraz przed tobą jedynie walka z własnym błędem potwierdzenia, by zrozumieć, że jako mafia nie zrobiłbym takiego bubla.
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 10:02:58 GMT 1
no mniej więcej taki mam plan, do jutra znaleźć mafię i zjazd do bazy w mordzie TO POMYŚL O WROCŁAWSKIM GNOMIE
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 10:04:12 GMT 1
no mniej więcej taki mam plan, do jutra znaleźć mafię i zjazd do bazy w mordzie Gustlik ale ja bym nie chciał żebyś ty zjeżdżał do bazy. Nie wolisz pobyć z nami trochę dłużej? To się da ogarnąć. Albo napiszę inaczej. Masz czas w weekend czy nie bardzo?
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 10:05:11 GMT 1
TRZEBA ZAŁATWIĆ PANU GUSTLIKOWI OCHRONĘ
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 10:05:13 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 24, 2024 10:05:13 GMT 1
gdybym ja był w mafii z Reginą a Ty nie, to pierwsze co bym robił, to uważał, by nikt nie podbijał tematu jej winy, a nie wyciągał to na pierwszy front dyskusji. ty Satie musisz o tym wiedzieć, więc mi nie imputuj Ja tam uznaje za nieprawdopodobne że strzelałbyś w takim momencie w swojego gracza z zespołu - znacznie lepszego od siebie i to jest czynnik, który mi Cię raczej zieleni w tej interakcji, natomiast późniejsze pierdolenie że byś tego nie wyciągał to już cygańskie wesele dla mnie, w pełni Ci zaufam jak przestaniesz pierdolić NO W MAFII BYM ZROBIŁ X A TU ROBIĘ Y, bo tak pierdolisz głównie w mafii. Rutek, nie słyszę Cię jak masz głowę w mojej dupie. Idź się pobaw klockami.
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 10:05:30 GMT 1
KANCELARIA RUTKOWSKI SIĘ TYM ZAJMIE
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 24, 2024 10:05:47 GMT 1
Usyk denerwujesz mnie
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 10:06:32 GMT 1
Czemu? Czym?
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 24, 2024 10:07:00 GMT 1
gdybym ja był w mafii z Reginą a Ty nie, to pierwsze co bym robił, to uważał, by nikt nie podbijał tematu jej winy, a nie wyciągał to na pierwszy front dyskusji. ty Satie musisz o tym wiedzieć, więc mi nie imputuj Ja tam uznaje za nieprawdopodobne że strzelałbyś w takim momencie w swojego gracza z zespołu - znacznie lepszego od siebie i to jest czynnik, który mi Cię raczej zieleni w tej interakcji, natomiast późniejsze pierdolenie że byś tego nie wyciągał to już cygańskie wesele dla mnie, w pełni Ci zaufam jak przestaniesz pierdolić NO W MAFII BYM ZROBIŁ X A TU ROBIĘ Y, bo tak pierdolisz głównie w mafii. Rutek, nie słyszę Cię jak masz głowę w mojej dupie. Idź się pobaw klockami. normalnie bym tego argumentu nie użył, ale Ty użyłeś czego typowo miastowego za argument przeciwko mnie, co wydaje mi się absurdalne i mafijne
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 10:11:59 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 24, 2024 10:11:59 GMT 1
No ja to widzę inaczej, jakbyś wysunął Satie - Regina przed tym jak się zaczęło pojawiać Gustlik - Regina to wyglądałbyś lepiej. Martwi mnie, że ja widzę tu, ze nie ma niczego co przypisujesz mi czego nie dałoby się przypisać Tobie w tej interakcji, ale jakoś mi się wpasowuje w zakuty łeb, więc to takie o. Ale już timingowo jest dokładnie odwrotnie. Rozbrajanie przez przywołanie to odważniejsza taktyka ale jak mi dalej będziesz pierdolił, że TY TO BYŚ TAK NIE ZROBIŁ to będę Cię wyśmiewał w każdej edycji, bo ja akurat się nasłuchałem co byś zrobił a co nie zrobił i widziałem co robiłeś a czego nie robiłeś.
Ot, wszystko w range, ale myślę na ten moment że po prostu tak masz, i chyba już to akceptuje z dobrodziejstwem inwentarza, za stary jestem żeby się o to lać cały czas.
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 10:13:16 GMT 1
SOTE ZDENERWOWANY
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 10:13:52 GMT 1
No ja to widzę inaczej, jakbyś wysunął Satie - Regina przed tym jak się zaczęło pojawiać Gustlik - Regina to wyglądałbyś lepiej. Martwi mnie, że ja widzę tu, ze nie ma niczego co przypisujesz mi czego nie dałoby się przypisać Tobie w tej interakcji, ale jakoś mi się wpasowuje w zakuty łeb, więc to takie o. Ale już timingowo jest dokładnie odwrotnie. Rozbrajanie przez przywołanie to odważniejsza taktyka ale jak mi dalej będziesz pierdolił, że TY TO BYŚ TAK NIE ZROBIŁ to będę Cię wyśmiewał w każdej edycji, bo ja akurat się nasłuchałem co byś zrobił a co nie zrobił i widziałem co robiłeś a czego nie robiłeś. Ot, wszystko w range, ale myślę na ten moment że po prostu tak masz, i chyba już to akceptuje z dobrodziejstwem inwentarza, za stary jestem żeby się o to lać cały czas. 12 LINIJEK W KTÓRYCH NIE JEST NAPISANE NIC
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 10:14:21 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 24, 2024 10:14:21 GMT 1
Zaprzyjaźniłeś się z nim (Marcinem) już na pierwszej stronie. Akurat przywołanie tego postu Heurystyki to nie jest coś co ja doceniam. Sama końcówka 'on sam uważa, że jego posty go uniewinniają'. Ja wręcz wprost się pytałem Usyka na chuj pisze że jestem niewinny. Ani przez moment nie podnosiłem własnej pozycji. I ani przez moment o niej nie myślałem. Więc z punktu widzenia kogoś kto kreguje się na ciągłość logiczną to jest bardzo duży blunder i byłem ciekaw czy ktoś to zauważy. A Ty to podchwyciłeś więc lądujesz w kategorii 'debil albo mafia'. Pokład się zapełnia. Faktycznie mój błąd pobieżnego czytania. Pomyliłem autorów postów, myślałem że ty jesteś autorem poniższego: PO PIERWSZE MOJA TAKTYKA GRY DNIA PIERWSZEGO JEST NIEZWYKLE SKUTECZNA, NIE DOŚĆ ŻE UNIEWINNIA MNIE TO JESZCZE IRYTUJE MAFIOZÓW Niemniej dziękuję za zwrócenie uwagi, teraz przed tobą jedynie walka z własnym błędem potwierdzenia, by zrozumieć, że jako mafia nie zrobiłbym takiego bubla. Ciekawe że tak bardzo się przejąłeś, jak cała reszta ferajny to osrała bo mamy JEDNEGO KRZYKACZA CO ROBI ZA SZUM W TLE. A jak to świadczy o Gustliku w takim razie? Czym się różni Twoja percepcja do mnie od Twojej percepcji do Gustlika? I co to w ogóle za tejk, że po nocce pierdolisz te swoje wywody a właściwie jedyny gracz do którego się ustosunkowałeś to gracz najbardziej wyraźny i najbardziej antagonizujący.
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 10:15:14 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 24, 2024 10:15:14 GMT 1
Śmieszny jesteś człeczek, ale Ciebie chyba jeszcze nie będę akceptował.
|
|
|
Post by Regina Jones on May 24, 2024 10:15:26 GMT 1
Satie z Gustlikiem znowu usilnie pokazują, jak to się bardzo nie lubią
a rutek to komentuje
nie wiem, kto gorszy, ale z jeden spokojnie tu może siedzieć
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 24, 2024 10:16:07 GMT 1
No ja to widzę inaczej, jakbyś wysunął Satie - Regina przed tym jak się zaczęło pojawiać Gustlik - Regina to wyglądałbyś lepiej. Martwi mnie, że ja widzę tu, ze nie ma niczego co przypisujesz mi czego nie dałoby się przypisać Tobie w tej interakcji, ale jakoś mi się wpasowuje w zakuty łeb, więc to takie o. Ale już timingowo jest dokładnie odwrotnie. Rozbrajanie przez przywołanie to odważniejsza taktyka ale jak mi dalej będziesz pierdolił, że TY TO BYŚ TAK NIE ZROBIŁ to będę Cię wyśmiewał w każdej edycji, bo ja akurat się nasłuchałem co byś zrobił a co nie zrobił i widziałem co robiłeś a czego nie robiłeś. Ot, wszystko w range, ale myślę na ten moment że po prostu tak masz, i chyba już to akceptuje z dobrodziejstwem inwentarza, za stary jestem żeby się o to lać cały czas. gdzie się pojawiło Gustlik-Regina?
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 10:16:32 GMT 1
NAJPIERW CIĘ IGNORUJĄ - BYŁO POTEM SIĘ Z CIEBIE ŚMIEJĄ - BYŁO PÓŹNIEJ Z TOBĄ WALCZĄ NA KOŃCU WYGRYWASZ GANDI MAHATMA
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 10:17:36 GMT 1
Satie z Gustlikiem znowu usilnie pokazują, jak to się bardzo nie lubią a rutek to komentuje nie wiem, kto gorszy, ale z jeden spokojnie tu może siedzieć
|
|