|
Rozgrywka
May 24, 2024 10:17:56 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 24, 2024 10:17:56 GMT 1
To interesujące, bo uważam że dyskusja z Gustlikiem zdecydowanie na poziomie i zdecydowanie odbiegająca od standardowych i to z obu stron. Niezgoda? Tak. Inna koncepcja? Pewnie też. Dojrzałość stron? W końcu jest.
A do Rutka też się łatwo przypierdolić w tym momencie. Problem jest taki Regina, że ja to robię bo chłopak się nadaje do tarcia chrzanu a ma mniemanie jakby sprawy rozwiązywał i jest wkurwiający. A Ty to robisz bo myślisz że moze być mafia.
Jednocześnie przez całą grę, jeśli dobrze pamiętam, nie skomentowałeś nikogo poza gronem Usyk, Rutek, ja, Gustlik. Zero.
E: Gustlik, nie no, ja z Tobą mogę gadać, ale nie będę Ci za szukajkę robił. Ufam, że znajdziesz sam, bo było, ja pamiętam mimo nieprzespanej nocy w robocie, to od Ciebie też oczekuje że będziesz pamiętać.
|
|
|
Post by Regina Jones on May 24, 2024 10:20:17 GMT 1
pisała z gnomem, pisałam z heurystyką
reszta na razie dała z siebie mniej niż zero, a do końca dnia sporo czasu, więc po co sobie nimi zaprzątać głowę?
w przeciwieństwie do was, nie obsrywam się jak ludzie dłużej niż godzinkę siedzą w kreacji
|
|
|
Post by Regina Jones on May 24, 2024 10:20:36 GMT 1
Satie z Gustlikiem znowu usilnie pokazują, jak to się bardzo nie lubią a rutek to komentuje nie wiem, kto gorszy, ale z jeden spokojnie tu może siedzieć bardzo mięciutki i przyjemny papier, polecam
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 10:24:21 GMT 1
via mobile
Post by Gnom rogal full s2 on May 24, 2024 10:24:21 GMT 1
NAJPIERW CIĘ IGNORUJĄ - BYŁO POTEM SIĘ Z CIEBIE ŚMIEJĄ - BYŁO PÓŹNIEJ Z TOBĄ WALCZĄ NA KOŃCU WYGRYWASZ GANDI MAHATMA Gandi Mahatma -> Gandi Gandzior -> Weed temacik i to lubię!!!
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Rozgrywka
May 24, 2024 10:33:20 GMT 1
via mobile
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 10:33:20 GMT 1
bardzo mięciutki i przyjemny papier, polecam PANI DELIKATNA ACZ WYTRZYMAŁA REGINO CZY MYŚLI PANI ŻE POWODEM PANI KŁOPOTÓW JEST ZBYT DŁUGIE SIEDZENIE W KREACJI?
|
|
|
Post by Regina Jones on May 24, 2024 10:36:09 GMT 1
nie xD nie zdążyłam się nawet rozkręcić i strasznie mi smutno bo nikt nie podłapał współpracy
a liczyłam że jakiś gagatek się znajdzie, chociaż na chwil kilka
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 24, 2024 10:37:43 GMT 1
nie xD nie zdążyłam się nawet rozkręcić i strasznie mi smutno bo nikt nie podłapał współpracy a liczyłam że jakiś gagatek się znajdzie, chociaż na chwil kilka Po nocy wydawałaś mi się bardzo niewinna, dużo bardziej niż Gustlik. Możemy współpracować.
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 10:42:47 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 24, 2024 10:42:47 GMT 1
Regina ale powiem Ci że mam ochotę powiedzieć żebyś se przeżyła lincz bo z chęcią zobaczę jak się inni będą ustawiać do Ciebie. To kto zamiast? E: no bo to zacietrzewienie XD chłop tam pisze już chuj z tym z jakiej perspektywy ale swojej o swoich prowokacjach per miejskie a Regina mu że nie pisała że są miejskie XD albo blunder jak skurwysyn albo żółć mózg zalała i frustracja bo wielkie panisko hammerfisty na starcie dostaje. Gustlik, czemu się do tego nie przyjebałeś w kontekście ja - Regina. Ja mam swoje zdanie ale chcę usłyszeć Twoje.
|
|
Gustlik
Edycja#47
Limit Postów: 232
|
Post by Gustlik on May 24, 2024 10:47:55 GMT 1
Regina ale powiem Ci że mam ochotę powiedzieć żebyś se przeżyła lincz bo z chęcią zobaczę jak się inni będą ustawiać do Ciebie. To kto zamiast? E: no bo to zacietrzewienie XD chłop tam pisze już chuj z tym z jakiej perspektywy ale swojej o swoich prowokacjach per miejskie a Regina mu że nie pisała że są miejskie XD albo blunder jak skurwysyn albo żółć mózg zalała i frustracja bo wielkie panisko hammerfisty na starcie dostaje. Gustlik, czemu się do tego nie przyjebałeś w kontekście ja - Regina. Ja mam swoje zdanie ale chcę usłyszeć Twoje. bo uznałem, że to nie ma wielkiego znaczenia
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 11:12:59 GMT 1
via mobile
Post by Regina Jones on May 24, 2024 11:12:59 GMT 1
nie xD nie zdążyłam się nawet rozkręcić i strasznie mi smutno bo nikt nie podłapał współpracy a liczyłam że jakiś gagatek się znajdzie, chociaż na chwil kilka Po nocy wydawałaś mi się bardzo niewinna, dużo bardziej niż Gustlik. Możemy współpracować. A masz chociaż jakieś sensowne wszczepy?
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 24, 2024 11:51:06 GMT 1
Po nocy wydawałaś mi się bardzo niewinna, dużo bardziej niż Gustlik. Możemy współpracować. A masz chociaż jakieś sensowne wszczepy? Nie wiem, nie zgłębiałem się aż tak bardzo. Wychodzę z założenia, że w tej edycji nie będę szukał na siłę, jak coś mi się rzuci w oczy to to zachowam, a jak nie, to lecimy dalej.
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 12:08:47 GMT 1
CIĘŻKI ORZECH DO ZGRYZIENIA TA HEURYSTYKA
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 12:09:21 GMT 1
ALE TEN OSTATNI POST ZBYT ZŁY NA MAFIAKA SKURCZYBYKA
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 12:13:57 GMT 1
Detektywie Rutkowski mamy problem. Regina jest podejrzana jako jedyna. Nikt inny się nie bardzo odzywa w sposób pozwalający go uznać za winnego. Co robimy? Trzeba jakoś wciągnąć chłopaków do gry.
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 24, 2024 12:24:39 GMT 1
via mobile
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 12:24:39 GMT 1
W ZUPEŁNOŚCI SIĘ Z PANEM PANIE USYK ZGADZAM OBECNY STAN NIE POMAGA NAM W POPRAWNYM PROWADZENIU CZYNNOŚCI OPERACYJNYCH, A TO W GESTII NAS JAKO POTENCJALNIE NIEWINNYCH POWINNO BYĆ ZNALEZIENIE REGINIE KONTRKANDYDATA LUB NAWET KILKU
|
|
Gustlik
Edycja#47
Limit Postów: 232
|
Post by Gustlik on May 24, 2024 12:25:58 GMT 1
W ZUPEŁNOŚCI SIĘ Z PANEM PANIE USYK ZGADZAM OBECNY STAN NIE POMAGA NAM W POPRAWNYM PROWADZENIU CZYNNOŚCI OPERACYJNYCH, A TO W GESTII NAS JAKO POTENCJALNIE NIEWINNYCH POWINNO BYĆ ZNALEZIENIE REGINIE KONTRKANDYDATA LUB NAWET KILKU czy to tak zwany GAMBIT RUTKOWSKIEGO?
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 12:27:50 GMT 1
Proponuję szantaż. Nie będziemy dziś zabijać Reginy, niech walczą o przetrwanie!
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 24, 2024 12:28:21 GMT 1
via mobile
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 12:28:21 GMT 1
TO SĄ PODSTAWY PANIE GUSTLIK
|
|
|
Post by Regina Jones on May 24, 2024 12:30:08 GMT 1
A masz chociaż jakieś sensowne wszczepy? Nie wiem, nie zgłębiałem się aż tak bardzo. Wychodzę z założenia, że w tej edycji nie będę szukał na siłę, jak coś mi się rzuci w oczy to to zachowam, a jak nie, to lecimy dalej. kolego, to było pytanie kreacyjne
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 12:30:59 GMT 1
Regina ty jesteś jak słoń w składzie porcelany. Ja ciebie broniłem przed chwilą a ty znów się wsypujesz.
Moim zdaniem w dwójce Kark/Dębski może być mafia. Tacy sympatyczni cichociemni są.
|
|