|
Post by Regina Jones on May 24, 2024 12:35:18 GMT 1
ja pierdole Olek, mam do w dupie szczerze mówiąc
zachowujecie się znowu tak, że co bym nie napisał, to jest w waszej perspektywie wkopujące xD zamierzam więc mieć to w piździe i pisać, co mi się podoba, a wy te uwagi możecie zachować dla siebie i po prostu na mnie zagłosować, ok?
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 12:46:30 GMT 1
REGINA A MOŻE WEŹMIESZ UDZIAŁ W AKCJI SZUKANIA SOBIE KONTRKANDYDATÓW?
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 12:47:12 GMT 1
TWOJE LOSY W TWOICH RĘKACH IM LEPIEJ ZNAJDZIESZ TYM LEPIEJ POŻYJESZ
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 12:49:21 GMT 1
MAM JESZCZE PEWIEN POMYSŁ WYKONANIA PÓŁ-USTAWIONEGO LOSOWANIA INSPIROWANEGO AMERYKAŃSKIM SPORTEM, W KTÓRYM USTAWIMY KOLEJNOŚĆ I NADAMY KAŻDEMU MIEJSCU PROCENT SZANS NA ZOSTANIE ZLINCZOWANYM ROZUMIECIE CO MAM NA MYŚLI?
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 12:51:05 GMT 1
Usyk 0%
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 24, 2024 12:55:33 GMT 1
Jakby to tylko ode mnie zależało, to dziś bym strzelał w Gnoma.
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 12:57:53 GMT 1
KTOŚ TU CZYŚCIŁ DZISIAJ CHYBA GNOMA, PAMIĘTA PAN KTO PANIE USYK?
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 12:58:23 GMT 1
Gnom taki wredny się wydaje jakby tylko czekał żeby coś zmajstrować. Nie byłby ciut sympatyczniejszy w mafii? Nie jestem pewien, ale chyba Satiemu się Gnom podobał. Ciekawe to jest dlaczego. W życiu się nie zgodzę żeby mi dyrygował taki szczoch. Bambi nie ma co uniewinniać póki co, ale nie na też co uwinniać. Czas pokaże. To gnomiszcze całkiem ok.Rutkowski jest zbyt naiwny żeby być w mafii chyba ale jak go widzę to mam wrażenie, że: Ale to już było... I nie wróci więcej. I choć tyle się zdarzyło To do przodu wciąż wyrywa głupie serce Tekściarz to tchórzliwy karzeł reakcji chowający się za niejednoznaczny do interpretacji wejściami kreacyjnymi i te niejednoznaczność traktuje już za wprost szkodliwą. Gustlika wajbowo mam niewinnego. OPOWIEDZ WPROST O MOJEJ NAIWNOŚCI BEZ WPLĄTYWANIA W TO NIEWINNEJ MARYLKI RODOWICZ PANIE SOTE I PRZESTAŃ PAN W KOŃCU GRAĆ!!
|
|
|
Post by Regina Jones on May 24, 2024 13:02:56 GMT 1
REGINA A MOŻE WEŹMIESZ UDZIAŁ W AKCJI SZUKANIA SOBIE KONTRKANDYDATÓW? istnieje taka możliwość, jak się ogarnę z robotą ale tak na szybko, szukałabym w gronie kieliszkowski, gnom, łukański gustlik z ericem mnie wkurwiają, więc nie chcę rozważać ich dzisiaj te heurystyka jest o tyle ciekawa, że dużo gada mądrze brzmiących rzeczy rozważając tzw. surface level, ale jest pusta jak cymbał brzmiący tyle na tera
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 13:03:16 GMT 1
GNOM JEST ŁOTRZYKIEM WIĘC CHARAKTEROLOGICZNIE CAŁY TWÓJ OPIS SIĘ ZGADZA. W TAKIM RAZIE BARDZO MNIE NURTUJE CO WYMYŚLIŁ NA JEGO TEMAT SOTE
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 24, 2024 13:03:56 GMT 1
ALE TEN OSTATNI POST ZBYT ZŁY NA MAFIAKA SKURCZYBYKA Ciekaw jestem, dlaczego zły? Ja rozumiem, że archetyp idealnego miastowego to agresywny i aktywny wszędogrzeb, ale musisz wyjść poza swoje schematy myślowe i zrozumieć, że mogą istnieć i inne osobowości.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 24, 2024 13:03:58 GMT 1
jak tam sytuacja wygląda jak nastroje w mieście? kto główny podejrzany i jak wygląda linia obrony? ja bym zagłosował na Gustlika
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 24, 2024 13:04:28 GMT 1
jak będę w domu to wychodze ze stilcza
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 24, 2024 13:04:44 GMT 1
zajebiście 18 postów już najebane i zero mięsa w nich hahahahaha
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 13:04:53 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 24, 2024 13:04:53 GMT 1
Skrzaciak ciekawy bo tak wszedł wychylił się i nic nie próbował uzyskać. Nie mówię, że miasto, ale typowo mafijny manewr by to nie był. Taki luzacki chłopek, ja bym go nie linczował teraz. bo pewnie nie zauważyłem albo zapomniałem a spruta to figura retoryczna To mi się podobało. Z kolei ten post wyżej nad moim mi się nie podoba.
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 13:06:10 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 24, 2024 13:06:10 GMT 1
zajebiście 18 postów już najebane i zero mięsa w nich hahahahaha Ten pierwszy, bo ten z kolei jest okej. Nie wiem, ambiwalentny jest gość bardzo, jakoś nie utożsamiam tego z cechą mafijna. Wiecie, taka wymuszona wyjebka, na tyle wymuszona, że aż too much.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 13:11:24 GMT 1
Ta, mało mafijny archetyp, zgadzam się.
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 24, 2024 13:12:45 GMT 1
via mobile
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 13:12:45 GMT 1
ALE TEN OSTATNI POST ZBYT ZŁY NA MAFIAKA SKURCZYBYKA Ciekaw jestem, dlaczego zły? Ja rozumiem, że archetyp idealnego miastowego to agresywny i aktywny wszędogrzeb, ale musisz wyjść poza swoje schematy myślowe i zrozumieć, że mogą istnieć i inne osobowości. JA WSZYSTKO ROZUMIEM, ARCHETYPICZNIE ZŁY. CO ZNACZY ŻE PROSISZ SIĘ O ZACZEPKĘ. CO MASZ NA GNOMA?
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 24, 2024 13:16:08 GMT 1
REGINA A MOŻE WEŹMIESZ UDZIAŁ W AKCJI SZUKANIA SOBIE KONTRKANDYDATÓW? istnieje taka możliwość, jak się ogarnę z robotą ale tak na szybko, szukałabym w gronie kieliszkowski, gnom, łukański gustlik z ericem mnie wkurwiają, więc nie chcę rozważać ich dzisiaj te heurystyka jest o tyle ciekawa, że dużo gada mądrze brzmiących rzeczy rozważając tzw. surface level, ale jest pusta jak cymbał brzmiący tyle na tera Rzuciłeś emocjonalnym hasłem i się zwijasz. Sprytne zagranie psychologiczne, ale ja je spostrzegłem, więc wychodź z wora i uzasadnij, dlaczego puste? Żaden z moich postów nie był pusty, z kolei nie jestem populistą, by już dziś wymyślać eseje i pisać o 100% mafiach, jak niektórym zbyt pewnym siebie się już zdarzało.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 24, 2024 13:18:13 GMT 1
Ciekaw jestem, dlaczego zły? Ja rozumiem, że archetyp idealnego miastowego to agresywny i aktywny wszędogrzeb, ale musisz wyjść poza swoje schematy myślowe i zrozumieć, że mogą istnieć i inne osobowości. JA WSZYSTKO ROZUMIEM, ARCHETYPICZNIE ZŁY. CO ZNACZY ŻE PROSISZ SIĘ O ZACZEPKĘ. CO MASZ NA GNOMA? Był aktywny na pierwszej stronie. Mocno aktywny. I ucichł jak reszta ucichła. Wyjście teraz z nory też wygląda na wywołanie przez mafijnych kolegów "ej bo chmury na ciebie idą".
|
|