|
Post by Marcin Łukański on May 24, 2024 13:21:10 GMT 1
JA WSZYSTKO ROZUMIEM, ARCHETYPICZNIE ZŁY. CO ZNACZY ŻE PROSISZ SIĘ O ZACZEPKĘ. CO MASZ NA GNOMA? Był aktywny na pierwszej stronie. Mocno aktywny. I ucichł jak reszta ucichła. Wyjście teraz z nory też wygląda na wywołanie przez mafijnych kolegów "ej bo chmury na ciebie idą". A tak z ciekawości, bierzesz pod uwagę wariant, że był mocno aktywny na pierwszej stronie, bo był wieczór, później poszedł spać, później był w pracy czy innej uczelni i teraz sb nakurwia gównoposting? Przypierdalanie się na siłę przecież - i tak, wiem, że na tym etapie gry ciężko o cokolwiek innego, ale znajmy granice. xD
|
|
|
Post by Regina Jones on May 24, 2024 13:22:08 GMT 1
istnieje taka możliwość, jak się ogarnę z robotą ale tak na szybko, szukałabym w gronie kieliszkowski, gnom, łukański gustlik z ericem mnie wkurwiają, więc nie chcę rozważać ich dzisiaj te heurystyka jest o tyle ciekawa, że dużo gada mądrze brzmiących rzeczy rozważając tzw. surface level, ale jest pusta jak cymbał brzmiący tyle na tera Rzuciłeś emocjonalnym hasłem i się zwijasz. Sprytne zagranie psychologiczne, ale ja je spostrzegłem, więc wychodź z wora i uzasadnij, dlaczego puste? Żaden z moich postów nie był pusty, z kolei nie jestem populistą, by już dziś wymyślać eseje i pisać o 100% mafiach, jak niektórym zbyt pewnym siebie się już zdarzało. skupiasz się na rzeczach albo niemających wielkiego znaczenia, albo takich, z których można wyciągnąć tysiąc wniosków i pewnie żadnego trafnego, jak to analizowanie powolnego zapełniania się pierwszej strony tematu
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Rozgrywka
May 24, 2024 13:22:41 GMT 1
via mobile
Post by RUTKOWSKI on May 24, 2024 13:22:41 GMT 1
JA WSZYSTKO ROZUMIEM, ARCHETYPICZNIE ZŁY. CO ZNACZY ŻE PROSISZ SIĘ O ZACZEPKĘ. CO MASZ NA GNOMA? Był aktywny na pierwszej stronie. Mocno aktywny. I ucichł jak reszta ucichła. Wyjście teraz z nory też wygląda na wywołanie przez mafijnych kolegów "ej bo chmury na ciebie idą". ODMELDOWAŁ SIĘ NA PIERWSZEJ STRONIE ZANIM KTOKOLWIEK MÓGŁ MIEĆ WIEDZE ŻE TEMAT UCICHNIE
|
|
|
Post by Regina Jones on May 24, 2024 13:23:14 GMT 1
Był aktywny na pierwszej stronie. Mocno aktywny. I ucichł jak reszta ucichła. Wyjście teraz z nory też wygląda na wywołanie przez mafijnych kolegów "ej bo chmury na ciebie idą". A tak z ciekawości, bierzesz pod uwagę wariant, że był mocno aktywny na pierwszej stronie, bo był wieczór, później poszedł spać, później był w pracy czy innej uczelni i teraz sb nakurwia gównoposting? Przypierdalanie się na siłę przecież - i tak, wiem, że na tym etapie gry ciężko o cokolwiek innego, ale znajmy granice. xD a dlaczego gnom sam nie może powiedzieć, jak było naprawdę?
|
|
|
Post by matikieliszkowski on May 24, 2024 13:25:04 GMT 1
trzymajcie mnie z tymi teoriami, ze na pierwszej stronie są mafiozi, a na drugiej niema, ana trzeciej są, a na czwartej śpią, co to za dyrdymały
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 24, 2024 13:25:42 GMT 1
A tak z ciekawości, bierzesz pod uwagę wariant, że był mocno aktywny na pierwszej stronie, bo był wieczór, później poszedł spać, później był w pracy czy innej uczelni i teraz sb nakurwia gównoposting? Przypierdalanie się na siłę przecież - i tak, wiem, że na tym etapie gry ciężko o cokolwiek innego, ale znajmy granice. xD a dlaczego gnom sam nie może powiedzieć, jak było naprawdę? Dogadaliśmy się na mafijnym, że będę jego adwokatem.
|
|
|
Post by matikieliszkowski on May 24, 2024 13:28:25 GMT 1
ta hermeneutyka to mąci chyba tylko, prawda czy nie prawda
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 24, 2024 13:36:18 GMT 1
Był aktywny na pierwszej stronie. Mocno aktywny. I ucichł jak reszta ucichła. Wyjście teraz z nory też wygląda na wywołanie przez mafijnych kolegów "ej bo chmury na ciebie idą". A tak z ciekawości, bierzesz pod uwagę wariant, że był mocno aktywny na pierwszej stronie, bo był wieczór, później poszedł spać, później był w pracy czy innej uczelni i teraz sb nakurwia gównoposting? Przypierdalanie się na siłę przecież - i tak, wiem, że na tym etapie gry ciężko o cokolwiek innego, ale znajmy granice. xD Oczywiście, że biorę to pod uwagę. Ba! Nie ignoruję prawdopodobieństwa i uważam, że twoje wyjaśnienie jest bardziej prawdopodobne. Natomiast decyzję podjąć trzeba i na bazie znikomej wiedzy ja ją podjąłem. Czy to przypierdalanie - nigdy w życiu. Czy na siłę - trochę tak, z musu. Czemu tego nie rozumiesz - nie wiem.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 24, 2024 13:37:09 GMT 1
Rzuciłeś emocjonalnym hasłem i się zwijasz. Sprytne zagranie psychologiczne, ale ja je spostrzegłem, więc wychodź z wora i uzasadnij, dlaczego puste? Żaden z moich postów nie był pusty, z kolei nie jestem populistą, by już dziś wymyślać eseje i pisać o 100% mafiach, jak niektórym zbyt pewnym siebie się już zdarzało. skupiasz się na rzeczach albo niemających wielkiego znaczenia, albo takich, z których można wyciągnąć tysiąc wniosków i pewnie żadnego trafnego, jak to analizowanie powolnego zapełniania się pierwszej strony tematu To tak jak cała reszta uczestników, w czym problem?
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 24, 2024 13:38:55 GMT 1
A tak z ciekawości, bierzesz pod uwagę wariant, że był mocno aktywny na pierwszej stronie, bo był wieczór, później poszedł spać, później był w pracy czy innej uczelni i teraz sb nakurwia gównoposting? Przypierdalanie się na siłę przecież - i tak, wiem, że na tym etapie gry ciężko o cokolwiek innego, ale znajmy granice. xD Oczywiście, że biorę to pod uwagę. Ba! Nie ignoruję prawdopodobieństwa i uważam, że twoje wyjaśnienie jest bardziej prawdopodobne. Natomiast decyzję podjąć trzeba i na bazie znikomej wiedzy ja ją podjąłem. Czy to przypierdalanie - nigdy w życiu. Czy na siłę - trochę tak, z musu. Czemu tego nie rozumiesz - nie wiem. To już podjąłeś decyzję? Szybko coś.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 24, 2024 13:39:33 GMT 1
Był aktywny na pierwszej stronie. Mocno aktywny. I ucichł jak reszta ucichła. Wyjście teraz z nory też wygląda na wywołanie przez mafijnych kolegów "ej bo chmury na ciebie idą". ODMELDOWAŁ SIĘ NA PIERWSZEJ STRONIE ZANIM KTOKOLWIEK MÓGŁ MIEĆ WIEDZE ŻE TEMAT UCICHNIE Słusznie, celny punkt detektywie.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 24, 2024 13:40:35 GMT 1
trzymajcie mnie z tymi teoriami, ze na pierwszej stronie są mafiozi, a na drugiej niema, ana trzeciej są, a na czwartej śpią, co to za dyrdymały O tym też mówi heurystyka dostępności. Jeśli czegoś nie rozumiesz, uznajesz to za głupie. Pamiętaj jednak, że to błąd poznawczy.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 24, 2024 13:43:05 GMT 1
Oczywiście, że biorę to pod uwagę. Ba! Nie ignoruję prawdopodobieństwa i uważam, że twoje wyjaśnienie jest bardziej prawdopodobne. Natomiast decyzję podjąć trzeba i na bazie znikomej wiedzy ja ją podjąłem. Czy to przypierdalanie - nigdy w życiu. Czy na siłę - trochę tak, z musu. Czemu tego nie rozumiesz - nie wiem. To już podjąłeś decyzję? Szybko coś. Czepiasz się słówek. Mogę zmienić tą decyzję, ale ja nigdy nie rzucam słów na wiatr toną spamu. Każdy mój post ma znaczenie.
|
|
|
Post by matikieliszkowski on May 24, 2024 13:44:29 GMT 1
ja jestem prosty chlop, rzucam, podnosze, chodze, a ty wymyslasz jakies teorie co brzmia jak krosfit, czyli bezsensownie hahaha
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 24, 2024 13:44:59 GMT 1
No nie wiem, czy to jest czepianie się słówek. W środku pierwszego dnia, gdy do linczu jeszcze długo, napisałeś, że decyzje już podjąłeś. Odważnie i szybko.
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 13:45:38 GMT 1
via mobile
Post by Regina Jones on May 24, 2024 13:45:38 GMT 1
skupiasz się na rzeczach albo niemających wielkiego znaczenia, albo takich, z których można wyciągnąć tysiąc wniosków i pewnie żadnego trafnego, jak to analizowanie powolnego zapełniania się pierwszej strony tematu To tak jak cała reszta uczestników, w czym problem? No niekoniecznie, jest różnica między toczeniem rozważań na tematy, które równie dobre można by zastąpić dyskusją o pogodzie, a atakami w graczy i analizą tego co jest w temacie Taki Gustlik, jakkolwiek by mnie nie wkurwił, ma przynajmniej odwagę przypuścić atak Gadanie o tym czy pierwsza strona zapełniła się w godzinę, czy dwie, i ilu mafiozów się na niej wpisało, można przenieść do tematu "bukmacherka", obok cmentarza, dlatego nie podoba mi się jak ktoś się specjalnie na takich rzeczach skupia w grze Szczególnie bez materiału i kontekstu
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 13:45:55 GMT 1
via mobile
Post by Regina Jones on May 24, 2024 13:45:55 GMT 1
trzymajcie mnie z tymi teoriami, ze na pierwszej stronie są mafiozi, a na drugiej niema, ana trzeciej są, a na czwartej śpią, co to za dyrdymały Byczek ma rację
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 24, 2024 13:55:57 GMT 1
ja jestem prosty chlop, rzucam, podnosze, chodze, a ty wymyslasz jakies teorie co brzmia jak krosfit, czyli bezsensownie hahaha Te teorie w długiej perspektywie dają miastu zwycięstwo. Ale rozumiem, że mogą brzmieć protekcjonalnie, a przez to nieprzyjemnie. Mogą uruchamiać się mechanizmy obronne.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 24, 2024 13:59:14 GMT 1
No nie wiem, czy to jest czepianie się słówek. W środku pierwszego dnia, gdy do linczu jeszcze długo, napisałeś, że decyzje już podjąłeś. Odważnie i szybko. Napisałem, że gdyby to zależało ode mnie, poleciałby Gnom. To była decyzja, ale nigdzie nie napisałem, że ostateczna. To była decyzja na ten moment na bazie aktualnej wiedzy, żeby coś bardziej konkretnego zaproponować z mojej strony. To ty teraz czepiasz się na siłę, nie rozumiem za bardzo po co. Potem to przeanalizuję, czy przypadkiem nie ma w tym mafijnej podczepki.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 14:01:33 GMT 1
Heurystyka dostępności jest niewinna bo za bardzo irytuje.
|
|