|
Rozgrywka
May 24, 2024 19:34:33 GMT 1
via mobile
Post by matikieliszkowski on May 24, 2024 19:34:33 GMT 1
Bambi przesada już z tym udawanym luzem, po stresuj się trochę dla odmiany
|
|
bambi
Edycja#47
Limit Postów: 522
|
Post by bambi on May 24, 2024 19:34:55 GMT 1
No to taka metaforka była. Że ja w was widzę kreajce, to co jest tu i teraz, nie rozpoznaję żadnej mordziaty, a tutaj widzę są solni zawodnicy, so grają z sobą 10 edycje z rzędu i lecą na jakichś mind-gamesach, a że każda nastepna edycja samo-sosowa robi coraz wiekszy ciezar wzajemnej znajomosci, to az stwierdzilem ze zadam pytanie. Zwłaszcza ze tutaj całkiem tęgie głowy w tęgi sposób próbują rozwiązać zagadki, więc są in-advance, ze tak pwoiem
|
|
|
Post by Erik Satie on May 24, 2024 19:35:06 GMT 1
Regina zrób mi taką listę jak ja zrobiłem, chuj w to, czy przyjmiesz takie samo założenie, możesz inne, ale ja chcę widzieć jak Ty obecnie dzielisz graczy, bo już jest co dzielić.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 19:35:07 GMT 1
O co chodzi, co ma twój post do mojego? ja pierdolę, czy to jest jakieś zaćmienie umysłowe? twój post do mojego: a) mamy podobną podstawę, tj. sterylność bierzemy za mafijną, szukamy przemykaczy, kogoś niewyrazistego b) zrobiłem listę, przedstawiłem wyrazistych, odrzuty mi został w postaci ciebie i reginy, potem przejście do pokemonów c) pokemony zostały cztery, w tym smufie d) piszesz posta, że masz smufiego niewinnego e) jeśli twoja lista byłaby zbieżna z moją, bo pozostali z pokemonów mają dużą szansę na mafię f) możesz przejrzeć listę i napisać swoją g) usyk pyta CO MA MÓJ POST DO TWOJEGO h) cały czas bazujemy na podobnym założeniu, więc jeśli mamy podobną ocenę, to Twoja lista musiałaby być podobna do mojej jeśli Twoja lista byłaby odmienna chcę usłyszeć dlaczego w zakresie różnic Wszystko to co mówisz utwierdza mnie w przekonaniu, że w mafii będzie jeden z dwójki Dębski, Siłacz. Przy czym wykluczają się ze sobą bo za duża zażyłość im wyszła na współmafiozów myślę.
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 19:35:22 GMT 1
via mobile
Post by Regina Jones on May 24, 2024 19:35:22 GMT 1
No ok Wyciąganie teraz jakichś wspominek z 2015 to chyba zbyt pojebany ruch jak na mafiozę, chuj tam ??? to jest jakieś kindergarden mafia? co to znaczy? chłop napisał o 2015 roku, chłop co pewnie współczynnik xPojebany ma najwyższy spośród zgromadzonych i Ty piszesz, ż to za grube? Nie wiem kto to 🤷🏼♂️
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 19:36:03 GMT 1
via mobile
Post by Regina Jones on May 24, 2024 19:36:03 GMT 1
Regina zrób mi taką listę jak ja zrobiłem, chuj w to, czy przyjmiesz takie samo założenie, możesz inne, ale ja chcę widzieć jak Ty obecnie dzielisz graczy, bo już jest co dzielić. Mogę zrobić ale chwilę to zajmie bo z fona piszę
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 19:36:15 GMT 1
via mobile
Post by matikieliszkowski on May 24, 2024 19:36:15 GMT 1
Czy był kiedyś ktoś bardziej antypatyczny od satie ?
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 24, 2024 19:36:21 GMT 1
Np. w energetycznej dyskusji Satiego i Usyka nie wiem ile jest autentyczności, a ile już tradycji manierowania odpowiednich tekstów i wrażeń, ale jeżeli nadal potrafią na siebie działać emocjonalnie - no to czapki z głow
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 24, 2024 19:36:22 GMT 1
kurwa typie ty masz chyba ujemne iq, przecież to co ty piszesz jest zupełnie ze sobą niepowiązane, jak ty możesz oczekiwać, że ja z tobą będę gadał? jesteś dla mnie pionkiem, jak coś pokażesz to może inaczej będziemy rozmawiać, ale póki co to se szukaj niszy gdzie indziej, a nie że ja ci będę odpisywał bo nawet nie wiem na co mam, nie umiesz pisać po polsku XD Metryka kmiecia, merytoryka śmiecia. Spuścić do kibla, bo i tak nic nie wnosi. Nasrałeś w nocy multum postów o żadnej wartości, ale chciałeś być liderem, a jak nie wyszło, to teraz nawet nie potrafisz wymienić argumentów. xD Chociaż oczywiście ego nie pozwala podjąć dyskusji. Linczujemy Eryka, follow me.
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 24, 2024 19:36:46 GMT 1
kurwa typie ty masz chyba ujemne iq, przecież to co ty piszesz jest zupełnie ze sobą niepowiązane, jak ty możesz oczekiwać, że ja z tobą będę gadał? jesteś dla mnie pionkiem, jak coś pokażesz to może inaczej będziemy rozmawiać, ale póki co to se szukaj niszy gdzie indziej, a nie że ja ci będę odpisywał bo nawet nie wiem na co mam, nie umiesz pisać po polsku XD Metryka kmiecia, merytoryka śmiecia. Spuścić do kibla, bo i tak nic nie wnosi. Nasrałeś w nocy multum postów o żadnej wartości, ale chciałeś być liderem, a jak nie wyszło, to teraz nawet nie potrafisz wymienić argumentów. xD Chociaż oczywiście ego nie pozwala podjąć dyskusji. Linczujemy Eryka, follow me. A kto jest liderem? wg ciebie?
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 24, 2024 19:36:53 GMT 1
Jeśli ta gra jest prosta i zrobić by listę pojebów, to: 1. Tekstowo 2. Heurystyka 3. Satie 4. Gustlik 5. Bambi 6. Rutkowski 7. kurwa no może ten Gnom i potem mamy 8. Usyk 9. Regina i to nie tak, że daleko odstają od tamtej listy pojebów z pierwszej partii, tylko daleko odstają od swoich możliwości w byciu pojebem, no obiektywnie rzecz biorąc to robią więcej niż Heurystyka czy Bambi, ale jak na siebie to robią mało, więc jak gdzieś plottwist to może tutaj i to jakiś marker jest w sumie czyli zostajemy z: 10. Smufi 11. Łukański 12. Kieliszkowski 13. Ginko a 14. Phoebe nie wiadomo czy grać będzie no to teraz należy sobie zadać pytanie na ile oceniamy szanse, że w czwórce Kieliszkowski, Ginko, Łukański i Smufi bazując na ich interakcjach i grze do tej pory mogą siedzieć trzy mafie bo ja chyba tego nie oceniam wysoko ergo juz teraz zakładam, że jednak ktoś mnie robi w chuja więc denerwuje mnie i kserokopia Rutkowskiego, i pizda Usyk, i totalnie pasywny Reginiarz, i Tekściarz co własne braki przykrywa kreacją bo pizda nie skoczek jest grajmy swoje panocki to będzie łatwiej, serio Nie widzę powodu uniewinniać Tekstowo. Jakaś mafia typu Siłacz/Ginko/Phoebe/Tekstowo mogłaby być.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 24, 2024 19:37:10 GMT 1
A dawajcie w Tekstowo.pl może?
|
|
|
Post by Erik Satie on May 24, 2024 19:37:20 GMT 1
ja pierdolę, czy to jest jakieś zaćmienie umysłowe? twój post do mojego: a) mamy podobną podstawę, tj. sterylność bierzemy za mafijną, szukamy przemykaczy, kogoś niewyrazistego b) zrobiłem listę, przedstawiłem wyrazistych, odrzuty mi został w postaci ciebie i reginy, potem przejście do pokemonów c) pokemony zostały cztery, w tym smufie d) piszesz posta, że masz smufiego niewinnego e) jeśli twoja lista byłaby zbieżna z moją, bo pozostali z pokemonów mają dużą szansę na mafię f) możesz przejrzeć listę i napisać swoją g) usyk pyta CO MA MÓJ POST DO TWOJEGO h) cały czas bazujemy na podobnym założeniu, więc jeśli mamy podobną ocenę, to Twoja lista musiałaby być podobna do mojej jeśli Twoja lista byłaby odmienna chcę usłyszeć dlaczego w zakresie różnic Wszystko to co mówisz utwierdza mnie w przekonaniu, że w mafii będzie jeden z dwójki Dębski, Siłacz. Przy czym wykluczają się ze sobą bo za duża zażyłość im wyszła na współmafiozów myślę. no to jeszcze druga mańka kto z listy wyrazistych ma największą szansę robić w chuja nie chodzi mi o jakieś mety, ani potencjał tak z gry, kto tu gra wyraziście, no ale jednak gdzieś jest jakiś tam element taki, że to nie jest uniewinnienie
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 24, 2024 19:37:39 GMT 1
A dawajcie w Tekstowo.pl może? Jak na reaction-check to tak średnio bym powiedział
|
|
|
Post by Erik Satie on May 24, 2024 19:37:41 GMT 1
Czy był kiedyś ktoś bardziej antypatyczny od satie ? parę innych moich kreacji co to ma do rzeczy? tu się wygrywa, a nie miłość uprawia
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 24, 2024 19:38:03 GMT 1
Czy był kiedyś ktoś bardziej antypatyczny od satie ? parę innych moich kreacji co to ma do rzeczy? tu się wygrywa, a nie miłość uprawia
|
|
|
Rozgrywka
May 24, 2024 19:38:36 GMT 1
via mobile
Post by Tekstowo.pl on May 24, 2024 19:38:36 GMT 1
No mam głos na Tobie od jakiegoś czasu, nie rozumiem, zadałem Ci pytanie, odpowiedziałeś, czego Ty jeszcze chcesz? Że mi napiszesz, żebym nie był pizdą i Ci odpowiedział? Na co, do kurwy? Ani mnie Twoja odpowiedź nie przekonała w jedną, ani w drugą stronę, bo była bełkotliwa, a Ty nie jesteś zanadto lotny. To Ci miałem napisać? Czekałeś na metrykę, żeby wiedzieć na czym stoisz? Dosłownie w dwóch Twoich pytaniach nie byłem pewny, co masz na myśli, więc dopytałem/rozwinąłem, a Ty zamiast odpisać, to zacząłeś płakać, że zaraz limit. Nie czekałem na metrykę, czekałem na merytorykę. Zresztą kurwa, mamy pierwszy dzień, nie ufamy sobie - I TO JEST SPOKO, NORMALNE - rozmawiamy, zadajesz mi serię pytań i kompletnie moją odpowiedź olewasz. No czego Ty kurwa oczekujesz na tym etapie gry? Że zarzucę Ci jakiś konkret? Przecież nie wiem jak wyglądają Twoje głosowania, bo tych niebyło, opieram się tylko na postach, a Ty tego nie chcesz ciągnąć. Zesrałeś się. Zachęcam do linczu na Eryku. Na razie to właśnie na nim mam swój głos, ale się jeszcze waham.
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 24, 2024 19:39:10 GMT 1
hmmm, czy Erk jest takim typem gracza, który z czasem będzie miał coraz mniejsza szansę na bycie zlinczowanym?
|
|
|
Post by Erik Satie on May 24, 2024 19:39:18 GMT 1
Czy był kiedyś ktoś bardziej antypatyczny od satie ? kurwa typie ty masz chyba ujemne iq, przecież to co ty piszesz jest zupełnie ze sobą niepowiązane, jak ty możesz oczekiwać, że ja z tobą będę gadał? jesteś dla mnie pionkiem, jak coś pokażesz to może inaczej będziemy rozmawiać, ale póki co to se szukaj niszy gdzie indziej, a nie że ja ci będę odpisywał bo nawet nie wiem na co mam, nie umiesz pisać po polsku XD Metryka kmiecia, merytoryka śmiecia. Spuścić do kibla, bo i tak nic nie wnosi. Nasrałeś w nocy multum postów o żadnej wartości, ale chciałeś być liderem, a jak nie wyszło, to teraz nawet nie potrafisz wymienić argumentów. xD Chociaż oczywiście ego nie pozwala podjąć dyskusji. Linczujemy Eryka, follow me. hmmm no ja bym rozjebał to love story z boku rozgrywki, ciała obce, zero wartości intelektualnej, zero wniosków, zero logicznych wniosków tym bardziej, jakoś tak mi to nie leży, ta koordynacja też
|
|
bambi
Edycja#47
|
Post by bambi on May 24, 2024 19:39:27 GMT 1
Eryk to chyba taki typ gracza, któryj ak zostanie do meczowki, to powinien zostać zlinczowany, więc chyba tak średnio go dzisiaj linczować nie?
|
|