|
Post by matikieliszkowski on May 25, 2024 8:02:32 GMT 1
albo mafia jest słaba i nie potrafiła/nie umiała wykreować tego kontrkandydata. przecież podpięcie się pod ericka albo łukasińskiego bylo b analne
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2024 8:13:52 GMT 1
via mobile
Post by Tekstowo.pl on May 25, 2024 8:13:52 GMT 1
albo mafia jest słaba i nie potrafiła/nie umiała wykreować tego kontrkandydata. przecież podpięcie się pod ericka albo łukasińskiego bylo b analne Kielich. Jak Ty to widzisz? Kto niewinny, kto winny?
|
|
|
Post by matikieliszkowski on May 25, 2024 8:35:58 GMT 1
Regina Jones 3 - Gustlik, Smufi, rutkowski Marcin Łukański 2 - Erik Satie, Regina Jones Erik Satie 2 - Marcin Łukański, MatiKieliszkowski Ginko 1 - bambi Heurystyka dostępności 1 - Tekstowo.pl Tekstowo.pl 1 - Gnom rogal Usyk 1 - Ginko MatiKieliszkowski 1 - Usyk
nie miesci mi sie w glowie, że w Reginie byla mafia (moze byc no ale imo to mogli na ludzie bronic reginy i by wybronili), czyli jak na razie Gustlik, Smufi, rutkowski niewinni
Głos Reginy uniewinnia Łukańskiego
Sote dalej wkurwia, ale moze to wspomniana przez łukańskiego megalomania, tak czy inaczej nie widzę w nim checi do wspol pracy
Zastanawiaja mnie naj bardziej:
bambi - bo biją od niej sprzeczne wajby, raz czuję super miastowe posty, innym razem mocno sztuczny luz
Ginko - bo stara sie nawet mniej niż ja
Usyk - mam z nim problem, bo rzuca oskarzeniami bardzo szeroko, moim zdaniem najczesciej niecelnie, plus myli fakty/robi projekcje (te wyzej), ale to pewnie miastowe bedzie na koniec
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 9:54:15 GMT 1
trudniej się kreuje jako mafioza zgadzacie się z tym? stres itp Bez znaczenia. Do kreowania najważniejsze jest dojebane ego i megalomania. To mało ma wspólnego z grą, ale dlaczego tak uważasz? Dla mnie jak ktoś się fajnie kreuje to tam bardziej artystyczne zdolności wchodzą. Czemu ego i megalomania?
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Rozgrywka
May 25, 2024 9:58:05 GMT 1
via mobile
Post by RUTKOWSKI on May 25, 2024 9:58:05 GMT 1
BO DROGI SA DWIE ALBO CHCIEĆ ZROZUMIEĆ ALBO CHCIEĆ ZNALEŹĆ NIELOGICZNOŚĆ WYBRAŁEŚ OPCJĘ DRUGĄ ŁAPIĄC SIĘ ZWROTU SPALONY MAFIOZO KTÓRY ZNACZY ŻE BYŁ SPALONY TEŻ DLA KOLEGÓW I Z TEGO PUNKTU WYSZEDŁEŚ. NIE WIDZĘ W TEJ ROZMOWIE PUNKTU WYJŚCIA NA KOLEJNYCH MAFIOZÓW Coś nerwowy i przeczulony jesteś ziom. MASZ MNIE
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 25, 2024 10:31:38 GMT 1
Z mojej teorii pierwszej strony wynika, że koks powinien dziś lecieć. Chłop był turbo aktywny i zamilkł razem z resztą.
Rutkowski sam pierwszy zauważył ciszę i ją przerwał, co daje mu plusa.
Jeszcze druga rzecz, to żeby nie zapomnieć przez efekt świeżości warto przypomnieć, że Eryk tryhardował pierwszej nocy.
|
|
Phoebe
Edycja#47
Limit Postów: 142
|
Post by Phoebe on May 25, 2024 10:48:50 GMT 1
Miau.
Sorrki, paczka, trochę pospałam (jak to kot). Gratki za zajebanie czerwonego, ja idę czytać :3
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 25, 2024 10:50:42 GMT 1
Jaki słodki kotek :3
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 25, 2024 10:51:14 GMT 1
Bez znaczenia. Do kreowania najważniejsze jest dojebane ego i megalomania. To mało ma wspólnego z grą, ale dlaczego tak uważasz? Dla mnie jak ktoś się fajnie kreuje to tam bardziej artystyczne zdolności wchodzą. Czemu ego i megalomania? Bo to męczy po pierwszej godzinie. Gramy w mafię, a nie spełniamy się artystycznie.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 10:55:23 GMT 1
Moge iśc w te masówke albo Tekstowo albo Heustyka albo Gustlik obojętnie To jest niepokojące, że Gnom prędzej widział w mafii mnie, Gustlika, tekstowo lub Heurystykę niż Reginę.
|
|
|
Post by matikieliszkowski on May 25, 2024 11:03:02 GMT 1
jeszcze co mi troche zaprzata dzis glowe na treningu to fakt tej smierci reginki
bo wczesniej była ta rozkmina, czy było pewne, ze regina leci, no i ja - POWTARZAJAC ZA BAMBI - uwazam ze nie, raczej w momencie linczu sie zastanawiałem czy eryczek czy łukanski czy moze ktos zupełnie inny (w tym regina), no ale wydaje mi sie, ze to nie byla oczywista oczywistosc
ogolnie wydawało mi sie, ze ta super mocna pozycja eryczka (aha, ta) mogla powodować presje na glosy eryk vs lukanski, a w przepychankach z lukanskim eryk glosniej szczekał, wiec mozliwe, ze czul jakies tam plecy na miescie hehe (nie byly tak wielkie jak moje itak )
no
ale w takim razie to czy to nie eryk wajchowal z reginy na lukanskiego (niewinnego moim zdaniem imo)??? i regina se tam wsparła, w ogole pewnie ewentualne glosy na lukanskiego dałoby sie przeciez uzasadnic, ze sie uwierzylo mondremu miastowemu i trudno padl niewinny, zaraz eryk by pohuczał troche, ze dobrze, ze padl, bo i tak gowno gral i on z debilami grac nie moze ! i w ogole by tam performens dalej uskutecznial, bo on nie ma ani jednej wady i to przeciez on zabil regine tylko rekami innych , no tak by bylo czy nie, prawda czy nie prawda ?
bo trudno uwierzyc, ze w tym zestawie z top3 była tylko jedna mafia, a reszta se rzuciła tak o w randomowe osoby, w sensie moglo tak byc, ale raczej w przypadku masowki na reginie, a chyba nie dalo sie policzyc tej masowki, tak czy nie ?
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 25, 2024 11:08:03 GMT 1
Regina Jones 3 - Gustlik, Smufi, rutkowski Marcin Łukański 2 - Erik Satie, Regina Jones Erik Satie 2 - Marcin Łukański, MatiKieliszkowski Ginko 1 - bambi Heurystyka dostępności 1 - Tekstowo.pl Tekstowo.pl 1 - Gnom rogal Usyk 1 - Ginko MatiKieliszkowski 1 - Usyk
Tak nadrabiając to, co się działo w nocy i rano, a także wracając do głosowania, to bym sprawdził jednego z trójki, która oddała głos na Reginę. Zagrała źle, pewnie u bukmacherów byłaby w czołówce faworytów do odpadnięcia, ale nie głównym. Dobry głos podkładka (na Reginę) na przyszłość, dla jakiegoś mafijnego ogarniacza. Smufi rzucił tę Reginę tak zupełnie naturalnie i z czapy, że on nie. Z Gustlikiem to nie wiem, bo po prostu nie pamiętam, ale chyba najbardziej na podczepionego do tej trójki wygląda Rutkowski, szczególnie, że Smufi sugeruje, że to ogarniacz. Najgorzej, że praktycznie nie czytam jego postów przez tego capslocka.
|
|
|
Post by matikieliszkowski on May 25, 2024 11:10:33 GMT 1
moje z dałnem czytasz a tam ci kapsilk przeszkada ?
|
|
|
Post by Marcin Łukański on May 25, 2024 11:20:12 GMT 1
Masz ten naturalny luz
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 11:25:53 GMT 1
Paker!!! Sam był gdzieś tam w teorii kandydatem bo na niego napierałem. Ostatnią godzinę przed linczem zamilkł. O reginie z tego co pamiętam nie wspominał. A jak można było atakować Heurystykę za dziwność to był pierwszy do tego. co ty pierdolisz było dokładnie odwrotnie Jak było odwrotnie jak nie napisałeś o Reginie nic do czasu jej śmierci?
|
|
|
Post by matikieliszkowski on May 25, 2024 11:26:16 GMT 1
a tego ginko to może rozwinę, czemu sie czepiam, a to jest dlatego ze chlop zgrywa troche nowicjusza albo takiego sympatycznego wiecznego niemamczasa, rypnal w tego usyka nie wiadomo czemu, a uzasadnil, argumentujac, ze ma doswiadczenie,rozjezdza mi sie jedno z drugim, tym bardziej ze dzis tez zaciagnal reczny, ciekawe, kiedy wylezie z nory na dluzej co nie
i tak ten glos i wszystko wogole bardzo bezpieczne z jego strony az za bardzo
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 25, 2024 11:30:05 GMT 1
Regina Jones 3 - Gustlik, Smufi, rutkowski Marcin Łukański 2 - Erik Satie, Regina Jones Erik Satie 2 - Marcin Łukański, MatiKieliszkowski Ginko 1 - bambi Heurystyka dostępności 1 - Tekstowo.pl Tekstowo.pl 1 - Gnom rogal Usyk 1 - Ginko MatiKieliszkowski 1 - Usyk Tak nadrabiając to, co się działo w nocy i rano, a także wracając do głosowania, to bym sprawdził jednego z trójki, która oddała głos na Reginę. Zagrała źle, pewnie u bukmacherów byłaby w czołówce faworytów do odpadnięcia, ale nie głównym. Dobry głos podkładka (na Reginę) na przyszłość, dla jakiegoś mafijnego ogarniacza. Smufi rzucił tę Reginę tak zupełnie naturalnie i z czapy, że on nie. Z Gustlikiem to nie wiem, bo po prostu nie pamiętam, ale chyba najbardziej na podczepionego do tej trójki wygląda Rutkowski, szczególnie, że Smufi sugeruje, że to ogarniacz. Najgorzej, że praktycznie nie czytam jego postów przez tego capslocka. Nieprzystępność postów działa na jego niekorzyść, a to miastowe (odrzucając reverse psychology). Jakbym miał wskazać mafiozę z trójki głosujących na Reginę, wskazałbym Gustlika. Już nie pierwszy raz byłby mafijny performance pod postacią walki na śmierć i życie dwóch mafiozów. Chłop po tym linczu w ogóle obrósł w piórka i zaczął swoją pozycję podkreślać bardziej niż wynikałoby z rzeczywistości - a takie zachowanie też kojarzę jako bardziej mafijne z historii gier na tym forum. Z drugiej strony Gustlik zaczął pokazywać te miejskie flow razem z Bambi, więc emocjonalnie pozostaje miastem. Ta ambiwalencja okaże się istotna w późniejszych dniach, jeśli Gustlik żyłby podejrzanie zbyt długo.
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2024 11:32:01 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 25, 2024 11:32:01 GMT 1
w ogóle to zabawne jak Satie chciał zostać mafijnym liderem miasta, jednocześnie idąc w konflikt z drugim mocarnym współmafiozem, tylko mu się miasto w to wpierdoliło i klasyczne odejście od głosowania na siebie, niewiele pomogło. ale to mądry chłopak, wyciągnie wnioski a jak jest niewinny tym gorzej dla niego ty jesteś popierdolony alkoholiku deluzjonista
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2024 11:33:06 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 25, 2024 11:33:06 GMT 1
nie mam siły ani chęci na to samo znowu, zerkne sobie kto może być w mafii ale na to podstarzałe megalomańskie barachło z piwnicy pluję
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2024 11:35:13 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 25, 2024 11:35:13 GMT 1
jest to identyczna sytuacja jaka zdarzyła się kilka edycji temu, Regina leżała na deskach jak pewien inny gracz, powiedzmy w miarę solidna gra kupiła sobie u mnie jeszcze czas, została zajebana innymi rękoma
znowu nie Gustlik zaczął całą akcję, tylko się dopiął i znowu Gustlik swoimi pijackimi widami rozpierdala wszystko
a ja to w to znowu szedł nie będę, bo widzę co się kroi
więc Gustliku, pluję na Ciebie, jesteś śmieciem
|
|