|
Rozgrywka
May 25, 2024 11:36:05 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 25, 2024 11:36:05 GMT 1
natomiast mam w sumie trochę czasu faktycznie przyjrzeć się kto wokół Reginy ładnie tańczył i może to zrobię, natomiast proszę o lincz na mnie dzisiaj, gdyż grać nie mam ochoty
|
|
Gustlik
Edycja#47
Limit Postów: 232
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 11:37:05 GMT 1
moją niewinność najlepiej widać po tym jak Regina była zirytowana tym, że ją oskarżam i jak próbowała wpływać na moją psychę, wysprzęglając mi się ze swojej tożsamości, po to bym jej odpuścił
dlatego tez uważam, że Satie może być w mafii. Bo o ile mnie i Usyka Regina ewidentnie chciała urobić, o tyle jej konwersacja z Satie wydaje mi się z perspektywy czasu sztuczna i nienastawiona na przekonanie go o jej niewinności (raczej na nabijanie konfliktu)
---
Co do wczorajszego linczu to MAFIA MUSIAŁA WIEDZIEĆ, ŻE REGINA DOSTANIE CO NAJMNIEJ 2 GŁOSY (mój i Smufiego) bo to były glosy jasno zadeklarowane. A w przeciwieństwie do miasta, mafia dość skrzętnie obserwuje takie rzeczy by wiedzieć kto może polecieć)
dostała 3, więc zakładam, że mafia się do tego nie podpięła.
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2024 11:41:36 GMT 1
via mobile
Post by Tekstowo.pl on May 25, 2024 11:41:36 GMT 1
Moge iśc w te masówke albo Tekstowo albo Heustyka albo Gustlik obojętnie To jest niepokojące, że Gnom prędzej widział w mafii mnie, Gustlika, tekstowo lub Heurystykę niż Reginę. A nie niepokoi Cię, że ja miałem Ciebie i Heure za bardziej podejrzanych niż Reginę. Natomiast uzmysłowiłem sobie tę analizę na Gustlika w wykonaniu Gnoma. Bo on w sumie wytoczył działa, ale jakoś tak nieśmiało ten temat ciągnął. Niemniej jego odpowiedź na moje pytania wydała mi się naturalna z miejskiego punktu widzenia.
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2024 11:42:01 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 25, 2024 11:42:01 GMT 1
Regina wiedziała że jak się w nią wpierdolę, to się nie odpierdolę imo i paradoksalnie już zrezygnowaniem wczoraj przyniosła odwrócony skutek, pisałem wyraźnie, że chętnie też poobserwowuje kto się pod nią będzie ustawiał, natomiast nazywanie moich hammerfistów sztucznymi, bo biedak nie wiedział co mi odpisać to już zakrawa na debilizm i szkoda, że w taki idziesz, ale chuj ci w dupę i krzyż na drogę.
Sytuacja się zrobi prostsza jeśli okazałoby się, że Łukański jest w mafii, bo to z teorii gry miałoby sens, imo Regina nie spodziewała się że spadnie, tok tematu taki nie był.
Ja ręki do ostatecznego rozjebania Reginy nie przyłożyłem, ale nie widzę sensu grać stary pierdzielu jak kolejny raz wspólne pokonanie mafiozy na samym starcie obracasz w konflikt. Więc jeszcze raz. Gardzę tobą, chuj ci na ryj i jak tego nie wygrasz to tym razem ja wypije pięć wojaków przed głosowka i będę robił za atrakcje dla gawiedzi.
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 11:42:12 GMT 1
Satie robisz teraz dokładnie to samo co Regina, próbujesz zrobić z siebie ofiarę (nienawistnie plując przy okazji) jednocześnie próbując wymusić by Ci odpuścić (bo jest to samo co zawsze)
Nie kumam jaki masz w tym cel jeśli jesteś w mieście
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2024 11:42:46 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 25, 2024 11:42:46 GMT 1
Natomiast w tym wszystkim trzeba bardzo dokładnie sobie poczytać postać Usyka, bo ja już we łbie mam sześć cytatów które świadczą o nim fatalnie i martwi mnie w sumie tylko to, że az zbyt fatalnie.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 11:45:49 GMT 1
To będzie miasto miłości a nie nienawiści.
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2024 11:46:41 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 25, 2024 11:46:41 GMT 1
Satie robisz teraz dokładnie to samo co Regina, próbujesz zrobić z siebie ofiarę (nienawistnie plując przy okazji) jednocześnie próbując wymusić by Ci odpuścić (bo jest to samo co zawsze) Nie kumam jaki masz w tym cel jeśli jesteś w mieście No i co z tego, że robię to samo co Regina? Przecież to Ty zacząłeś pisać z pozycji świadomości moich myśli, których świadom nie jesteś, jeszcze używasz jakieś 'jak jest w mieście to tym gorzej dla niego'. No a ja Ci mówię, pluję Ci w ryj, nie będę znowu doprowadzał do takiej samej sytuacji, więc se mnie linczuj, a ja Cię będę obrażał w międzyczasie coś kminiac. Ale jak jesteś na tyle zapalczywym gościem, który nie potrafi wyciągnąć wniosków i znowu swój debilizm zrzuca na kogoś innego to XD Konwersacje z Regina nie były sztuczna, tylko były trafne, masz skill issue, więc na koniec wyjdzie że to Ty jesteś barachłem. Bo ja może nie zagłosowałem na Reginę, ale bez naszego wspólnego udziału nie byłaby rozjebana po pierwszym wieczorze. Natomiast ja też po Reginie nie dostaje małpiego rozumu i nie idę w Ciebie, powtarzając stare błędy. Więc powtarzam, idź sobie we mnie, ale na koniec to jest tylko i wyłącznie Twoja wina, a ja pluję Ci na ryj i lepiej żebyś wygrał miastu tę grę później.
|
|
|
Post by matikieliszkowski on May 25, 2024 11:47:39 GMT 1
co ty pierdolisz było dokładnie odwrotnie Jak było odwrotnie jak nie napisałeś o Reginie nic do czasu jej śmierci? no bo po pierwsze primo to twoj atak był w jakimś stopniu reaktywny do tego, ze cie w spomnialem w poscie i potem zaczaleś tam przerozne teorie snuc po drugie primo to bylem w ostatnich dwoch godzinach przed linczem, w ostatniej godzinie napisałem 4 posty, moze to nie wasze 40, ale sledzilem rozgrywke, drugi raz sie uczepiles tego milczenia, a tam nie bylo zadnego ! po trzecie primo mieszanie reginy o ktorej faktycznie nie wspominalem, bo cala akcja dziala sie w nocy i nie pisałem i gdybym pisal, to to byloby sztuczne, razem z hermafrodytą, ktorej sie czepialem, bo akurat sie spotkalismy na forum, to wogule linia poprowadzona z dwoch innych punktow
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 11:53:07 GMT 1
stare, stare, stare. REGINA MIAŁA DOKŁADNIE TĘ SAMĄ ARGUMENTACJĘ.
że się jej czepiam, bo powtarzam stary błąd poznawczy.
Ty jeśli jesteś w mieście powinieneś się cieszyć, że masz szansę dłużej pożyć i z perspektywy tego, kto się będzie do Ciebie przypierdalał/albo kto się będzie bał to zrobić, możesz spokojnie poszukać mafii, mając względny spokój z mordem
zamiast tego chcesz znów sprowadzić temat do jakiejś naszej personalnej sprzeczki
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 11:53:40 GMT 1
Jak było odwrotnie jak nie napisałeś o Reginie nic do czasu jej śmierci? no bo po pierwsze primo to twoj atak był w jakimś stopniu reaktywny do tego, ze cie w spomnialem w poscie i potem zaczaleś tam przerozne teorie snuc po drugie primo to bylem w ostatnich dwoch godzinach przed linczem, w ostatniej godzinie napisałem 4 posty, moze to nie wasze 40, ale sledzilem rozgrywke, drugi raz sie uczepiles tego milczenia, a tam nie bylo zadnego ! po trzecie primo mieszanie reginy o ktorej faktycznie nie wspominalem, bo cala akcja dziala sie w nocy i nie pisałem i gdybym pisal, to to byloby sztuczne, razem z hermafrodytą, ktorej sie czepialem, bo akurat sie spotkalismy na forum, to wogule linia poprowadzona z dwoch innych punktow Ad. 1 W tej grze atakowany/podejrzewany byłem przez wielu graczy, większość z nich uznałem za niewinnych a więc nie. Nie podejrzewam cię dlatego, że ty mnie podejrzewasz. Ad. 2 Niech będzie że piszesz tempem jednostajnym. Ad. 3 Chodzi o to że nie wypowiadałeś się na temat atakowanej Reginy wcale przed linczem, nie chodzi o noc. Uważam, że tematy niewygodne (współmafioza Regina z problemami) pomijasz. Tematy łatwe (atakowanie Heurystyki za jej teorie) poruszasz chętnie.
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 12:05:41 GMT 1
Jak było odwrotnie jak nie napisałeś o Reginie nic do czasu jej śmierci? no bo po pierwsze primo to twoj atak był w jakimś stopniu reaktywny do tego, ze cie w spomnialem w poscie i potem zaczaleś tam przerozne teorie snuc po drugie primo to bylem w ostatnich dwoch godzinach przed linczem, w ostatniej godzinie napisałem 4 posty, moze to nie wasze 40, ale sledzilem rozgrywke, drugi raz sie uczepiles tego milczenia, a tam nie bylo zadnego ! po trzecie primo mieszanie reginy o ktorej faktycznie nie wspominalem, bo cala akcja dziala sie w nocy i nie pisałem i gdybym pisal, to to byloby sztuczne, razem z hermafrodytą, ktorej sie czepialem, bo akurat sie spotkalismy na forum, to wogule linia poprowadzona z dwoch innych punktow który miastowy przejmuje się tym, że poruszenie przez niego jakiegoś tematu byłoby sztuczne?
|
|
Phoebe
Edycja#47
Limit Postów: 142
|
Post by Phoebe on May 25, 2024 12:06:13 GMT 1
Dobra, przeczytałam jakąś połowę, teraz idę odwiedzić swoją drugą paczkę, tym razem kocią, i za godzinkę-dwię będę z powrotem, już raczej do końca dnia :3 Życzcie mi powodzenia, bo na dworze gorąco jak cholera, a kotki źle znoszą upały.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 25, 2024 12:12:04 GMT 1
To jest niepokojące, że Gnom prędzej widział w mafii mnie, Gustlika, tekstowo lub Heurystykę niż Reginę. A nie niepokoi Cię, że ja miałem Ciebie i Heure za bardziej podejrzanych niż Reginę. Natomiast uzmysłowiłem sobie tę analizę na Gustlika w wykonaniu Gnoma. Bo on w sumie wytoczył działa, ale jakoś tak nieśmiało ten temat ciągnął. Niemniej jego odpowiedź na moje pytania wydała mi się naturalna z miejskiego punktu widzenia. No właśnie, a coś się zmieniło w twoim postrzeganiu nas?
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Rozgrywka
May 25, 2024 12:17:54 GMT 1
via mobile
Post by RUTKOWSKI on May 25, 2024 12:17:54 GMT 1
SOTE MAM RADĘ NIE CHCESZ NIE GRAJ MAMY DOBRA SYTUACJE OBRAZIMY SIĘ NA CIEBIE MNIEJ NIŻ JAK BĘDZIESZ KONTUNUOWAŁ OBECNĄ TRAJEKTORIĘ
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Rozgrywka
May 25, 2024 12:18:24 GMT 1
via mobile
Post by RUTKOWSKI on May 25, 2024 12:18:24 GMT 1
A I BEKA Z TYPA CO NIE CZYTA POSTÓW NAPISANYCH CAPSEM
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2024 12:27:07 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 25, 2024 12:27:07 GMT 1
stare, stare, stare. REGINA MIAŁA DOKŁADNIE TĘ SAMĄ ARGUMENTACJĘ. że się jej czepiam, bo powtarzam stary błąd poznawczy. Ty jeśli jesteś w mieście powinieneś się cieszyć, że masz szansę dłużej pożyć i z perspektywy tego, kto się będzie do Ciebie przypierdalał/albo kto się będzie bał to zrobić, możesz spokojnie poszukać mafii, mając względny spokój z mordem zamiast tego chcesz znów sprowadzić temat do jakiejś naszej personalnej sprzeczki nom, taki jest plan, ale inaczej zinterpretowałem Twoją przypierdolkę. Rutkowski, siadaj na dupie.
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2024 12:29:43 GMT 1
via mobile
Post by Erik Satie on May 25, 2024 12:29:43 GMT 1
Na ten moment uważam że w mafii są Gnom i Łukański, a kluczowe były momenty wajchy przed linczem w wykonaniu Gnoma, ale jeszcze muszę to wszystko przeczytać na spokojnie, bo mam też duża ambiwalencję do Usyka.
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 12:57:50 GMT 1
Na ten moment uważam że w mafii są Gnom i Łukański, a kluczowe były momenty wajchy przed linczem w wykonaniu Gnoma, ale jeszcze muszę to wszystko przeczytać na spokojnie, bo mam też duża ambiwalencję do Usyka. dziwna by to była mafia, Gnom mocno wajchował (rozbijał głosy) a Regina głosowała na Łukańskiego. To raczej by wyglądało jak misja samobójcza
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 12:59:35 GMT 1
Dlatego mi się do mafii dodaje kolega silny, który o Reginie się nie wypowiadał a głosem wleciał tak, że były szanse w ten sposób Reginę ratować a i z resztą jego gry to było spójne. Kto miałby być tym trzecim, nie wiem. Może ktoś bez siły przebicia. Może po prostu bali się głosować razem.
|
|