bambi
Edycja#47
Limit Postów: 522
|
Post by bambi on May 25, 2024 19:02:53 GMT 1
Rutkowski tym stylem casplockowym to mam nadzieje ze do konca gry z nami nie zostaniesz, bo to łatwe sterylne do grania takiego
|
|
bambi
Edycja#47
Limit Postów: 522
|
Post by bambi on May 25, 2024 19:03:18 GMT 1
bo jak widze jakbym ja mial tak wszystkie posty pisac, to bulka z maslem, chociaz masz dobrze ze jebnales w Regine w dobrym momencie, ale teraz takie fikolas wchodza na mafijnych ze ojej
|
|
Gustlik
Edycja#47
Limit Postów: 232
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 19:03:47 GMT 1
kurwa ale jak mafia nie sądziła, że Regina może spaść, skoro ja wprost napisałem, że na nią zagłosuję i Smufi w sumie też, więc albo mafia powinna chcieć dobić Reginę albo ją bronić, ale kosztem drugiego mafiozy?
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 19:04:16 GMT 1
bambi ja o tym pisałem jak nie był potwierdzonym niewinnym, to, że teraz go jebiesz za capsa jak no, jest miastowym i to miastowym 200% to mi się nie podoba
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
Limit Postów: 308
|
Post by RUTKOWSKI on May 25, 2024 19:05:02 GMT 1
JA WYCHODZĘ MAM POTWIERDZONE RAPORTY ROGAL TO MAFIOZO Rogal to Gnom? @gnom ROGAL FULL S2
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 19:05:21 GMT 1
Rutkowski cwel
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2024 19:05:45 GMT 1
via mobile
Post by matikieliszkowski on May 25, 2024 19:05:45 GMT 1
Ja to bym walnął w Ginko, bo chyba jako ostatni został poza moją mapą gry, zapomniałem że taki ktoś gra. A nie sądzisz , że jego śmierć nam totalnie nic nie powie ?? Szcze golnie jak będzie niewinny? Jak na moje rozumowanie to dzień jutrzejszy może być dla niego być albo nie być, dla mnie bardziej mafia, jak wspominałem ale nie wiem czy na dziś Np Eryczkowi się ode chcialo grania, już odklepał, a teraz wraca i walczy i zgrywa chochojraka, nawet milszy się zrobił Do tego jakby Erick padł niewinny, to np Lukanskiego można by pressowac bardziej i nie tylko z powodu ich osobistych niesnanek, ale głosowania
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 19:06:02 GMT 1
tym bardziej, że no kurwa Regina mogła spokojnie dobić Ciebie Satie, zagłosowałaby na Ciebie i jeśli jesteś niewinny, to ona by nie przezyła pewnie kolejnego linczu, ale Ty byś był już w piachu i miasto byłoby ospałe dzisiaj jeszcze bardziej niż jest.
poza tym no kurwa jak w regulaminie openmafia losuje to mafia może iść na remis dwóch mafiozów, bo nigdy nic nie wiadomo, ale jak jest remis wybierany przez mafię, to wiadomo, że nie pójdą w pacyfikację dwóch jednego dnia
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 19:06:26 GMT 1
Brawo Mati dobry post
|
|
Ginko
Edycja#47
Limit Postów: 80
|
Rozgrywka
May 25, 2024 19:06:43 GMT 1
via mobile
Post by Ginko on May 25, 2024 19:06:43 GMT 1
Mati, czy byłaby między nami sztama jakby powiedział, że mogę zagłosować z Tobą na Satiego?
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 19:06:43 GMT 1
kurwa ale jak mafia nie sądziła, że Regina może spaść, skoro ja wprost napisałem, że na nią zagłosuję i Smufi w sumie też, więc albo mafia powinna chcieć dobić Reginę albo ją bronić, ale kosztem drugiego mafiozy? nie no, kurwa były też otwarte deklaracje ode mnie i Usyka, żeby Reginę dziś zostawić i były poteżne armaty Satie vs Łukański plus rozmydlanie Gnoma w życiu bym nie pomyślał, będąc w mafii z Reginą, że po deklaracji nieobecnego Gustlika i Smufiego z trzema postami, jak Satie i Usyk chcą przedłużyć Reginę, to Regina zejdzie
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 19:07:26 GMT 1
Ja po prostu lubie adrenalinke
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 25, 2024 19:07:42 GMT 1
Ja to bym walnął w Ginko, bo chyba jako ostatni został poza moją mapą gry, zapomniałem że taki ktoś gra. A nie sądzisz , że jego śmierć nam totalnie nic nie powie ?? Szcze golnie jak będzie niewinny? Jak na moje rozumowanie to dzień jutrzejszy może być dla niego być albo nie być, dla mnie bardziej mafia, jak wspominałem ale nie wiem czy na dziś Np Eryczkowi się ode chcialo grania, już odklepał, a teraz wraca i walczy i zgrywa chochojraka, nawet milszy się zrobił Do tego jakby Erick padł niewinny, to np Lukanskiego można by pressowac bardziej i nie tylko z powodu ich osobistych niesnanek, ale głosowania No to jest akurat prawda, ale z drugiej strony mamy linczować mafiozów, a nie ludzi, którzy nam coś powiedzą swoją śmiercią.
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 25, 2024 19:07:57 GMT 1
Dawaj mięso na mnie jak tak stawiasz sprawe NAJEBAŁEŚ NAJDŁUŻSZEGO POSTA ROZGRYWKI I W SUMIE MASZ W DUPIE ŻE SIĘ NIE PRZYJĄŁ NIE MA W TOBIE ŻADNEJ WOLI NARZUCANIA SWOJEGO ZDANIA A DZISIAJ DOSTAŁEŚ W CZAPE JAK CIE NIE BYŁO I STAĆ CIE TERAZ NA REAKTYWNE POGRANIE ŻEBY KOGOŚ PRZEPCHAĆ
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 25, 2024 19:08:26 GMT 1
Rutkowski tym stylem casplockowym to mam nadzieje ze do konca gry z nami nie zostaniesz, bo to łatwe sterylne do grania takiego PRZECIEŻ JA PISZE CO MYŚLE TYLKO KONKRETNIE
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 19:08:29 GMT 1
kurwa ale jak mafia nie sądziła, że Regina może spaść, skoro ja wprost napisałem, że na nią zagłosuję i Smufi w sumie też, więc albo mafia powinna chcieć dobić Reginę albo ją bronić, ale kosztem drugiego mafiozy? nie no, kurwa były też otwarte deklaracje ode mnie i Usyka, żeby Reginę dziś zostawić i były poteżne armaty Satie vs Łukański plus rozmydlanie Gnoma w życiu bym nie pomyślał, będąc w mafii z Reginą, że po deklaracji nieobecnego Gustlika i Smufiego z trzema postami, jak Satie i Usyk chcą przedłużyć Reginę, to Regina zejdzie kurwa ale teraz to z całym szacunkiem bredzisz. Jak jesteś w mafii, to w dupie masz ile osób nawołuje by Cię zostawić, liczy się to, ile osób deklaruje że ma na Tobie głos
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 25, 2024 19:08:40 GMT 1
TERAZ JUŻ SERIO WYCHODZE POZDRAWIAM
|
|
RUTKOWSKI
Edycja#47
|
Post by RUTKOWSKI on May 25, 2024 19:09:14 GMT 1
[PHOEBE I GINKO ZAWIESZAM BO SKĄD MAM WIEDZIEĆ] 10. BAMBI 12. MATIKIELICHOWSKI 7. OLEK USYK 11. MERYTORYKA PODŚWIADOMOŚCI 5. ROGAL RESZTA NIEWINNA TAK ŻE NIE MA CO GADAĆ DZISIAJ LINCZ ROGAL/MERYTORYKA
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 25, 2024 19:09:21 GMT 1
tym bardziej, że no kurwa Regina mogła spokojnie dobić Ciebie Satie, zagłosowałaby na Ciebie i jeśli jesteś niewinny, to ona by nie przezyła pewnie kolejnego linczu, ale Ty byś był już w piachu i miasto byłoby ospałe dzisiaj jeszcze bardziej niż jest. poza tym no kurwa jak w regulaminie openmafia losuje to mafia może iść na remis dwóch mafiozów, bo nigdy nic nie wiadomo, ale jak jest remis wybierany przez mafię, to wiadomo, że nie pójdą w pacyfikację dwóch jednego dnia W ogóle to głosowanie z perspektywy mafii nie ma sensu. Nie będę mógł spać przez to. Jedyny sens jaki widzę to że liczyli że padnie Łukański i we dwóch w niego weszli. Z tematu dało się wyczuć, że Łukański ma krucho? Zaraz to sprawdzę
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 19:09:39 GMT 1
tylko pytanie czy Regina znalazła się w na tyle nieporadnej mafii, że nie znaleźli odpowiedniego kontrkandydata, czy pomyślała, jeden chuj, zaryzykujemy, może kogoś przepchniemy
|
|