|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 19:09:41 GMT 1
Nie no nie spierdalaj tylko dawaj pojedynek To jest złe że zrewidowałem swoje zdanie na temat Gustlika i okazało sb że dobrze wyszło i wypchnął mafioze? Miałeś kiedyś wątpliwości grając w mafie?
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 19:10:02 GMT 1
tym bardziej, że no kurwa Regina mogła spokojnie dobić Ciebie Satie, zagłosowałaby na Ciebie i jeśli jesteś niewinny, to ona by nie przezyła pewnie kolejnego linczu, ale Ty byś był już w piachu i miasto byłoby ospałe dzisiaj jeszcze bardziej niż jest. poza tym no kurwa jak w regulaminie openmafia losuje to mafia może iść na remis dwóch mafiozów, bo nigdy nic nie wiadomo, ale jak jest remis wybierany przez mafię, to wiadomo, że nie pójdą w pacyfikację dwóch jednego dnia no ale kurwa mać, przecież Ty otwarcie pisałeś, że ja mogę być w mafii z Reginą, więc ten atut to mafia miała w rękawie ponadto ja pisałem, że Ty możesz być z Reginą, nie jakoś intensywnie, ale tez pojawiało się to od innych na chuj Regina w głosowaniu Satie (niewinny) vs Łukański (winny) ma głosować na Satie oczywiście, że głosuje na Łukańskiego jak Satie schodzi, to Łukański wygląda źle, nawet jeśli nie zejdzie od razu, to i tak potem jest REGINA MIAŁA NA NIM GŁOS PRZY SATIE VS ŁUKAŃSKI NA OSTRZU NOŻA no tam jest blisko deep cleara przecież imko jak schodzi Łukański, to idento tylko szybcije zamiast Łukański wpierdolony i Regina wpierdolony mają jednego trupa i jednego gościa z dość mocnym kwitem ja bym tak zrobił tbh' myślę, że większe są szanse na Gnoma, ale ja bym tego Łukańskiego nie uniewinniał i tym bardziej nie uniewinniam Usyka to Usyk tańczył wokół Reginy, żeby otwarcie jej nie zjeść, nie zapierdolić a nie Regina wokół Usyka
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2024 19:10:06 GMT 1
via mobile
Post by matikieliszkowski on May 25, 2024 19:10:06 GMT 1
Mati, czy byłaby między nami sztama jakby powiedział, że mogę zagłosować z Tobą na Satiego? Tylko jak wrzucisz film jak zapierdalasz na siłowni A eryk jest w mafii Bo jak nie, no to sory memory
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 19:10:37 GMT 1
Dobrze Gustlik-Satie dawajcie serducho Zlinczujmy może Usyka?
|
|
Gustlik
Edycja#47
Limit Postów: 232
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 19:10:52 GMT 1
ale z tego co się rozgrywa, że temat przez większość dnia ciągnąłem ja i niewinny moim zdaniem Usyk, wynika że mafia jest wycofana i nieporadna, i liczy że psim swędem to przepchną, albo są zrezygnowani.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 19:11:12 GMT 1
Mati, czy byłaby między nami sztama jakby powiedział, że mogę zagłosować z Tobą na Satiego? Tylko jak wrzucisz film jak zapierdalasz na siłowni A eryk jest w mafii Bo jak nie, no to sory memory Zobacz ile on effortuj daje i jak szybko pisze sprawne długie posty - wierzy w swoją myśl Klawiatura płonie Dla mnie to raczej na plus niż na minus
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 19:11:40 GMT 1
nie no, kurwa były też otwarte deklaracje ode mnie i Usyka, żeby Reginę dziś zostawić i były poteżne armaty Satie vs Łukański plus rozmydlanie Gnoma w życiu bym nie pomyślał, będąc w mafii z Reginą, że po deklaracji nieobecnego Gustlika i Smufiego z trzema postami, jak Satie i Usyk chcą przedłużyć Reginę, to Regina zejdzie kurwa ale teraz to z całym szacunkiem bredzisz. Jak jesteś w mafii, to w dupie masz ile osób nawołuje by Cię zostawić, liczy się to, ile osób deklaruje że ma na Tobie głos nawet jesli przyjmujesz szkole czestochowska a nie warszawska, to w takim momencie masz wysrane na dwa glosy na siebie imo zejdzmy kurwa w dyskusji z bredzisz, pierdolisz, kocopolisz mamy inne spojrzenie i mielismy zawsze, jak sie nie dogadamy to sie nie dogadamy, trudno, dawaj mi ten swoj sos, ja go tez analizuje i przyjmuje, ale robmy to na poziomie
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 19:12:11 GMT 1
Chyba nie gram w tym momencie promiejsko ale tu trzeba jakieś dymy Mącić muszę mącić mącić
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 25, 2024 19:13:09 GMT 1
Nie no Reginy nie można dziś zlinczować nie oszukujmy się. To byłaby kompromitacja tak samo jak lincz na tym Satie Po tym poście mafia Regina+Gnom+Sati to jakaś abstrakcja, czyli Gnom o Sati się wykluczają
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 19:13:10 GMT 1
bokser takiego formatu jak Usyk nie wjebalby się tym postem z Rutkowskim trochę szacunku Gustlik chwycił za pada i szuka kwitów na początkowych stronach bo w tedy mafii jest najłatwiej a może jest miastowy? no oczywiście że może być ale może być też silny mafioza… Regina się sprula o 1 w nocy kiedy ja się wybudzilem oczy czerwone sklejone żebym się pucowal z wniosków? ludzie dajcie żyć, kto się czepia na siłę? mafia czy miasto nie podoba mi sie tu to bronionko Usyka i taki dziwny stosunek Regina - Gustlik, to mialem na Gnoma od startu, ale przez te biezaczke jestem dalej na 13 stronie
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 19:13:13 GMT 1
Nie przejmuj się nimi jesteś okej!
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 19:14:16 GMT 1
tym bardziej, że no kurwa Regina mogła spokojnie dobić Ciebie Satie, zagłosowałaby na Ciebie i jeśli jesteś niewinny, to ona by nie przezyła pewnie kolejnego linczu, ale Ty byś był już w piachu i miasto byłoby ospałe dzisiaj jeszcze bardziej niż jest. poza tym no kurwa jak w regulaminie openmafia losuje to mafia może iść na remis dwóch mafiozów, bo nigdy nic nie wiadomo, ale jak jest remis wybierany przez mafię, to wiadomo, że nie pójdą w pacyfikację dwóch jednego dnia no ale kurwa mać, przecież Ty otwarcie pisałeś, że ja mogę być w mafii z Reginą, więc ten atut to mafia miała w rękawie ponadto ja pisałem, że Ty możesz być z Reginą, nie jakoś intensywnie, ale tez pojawiało się to od innych na chuj Regina w głosowaniu Satie (niewinny) vs Łukański (winny) ma głosować na Satie oczywiście, że głosuje na Łukańskiego jak Satie schodzi, to Łukański wygląda źle, nawet jeśli nie zejdzie od razu, to i tak potem jest REGINA MIAŁA NA NIM GŁOS PRZY SATIE VS ŁUKAŃSKI NA OSTRZU NOŻA no tam jest blisko deep cleara przecież imko jak schodzi Łukański, to idento tylko szybcije zamiast Łukański wpierdolony i Regina wpierdolony mają jednego trupa i jednego gościa z dość mocnym kwitem ja bym tak zrobił tbh' myślę, że większe są szanse na Gnoma, ale ja bym tego Łukańskiego nie uniewinniał i tym bardziej nie uniewinniam Usyka to Usyk tańczył wokół Reginy, żeby otwarcie jej nie zjeść, nie zapierdolić a nie Regina wokół Usyka spalona Regina ma do wyboru: a) zagłosować na niewinnego Satie i wyjebać potencjalnie jednego z najlepszych graczy b) zagłosować na kolegę z mafii Łukańskiego, co może doprowadzić do remisu dwóch mafiozów w jakim uniwersum wybiera B? to już prędzej uwierzyłbym, że są razem w mafii, gdyby to Łukański zagłosował na Reginę chcąc się na niej wybielić, a nie odwrotnie.
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 19:15:14 GMT 1
Gustlik, bo ja mam taką kminę, dlatego tego Łukańskiego jeszcze podtrzymywałem: a) mafia nie sądziła, że Regina może spaść; b) dość wyraźnie w temacie zaczęła się robić orka Łukański vs Satie; jeden nawołuje, drugi nawołuje Regina czuje lekki oddech na plecach i teraz tak, czy było jakoś pewne, że ten Łukański zejdzie? no nie czy była możliwość, że ja zejdę? no tak ale czy mafia dałaby dwa głosy na mnie? no nie, przejebane by to było przy kolorku, Miły Mati to se tam na mnie może głosować, bo gram jak buc, ale jakby to zrobiła Regina, to już Regina dostaje po mordzie no ale Regina dalej jest na cenzurowanym, bezsprzecznie niezależnie od rosteru w mafii byłby to pewnie najlepszy gracz tam, no asset no to co robi mafia? ma wizję Łukański vs Satie jak spadnie Satie, to głosem i nawoływaniem Łukańskiego i Łukański ma problem jak spadnie Łukański, to Regina ma głos na Łukańskiego nieoczywisty i łapie oddech imo to jest identyczna sytuacja jak w kwiczołowej, ni chuja sie nie spodziewali, że Regina spadnie i teraz tak, w tym wszystkim jest Usyk, który miał tego Łukańskiego winnego, nie pamiętam, czy zmieniał zdanie tuż przed, czy nie, chyba pisał, że za otwarcie idzie va banque i w tym wszystkim jest Gnom, nawołujący do wajchy, trochę kminię tutaj, czy nie zbyt oczywiste, ale mam jakieś tam posty już zacytowane przeciw temu Gnomowi, zobaczę jak dojadę do końca no i mi wychodzi Usyk/Łukański, Łukański/Gnom, Usyk/Gnom i w tym wszystkim jest jeszcze ten Miły Mati ale jego muszę przeczytać oddzielnie, bo do tej pory go miałem za powietrze, więc nie robię bezpośredniej parki Przed linczem uznałem, że Łukański chyba niewinny. Więc nie miałem go winnego.
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 19:15:33 GMT 1
i nie wiem co gorsze, to że nie widzisz absurdu tego co piszesz Satie, czy to, że twardo obstajesz przy Łukańskim zamykając się na inne opcje.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 19:15:55 GMT 1
Gustlik co jest Gustlik masz okazje żeby mnie przygrillować, wystawiam się prowokuje ślepy jesteś!?
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2024 19:15:59 GMT 1
via mobile
Post by Tekstowo.pl on May 25, 2024 19:15:59 GMT 1
Z perspektywy niebezpośredniej obrony Reginy i szukania alternatyw przed linczem to wychodzi mi na mafijność Gnoma. Na początku jakieś interakcje z Reginą + niemiły tekst do Łukańskiego. Plus ta analiza na Gustlika, nieśmiałe podgryzanie go, nawoływanie do miasta żeby się zajęło temat czołgisty. Potem wymienia kilka nicków, w które by mógłby pójść. Możliwe, że chciał zbadać nastroje i otworzyć furtkę do uratowania Reginy kosztem innego śmiałka. Z całokształtu najgorzej wygląda Kielich, ale on miał jeden post o 19, który mi daje do myślenia: Z perspektywy opcji wepchnięcia Łukana przed Reginę, to ten post nie ma żadnego sensu. Łukan był wówczas na afiszu, a w tej chwili jest dla mnie mechanicznie uniewinniony. Łukan mechanicznie uniewinniony, więc powinien być pierwszym mordem mafii. Jeśli przeżyje 2 pierwsze mordy, to można zakładać, że jest w mafii. Wszystko przestawiamy o 180 stopni i mafia była w dupie przed linczem (Satie, Łukański + Regina) i zagrali all-in, żeby zachować Reginę i dobrze wypaść w sytuacji, gdy padłby Łukański jako mafia (Satie + Regina na Łukańskiego, Łukański na Satie). Można od biedy wcześniej sprawdzić Satie w takiej sytuacji. Ehh no dobry jest ten post.... Może rozejm Tekstowo i walimy w Kieliszkowskiego!? A skąd uniewinnienie mechanicznie Łukana?
Jutro do tego wrócę, może po 22 jak mi się będzie chciało. A na kogo zagłosuję, nie powiem. Choć można się domyślić.
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 19:16:39 GMT 1
no ale kurwa mać, przecież Ty otwarcie pisałeś, że ja mogę być w mafii z Reginą, więc ten atut to mafia miała w rękawie ponadto ja pisałem, że Ty możesz być z Reginą, nie jakoś intensywnie, ale tez pojawiało się to od innych na chuj Regina w głosowaniu Satie (niewinny) vs Łukański (winny) ma głosować na Satie oczywiście, że głosuje na Łukańskiego jak Satie schodzi, to Łukański wygląda źle, nawet jeśli nie zejdzie od razu, to i tak potem jest REGINA MIAŁA NA NIM GŁOS PRZY SATIE VS ŁUKAŃSKI NA OSTRZU NOŻA no tam jest blisko deep cleara przecież imko jak schodzi Łukański, to idento tylko szybcije zamiast Łukański wpierdolony i Regina wpierdolony mają jednego trupa i jednego gościa z dość mocnym kwitem ja bym tak zrobił tbh' myślę, że większe są szanse na Gnoma, ale ja bym tego Łukańskiego nie uniewinniał i tym bardziej nie uniewinniam Usyka to Usyk tańczył wokół Reginy, żeby otwarcie jej nie zjeść, nie zapierdolić a nie Regina wokół Usyka spalona Regina ma do wyboru: a) zagłosować na niewinnego Satie i wyjebać potencjalnie jednego z najlepszych graczy b) zagłosować na kolegę z mafii Łukańskiego, co może doprowadzić do remisu dwóch mafiozów w jakim uniwersum wybiera B? to już prędzej uwierzyłbym, że są razem w mafii, gdyby to Łukański zagłosował na Reginę chcąc się na niej wybielić, a nie odwrotnie. no a ja ci mowie, ze bylem pewien, ze rozklad glosow bedzie w okolicach 4-5, bez takiego rozjebania i Regina W OGOLE nie bala sie, ze spadnie moze odrobine, ale ja czulem momentum tak, ze to nie jest dzien jak zleci zobaczymy na mafijnym pozniej, ale widze, ze mamy po prostu roznice w fundamentach oceny sytuacji wiec moze skupmy sie na innych aspektach
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 19:16:40 GMT 1
Usyk zawsze możemy poddymić i przycisnąć Gnoma, ciekawe czy raczy się pojawić Tak chciałeś cisnąć a jak RUTKOWSKI podał ci na pustą bramke to cicho??
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2024 19:17:08 GMT 1
via mobile
Post by matikieliszkowski on May 25, 2024 19:17:08 GMT 1
Tylko jak wrzucisz film jak zapierdalasz na siłowni A eryk jest w mafii Bo jak nie, no to sory memory Zobacz ile on effortuj daje i jak szybko pisze sprawne długie posty - wierzy w swoją myśl Klawiatura płonie Dla mnie to raczej na plus niż na minus
No jak typowy traj hard mafijny bo monsterku hehe Co to mało było takich złapanych za torbę pewniakow he? Plus na tym effortowaniu wczoraj chciał zdobyć miasto i tego Lukanskiego zioma ujebac (jako kontr kandydata dla reginy)tyle że faja byla za krotka i potem nie dość ze przy pisał sobie lincz na niej, to jescze zrobił Plaku Plaku bo mu łapy padły jakby brał 350 kg w martwym
|
|
Gustlik
Edycja#47
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 19:17:22 GMT 1
Gnom spierdalaj jak ja tu z ludźmi rozmawiam
|
|