Gustlik
Edycja#47
Limit Postów: 232
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 19:18:03 GMT 1
to, że celowo ciśniesz się pod pociąg dostrzegam, odnotowuję, nie przekonuje mnie to do twojej niewinności, wręcz przeciwnie, ale nie będę teraz tracił na to czasu, gdy mogę poznać ciąg myślowy Satiego
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2024 19:18:33 GMT 1
via mobile
Post by Tekstowo.pl on May 25, 2024 19:18:33 GMT 1
tym bardziej, że no kurwa Regina mogła spokojnie dobić Ciebie Satie, zagłosowałaby na Ciebie i jeśli jesteś niewinny, to ona by nie przezyła pewnie kolejnego linczu, ale Ty byś był już w piachu i miasto byłoby ospałe dzisiaj jeszcze bardziej niż jest. poza tym no kurwa jak w regulaminie openmafia losuje to mafia może iść na remis dwóch mafiozów, bo nigdy nic nie wiadomo, ale jak jest remis wybierany przez mafię, to wiadomo, że nie pójdą w pacyfikację dwóch jednego dnia Openmafia losuje mord przy remisie?
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 19:19:03 GMT 1
i nie wiem co gorsze, to że nie widzisz absurdu tego co piszesz Satie, czy to, że twardo obstajesz przy Łukańskim zamykając się na inne opcje. no ale ja mam opcje, przede wszystkim (teraz to nie pairing): Gnom/Usyk -> Łukański/Mati dalej nie zajdę dzisiaj niewinni imo: Heurystyka Gustlik Rutkowski Smufi wiec nie rozumiem, czemu piszesz, ze koncentruje sie na Lukanskim, oceniam sytuacje przede wszystkim z perspektywy Gnom/Usyk/Łukanski, ale chce tez dojsc do Matiego w tym wszystkim no a imo zostawienie Łukanskiemu latki 'niewinny' przy mojej ocenie sytuacji jest szkodliwe, i tak samo jest szkodliwe zostawienie tej latki Usykowi wiec skoro jest szansa, ze dzis sie spierdole, to musze to zostawic w temacie
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 19:19:03 GMT 1
No to jak wręcz przeciwnie czyli skręcam w strone mafii to powinieneś mnie przycisnąć i dążyć do zlinczowania mafiozy A nie takie coś 40 minut przed linczem
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 19:19:35 GMT 1
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia kogo zlinczować i ciężary duże
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 19:19:37 GMT 1
No to jak wręcz przeciwnie czyli skręcam w strone mafii to powinieneś mnie przycisnąć i dążyć do zlinczowania mafiozy A nie takie coś 40 minut przed linczem ale o chuj ci chodzi? na co ty marnujesz czas 40 minut przed linczem?
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2024 19:19:52 GMT 1
via mobile
Post by Tekstowo.pl on May 25, 2024 19:19:52 GMT 1
Dawaj mięso na mnie jak tak stawiasz sprawe NAJEBAŁEŚ NAJDŁUŻSZEGO POSTA ROZGRYWKI I W SUMIE MASZ W DUPIE ŻE SIĘ NIE PRZYJĄŁ NIE MA W TOBIE ŻADNEJ WOLI NARZUCANIA SWOJEGO ZDANIA A DZISIAJ DOSTAŁEŚ W CZAPE JAK CIE NIE BYŁO I STAĆ CIE TERAZ NA REAKTYWNE POGRANIE ŻEBY KOGOŚ PRZEPCHAĆ Amenooo Ameno dore Ameno dori me
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 19:20:09 GMT 1
No to jak wręcz przeciwnie czyli skręcam w strone mafii to powinieneś mnie przycisnąć i dążyć do zlinczowania mafiozy A nie takie coś 40 minut przed linczem ale o chuj ci chodzi? na co ty marnujesz czas 40 minut przed linczem? rozmawiamy kurwa o strategicznych rzeczach a ty wbijasz i sie burzysz czemu cie gustlik nie rowna z ziemia do czego to ma doprowadzic? ze gustlik zmieni zdanie o tobie, czy ze spadnie mu status niewinny?
|
|
Ginko
Edycja#47
Limit Postów: 80
|
Rozgrywka
May 25, 2024 19:20:09 GMT 1
via mobile
Post by Ginko on May 25, 2024 19:20:09 GMT 1
Mati, czy byłaby między nami sztama jakby powiedział, że mogę zagłosować z Tobą na Satiego? Tylko jak wrzucisz film jak zapierdalasz na siłowni A eryk jest w mafii Bo jak nie, no to sory memory nie wiem czy Erik to pewny mafioza, ale kminilem sobie długo czy istnieje jakikolwiek sensowne wytłumaczenie potencjalnej winy Łukasińskiego przy głosie Reginy i ataku Satiego na niego na koniec dnia i nie znalazłem wytłumaczenia, więc bez szukania dziury w całym i stosując prosta opcję, że mafia forsowała kontrkandydata uważam, że jest na niego sporą szansa.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 19:20:43 GMT 1
No to jak wręcz przeciwnie czyli skręcam w strone mafii to powinieneś mnie przycisnąć i dążyć do zlinczowania mafiozy A nie takie coś 40 minut przed linczem ale o chuj ci chodzi? na co ty marnujesz czas 40 minut przed linczem? Na kręcenie dymów taka moja rola Gnom Rogue SHS
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 19:20:47 GMT 1
Tylko jak wrzucisz film jak zapierdalasz na siłowni A eryk jest w mafii Bo jak nie, no to sory memory nie wiem czy Erik to pewny mafioza, ale kminilem sobie długo czy istnieje jakikolwiek sensowne wytłumaczenie potencjalnej winy Łukasińskiego przy głosie Reginy i ataku Satiego na niego na koniec dnia i nie znalazłem wytłumaczenia, więc bez szukania dziury w całym i stosując prosta opcję, że mafia forsowała kontrkandydata uważam, że jest na niego sporą szansa. no to ja to rozpisałem wprost więc teraz proszę się ustosunkować, bo każda opinia cenna
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 19:21:03 GMT 1
ale o chuj ci chodzi? na co ty marnujesz czas 40 minut przed linczem? Na kręcenie dymów taka moja rola Gnom Rogue SHS daj swoją listę
|
|
Ginko
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 25, 2024 19:21:12 GMT 1
via mobile
Post by Ginko on May 25, 2024 19:21:12 GMT 1
tym bardziej, że no kurwa Regina mogła spokojnie dobić Ciebie Satie, zagłosowałaby na Ciebie i jeśli jesteś niewinny, to ona by nie przezyła pewnie kolejnego linczu, ale Ty byś był już w piachu i miasto byłoby ospałe dzisiaj jeszcze bardziej niż jest. poza tym no kurwa jak w regulaminie openmafia losuje to mafia może iść na remis dwóch mafiozów, bo nigdy nic nie wiadomo, ale jak jest remis wybierany przez mafię, to wiadomo, że nie pójdą w pacyfikację dwóch jednego dnia Openmafia losuje mord przy remisie? wybiera mafia
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 25, 2024 19:21:26 GMT 1
Z przeczytania jeszcze raz tematu sprzed linczu wychodzi na to, że duże szanse na odpadnięcie nakreślały się na mnie i tekstowo. Na mnie głosował tekstowo, a na tekstowo Gnom. Tylko że gdyby Gnom był w mafii to chyba by został na wajsze na mnie ? Kurde no to głosowanie nie ma sensu. Może w mafii są osoby, których nie było wtedy w temacie? Phoebe, Ginko?
|
|
Gustlik
Edycja#47
Limit Postów: 232
|
Post by Gustlik on May 25, 2024 19:22:30 GMT 1
no ja to widzę tak
zrezygnowana Regina na mafijnym "pieprzony Gustlik, doczepił się do mnie i pewnie już się nie odczepi, może przeżyję, ale pewnie mi nie odpuści, trzeba do pierwszego mordu przepchnąć niewinnych, a w razie czego poradzicie sobie beze mnie" i wali w Łukańskiego KTÓRY SADZI MAFIJNE POSTY
Tak ja widzę tę mafijność u Łukańskiego, ale tym bardziej taki głos Reginy w kogoś, kto mógł uchodzić za mafijnego, wydaje mi się naturalny z punktu widzenia mafiozy, który chciał walnąć w niewinnego.
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 19:22:34 GMT 1
Na kręcenie dymów taka moja rola Gnom Rogue SHS daj swoją listę W sumie nie mam żadnej listy mam tylko kilku niewinnych bardziej po tych ostatnich stronach: niezmiennie Bambi, Heurystyka spoko ostatnio, Łukański chce ze mną rozmawiać i to na pluss jego no i Smufi oczywiscie szkoda że Smufi nie ma Smufi
|
|
Ginko
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 25, 2024 19:22:51 GMT 1
via mobile
Post by Ginko on May 25, 2024 19:22:51 GMT 1
Szczerze mówiąc nie mam pojęcia kogo zlinczować i ciężary duże Jakim cudem? A4 poszło na Gustlika, a nie możesz dać nawet A6 nawet na przykładowo mnie?
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 19:23:17 GMT 1
Kurwa A4 to poszło wczoraj jak miałem moment zajawki xD
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 19:24:10 GMT 1
tym bardziej, że no kurwa Regina mogła spokojnie dobić Ciebie Satie, zagłosowałaby na Ciebie i jeśli jesteś niewinny, to ona by nie przezyła pewnie kolejnego linczu, ale Ty byś był już w piachu i miasto byłoby ospałe dzisiaj jeszcze bardziej niż jest. poza tym no kurwa jak w regulaminie openmafia losuje to mafia może iść na remis dwóch mafiozów, bo nigdy nic nie wiadomo, ale jak jest remis wybierany przez mafię, to wiadomo, że nie pójdą w pacyfikację dwóch jednego dnia W ogóle to głosowanie z perspektywy mafii nie ma sensu. Nie będę mógł spać przez to. Jedyny sens jaki widzę to że liczyli że padnie Łukański i we dwóch w niego weszli. Z tematu dało się wyczuć, że Łukański ma krucho? Zaraz to sprawdzę no kurwa oczywiscie ze Lukanski mial krucho, ja bylem pewien, ze spadnie z rowerka, ale to chyba przekleństwo, jak gram jak buc, że nie porywam tłumów, od teraz będziecie mieli tylko dobrodusznych dziadków i będę się musiał z kolei mierzyć ze staropierdzieleniem w moją stronę, trudno rozważanie, że ja zagłosowałbym na Łukańskiego z Reginą w takiej sytuacji to jest jakiś kosmos, musielibyśmy obaj mieć jakieś zaćmienie móżgowe i w sumie to ciekawe, bo jeszcze Gustlik gdzieś tam kontynuuje swoją myśl z początku i musialby ładnie te sieci utykać, o tyle jestem ciekaw, kto jeszcze tak myśli na poważnie więc może audiotele, tylko mi nie mówcie, że badam nastroje, bo w chuju mam czy spadnę, czy nie, chodzi o continuity kto z ręką na sercu wierzy, że odjebałbym z Reginą manianę?
|
|
Ginko
Edycja#47
|
Rozgrywka
May 25, 2024 19:24:15 GMT 1
via mobile
Post by Ginko on May 25, 2024 19:24:15 GMT 1
A mi to jebie mafijnym plejsem
|