|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 19:25:33 GMT 1
no ja to widzę tak zrezygnowana Regina na mafijnym "pieprzony Gustlik, doczepił się do mnie i pewnie już się nie odczepi, może przeżyję, ale pewnie mi nie odpuści, trzeba do pierwszego mordu przepchnąć niewinnych, a w razie czego poradzicie sobie beze mnie" i wali w Łukańskiego KTÓRY SADZI MAFIJNE POSTY Tak ja widzę tę mafijność u Łukańskiego, ale tym bardziej taki głos Reginy w kogoś, kto mógł uchodzić za mafijnego, wydaje mi się naturalny z punktu widzenia mafiozy, który chciał walnąć w niewinnego. no ale ja też dopuszczam myśl, że tam nie ma c3 i po prostu jebnęła w kontrkandydata, myśląc, że się głos zapuści w 4-5-6 innych ale na tym etapie bym nie uniewinniał z całą stanowczością Usyka i Łukańskiego, szczególnie Usyka
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 25, 2024 19:26:51 GMT 1
Jest ktoś, kto dziś by rozważył tekstowo?
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 19:28:03 GMT 1
Kurka rurka, urka burka, nie wiem co zrobić. Idę do sklepu zakupy zrobić, głos wysyłam już teraz. Nie wiecie na kogo i dobrze. Ale wysyłam bez przekonania.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 25, 2024 19:29:19 GMT 1
no ja to widzę tak zrezygnowana Regina na mafijnym "pieprzony Gustlik, doczepił się do mnie i pewnie już się nie odczepi, może przeżyję, ale pewnie mi nie odpuści, trzeba do pierwszego mordu przepchnąć niewinnych, a w razie czego poradzicie sobie beze mnie" i wali w Łukańskiego KTÓRY SADZI MAFIJNE POSTY Tak ja widzę tę mafijność u Łukańskiego, ale tym bardziej taki głos Reginy w kogoś, kto mógł uchodzić za mafijnego, wydaje mi się naturalny z punktu widzenia mafiozy, który chciał walnąć w niewinnego. no ale ja też dopuszczam myśl, że tam nie ma c3 i po prostu jebnęła w kontrkandydata, myśląc, że się głos zapuści w 4-5-6 innych ale na tym etapie bym nie uniewinniał z całą stanowczością Usyka i Łukańskiego, szczególnie Usyka A Gustlika?
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 19:29:20 GMT 1
Oleksandr Usyk grasz kurde Usykiem a nie Najmanem bierz miecz i walcz co ty taka ciamajda?
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 19:29:45 GMT 1
Kurka rurka, urka burka, nie wiem co zrobić. Idę do sklepu zakupy zrobić, głos wysyłam już teraz. Nie wiecie na kogo i dobrze. Ale wysyłam bez przekonania. nie no, jeszcze to dopisane editem na końcu 'Ale wysyłam bez przekonania.' Usyk, czemu ja Ci nie ufam?
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 19:29:55 GMT 1
i napisz co sądzisz o Gnomie
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 19:30:07 GMT 1
Jest ktoś, kto dziś by rozważył tekstowo? Ja chciałem dzisiaj pchać Tekstowo przez większość dnia ale mnie wątpliwości naszły
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 19:30:19 GMT 1
no ale ja też dopuszczam myśl, że tam nie ma c3 i po prostu jebnęła w kontrkandydata, myśląc, że się głos zapuści w 4-5-6 innych ale na tym etapie bym nie uniewinniał z całą stanowczością Usyka i Łukańskiego, szczególnie Usyka A Gustlika? uniewinniam Gustlika
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 19:30:40 GMT 1
Zlinczujmy Usyka a jak winny to Gustlik next
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 19:30:59 GMT 1
i napisz co sądzisz o Gnomie Już pisałem na czutkę niewinny chłop chaos. Ale jak w mafii jest to w szoku też niebędę. Czemu jak ciamajda? Bo nie wiem kto jest w mafii?
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 19:31:22 GMT 1
Lista Graczy: 1. Smufi2. Erik Satie3. Phoebe4. Gustlik5. Gnom rogal full s26. Marcin Łukański7. Oleksandr Usyk8. Regina Jones - Mafiozo9. RUTKOWSKI10. bambi11. Heurystyka dostępności12. matikieliszkowski13. Ginko14. Tekstowo.pltak mi wychodzi z teorii listy graczy zanim zabiorę się za czytanie tego co spłodziliście jak byłem w pracy. nadrabiam, bo spalem w nocy, tak jak przystalo na wysportowana i zdrowa osoby, ale chopie, ja z satie w mafii, to tak samo bezsensowne jak ja z Łukańskim ( chyba ze wierzycie w to ze mam taka taktyke, ze ustalilem z nim na mafijnym ze bede przepisywal jego posty i bedziemy kolegami od poczatku az po kres) Gustlik ty mnie na poważnie dałeś do takiej mafii?
|
|
|
Rozgrywka
May 25, 2024 19:31:24 GMT 1
via mobile
Post by matikieliszkowski on May 25, 2024 19:31:24 GMT 1
W ogóle to głosowanie z perspektywy mafii nie ma sensu. Nie będę mógł spać przez to. Jedyny sens jaki widzę to że liczyli że padnie Łukański i we dwóch w niego weszli. Z tematu dało się wyczuć, że Łukański ma krucho? Zaraz to sprawdzę no kurwa oczywiscie ze Lukanski mial krucho, ja bylem pewien, ze spadnie z rowerka, ale to chyba przekleństwo, jak gram jak buc, że nie porywam tłumów, od teraz będziecie mieli tylko dobrodusznych dziadków i będę się musiał z kolei mierzyć ze staropierdzieleniem w moją stronę, trudno rozważanie, że ja zagłosowałbym na Łukańskiego z Reginą w takiej sytuacji to jest jakiś kosmos, musielibyśmy obaj mieć jakieś zaćmienie móżgowe i w sumie to ciekawe, bo jeszcze Gustlik gdzieś tam kontynuuje swoją myśl z początku i musialby ładnie te sieci utykać, o tyle jestem ciekaw, kto jeszcze tak myśli na poważnie więc może audiotele, tylko mi nie mówcie, że badam nastroje, bo w chuju mam czy spadnę, czy nie, chodzi o continuity kto z ręką na sercu wierzy, że odjebałbym z Reginą manianę? No ja rozumuje że po prostu kurdebele chujowo wam wyszlo co nie Głosy mogły się różnie rozlozyc, miastem trzasl wasz beef, juz regina schodzila do nory, chociaż były te dwa pewne głosy Ty dales na Lukanskiego bo się obrzucaliscie guwnem caly dzien Regina dała w samoobronie Wystarczylaby jedna przekonana przez Ciebie osoba i byloby git bo potem Regina by i tak została spuszczona a ty byś naburmuszony mówił że lukanski sam sobie zasłużył i by to pasowalo do twojej bucerskiej pozy Tylko nikogo nie przekonałeś No mnie to się we łbie jakoś tam klei
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 19:31:35 GMT 1
Marcin Łukański nie ma kiedy trzeba reagować i najbardziej ryzykować jako mafioza
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 19:31:44 GMT 1
Zlinczujmy Usyka a jak winny to Gustlik next a może Gnoma i jak winny to Usyk next?
|
|
|
Post by Gnom rogal full s2 on May 25, 2024 19:32:19 GMT 1
A jak niewinny to co wtedy?
|
|
|
Post by Oleksandr Usyk on May 25, 2024 19:32:28 GMT 1
Na kogo ja mam zagłosować. Muszę zachować spokój.
|
|
|
Post by Heurystyka dostępności on May 25, 2024 19:32:49 GMT 1
Usyka uniewinniam na ten moment
|
|
Ginko
Edycja#47
Limit Postów: 80
|
Rozgrywka
May 25, 2024 19:33:23 GMT 1
via mobile
Post by Ginko on May 25, 2024 19:33:23 GMT 1
Na kogo ja mam zagłosować. Muszę zachować spokój. Możesz na mnie, jeżeli nie masz pomysłu
|
|
|
Post by Erik Satie on May 25, 2024 19:33:46 GMT 1
A jak niewinny to co wtedy? nie wiem szczerze mówiąc tzn pewnie dalej szedłbym w swoją trójcę ale musiałbym pokminić zaleznosci
|
|