|
Post by piernikowy on May 28, 2024 23:01:49 GMT 1
ale kurwa, przecież na tych pairingach cię mogą wyjebać
ja nwm, co musiałoby się stać, żeby jakiś unpairing zaszedł z mocnym białkiem
mają się wyzwać od śmieci i dać się na ignore? been there, seen that
wjebać wspólnie w jeden cel? czemu nie
jebać w siebie, do granicy zlinczowania oponenta? korzystny wiatr i wygrywają grę
naiwniak jakiś jesteś
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 23:01:56 GMT 1
jakbym miał linczować po mafijności to bym na tobie zrobił majority
a drugi jest ginko
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 23:02:24 GMT 1
no nwm byczku ja się czuję top miastowo teraz
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 23:02:25 GMT 1
ale kurwa, przecież na tych pairingach cię mogą wyjebać ja nwm, co musiałoby się stać, żeby jakiś unpairing zaszedł z mocnym białkiem mają się wyzwać od śmieci i dać się na ignore? been there, seen that wjebać wspólnie w jeden cel? czemu nie jebać w siebie, do granicy zlinczowania oponenta? korzystny wiatr i wygrywają grę naiwniak jakiś jesteś gdyby nie słupek gdyby nie poprzeczka gdyby babcia miała wąsy
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 23:03:10 GMT 1
np. ja się z ginko wjebałem razem w egze i to twardy unpairing? bambo prośba
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 23:03:46 GMT 1
metoda par to najlepsza metoda
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 23:04:37 GMT 1
tak tak
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 23:05:00 GMT 1
np. ja się z ginko wjebałem razem w egze i to twardy unpairing? bambo prośba nie jest to twardy unpairing jak mnie zasypiesz słowami to nie będziesz miał więcej racji jeszcze raz - zbierasz gracza który ma największe szanse na bycie z największą ilością graczy to jest zwykła mafijność do potęgi graczy sparowanych
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 23:05:39 GMT 1
bo mafia nie potrafi grać tak, żeby wyglądać, że jest z kimś sparowana, żeby pociągnąć za sobą kogoś na dno (w tej gierce raczej na odwrót)
potem jest "sprawdźcie mnie graczem X"
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 23:05:43 GMT 1
dawaj alternatywe mądralo w sumie
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 23:06:04 GMT 1
bo mafia nie potrafi grać tak, żeby wyglądać, że jest z kimś sparowana, żeby pociągnąć za sobą kogoś na dno (w tej gierce raczej na odwrót) potem jest "sprawdźcie mnie graczem X" gdyby nie fabiański stałaby się rzecz wielka
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 23:06:11 GMT 1
np. ja się z ginko wjebałem razem w egze i to twardy unpairing? bambo prośba nie jest to twardy unpairing jak mnie zasypiesz słowami to nie będziesz miał więcej racji jeszcze raz - zbierasz gracza który ma największe szanse na bycie z największą ilością graczy to jest zwykła mafijność do potęgi graczy sparowanych ALE JAK OCENISZ, KTO MA NAJWIĘKSZE SZANSE NA BYCIE Z NAJWIĘKSZĄ ILOŚCIĄ GRACZY?
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 23:07:47 GMT 1
dawaj alternatywe mądralo w sumie rozmawiasz z ludźmi i oceniasz pod kątem naturalności/odwzorowania mety/szczerości/emocji czy nie udają głupszych, niż są forumowa mafia 101
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 23:08:24 GMT 1
nie jest to twardy unpairing jak mnie zasypiesz słowami to nie będziesz miał więcej racji jeszcze raz - zbierasz gracza który ma największe szanse na bycie z największą ilością graczy to jest zwykła mafijność do potęgi graczy sparowanych ALE JAK OCENISZ, KTO MA NAJWIĘKSZE SZANSE NA BYCIE Z NAJWIĘKSZĄ ILOŚCIĄ GRACZY? na tej samej zasadzie na której oceniasz mafijność poszczególnych graczy gamoniu kurwa no nie udawaj nagle że ci rozumu odjęlo to jest nic innego niż zwykły sposób ale zwielokrotniony a ty mi kurwa piszesz że MAFIA MOŻE OSZUKIWAĆ no dziękuję detektywie to teraz tak, czy ty se zdajesz sprawę że np z największą ilością graczy się w sumie łączy Kielich, bo poza Tobą chuja pograł i masz obsrane nachy
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 23:09:07 GMT 1
dawaj alternatywe mądralo w sumie rozmawiasz z ludźmi i oceniasz pod kątem naturalności/odwzorowania mety/szczerości/emocji czy nie udają głupszych, niż są forumowa mafia 101 no to teraz rozmawiasz z ludźmi i oceniasz pod tym samym kątem a potem patrzysz czy ci ludzie do siebie pasują i masz ocenę x4 np
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 23:09:17 GMT 1
ja pierdole jestem niezrozumiałym geniuszem
|
|
|
Post by piernikowy on May 28, 2024 23:11:09 GMT 1
tylko trudno ocenić, czy ludzie DO SIEBIE PASUJĄ
to może być dodatek, i ostrożnie z tym, bo można się wyjebać
mafia świadomie gra, żeby z kimś pasować/nie pasować
dobra z betonem chyba gadam
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 23:12:15 GMT 1
ja jestem w stanie obiektywnie ocenić że nie jesteś w mafii z kielichem
zobaczymy chamie czy miałem rację
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 23:13:15 GMT 1
i jak zbierzesz sobie kilka takich too much is too much to jesteś na ścieżce do zwycięstwa
a ty mi tu pierdolisz jakieś że mafia oszukuje
to nie kindergarden mafia, na sposoby są kontrsposoby
|
|
|
Post by Erik Satie on May 28, 2024 23:14:11 GMT 1
nie wiem jak cię ocenić w tej konserwacji ale przyjdzie mój człowiek i to zrobi
|
|