|
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 12:24:06 GMT 1
No Klimek trochę jakby na sztuczki grał, ale musiałby być w mafii z kimś komu się opłacało mordować Fryzjera i Judasza pomimo, że ci uniewinniali Klimka. A Klimek faktycznie jak na Glona podejrzanie poinformowany i stanowczy. Ja nie mam pojęcia kto to jest w przeciwieństwie do was. Edit: A Pepe musiałby być w mafii z kimś kto dojedzie bez niego. Nie wiem z Grubym xd? Kto jeszcze taki jest że byłaby spora szansa. Colina jakby go dziś poświęcił? Czemu nie ja z Pepe? Tylko takie od czapy Byron - Pierluigi.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 12:25:26 GMT 1
Ale większość dnia miałem piłkę niewinną i Byrona mniej lub bardziej winnego. Byron mógłby lajtowo zagłosować na Piłkę albo Klimka a tego nie robi. Wcześniej też mógł. Nie wykonał ruchu w ich stronę. Ja naprawdę sądziłem, że to jest dobry wybór po tym jak Byron nie chwytał się żadnego ratunku. Byron wydaje mi się niewinny, bo nadal wierzę, że chciał się poświęcić. Klimek wydaje mi się winny, bo widzę w jego grze coraz większe wyrachowanie, Pepe wydaje mi się niewinny bo tak pierdoli że ciężko byłoby to zrobić w mieście. Jak to się mówi, pisze co chce. Tylko wtedy w mafii wychodzisz mi ty z Klimkiem. I co teraz?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 12:34:17 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 8, 2024 12:34:17 GMT 1
ale to w co ty wierzysz? kto jest bardziej w mafii i dlaczego kto jest bardziej niewinny i dlaczego przecież mnie nie interesują odseparowane tejki, tylko konkret statement teraz. jako mafia musisz falować. tylko jasne postawienie sprawy wyrzuca Ci ten oręż z ręki. ja widziałem co napisałeś, ale nie rozumiem o co pytasz. przecież między Twoim widzeniem swojej gry, a moim widzeniem Twojej gry są mile. wyciągam Cię do gry, a odpowiadasz roztrzepaniem emocjonalnym. argument na Klimka jest jedyną merytoryczną rzeczą jaką wypuściłeś przez ostatnie 2 strony postów. i nie przesadzam: mafiacorner.boards.net/user/617/recent?page=2no to przecież wychodzi na to, że moją prośbę o wejście do gry zlewasz moczem, a teraz jak Cię proszę o rozpiskę argumentów, to pierwsze co piszesz, to że mnie blokujesz Pepe już nawet nie rozpatruje, Gruby trochę przywołuje mi flashbacki ale nie mam prawa go podejrzewać Skoro wrzucam tejk na Klimka że jest winny to oprócz tego że to rzucam znaczy też że zachęcam innych do dyskusji na ten temat czyli chce to grzać czyli widzę tu duże prawdopodobieństwo?? Zacząłbym nawet chętniej od tego Klimka jako że tu widzę najwięcej szans i jeśli trafimy znowu zezwolił na odjebanie siebie, bo miasto wszystkie meczówki ze mną z automatu przegrywa
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 8, 2024 12:57:16 GMT 1
a powiedz mi kolego - z czego te flashbacki ci się pojawiły od wczoraj, gdzie nawoływałeś do mnie jak do ostatniego sprawiedliwego?
wenger kolejny as, nie chce przyjść pogadać tylko jebnie wallposta i pora na csa baldurka
jak tu grać, panie Ferdku
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 8, 2024 12:58:21 GMT 1
Ale o czym ty chcesz ze mną gadać jak już masz ustaloną kolejkę, w której mnie wypierdalacie nie ważne co się stanie. Jedyne co ja mogę zrobić to zostawić legacy.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 13:02:12 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 13:02:12 GMT 1
to napisz tutaj to legacy tak ciurkiem z głowy
kolejka linczów
kto na pewno niewinny i dlaczego
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 8, 2024 13:04:36 GMT 1
To jest moje legacy i wyślę je jak będzie gotowe.
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 8, 2024 13:05:42 GMT 1
wenger zgadzasz się, że poza lowposterami grasz z obecnych jeszcze w grze najłatwiejszą gierkę? to estymator którym sam często się posługujesz, więc chyba dasz radę to ocenić
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 13:06:08 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 8, 2024 13:06:08 GMT 1
a powiedz mi kolego - z czego te flashbacki ci się pojawiły od wczoraj, gdzie nawoływałeś do mnie jak do ostatniego sprawiedliwego? wenger kolejny as, nie chce przyjść pogadać tylko jebnie wallposta i pora na csa baldurka jak tu grać, panie Ferdku Nic personalnego, z tego że niejednokrotnie przegrywałem takie meczówki w których ktos siedzący na tronie jak Ty wygrywał bez gry.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 8, 2024 13:07:47 GMT 1
wenger zgadzasz się, że poza lowposterami grasz z obecnych jeszcze w grze najłatwiejszą gierkę? to estymator którym sam często się posługujesz, więc chyba dasz radę to ocenić Tak, ale to nie jest nieomylny estymator. Zwłaszcza przy mocnych mafiozach.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 13:36:06 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 8, 2024 13:36:06 GMT 1
wenger zgadzasz się, że poza lowposterami grasz z obecnych jeszcze w grze najłatwiejszą gierkę? to estymator którym sam często się posługujesz, więc chyba dasz radę to ocenić Tak, ale to nie jest nieomylny estymator. Zwłaszcza przy mocnych mafiozach. No tylko problem w tym że ty nie grasz prostych gierek
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 8, 2024 13:42:23 GMT 1
Polska myśl szkoleniowa będzie w mafii panowie. Istnieje taka możliwość E: to co do postu judaszowego Jest to glaca Wojciecha. A Polska Myśl Szkoleniowa wcześniej postowała co 5-7 minut. A teraz milczy hehehehe. Panika w szeregach mafii. bo go kurwa bronię, a ten z pyskiem na mnie. Dla odmiany Polska Myśl Szkoleniowa przemilczała moje zarzuty. Gruby, bo ci się tak trzech z rzędu w miarę spodobało, paczul, Judasz i piłeczka, a od kogoś negatywne wajby dostajesz? piłeczka mi się w chuj nie podoba, ale staram się walczyć z biasem i oceniać ją obiektywnie dembele bardzo zaangażowany w quiz, a niekoniecznie w cokolwiek innego VAR chyba do wyjebania to tak na szybko off the top Bo nie trafia się dwóch naraz w cztery minuty, bez przesady. Ja też i jakoś nie wiem, gdzie miałoby się wytworzyć takie połączenie. Po reakcjach na ataki Figo jest duża szansa, że PMS faktycznie jest w mafii, ale jak nie jest, to nie wiem, jak to wpływa na moją winę. Ja też i jakoś nie wiem, gdzie miałoby się wytworzyć takie połączenie. Po reakcjach na ataki Figo jest duża szansa, że PMS faktycznie jest w mafii, ale jak nie jest, to nie wiem, jak to wpływa na moją winę. Tu nie ma żadnego połączenia, co słusznie zauważył Gruby. Bo nie trafia się dwóch naraz w cztery minuty, bez przesady. różnie bywa, panie sędzio myślałem że jakieś rozparowanie tam już się wytworzyło, ale jak nie, to w sumie spoko Dlaczego albo? Edit: Dobra doczytałem, że była już odpowiedź na to pytanie. Dlaczego albo? Edit: Dobra doczytałem, że była już odpowiedź na to pytanie. I fajnie odpowiedział, nie? Tak szczerze, zamiast dorabiać jakieś powiązania na kiju. Ani mafijnie, ani nie mafijnie. Może być. Dla mnie w sumie fryzjer niewinny za doszukiwanie się niewinności u Pierluigiego. W sumie nie tyle za doszukiwanie się jej ile szukanie potwierdzenia u mnie. W sensie nie, że konkretnie u mnie, ale że w ogóle u kogoś. A Dembele dla odmiany wyjeżdżający z tematem Klimka ihmo może być winny i próbować odciągać uwagę od PMSa. To ciekawe, bo Klimka można by atakować w nieco inny sposób, że się szybko zarejestrował, szybko napisał i milczy. A Dembele wyciągnął post kreacyjny i oskarżył typowo z dupy. No ja myślę, że ciężko powiedzieć. Ten plebiscyt to pewnie w mafii i w mieście by poprowadził. Ale fajne te rebusy, chociaż tematyka mogłaby być piłkarska, nie metowa. No ale Paczul jeszcze nie zaczął gry mafię, potem chyba będzie można oceniać. Z Wegnerem trochę się zgadzam, że w Judasza też mógłbym się wjebać z rozpędu będąc w mafii. Ciekawe, czy Wegner albo Judasz mnie znadwiedzował. Wegner imo spontaniczniejszy lekko na plus, bo uniewinnił se mnie, a potem z pretensjami do Puyola, czemu też to robi, zamiast się cieszyć (jako mafioza), że jego towntell się przyjął. Gruby w mafii nie wyglądałby na aż tak dramatycznie spiętego Paczul to przyjaciel wszystkich jak ktoś mi jeszcze raz jakąś spiętość zarzuci to mu zostawię buta w odbycie No ale byłeś spięty. Jest czwartek wieczór, nowa edycja od dawna. Pijemy se piwko, jemy pizzę, jutro weekendzik. A ty "kurwa! kurwa", bo coś tam cię piłka wali. Ja poczułem, że te przekleństwa i emocje na wyrost były trochę. Dlaczego PMS wygląda na mafię? Pomyślałeś sobie, że PMS wygląda na mafię (bo wygląda), potem zobaczyłeś mojego posta w piłkę, że ten atak wygląda na taki bardziej na odhaczenie i się ze mną zgodziłeś (bo wygląda), więc stwierdziłeś że obaj mogą być w mafii (bo też tak pomyślałem). No a potem doszedłeś do wniosku, że dwóch to za dużo, ale jeden może być (co sam napisałeś). Tam mogło być coś jeszcze, ale już nie pamiętam xD Ja sb jeszcze pomyślałem, że prędzej winny PMS mógłby wskazywać na winę piłki, ale niewinny PMS nie musi wskazywać na winę piłki, a ty ich rozparowałeś na potrzeby rzucania luźnych typów. i miałoby mi się chcieć robić takie jasełka na starcie? za dużo z postów wyglądali chujowo, wrzuciłem w szyfr godzinę posta piłki, gdzie faktycznie odbija od grubego i idzie w pms na odczepnego ('bo pms wykonał 711 połączeń'), ale jak już tam jest jakaś koneksja, to koneksja między grubym a piłką natomiast nie myślałem o tym jeszcze jak pisałem posta pms albo piłka Dlaczego PMS wygląda na mafię? No wyglądał na mafię gdzieś po trzech postach i najwidoczniej nie tylko mi, a później jak dostał dosiad zaczął wyglądać bardziej. Ale każdy jest kowalem swojego losu i jak nie jest w mafii to też se poradzi. A jak jest to zobaczymy i miałoby mi się chcieć robić takie jasełka na starcie? za dużo z postów wyglądali chujowo, wrzuciłem w szyfr godzinę posta piłki, gdzie faktycznie odbija od grubego i idzie w pms na odczepnego ('bo pms wykonał 711 połączeń'), ale jak już tam jest jakaś koneksja, to koneksja między grubym a piłką natomiast nie myślałem o tym jeszcze jak pisałem posta pms albo piłka No to sobie źle pomyślałem Ale z tymi jasełkami to przesada chyba. no dużo za dużo napisałeś jak na kontent który stworzyli piłka i pms moim zdaniem, ale może to jakiś młodzieńczy entuzjazm czy coś co sądzisz o niezrozumieniu forbricha? O kolejności, która ma znaczenie. No właśnie tego nie rozumiem xD - piszesz tejka pms albo piłka w mafii i jest gadane na ten temat, ludzie cię pytają dlaczego - rzucam se posta, że ja wiem dlaczego 1 hour later - ej paczul co tam se pomyślałeś - no to [dłuższy post] - piszesz, że za dużo napisałem jak na kontent który dali więc ja się nie zgadzam, że to jest pisanie za dużo i nie bardzo rozumiem, po co my ciągniemy tą dyskusję, skoro: - tam wcale nie było za dużo, tylko se lubię d1 się pobawić formą - napisałem to będąc zapytanym, a wcześniej se tylko to pomyślałem tak że ja nie wiem o co chodzi ziomek XD Już se buduję jakąś tam mapkę. Skrobaliście o VARze i PMSie. Przecież o gościach nie można nic powiedzieć, poza tym, że się pokreowali trochę. Kto tam ich wsadza do mafii? Przecież to definicja chuj wi, ani jednego posta świadczącego o przynależności. No Paczul widzę, że ty wsadzałeś PMSa do mafii. Jakim to sposobem? : o A wąsa niestety nie znam. No Paczul widzę, że ty wsadzałeś PMSa do mafii. Jakim to sposobem? : o A wąsa niestety nie znam. edit: Już se buduję jakąś tam mapkę. Skrobaliście o VARze i PMSie. Przecież o gościach nie można nic powiedzieć, poza tym, że się pokreowali trochę. Kto tam ich wsadza do mafii? Przecież to definicja chuj wi, ani jednego posta świadczącego o przynależności. ale z tym się nie zgadzam, tzn. z varem tak, z pmsem nie można sobie coś pomyśleć i napisałem o tym i ja, i judasz i co najmniej jeden z nas jest niewinny, a pewnie dwóch W parze Dembele-Moreno aż by się prosiło o mafię. Hot or not? A, dobra, w głowie go miałem jako Byron. No Byron mi niczym nie zaplusował. Taki wjazd, że ty pochwalę, tu zganię, patrzcie jaki jestem luźny i zawijam. Nie chciałem tego pisać, bo chciałem poobserwować go bez komentarza, bo pewnie jutro się wkurwi za to, co napisałem, a chciałem bez ingerencji. Byron, zignoruj to jutro pls i graj se swoje. A czemu by się prosiło o mafię w tej parze, to do końca nie rozumiem stwierdzenia czy też nie widzę powiązania : o A, dobra, w głowie go miałem jako Byron. No Byron mi niczym nie zaplusował. Taki wjazd, że ty pochwalę, tu zganię, patrzcie jaki jestem luźny i zawijam. Nie chciałem tego pisać, bo chciałem poobserwować go bez komentarza, bo pewnie jutro się wkurwi za to, co napisałem, a chciałem bez ingerencji. Byron, zignoruj to jutro pls i graj se swoje. A czemu by się prosiło o mafię w tej parze, to do końca nie rozumiem stwierdzenia czy też nie widzę powiązania : o No bo ja też se zbudowałem wstępnie jakąś mapę i mniej więcej byłbym w stanie na czuja przyporządkować ludzi do "pewnie niewinny" albo "może być niewinny ale uważaj na niego", a ci dwaj gdzieś tak z boku mi zostają, więc powiedzmy że jakieś zalążki metody eliminacji. Potem nakładamy na to że w sumie kurwa PASUJE taki typ do mafii "lekkostrawny", ale który się jednak niczym nie uniewinnił (patrz wyżej). Więc zasadniczo PROSI SIĘ, żeby któryś w tej mafii był, no bo tak pasuje mi z wstępnej mapy gry. Mapa może być chujowa i obaj mogą być niewinni, to nie jest takie nieprawdopodobne. Ale no ja jestem szczwany lis i stwierdziłem, że skoro sam piszesz o zbudowaniu swojej mapy gry, to se ją połowię trochę i porównamy co tam masz i czy patrzysz na gierkę jak ja, dlatego nie napisałem "że w tej dwójce jest 1/2 mafiozów", tylko "że się prosi" i wydaje mi się, że dzięki temu cię trochę sprowokowałem do pokazania reada na Byronie. Mi się Paczul nie podoba. Ja jeszcze mafii szukać nie zacząłem, ale jak widzę Judasza albo Forbrycha, że coś kombinują, to mi się lampka nie zapala, że zmyślają, a u ciebie tak. Nic poważniejszego nie mam. A ta para Dembele-Moreno ci się podoba? Którego byś wziął do Arsenalu gdyby nie to, że kupiła ich Barcelona albo Real Madryt? Ja jeszcze mafii szukać nie zacząłem, ale jak widzę Judasza albo Forbrycha, że coś kombinują, to mi się lampka nie zapala, że zmyślają, a u ciebie tak. Nic poważniejszego nie mam. Przecież jak Judasz jest w mieście i utrzyma takie granie to w d4 już z nim nie pogadasz bo martwy będzie. Jak nie utrzyma to będziemy się zastanawiać. A z fryzjerem sb gadam normalnie, wydaje mi się że go nigdzie nie zaatakowałem ani nie uniewinniłem. Moreno mi się wydał niewinny, ale jedyne, z czego go pamiętam to z tego, że zaczął zupełnie bez argumentów zwracać na ciebie uwagę. I nie wiem po co, miałby tak zrobić w mafii. Dembele bardziej podejrzany niż mniej. Punktów mu to nie dodaje w takim klasycznym sensie, a zwraca na niego uwagę. Przecież jak Judasz jest w mieście i utrzyma takie granie to w d4 już z nim nie pogadasz bo martwy będzie. Jak nie utrzyma to będziemy się zastanawiać. A z fryzjerem sb gadam normalnie, wydaje mi się że go nigdzie nie zaatakowałem ani nie uniewinniłem. No na razie zakładam, że i Judasz i Forbrych są w mieście. A Grubego bym tak łatwo jak to Judasz zrobił nie uniewinniał. Proponuję głosowanie na VAR o ile do jutra nie zmieni formuły Szanowny pan sędzia też wkurwia ale robi to chyba trafniej Ja nie bardzo rozumiem jak go mógł Var wkurwić do tego czasu (3 strona). Edgar Davis też będzie niewinny bo najlepiej wszedł. no to na nieaktywnego mafijnego slota zostaje grono klimek, pepe, var i dziennikarz chyba że pmsa liczyć jeszcze Wygląda dobrze albo potencjalnie silny mafiozo To jest dziwne. Bo to jest o poście Dembele, gdzie sobie losowo jakieś nicki wypisał. ale w sumie jak są tylko 3 mafie, to to czy ten slot będzie może zależeć od tego czy w tej grupie moreno/dembele/tutaj chyba lepiej pmsa wrzucić bo jak tu ktoś będzie to już w tych nieaktywnych mniejsza szansa no bo jak dostanie takich dwóch to ten trzeci już fikołasy na kutasie musiałby robić, ale mówiąc o fikołasach to byłbym ja, więc odpadam, teoretycznie judasz, ale jego traktuję jako opcję plot twistową a takich się w d1 nie rozpatruje i co, no zostają jakieś forbichy na kiju no nie siedzi mi taka opcja, czyli chyba tak nie jest albo inaczej: tak nie jest przy założeniu, że to strategia jakaś, bo w sumie ktoś może dawać w palnik a potem się uaktywnić grubo i cała teoria się idzie sypać albo taki moreno np. świadomie gra z przyczajki czy coś idę spać bo bredzić zaczynam Ty no kurwa, a jestem mafijny czy nie jestem? Chyba od tego to powinno być zależne a nie od twojego dobrego samopoczucia Jakbym wiedział, to bym kurwa nie pytał gościu xD Nie no w tej dwójce Gruby będzie w mafii a nie piłka. albo się gruby wkurwił na skład mafii i dlatego taki stiltowany wjechał XD Ta interakcja nie była ciekawa? Tobie dało to podstawy do uniewinniania mnie, ja z kolei dzięki tej interakcji wrzuciłem Cię do koszyka "debil albo mafia", więc chyba było warto? Dlaczego debil albo mafia? Nie zrozumiał listy, myślał, że była na serio, więc zapytał o to, dlaczego taka lista. Co jest nie tak? Jak czytałem, to moja odruchową reakcją też było dlaczego. Już se buduję jakąś tam mapkę. Skrobaliście o VARze i PMSie. Przecież o gościach nie można nic powiedzieć, poza tym, że się pokreowali trochę. Kto tam ich wsadza do mafii? Przecież to definicja chuj wi, ani jednego posta świadczącego o przynależności. z moich obserwacji większy problem z przejścia z "kreacyjnej" gry do merytorycznych (albo nawet typowo z dupy, ale jakichś) przemyśleń mają mafiozi. Dlatego jak widzę gościa, który na pierwszych stronach pisze z dużą regularnością ale ta gra NICZEGO nie wnosi (bez tych postów przebieg rozgrywki by się nijak nie zmienił) to od razu zapala mi się czerwona lampka. Na razie najbardziej trzeźwy osądowo wydaje mi się Wenger. Oby nie był w mafii. A para Piłka vs Gruby pewnie w całości jest niewinna. Milion przypadków już było, że się dwóch niewinnych kłóci o jakieś pierdoły pierwszego dnia. Spadam trochę popracować. W parze Dembele-Moreno aż by się prosiło o mafię. Hot or not? Opowiem wam coś Prowadził quiz Wyprowadziłem atak Mimo że spamował f5 to nie wiedział jak odpowiedzieć Mój atak podchwyciła reszta Zaczął w sposób cwaniacki odbijać zaczepki pokazując że ma wyjebane A kiedy stary sędzia mocno śpi on odpowiada na podejrzenia podejrzeniami Paczul!!!! No bo ja też se zbudowałem wstępnie jakąś mapę i mniej więcej byłbym w stanie na czuja przyporządkować ludzi do "pewnie niewinny" albo "może być niewinny ale uważaj na niego", a ci dwaj gdzieś tak z boku mi zostają, więc powiedzmy że jakieś zalążki metody eliminacji. Potem nakładamy na to że w sumie kurwa PASUJE taki typ do mafii "lekkostrawny", ale który się jednak niczym nie uniewinnił (patrz wyżej). Więc zasadniczo PROSI SIĘ, żeby któryś w tej mafii był, no bo tak pasuje mi z wstępnej mapy gry. Mapa może być chujowa i obaj mogą być niewinni, to nie jest takie nieprawdopodobne. Ale no ja jestem szczwany lis i stwierdziłem, że skoro sam piszesz o zbudowaniu swojej mapy gry, to se ją połowię trochę i porównamy co tam masz i czy patrzysz na gierkę jak ja, dlatego nie napisałem "że w tej dwójce jest 1/2 mafiozów", tylko "że się prosi" i wydaje mi się, że dzięki temu cię trochę sprowokowałem do pokazania reada na Byronie. Ale margaryna ten post wygląda jak tłumaczenie się z czegoś niedobrego Pierwszych 19 stron. Na razie Pierluigi wygląda na niewinnego. To może być Wenger i Moreno, bo obaj bezjajeczni, bez pomysłu, ale rzuciło mi się też w oczy coś u Grubego. Sam od siebie ani słowa o PMSz-u, ale jak tylko ten został wspomniany, to on jak porażony prądem to podbijał, ale potem nie ciągnął tematu, jakby dla niego nie istniał.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 8, 2024 13:44:39 GMT 1
Tak, ale to nie jest nieomylny estymator. Zwłaszcza przy mocnych mafiozach. No tylko problem w tym że ty nie grasz prostych gierek Wymieniłbym ci kilka, ale nie mogę.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 13:57:09 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 8, 2024 13:57:09 GMT 1
Hm, Klimek spoko post w sumie, no ale żadnego innego składu się nie spodziewałem xD ale chyba tego mu za złe mieć nie mogę
Ciekawe że dosłownie NIKT tego Pepe nie dźga, przecież to jedyna szansa mafii chyba
Chyba że jest nastawienie na wepchnięcie Coliny w meczówce 🤷🏼♂️
Co do zarzutu że niespecjalnie w d1 pchałem pmsa, to prawda xD nie czułem po prostu takiej potrzeby, bo dostawał razy ze wszystkich stron, wolałem se poszukać czegoś na boku
No ale popatrzcie sobie jak on dziwnie się do mnie przyjebał o to że się nie zgadzałem z tym że jego wina oznacza niewinność Paczula, nwm, no dla mnie to jest taka przypierdolka mafii na siłę żeby znaleźć coś nieoczywistego i "merytorycznego"
Swoją drogą nieźle to tam Byron rozklepał w D1 😎
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 8, 2024 14:04:06 GMT 1
Ciekawe że dosłownie NIKT tego Pepe nie dźga, przecież to jedyna szansa mafii chyba No też mnie to frapuje tbvh, najmocniej zaszczuty to ja się poczułem przez nocny post Davidsa tylko, nie wiem o czym może to świadczyć.
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 8, 2024 14:05:26 GMT 1
jak to jest chłopy że wy się obaj materializujecie jak o was wspomnę xD
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 8, 2024 14:06:15 GMT 1
Klimek takie pytanie całkiem na serio. Dlaczego przeplatasz trolowanie z poważną grą, skąd taki dualizm?
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 8, 2024 14:07:36 GMT 1
Ciężko grać poważnie, jak się nie ma dużej części rozgrywki przeczytanej. A poza tym czuję, że mogę sobie na to pozwolić.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 8, 2024 14:09:13 GMT 1
Wygląda dobrze albo potencjalnie silny mafiozo To jest dziwne. Bo to jest o poście Dembele, gdzie sobie losowo jakieś nicki wypisał. Ta interakcja jest chyba najdziwniejsza, jeśli Wenger i Moreno mają być razem w mafii, z tych 19 stron.
|
|