|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 8, 2024 22:29:15 GMT 1
Wenger, jak się czujesz ze mną w mafii? Jak widzisz nasze szanse? Gdzie popełniliśmy błędy? Chyba graliśmy za mało niewinnie. Zyskalibyśmy wcześniej atakując się nawzajem? Może trzeba było jakoś pomóc PMSz-owi? Jeszcze sam chce zwracać na to uwagę xD Co czynił wczoraj wieczorem sam Arsene Wenger gdzie wytłumaczono mu, że takie otwarte mówenie o tym, defusuje wartość argumentu za niewinnością.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 8, 2024 22:30:54 GMT 1
Pierdolę konwenanse.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 8, 2024 22:31:27 GMT 1
Ja się dziwię, że nie zwrócił uwagi na to (siedziała mi w głowie ta teoria już trochę), że pisał otwarcie do Davidsa, że mafia go nie zamordowała od razu, bo potrzebowali kogoś do przepchnięcia następnych linczów. No przecież to by było za bezczelne!
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 22:32:33 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 8, 2024 22:32:33 GMT 1
A czemu zagłosowałeś na Morenke?
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 8, 2024 22:32:36 GMT 1
Ja się dziwię, że nie zwrócił uwagi na to (siedziała mi w głowie ta teoria już trochę), że pisał otwarcie do Davidsa, że mafia go nie zamordowała od razu, bo potrzebowali kogoś do przepchnięcia następnych linczów. No przecież to by było za bezczelne! No, Davids chciał przepchnąć lincz na mnie.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 8, 2024 22:33:03 GMT 1
A skąd ty to wiesz, zuchu, w co ja się wpisuję? No gierkę czytam, w jakiś tam sposób, ale czytam.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 8, 2024 22:34:19 GMT 1
A czemu zagłosowałeś na Morenke? Nie zagłosowałem, miałem zagłosować i tbf jak pisałem to ja tam chciałem, żebyście mi powiedzieli wprost na kogo ma lecieć głos, ale teraz widzę, że nie zawarłem tej prośby zbyt bezpośrednio.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 8, 2024 22:35:23 GMT 1
Nie rozkminiałem tego jeszcze na takim poziomie chronologiczno logicznym, że np. czy sens ma mafia Wenger Klimek bo Wenger z nim w mafii nie mógłby zrobić czegoś tam. Ale tak na czutę to ta dwójka mi obecnie pasuje najmocniej, razem z PMSem byliby taką najbardziej wyrachowaną ale jednocześnie z braku lepszego słowa nieudolną mafią jaką widziałem XD no offence guys Tak jak ten tekst, nagle wielki znawca, a tak to prześmieszkował całą edycję. Aż tak wam to utkwiło w pamięci?
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 8, 2024 22:36:45 GMT 1
Ja się dziwię, że nie zwrócił uwagi na to (siedziała mi w głowie ta teoria już trochę), że pisał otwarcie do Davidsa, że mafia go nie zamordowała od razu, bo potrzebowali kogoś do przepchnięcia następnych linczów. No przecież to by było za bezczelne! No, Davids chciał przepchnąć lincz na mnie. No to w sumie jeszcze lepiej się to wpisuje w moją teorię o absurdalnie bezczelnym Klimasie mafiasie.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 8, 2024 22:40:11 GMT 1
Zwłaszcza to "przyjęło lepiej niż myślałem" ciekawe. Tzn. co w tym konkretnie ciekawego?
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 8, 2024 22:40:48 GMT 1
Super teoria. Zwłaszcza to "przyjęło lepiej niż myślałem" ciekawe. Tzn. co w tym konkretnie ciekawego? Bo to jest takie taktyczne myślenie - czy da się wrzucić jeszcze jednego niewinnego w kolejkę.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 8, 2024 22:41:54 GMT 1
Synonim: trafna teoria. Super teoria. Tzn. co w tym konkretnie ciekawego? Bo to jest takie taktyczne myślenie - czy da się wrzucić jeszcze jednego niewinnego w kolejkę. Pęknąłbyś ze śmiechu jakbyś zestawił znaczenie słowa taktyczne z tym co mi siedziało wtedy w głowie. Either way – to wrzucałem w kolejkę jeszcze kogokolwiek? Tbf czy ja jakąkolwiek kolejkę PCHAŁEM? Bądźmy poważni i ustalmy czy ja całą grę prześmieszkowałem czy wpychałem kogoś w kolejki.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 8, 2024 22:47:43 GMT 1
Dlatego to jest takie dziwne, śmieszkujesz, śmieszkujesz, a tu nagle wykonujesz brudną robotę. A potem znowu śmieszki, nieogarnianie itd.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 8, 2024 22:53:09 GMT 1
Ale w tym nie ma nic dziwnego, to bardzo nieadekwatne słowo do tej sytuacji, a wyglądała ona tak: Colina mnie zawołał i kazał coś o tobie napisać, coś o tobie napisałem, tyle. W jaki sposób ja mogłem sprowokować to, że zapyta mnie akurat o ciebie? No w mafii chyba już razem nie będziemy.
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 8, 2024 22:55:27 GMT 1
Klimek ale ja dzisiaj podnosiłem tę interakcję, nie rozumiem co chcesz udowodnić on z Pepe miał podobną W żadnym wypadku nie mieliśmy podobnych interakcji. Wenger się próbował do mnie przymilać, kluczył i wycofywał się na zasadzie że Pepe pierdoli –> Pepe dobrze bajeruje, a tam w powyższej to ty masz interakcję na zasadzie "no nie ma szans, że mafiozi mogliby taką rozmowę przeprowadzić na forum publicznym... prawda?" Tylko że Klimas się idealnie wpasowuje na jechanie po bandzie i byciu bezczelnym. przecież to nie był nawet zarzut w twoją stronę, raczej neutralizacja tego typu argumentów strasznie się obsrałeś o taką głupotkę
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 8, 2024 22:56:32 GMT 1
A gdzie ja napisałem że to był zarzut w moją stronę? Ja napisałem, że to może być zarzut w stronę Klimka i czemu w moją nie.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 22:57:52 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 8, 2024 22:57:52 GMT 1
No ale trochę jak sprzedawca garnków zabrzmiałeś, twoje najlepsze, rdza się ich nie ima a te termomiksy z lidla to mafia sprzedaje
|
|
|
Rozgrywka
Jul 8, 2024 22:58:33 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 8, 2024 22:58:33 GMT 1
Plus czy jechanie po bandzie na bezczela to jest serio mafijna cecha?
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 8, 2024 23:00:01 GMT 1
No ale trochę jak sprzedawca garnków zabrzmiałeś, twoje najlepsze, rdza się ich nie ima a te termomiksy z lidla to mafia sprzedaje No poniekąd coś teraz próbuję sprzedać, to się chyba rozumie samo przez się. Plus czy jechanie po bandzie na bezczela to jest serio mafijna cecha? Ale ja nigdzie też nie stwierdziłem, że on się wpisuje w jakiś schemat, moim clou było to, że on się usilnie stara nie wpisywać w jakikolwiek standardowy schemat i być absolutnie skrajnym, no przeczytajta jego posty, niektóre są tak doostrzone słownie, że ciężko w ogóle zaczynać analizę tego co autor miał na myśli
|
|
|
Post by Antura on Jul 9, 2024 2:58:51 GMT 1
Limity zaktualizowane.
|
|