|
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 8:43:06 GMT 1
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 8:44:01 GMT 1
Jak odbieracie wczorajszowieczorny posting Pepego?
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 8:59:21 GMT 1
no imo pojawiły się rysy na pancerzu z niepowtarzalnego luzu i pogody ducha
ale chuj wie, czy jest to spowodowane mafijnością, czy strachem przed padnięciem w linczu
brak identyfikacji persony nie pozwala mi tego poprawnie zinterpretować
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 9:03:30 GMT 1
via mobile
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 9:03:30 GMT 1
Żadna z tych opcji nie jest prawidłowa.
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 9:03:57 GMT 1
to dej poprawną odpowiedź
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 9:04:29 GMT 1
ale kurde, znowu się pojawiłeś jak zaczęliśmy o tobie gadać XD no przyznasz, że trochę reaktywny jesteś
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 9:05:12 GMT 1
zgadzamy się
aczkolwiek strach przed padnięciem w linczu wobec poprzedniej gry też powoduje jakąś rysę na pancerzu
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 9:09:41 GMT 1
via mobile
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 9:09:41 GMT 1
No tylko nie wiem z czym masz problem tak naprawdę, mam odłożyć telefon na kilkanaście minut, bo akurat trafiłem idealnie?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 9:12:53 GMT 1
via mobile
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 9:12:53 GMT 1
Granie 24/7 albo niegranie w ogóle, jak wysrałem się na początku na was, to mam srać bez ustanku, żebym spełniał oczekiwania?
Wczoraj chciałem coś ponadawać na gościa to ponadawałem, nie znam prawidłowej odpowiedzi, to się musiałbym do psychologa wybrać, ale wiem, że te co ty wymieniasz są nieprawidłowe.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 9:16:00 GMT 1
via mobile
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 9:16:00 GMT 1
A Klimek był wczoraj cały czas online i nic nie odpowiedział jak go zagiąłem, nawet nie westchnął w formie posta.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 10:00:59 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 10:00:59 GMT 1
A Klimek był wczoraj cały czas online i nic nie odpowiedział jak go zagiąłem, nawet nie westchnął w formie posta. A zacytuj gdzie go zagiąłeś
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 10:35:15 GMT 1
Ale w tym nie ma nic dziwnego, to bardzo nieadekwatne słowo do tej sytuacji, a wyglądała ona tak: Colina mnie zawołał i kazał coś o tobie napisać, coś o tobie napisałem, tyle. W jaki sposób ja mogłem sprowokować to, że zapyta mnie akurat o ciebie? No w mafii chyba już razem nie będziemy. Ne Mam nadzieję, że odczekałem odpowiednią ilość czasu, żeby nie pierdolić konwenansów. Klimek może być zrezygnowany, bo nawet jak wepchnie mnie, to nie wiem co miałby zrobić później. Pyrluigi? A no jeszcze ty jesteś Moreno :E
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 10:39:05 GMT 1
Ale w tym nie ma nic dziwnego, to bardzo nieadekwatne słowo do tej sytuacji, a wyglądała ona tak: Colina mnie zawołał i kazał coś o tobie napisać, coś o tobie napisałem, tyle. W jaki sposób ja mogłem sprowokować to, że zapyta mnie akurat o ciebie? No w mafii chyba już razem nie będziemy. Ne Mam nadzieję, że odczekałem odpowiednią ilość czasu, żeby nie pierdolić konwenansów. Klimek może być zrezygnowany, bo nawet jak wepchnie mnie, to nie wiem co miałby zrobić później. Pyrluigi? to możliwość Moreno w mafii już odrzucasz całkowicie?
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 10:39:18 GMT 1
a, spytałem przed editem xD
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 10:39:43 GMT 1
Bardziej się zastanawiam co robi Klimek, że robi jak robi.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 10:49:45 GMT 1
Ogólnie, że dzieje się jak dzieje to mam jeszcze dwa wytłumaczenia: wpadłem jak śliwka w kompot z tym nadawaniem na Klimka, będzie on niewinny, a ja mam się stać przystawką do niego. No i to obserwować może Moreno i wtedy jakieś szanse są i nudy nie będzie, albo mafia to już wygrała. Muszę poczytać jeszcze na spokojnie tego broniącego się Wengera, jak on to sobie strategicznie ułożył i czy grał va banque na wepchnięcie razem z Klimkiem Moreny do linczu, czy jednak w jego scenariusz była wpisana śmierć Arsenowska i obraz po tym zostawiony. Ale to potem.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 11:07:14 GMT 1
Ale w tym nie ma nic dziwnego, to bardzo nieadekwatne słowo do tej sytuacji, a wyglądała ona tak: Colina mnie zawołał i kazał coś o tobie napisać, coś o tobie napisałem, tyle. W jaki sposób ja mogłem sprowokować to, że zapyta mnie akurat o ciebie? No w mafii chyba już razem nie będziemy. Ne Mam nadzieję, że odczekałem odpowiednią ilość czasu, żeby nie pierdolić konwenansów. Klimek może być zrezygnowany, bo nawet jak wepchnie mnie, to nie wiem co miałby zrobić później. Pyrluigi? A no jeszcze ty jesteś Moreno :E No tak, Klimek na pewno byłby zrezygnowany będąc w mafii i mając dwóch takich łatwych do rozjebania pietrusiów, jak Pepe i Moreno, nic tylko się zajebać.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 11:09:17 GMT 1
No też budzi to moje wątpliwości jak mam być szczery, co opisałem przed chwilą.
No ale wciąż jest to możliwa opcja, bo tak sobie skrajną tę formę jestestwa w tej grze zarzuciłeś, że ciężko ci z niej może wyjść, a obawiałbyś się, że zostanie ci to źle poczytane.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 11:10:53 GMT 1
Jak odbieracie wczorajszowieczorny posting Pepego? W ogóle zajebiste to rozjebanie się na barłogu.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 11:11:26 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 9, 2024 11:11:26 GMT 1
Pepe Tobie się chyba drugi pasek życia uruchomił
Całą grę na trolliku, komary leco
A teraz piąte salto przez głowę i operowanie judgementem na poziomie wyjadacza
Nie wiem czy mnie to przeraża czy uspokaja
|