|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 16:18:26 GMT 1
Myślałem, że powiesz, że chodziło ci o skład meczówki.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 16:20:36 GMT 1
nie rozumiem dlaczego nie może mieć paczula w core będąc z nim w mafii, szczególnie w dość nieoczywistym momencie Nie podoba mi się taki tok myślenia. Na jakiej podstawie uznałeś że Paczula może być w mafii? Nie podoba mi się taki tok myślenia. Na jakiej podstawie uznałeś że Paczula może być w mafii? Ty a weź przeczytaj jeszcze raz tego posta i się zastanów, co jest jego clou, co? Ty mi tu wytłumacz jaki proces myślowy u ciebie wtedy zaszedł już nawet abstrachując od tego że to była odpowiedź do Byrona. Nie rozumiem co jest tak trudnego do zrozumienia i ciekawego dla ciebie w tym pytaniu żebyś musiał tego dociekać za pół h padając w linczu Jak jesteś niewinny to zrób jakąś sztuczkę Nie rozumiem co jest tak trudnego do zrozumienia i ciekawego dla ciebie w tym pytaniu żebyś musiał tego dociekać za pół h padając w linczu Jak jesteś niewinny to zrób jakąś sztuczkę Zdziwiło mnie że wyszło od ciebie takie powiązanie co do potencjalnej winy Paczula podczas twojego odpowiadania Byronowi. Więc jeśli Paczul niewinny to Byron ma rację co do jego koloru przy czym sam potencjalnie może być niewinny albo próbuje zyskać jako potencjalny mafioza przychylność Paczula. Haha, gość się przyznał do winy tutaj.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 16:23:07 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 16:23:07 GMT 1
Wiesz, jeżeli nie jesteś w stanie mnie uniewinnić do jutra włącznie to zdecydowanie lepszą opcją jest zlinczowanie mnie dzisiaj Ale myślę że jak po winie Wengera nie sprawdzisz odpowiednio mojej relacji z nim, a zagłosujesz to nie dość że będziesz parówą to jeszcze zagrasz słabo. Sami przypomnieliście mi że jego wina fajnie oddziaływuje na moja niewinność 1) ja ci nic takiego nie przypominałem chyba? 2) wiesz jak kończą ci wjeżdżający na psyche wg porzekadła pewnego genialnego gracza Wiesz, że to Ty skończysz źle i będziesz żałował a nie ja? Ja swoją gierką jestem zachwycony
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 16:23:36 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 16:23:36 GMT 1
Mało tego im dalej idzie gra tym bardziej wierzę że oba nasze glony mogą być niewinne xd
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 16:24:08 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 16:24:08 GMT 1
Dobra, to strzelajcie Pany
Pośmieję się z was jak jesteście zesrani moimi umiejętnościami
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 16:25:20 GMT 1
No na tamten moment nie, ale nie wiedziałem co się wydarzy i dopuszczałem możliwość że mógłbym się zacząć zastanawiać poważniej, więc na wszelki wypadek nie chciałem zostać z ręką w nocniku A jeszcze kazać ci wybierać kontrkandydata to też jakiś pomysł był w tym wszystkim No ale skoro potem praktycznie Kurek z mięsem został zakręcony jak ty i Edgar go praktycznie przyhammerowaliscie to chyba antispew mode wjechał Ale jaki Antispew jak on napierdala właśnie w Dembele i Pepego.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 16:26:10 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 16:26:10 GMT 1
19.30 zaczynam granie i nie będzie mnie do linczu, jak coś potrzebujecie to do tego czasu
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 16:26:23 GMT 1
Kiedy ja to pepemu na minus poczytywałem że się obsrał przy podaniu kolejki no pepe spoko, nie czuję tu próby wepchnięcia jakiejś agendy, spiny że trzeba kogoś wskazać ani nic Ponowię swoje pytanie z tej rozgrywki: Byron wydaje mi się niewinny, bo nadal wierzę, że chciał się poświęcić. Klimek wydaje mi się winny, bo widzę w jego grze coraz większe wyrachowanie, Pepe wydaje mi się niewinny bo tak pierdoli że ciężko byłoby to zrobić w mieście. Jak to się mówi, pisze co chce. Tylko wtedy w mafii wychodzisz mi ty z Klimkiem. I co teraz? Aha okej dwulicowy jesteś nara Czy twoja pochwała wcześniej cokolwiek znaczyła?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 16:28:19 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 16:28:19 GMT 1
1) ja ci nic takiego nie przypominałem chyba? 2) wiesz jak kończą ci wjeżdżający na psyche wg porzekadła pewnego genialnego gracza Wiesz, że to Ty skończysz źle i będziesz żałował a nie ja? Ja swoją gierką jestem zachwycony Przecież dzisiaj nie meczówka Zresztą człowieku Jakbym bał się kompromitacji to zakonczylbym karierę gdzieś w okolicach Ślepo kulawej 😎
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 16:28:49 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 16:28:49 GMT 1
Kiedy ja to pepemu na minus poczytywałem że się obsrał przy podaniu kolejki no pepe spoko, nie czuję tu próby wepchnięcia jakiejś agendy, spiny że trzeba kogoś wskazać ani nic Ponowię swoje pytanie z tej rozgrywki: Aha okej dwulicowy jesteś nara Czy twoja pochwała wcześniej cokolwiek znaczyła? No ale najpierw był brak agendy a potem obsranko Chronologia się liczy
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 16:29:03 GMT 1
No przecież się przejęzyczył, miało być: "Pepe wydaje mi się niewinny bo tak pierdoli że ciężko byłoby to zrobić w mafii. Jak to się mówi, pisze co chce."
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 16:29:39 GMT 1
Ponowię swoje pytanie z tej rozgrywki: No ale najpierw był brak agendy a potem obsranko Chronologia się liczy Nie, tamten post był zaraz po tamtym moim poście, za który pochwalił mnie Moreno, i ty też, a teraz twierdzisz inaczej.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 16:30:11 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 16:30:11 GMT 1
Nie podoba mi się taki tok myślenia. Na jakiej podstawie uznałeś że Paczula może być w mafii? Ty a weź przeczytaj jeszcze raz tego posta i się zastanów, co jest jego clou, co? Nie rozumiem co jest tak trudnego do zrozumienia i ciekawego dla ciebie w tym pytaniu żebyś musiał tego dociekać za pół h padając w linczu Jak jesteś niewinny to zrób jakąś sztuczkę Zdziwiło mnie że wyszło od ciebie takie powiązanie co do potencjalnej winy Paczula podczas twojego odpowiadania Byronowi. Więc jeśli Paczul niewinny to Byron ma rację co do jego koloru przy czym sam potencjalnie może być niewinny albo próbuje zyskać jako potencjalny mafioza przychylność Paczula. Haha, gość się przyznał do winy tutaj. Haha pamiętam to, na pierwszy rzut oka to wyglądało na scumslip ale potem uznałem że to typowo nie ogarniam po prostu pmsowego toku myślenia
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 16:30:48 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 16:30:48 GMT 1
No ale najpierw był brak agendy a potem obsranko Chronologia się liczy Nie, tamten post był zaraz po tamtym poście, za który pochwalił mnie Moreno, a ty stwierdziłeś, że ty nie jednak. No wsio ryba teraz Ale pamiętaj Łaska grubego na pstrym koniu jeździ
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 16:30:55 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 16:30:55 GMT 1
Wiesz, że to Ty skończysz źle i będziesz żałował a nie ja? Ja swoją gierką jestem zachwycony Przecież dzisiaj nie meczówka Zresztą człowieku Jakbym bał się kompromitacji to zakonczylbym karierę gdzieś w okolicach Ślepo kulawej 😎 Ja wiem Ale ja wiem co będziesz miał jutro w bani jak mnie dzisiaj zlinczujesz 🥸
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 16:31:40 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 16:31:40 GMT 1
Dobra mam teorię
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 16:32:03 GMT 1
Nie, tamten post był zaraz po tamtym poście, za który pochwalił mnie Moreno, a ty stwierdziłeś, że ty nie jednak. No wsio ryba teraz Ale pamiętaj Łaska grubego na pstrym koniu jeździ Co widzę właśnie, sam nad tym koniem nie panujesz.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 16:34:26 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 16:34:26 GMT 1
No wsio ryba teraz Ale pamiętaj Łaska grubego na pstrym koniu jeździ Co widzę właśnie, sam nad tym koniem nie panujesz. Narowisty 😎
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 16:35:07 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 16:35:07 GMT 1
Przecież dzisiaj nie meczówka Zresztą człowieku Jakbym bał się kompromitacji to zakonczylbym karierę gdzieś w okolicach Ślepo kulawej 😎 Ja wiem Ale ja wiem co będziesz miał jutro w bani jak mnie dzisiaj zlinczujesz 🥸 Jak trafię to będę miał wygranko A jak nie, to dzień rozkminki A nuż mnie zamordują 🤷🏼♂️
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 16:35:21 GMT 1
A ty gruby i grzbiet mu łamiesz, może nie koń pstry, tylko właściciel nieodpowiedni?
|
|