|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 16:36:24 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 16:36:24 GMT 1
A ty gruby i grzbiet mu łamiesz, może nie koń pstry, tylko właściciel nieodpowiedni? Ty się pepe o guza prosisz Props
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 16:37:01 GMT 1
A ty mnie teraz bierzesz pod chuja.
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 16:37:04 GMT 1
Ja wiem Ale ja wiem co będziesz miał jutro w bani jak mnie dzisiaj zlinczujesz 🥸 Jak trafię to będę miał wygranko A jak nie, to dzień rozkminki A nuż mnie zamordują 🤷🏼♂️ a faktycznie, Ciebie zamordują no to chuj możesz zepsuć gierke hehe ATE ATE
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 16:38:53 GMT 1
dobra, teoria jest taka
każdy mafiozo by zauważał, że Pepe im bardziej w tony tryhardowe wchodzi tym gorzej dla niego
uważam, że zagrałby pod coś co dawało mu punkty wcześniej, czyli luz
a on wchodzi coraz głębiej, dostawał wpierdol zbierał te minusy otwarcie idzie na krasz
globalnie wygląda mi to w chuj niewinnie
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 16:40:37 GMT 1
Klimek też nie wygląda źle, ale tutaj sprawa wygląda odwrotnie
zawodnik zauważył za co dostaje plusy i wrzuca sobie w kółko to samo i zbiera ich więcej. Jak już Pierluigi zauważył w chuj na minus w tym wszystkim jest brak przemycenia jakiegoś swojego autentycznego feelingu na temat cytowanych treści, tego tam raczej brakuje
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 16:41:17 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 16:41:17 GMT 1
Jak trafię to będę miał wygranko A jak nie, to dzień rozkminki A nuż mnie zamordują 🤷🏼♂️ a faktycznie, Ciebie zamordują no to chuj możesz zepsuć gierke hehe ATE ATE No ale pa jak to wygląda Jak zaproponowałem najpierw wyjebanie cię dzisiaj, to mi wjechałeś na psyche Zobaczyłeś że niewiele to daje, to zmieniasz strategie na troskę o mój stan psychiczny xd
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 16:42:23 GMT 1
a Pierluigi jest drugi na minus, bo od wczoraj zaprzestał jakiegokolwiek solvingu i tego widzę w nim najmniej
dlatego zostaje przy swojej pierwotnej kolejce - Klimek-Pierluigi
Pepe, jeśli nie jest totalnym przechujem to powininen być niewinny
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 16:42:27 GMT 1
A ty mnie teraz bierzesz pod chuja. Byron napisał niżej to samo co ja tylko używając więcej zbędnych słów 🤷🏼♂️
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 16:44:47 GMT 1
Obaj mnie bierzecie, Pepson comeback i rozdaję karty
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 16:45:13 GMT 1
a faktycznie, Ciebie zamordują no to chuj możesz zepsuć gierke hehe ATE ATE No ale pa jak to wygląda Jak zaproponowałem najpierw wyjebanie cię dzisiaj, to mi wjechałeś na psyche Zobaczyłeś że niewiele to daje, to zmieniasz strategie na troskę o mój stan psychiczny xd ile jesteś w stanie wymienić moich miastowych kreacji w których wjeżdżałem ludziom na psyche? a ile mafijnych? miałeś twarde białko na stole, teoretycznie je zrozumiałeś, a kończysz z małpim rozumem. Nie szanuje takiej gry. I winę zganiam na skill issue.
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 16:45:52 GMT 1
Pepson, zostałeś właśnie oficjalnie uniewinniony, gratuluję
zostały mi 4 posty, macie ostatnie szanse żeby coś z tego dostać panowie
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 16:46:13 GMT 1
Ale tutaj oczywiście też jest łatwa dystynkcja do wychwycenia: Moreno ładnie swój pogląd przedstawił czemu co i jak, ty taki oportunistyczny w tym wszystkim jesteś i jak widzisz, żem słaby to jebiesz, a jak próbuję oddać, to się wycofujesz.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 16:48:27 GMT 1
Mam deja vu tbf, ale nie mogę nic więcej o nim powiedzieć.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 16:50:21 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 16:50:21 GMT 1
Ale tutaj oczywiście też jest łatwa dystynkcja do wychwycenia: Moreno ładnie swój pogląd przedstawił czemu co i jak, ty taki oportunistyczny w tym wszystkim jesteś i jak widzisz, żem słaby to jebiesz, a jak próbuję oddać, to się wycofujesz. Chłopie, ja przecież zacząłem tę nagonkę na ciebie i po co to, po to żeby się teraz wycofać i zebrać takie razy od dziobaka? Jak masz deja vu to się zastanów kto dba o notę
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 16:50:45 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 16:50:45 GMT 1
Mam deja vu tbf, ale nie mogę nic więcej o nim powiedzieć. O kurwa Pepe to ty? Pepe niewinny
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 16:50:47 GMT 1
a Pierluigi jest drugi na minus, bo od wczoraj zaprzestał jakiegokolwiek solvingu i tego widzę w nim najmniej dlatego zostaje przy swojej pierwotnej kolejce - Klimek-Pierluigi Pepe, jeśli nie jest totalnym przechujem to powininen być niewinny Czyli kolejka złożona z uznanego przez aklamację za szalonego niewinnego Klimka(którego obrońcy byli mordowani), oraz Pierluigiego, który był kołem zamachowym linczu na PMSz-u.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 9, 2024 16:51:39 GMT 1
Pepson, zostałeś właśnie oficjalnie uniewinniony, gratuluję zostały mi 4 posty, macie ostatnie szanse żeby coś z tego dostać panowie Możesz jebać, ciężko ci się chyba teraz przejmować odjęciem postów do jutra do 20 albo jednym punktem karnym? Chyba że wcześniej za coś dostałeś.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 9, 2024 16:51:41 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 9, 2024 16:51:41 GMT 1
Chociaż kurwa
Z tym niepotrzebnym mafiozą trafiłem w dziesiątkę wtedy xD ostrożnie trzeba z tobą kolego
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 9, 2024 16:53:43 GMT 1
a Pierluigi jest drugi na minus, bo od wczoraj zaprzestał jakiegokolwiek solvingu i tego widzę w nim najmniej dlatego zostaje przy swojej pierwotnej kolejce - Klimek-Pierluigi Pepe, jeśli nie jest totalnym przechujem to powininen być niewinny Czyli kolejka złożona z uznanego przez aklamację za szalonego niewinnego Klimka(którego obrońcy byli mordowani), oraz Pierluigiego, który był kołem zamachowym linczu na PMSz-u. masz podwójne standardy. Na tej samej podstawie na której uniewnniasz Pierluigiego powinieneś uniewinnić mnie po akcji z Arsenem. Tymczasem Ty w moich powiązaniach z Arsenem nieudolnie szukałeś mojej winy. a jak myślisz, na kim potencjalny mafiozo JAK JUŻ wyrabiałby sobie pozycje? na PMSie, czy na Wengerze? mam nadzieję, że właśnie wysprzęgliłeś się z mafijności kolego Klimek Pepson, zostałeś właśnie oficjalnie uniewinniony, gratuluję zostały mi 4 posty, macie ostatnie szanse żeby coś z tego dostać panowie Możesz jebać, ciężko ci się chyba teraz przejmować odjęciem postów do jutra do 20 albo jednym punktem karnym? Chyba że wcześniej za coś dostałeś. Ty no jeden punkt karny mam, w sumie nie wiem co sie wydarzy. Próbujemy?
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 9, 2024 16:55:34 GMT 1
W tej edycji albo stoisz tam, gdzie stał Klimek, albo tam, gdzie stało ZOMO: to nie jest optimal zagranie dla mafia w sytuacji Klimek ale nie podoba sie ze mnie glosuje
No oczywiście że nie jest, Pepe nie miał z kolei żadnego tak odważnego posta i jest absolutnie nieocenialny. PMS moim zdaniem jest ocenialny negatywnie. Stąd na ten moment, Klimek nie powinien być faworytem w wyścigu, co i tak nie ma żadnego znaczenia, bo jest 13:52. Mimo tego kolega VAR odpierdala jakieś XD bo pięć klas podstawówki skipnął, a Grubas wykorzystał okazję i się przypierdolił personalnie. No szkoda na Was strzępić ryja czasem. W zasadzie w dupie mam czy je rozumiesz, skoro Ty dzisiaj chcesz forsować Klimka xD Judaszu, co jest złego w forsowaniu klimka, rozmywanie tematu PMS? Nie za bardzo mówiłem o innych typach, bo nie chcę rozwadniać tematu pisząc o graczach co do których winy/niewinności nie mam przekonania. W Henrym bym nie szukał mafii czyli rozumiem że dzisiaj chcesz wyjebać PMS i chuj, a potem się zobaczy? Dla mnie Gruby po tym co gra może mieć wydziarane na czole NIEWINNY Mafia tak nie gra, nie w takim stężeniu, to się nie da Przecież sam tak potrafisz. Gość wlazł, napisał ze trzy posty, w dodatku mnie oskarżył. Zdziwię się jeśli grając na takiej wyjebce, to on okaże się tym z gównopostowców, który jest w mafii. e. to do Fryzjera o Klimku rzecz jasna, bo nie zacytowałem. Albo inaczej wyjaśnię kwestię Klimka - DLA MNIE ODSETEK RYZYKA W JEGO GRZE DO PREZENTOWANEJ TREŚCI JEST ZBYT WYSOKI JAK NA GRĘ MAFIOZY. oczywiście mogę się mylić, ale na pewno nie jest w pierwszej linii moich potencjalnych czerwonych no imo Rysiek to jest kluczowe bo chłop se powiedział co wiedział i spierdolił, zostawiając ten współczynnik na tym poziomie stąd rozróżnienie jakby to była deliberable akcja to ryzykowna bo nie każdy jest taki szajbus jak ja i będzie za to bronił siedmiopostowca No ale PMS nie miał wyjebane na grę, był całkiem aktywny i widać było, że chce się wmieszać w tłum. Jak dostał strzała to uciekł do norki i nie zamierza się w żaden sposób odnieść, tak jakby nie potrafił lub nie chciał bojąc się, że coś jeszcze bardziej spieprzy. Natomiast humorystyczny post właśnie pokazuje brak spięcia i jest pewnym ryzykiem, bo ktoś mógłby się zaraz przyjebać, że "kogo masz?" "na jakiej podstawie?". Naogół mafiozi unikają takich rzeczy, jak już piszą to albo totalnie bezpłciowo albo starają się argumentować każdy swój ruch by było wrażenie spójnej narracji. ale Judaszu gdzie tu ryzyko Klimka? ten humorystyczny post to jakieś ryzyko? no może masz rację z tym PMSem, ale ja za chuj nie wiem, jak ich rozróżniać, tzn. znam przypadki historyczne, że gość, który nawet nie czuł potrzeby coś wnieść, jak PMS, jest bezrolnym miastowym, co ma wyjebane na gierę Ale to ryzyko nie jest raczej w tym poście, który cytujesz, tylko w tych tekstach o odbębnieniu swojego minimum. I zgadzam się tu z Judaszem, że tacy gracze rzadziej są w mafii, częściej w mieście. Dlatego też z tej dwójki zdecydowanie moja szabla by poszła na PMS. W ogóle jak o nim wczoraj wspomniałem kreacyjnie, że mógłbym go wyjebać, to się chyba Paczul spruł, że się podpinam. no dobra, to pójdę w PMSa zamiast Klimka, przekonujecie mnie
|
|