|
Rozgrywka
Jul 10, 2024 14:39:40 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 10, 2024 14:39:40 GMT 1
Klimek chociaż czytaj ze zrozumieniem bo i tak uważam że jestem loco oddają Ci de facto lejce
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 10, 2024 14:41:09 GMT 1
zagłosowałeś na mnie bo uważasz że jestem w mafii, a Klimek, Twoje 99% jest niewinny, czy dlatego że łapiesz ten 1% szans? co? Arsene Wenger Polska Myśl Szkoleniowa Weźcie tam uspokójcie Łysego, bo mu korki się przepalają
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 10, 2024 14:41:11 GMT 1
O kurwa, wyście już zagłosowali.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 10, 2024 14:42:27 GMT 1
No nie powiem że się zdziwiłem lekko jak to zobaczyłem, bo ja spokojnie dzisiaj jeszcze byłem do przekabacenia na ciebie
No ale według twojej teorii gra się powinna skończyć jeśli Colina byłby niewinny po tym głosie, to mi to sporo ułatwiło na dzisiaj
|
|
|
Rozgrywka
Jul 10, 2024 14:44:46 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 10, 2024 14:44:46 GMT 1
zagłosowałeś na mnie bo uważasz że jestem w mafii, a Klimek, Twoje 99% jest niewinny, czy dlatego że łapiesz ten 1% szans? co? Arsene Wenger Polska Myśl Szkoleniowa Weźcie tam uspokójcie Łysego, bo mu korki się przepalają no ziomie proste pytanie zagłosowałem na Ciebie bo uważam że jesteś w mafii wczoraj miałeś mnie za 99% niewinnego ja zacząłem zmieniać zdanie bo wyglądałeś w naszych interakcjach źle najprawdopodobniej zmieniła się osoba w hydrze rano ruszyleś z bardzo wymuszona ofensywa zagłosowałem na Ciebie bo właśnie tego się spodziewałem z Twojej strony jak jesteś w mafii więc teraz pytanie: a) ile masz procent na mnie w mafii b) czy wierzysz że w mafii bym zagłosował pierwszy, oddając swój los w ręce Klimka
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 10, 2024 14:45:37 GMT 1
Nie, zmieniło mi się przede wszystkim moje zdanie do Klimka po naszej interakcji, dużo wtedy do mnie dotarło.
I później przyszło do mnie to nocne olśnienie, wstałem z łóżka bo i tak nie mogłem spać, i zacząłem pisać. Ale ja dalej nie byłem do czegokolwiek w pełni przekonany. Zjebałeś.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 10, 2024 14:46:02 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 10, 2024 14:46:02 GMT 1
To nie ma sensu. Stawiasz sprawę tak, że tylko na mnie możesz zagłosować, więc na co czekać? A przecież jeśli Pierluigi na mnie zagłosuje, a gra się nie skończy, to jedynie tyle oznacza, że jeden z nas 2 jest w mafii. + to tak chyba w rzeczywistości nie działa, nie? W sensie może to nie ma sensu, ale MG nie kończy gry po jednym głosie. czyli jak są duże szanse że Pepe będzie musiał głosować pierwszy, to ta teoria tak nie działa, a jeśli niespodziewanie Colina zagłosował pierwszy to już tak?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 10, 2024 14:46:30 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 10, 2024 14:46:30 GMT 1
Nie, zmieniło mi się przede wszystkim zdanie do Klimka po naszej interakcji, dużo wtedy do mnie dotarło. XD Po interakcji Ty - Klimek?
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 10, 2024 14:46:44 GMT 1
Nie podoba mi się, jak się łatwo wypostowujesz, Pepe.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 10, 2024 14:47:22 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 10, 2024 14:47:22 GMT 1
Jak to o mnie twoim zdaniem świadczy? Z całokształtu gry od któregoś momentu czułem, że jesteś w mafii, teraz dorzucasz tylko takie śmieszne elementy, które się dopasowują w tę piękną całość. No wpasowuje się w obraz, który ciebie mam – nie jest to czynnik decydujący, ale gdzieś wierzę, że miastowa wersja ciebie kompletnie pierdoliłaby te konwenanse, a ty jednak trochę stonowałeś w tym segmencie.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 10, 2024 14:47:31 GMT 1
Tak, poczułem się tam trochę jak błazen, kiedy mi rzucił to z czytaniem tematu. No do tamtej pory grałem chyba najchujowszą możliwą meczówkę.
e: up no i przeczytaj tamte teorie, przecież jak ty byś był kurwa w mieście to byś wyśmiał te rzeczy na kiju. Ale chciałeś przed moją nocną zmianą jeszcze lawirować
e: Klimek, okej, to nie wiem, no ale jesteśmy już gdzie jesteśmy, nie wiem co mam z tym fantem począć, ale wczoraj z Coliną się poczułem jak przy wódce, ja się mu tam praktycznie zwierzałem
e: Te teorie które zacytowałeś Łysolcu, nie przepalam już na ciebie postów
e: gdzie ja kurwa liżę dupę Klimkowi? Bo wysłałeś na mnie głos, i mi przez to sam powiedziałeś że jesteś w mafii? XSD
|
|
|
Rozgrywka
Jul 10, 2024 14:48:57 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 10, 2024 14:48:57 GMT 1
Nie, zmieniło mi się przede wszystkim moje zdanie do Klimka po naszej interakcji, dużo wtedy do mnie dotarło. I później przyszło do mnie to nocne olśnienie, wstałem z łóżka bo i tak nie mogłem spać, i zacząłem pisać. Ale ja dalej nie byłem do czegokolwiek w pełni przekonany. Zjebałeś. Ale to jestem w tej mafii że zjebałem? Skoro nie byłeś przekonany to co zmienił mój głos? Czemu teraz musisz lizać dupę Klimkowi jak wcześniej go jechałeś? A on dalej robi to samo. Czyli mój głos na Ciebie wpływa na to, że jestem w mafii, tak?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 10, 2024 14:49:20 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 10, 2024 14:49:20 GMT 1
Tak, poczułem się tam trochę jak błazen, kiedy mi rzucił to z czytaniem tematu. No do tamtej pory grałem chyba najchujowszą możliwą meczówkę. e: up no i przeczytaj tamte teorie, przecież jak ty byś był kurwa w mieście to byś wyśmiał te rzeczy na kiju. Ale chciałeś przed moją nocną zmianą jeszcze lawirować Jakie teorie? Ja się obudziłem, zobaczyłem że zrobiłeś dokładnie to co pomyślałem że zrobisz jeśli jesteś w mafii i zagłosowałem, simple as that. Śliski węgorz, który zmienia charakter i sposób wypowiedzi regularnie. Nie mogłeś wczoraj wejść ze mną w Klimka bo bałeś się, że uznam że za łatwo się na to godzisz. A hydra to już element odrębny ale jeśli faktycznie jesteś i leciałeś na takim farmazonie cala edycję, to MG powinien zostać wypierdolony za stratę czasu całej społeczności.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 10, 2024 14:50:56 GMT 1
Nie, zmieniło mi się przede wszystkim moje zdanie do Klimka po naszej interakcji, dużo wtedy do mnie dotarło. I później przyszło do mnie to nocne olśnienie, wstałem z łóżka bo i tak nie mogłem spać, i zacząłem pisać. Ale ja dalej nie byłem do czegokolwiek w pełni przekonany. Zjebałeś. Ale to jestem w tej mafii że zjebałem? Skoro nie byłeś przekonany to co zmienił mój głos? Czemu teraz musisz lizać dupę Klimkowi jak wcześniej go jechałeś? A on dalej robi to samo. Czyli mój głos na Ciebie wpływa na to, że jestem w mafii, tak? Skoro gra się nie skończyła, to jeden z was musi być w mafii.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 10, 2024 14:52:36 GMT 1
przemyślałem teksty Grubego, że tam Perluigi jebnął PMSowi głosem, no ale te pierwsze strony to tam huj może być, wszystko się zmienia potem, zwłaszcza porównując do takiego Judasza, który temat PMSa piłował zacięcie, mamy kontrast i ja nie wiem, czym się Perluigi zajmuje w tej grze, z mojej perspektywy to jakieś quizowanie ludzi, wędeczki, z których nie wiem, co wynika i kapitalizacja linczu na koledze i spokojnie do zagrania, nie widzę jakiejś eskalacji miastowości w tym slocie 🤷 Za to zginął Forbrich?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 10, 2024 14:53:05 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 10, 2024 14:53:05 GMT 1
Ale to jestem w tej mafii że zjebałem? Skoro nie byłeś przekonany to co zmienił mój głos? Czemu teraz musisz lizać dupę Klimkowi jak wcześniej go jechałeś? A on dalej robi to samo. Czyli mój głos na Ciebie wpływa na to, że jestem w mafii, tak? Skoro gra się nie skończyła, to jeden z was musi być w mafii. No ale Ty to powinieneś wiedzieć. Natomiast Pepe negował tę teorię w momencie jak wydawało się mocno prawdopodobnym że będzie musiał głosować pierwszy. Ja nie wiem czy tak jest, myślę że nie jesteś w mafii, wierzę że w mafii jest Pepe. No ale dla Pepe negującego tę teorię nie powinno dojść teraz do PIERLUIGI MAFIA tylko na bazie tego że na niego zagłosowałem.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 10, 2024 14:55:09 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 10, 2024 14:55:09 GMT 1
przemyślałem teksty Grubego, że tam Perluigi jebnął PMSowi głosem, no ale te pierwsze strony to tam huj może być, wszystko się zmienia potem, zwłaszcza porównując do takiego Judasza, który temat PMSa piłował zacięcie, mamy kontrast i ja nie wiem, czym się Perluigi zajmuje w tej grze, z mojej perspektywy to jakieś quizowanie ludzi, wędeczki, z których nie wiem, co wynika i kapitalizacja linczu na koledze i spokojnie do zagrania, nie widzę jakiejś eskalacji miastowości w tym slocie 🤷 Za to zginął Forbrich? Forbrich był nędzny, w życiu bym go nie zabijał, szczególnie, że nie miał mocnej pozycji. Jak jesteś w mafii, to kończ , jak jesteś niewinny to nie wybieraj se postów pod tezę, bo to że Forbrich tak pisał jest przecież oczywiste. Nie podobałem się też Piłce. Natomiast uważam że na teraz nie powinno mieć to żadnego wpływu.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 10, 2024 14:57:52 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 10, 2024 14:57:52 GMT 1
Z prostej przyczyny - jesteśmy jakieś sześć dni dalej w rozgrywce.
Ja idę, com miał powiedzieć powiedziałem, uważam że swoją niewinność w tej edycji udowodniłem co najmniej kilkakrotnie, winy Pepe pewny na 100% nie jestem, ale nie mogłem podjąć lepszej decyzji.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 10, 2024 15:04:42 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 10, 2024 15:04:42 GMT 1
Tak, poczułem się tam trochę jak błazen, kiedy mi rzucił to z czytaniem tematu. No do tamtej pory grałem chyba najchujowszą możliwą meczówkę. e: up no i przeczytaj tamte teorie, przecież jak ty byś był kurwa w mieście to byś wyśmiał te rzeczy na kiju. Ale chciałeś przed moją nocną zmianą jeszcze lawirować e: Klimek, okej, to nie wiem, no ale jesteśmy już gdzie jesteśmy, nie wiem co mam z tym fantem począć, ale wczoraj z Coliną się poczułem jak przy wódce, ja się mu tam praktycznie zwierzałem e: Te teorie które zacytowałeś Łysolcu, nie przepalam już na ciebie postów e: gdzie ja kurwa liżę dupę Klimkowi? Bo wysłałeś na mnie głos, i mi przez to sam powiedziałeś że jesteś w mafii? XSD Wcześniej jak wydawało się że ja będę decydował, grałeś pode mnie. Teraz grasz pod Klimka. To jest bardzo widoczne. Dlatego mówię że liżesz dupę. Teorie wyśmiałem, zagłosowałem na Ciebie, jak mogę bardziej pokażać, że to co pisałeś jest mafijnym lawirowaniem? Czyli poczułeś się ze mną jak przy wódce ale teraz mam Cię za mafię, więc nie przepalasz już na łysolca postów.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 10, 2024 15:07:17 GMT 1
no ja myślę, że klimek powinien się napierdalać z pepe, 1v1v1v1 forbich pierluigi piłka wenger, dembele nie wiem może z tym varem i zobaczymy co nam wyjdzie dla mnie jak nie będziecie chcieli byrona, a pewnie nie będziecie chcieli, to ja bym łowił niewinnych i zlinczował klimka/pepe właśnie taką możliwie mało bolesną pomyłkę jak się nie uda Klimka nie, Pepego tak, Dembele tak. Vara muszę przeczytać. Ja mam dziś czas do 16 zaledwie bo ziomek wpada. W sensie jak mówię tak, to nie że już ich zlinczować, tylko że wstępnie mi się to nie wydaje być złym pomysłem. Muszę pomyśleć. Bo w sumie dzięki trafnemu linczowi d1 nie mamy powodu zakładać silnej mafii, więc o takim Pepe wiemy tyle ile nam napisze. Ale jak na tak małą ilość postów to Klimek jest niewinny przecież. Jakbyś pomnożył jego posty razy 4 i utrzymane byłoby w nich stężenie miejskości to by był w topie niewinnych teraz jak na moje. + przyjęcie założenia, że on jest niewinny pozwoliło zlinczować PMSa a jak jakieś przekonanie działa to nie warto go zmieniać. Tbh z dwójki Pepe, Dembele, Dembele będzie prędzej tym, z którym PMS się rozparowywał. Zdecydowanie. Jak czytam Vara, to jest treściwy. A w porównaniu do Dembele niebo a ziemia. Tak naprawdę mam wrażenie, że na Vara macie tylko tyle, że z tym Klimkiem/PMSem źle się ustawił a jakby to wyciąć to cała gra miejska. Wyrzućmy Dembele. A ty nie wolisz jednak z tym Byronem pogadać jutro jak normalnie będzie? Bo ja dobrze rozumiem, że on od jutra ma czas? Świecznik Klimek, Dembele i Pepe mi dziś odpowiada.Z przyzwoitości nie forsuję dzisiaj mimo wszystko Byrona, liczę że ty/piłka/fryzjer/pierluigi/gruby w międzyczasie dacie pretekst do umocnienia readów na sobie i zobaczymy. Ale obaj wiemy, że Byron to jest wąż i z nim ostrożnie trzeba. No ale tak, niestety trzeba dać mu szansę XD No to ja proponuję z tego grona usunąć Klimka, pozostałym zdjąć głosy z Vara i dla mnie Pepe/Dembele to jest okej. To znaczy niepokoi coraz bardziej ten Klimek bo jednak nie gra, ale ja z nim mam tak, że jak czytam te jego posty to one są miejskie i jedyne czego brak to ilości. Z tych co wy wymieniacie chyba to Dembelaz i VAR na czuja będą dla mnie błędnym linczem, Moreno gorzej z oczu patrzy, no ale ja opaski kapitana do gadania z sędzią nie mam hehe Ale to jak ich nie linczujemy to jesteś następny w kolejce, jak się na to zapatrujesz? Ale to jak ich nie linczujemy to jesteś następny w kolejce, jak się na to zapatrujesz? Dlatego on w mafii chyba nie jest.
|
|