|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 23:01:03 GMT 1
No Paczul widzę, że ty wsadzałeś PMSa do mafii. Jakim to sposobem? : o A wąsa niestety nie znam. edit: Już se buduję jakąś tam mapkę. Skrobaliście o VARze i PMSie. Przecież o gościach nie można nic powiedzieć, poza tym, że się pokreowali trochę. Kto tam ich wsadza do mafii? Przecież to definicja chuj wi, ani jednego posta świadczącego o przynależności. ale z tym się nie zgadzam, tzn. z varem tak, z pmsem nie można sobie coś pomyśleć i napisałem o tym i ja, i judasz i co najmniej jeden z nas jest niewinny, a pewnie dwóch
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 23:05:00 GMT 1
Dobra mam pytanie poza konkursem, kto chętny? Rysiek?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 4, 2024 23:05:25 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 4, 2024 23:05:25 GMT 1
No jestem.
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 23:06:33 GMT 1
W parze Dembele-Moreno aż by się prosiło o mafię. Hot or not?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 4, 2024 23:07:20 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 4, 2024 23:07:20 GMT 1
Kto to Moreno?
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 23:07:49 GMT 1
|
|
Piłka
Edycja #48
Limit 115
|
Post by Piłka on Jul 4, 2024 23:08:53 GMT 1
Co to jest za jakiś fikołek? Niby piszesz, że jestem raczej niewinny, ale w innym poście piszesz, że ci się w chuj nie podobam i walczysz, żeby być obiektywnym. Czemu walczyć z biasem w d0? Czemu nie dojebać po prostu komuś, kto Cię wkurwia, przecież do linczu jeszcze ponad 23h? Czemu wolałeś wrzucić mnie do grona "raczej niewinny" zamiast się ze mną napierdalać? bo mi się kurwa nie chce chłopie tego typu zatargi przepierdalają co drugą gierkę, czego powinieneś być zresztą mocno świadom (o ile się nie mylę w pewnej kwestii, której ujawnić mi nie pozwala regulamin) powiedziałem co mi przyszło do głowy na podstawie tamtej interakcji i elo, jak będę miał coś więcej do powiedzenia na twój temat to powiem nie mam ochoty boksować się z gościem, który zaczyna od personalnych inwektyw, bo nie znałem nazwiska Fryzjera xD szanujmy się No przyszło Ci jednocześnie do głowy, że jestem niewinny i że w chuj Ci się nie podobam. Mnie się to nie spina. Chciałbym więc zrozumieć, co takiego Ci się w chuj nie podoba, że aż musisz walczyć z biasem. I dlaczego w ogóle z tym biasem walczysz, czemu nie stwierdzasz, że skoro Ci się "w chuj nie podobam", to po prostu jestem w mafii?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 4, 2024 23:10:52 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 4, 2024 23:10:52 GMT 1
A, dobra, w głowie go miałem jako Byron.
No Byron mi niczym nie zaplusował. Taki wjazd, że ty pochwalę, tu zganię, patrzcie jaki jestem luźny i zawijam. Nie chciałem tego pisać, bo chciałem poobserwować go bez komentarza, bo pewnie jutro się wkurwi za to, co napisałem, a chciałem bez ingerencji. Byron, zignoruj to jutro pls i graj se swoje.
A czemu by się prosiło o mafię w tej parze, to do końca nie rozumiem stwierdzenia czy też nie widzę powiązania : o
|
|
Piłka
Edycja #48
Limit 115
|
Post by Piłka on Jul 4, 2024 23:15:15 GMT 1
Gruby w mafii nie wyglądałby na aż tak dramatycznie spiętego Ale to prędzej na spiętego wyglądałby w mieście? jak ktoś mi jeszcze raz jakąś spiętość zarzuci to mu zostawię buta w odbycie No ale byłeś spięty. Jest czwartek wieczór, nowa edycja od dawna. Pijemy se piwko, jemy pizzę, jutro weekendzik. A ty "kurwa! kurwa", bo coś tam cię piłka wali. Ja poczułem, że te przekleństwa i emocje na wyrost były trochę. Odebrałem to dokładnie tak samo.
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 23:17:12 GMT 1
A, dobra, w głowie go miałem jako Byron. No Byron mi niczym nie zaplusował. Taki wjazd, że ty pochwalę, tu zganię, patrzcie jaki jestem luźny i zawijam. Nie chciałem tego pisać, bo chciałem poobserwować go bez komentarza, bo pewnie jutro się wkurwi za to, co napisałem, a chciałem bez ingerencji. Byron, zignoruj to jutro pls i graj se swoje. A czemu by się prosiło o mafię w tej parze, to do końca nie rozumiem stwierdzenia czy też nie widzę powiązania : o No bo ja też se zbudowałem wstępnie jakąś mapę i mniej więcej byłbym w stanie na czuja przyporządkować ludzi do "pewnie niewinny" albo "może być niewinny ale uważaj na niego", a ci dwaj gdzieś tak z boku mi zostają, więc powiedzmy że jakieś zalążki metody eliminacji. Potem nakładamy na to że w sumie kurwa PASUJE taki typ do mafii "lekkostrawny", ale który się jednak niczym nie uniewinnił (patrz wyżej). Więc zasadniczo PROSI SIĘ, żeby któryś w tej mafii był, no bo tak pasuje mi z wstępnej mapy gry. Mapa może być chujowa i obaj mogą być niewinni, to nie jest takie nieprawdopodobne. Ale no ja jestem szczwany lis i stwierdziłem, że skoro sam piszesz o zbudowaniu swojej mapy gry, to se ją połowię trochę i porównamy co tam masz i czy patrzysz na gierkę jak ja, dlatego nie napisałem "że w tej dwójce jest 1/2 mafiozów", tylko "że się prosi" i wydaje mi się, że dzięki temu cię trochę sprowokowałem do pokazania reada na Byronie.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 4, 2024 23:21:19 GMT 1
Mi się Paczul nie podoba.
|
|
Piłka
Edycja #48
Limit 115
|
Post by Piłka on Jul 4, 2024 23:22:00 GMT 1
A co myślicie o Piłce? Bo ja sobie przeczytałem beef Piłka vs Gruby drugi raz. Z jednej strony Piłka zrobiła z igły widły, no ale tam Gruby trochę podpalił ten konflikt, bo wstydził się przyznać, że nie kojarzy, skąd powstała lista Piłki. No ale trzeba przyznać, że z toporem tam Piłka się wjebała i jak ten konflikt Gruby próbował zażegnywać, to Piłka mówi "hola, nie tak szybko".I tu zagwozdka: Piłka wariant miasto: zatunelował się na jednego gracza, ma mocne przeczucie do jego winy, więc go napierdala, na resztę nie zwracając aż takiej uwagi. Z gadki Piłka totalnie nieprzyjemna, po chuj mafioza miałby tak antagonizować ludzi na wstępie? Piłka wariant mafia: wygodnie mafiozie obrać sobie cel do napierdalania, miastowy wolałby patrzeć szerzej, żeby polepszyć swój minimalny w d0 przegląd pola. Wjebanie się piłki w Grubego było nieproporcjonalne do tego, co Gruby zaprezentował pytaniem "na jakiej podstawie powstała ta lista?". Ciągnie konflikt, żeby mieć, o czym pisać i mieć podejrzanego. Ogólnie myślę, że dwóch mafiozów tam nie ma, naturalnie ten konflikt wyszedł i po chuj trochę byłby. Odnośnie do pogrubionego, to ja mam wrażenie, że się Gruby wycofał, bo mnie rozpoznał i bał się starcia. Mam w ogóle z pierwszego czytania takie wnioski: Judasz fajnie wszedł i wyglądał spoko. PMS z kolei wyglądał średnio, ale nie tak źle, żeby od razu go traktować jak spalonego, więc to nie jest para mafia-mafia. Jak PMS winny, to Judasz niewinny. Ale dla mnie źle wszedł też Gruby. I jeśli PMS niewinny, to widzę uniwersum, w którym Judasz wchodzi, wali w PMSa, a Grubego uniewinnia swoim autorytetem. W takim układzie para Judasz-Gruby może być razem w mafii. Ale więcej na ten temat pokminię jutro.
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 23:23:39 GMT 1
Mi się Paczul nie podoba. Opowiadaj.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 4, 2024 23:24:06 GMT 1
Ja jeszcze mafii szukać nie zacząłem, ale jak widzę Judasza albo Forbrycha, że coś kombinują, to mi się lampka nie zapala, że zmyślają, a u ciebie tak. Nic poważniejszego nie mam.
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 23:25:29 GMT 1
A ta para Dembele-Moreno ci się podoba? Którego byś wziął do Arsenalu gdyby nie to, że kupiła ich Barcelona albo Real Madryt?
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 23:27:58 GMT 1
Ja jeszcze mafii szukać nie zacząłem, ale jak widzę Judasza albo Forbrycha, że coś kombinują, to mi się lampka nie zapala, że zmyślają, a u ciebie tak. Nic poważniejszego nie mam. Przecież jak Judasz jest w mieście i utrzyma takie granie to w d4 już z nim nie pogadasz bo martwy będzie. Jak nie utrzyma to będziemy się zastanawiać. A z fryzjerem sb gadam normalnie, wydaje mi się że go nigdzie nie zaatakowałem ani nie uniewinniłem.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 4, 2024 23:28:50 GMT 1
Moreno mi się wydał niewinny, ale jedyne, z czego go pamiętam to z tego, że zaczął zupełnie bez argumentów zwracać na ciebie uwagę. I nie wiem po co, miałby tak zrobić w mafii. Dembele bardziej podejrzany niż mniej.
Punktów mu to nie dodaje w takim klasycznym sensie, a zwraca na niego uwagę.
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 23:30:00 GMT 1
Chociaż faktycznie, prosiłoby się, żeby ktoś tam w tej mafii też sobie pozycję wyrabiać zaczął w większym stopniu niż jakiś Dembele.
Pierluigi, nie jesteś w mafii przypadkiem?
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 4, 2024 23:32:24 GMT 1
Ja jeszcze mafii szukać nie zacząłem, ale jak widzę Judasza albo Forbrycha, że coś kombinują, to mi się lampka nie zapala, że zmyślają, a u ciebie tak. Nic poważniejszego nie mam. Przecież jak Judasz jest w mieście i utrzyma takie granie to w d4 już z nim nie pogadasz bo martwy będzie. Jak nie utrzyma to będziemy się zastanawiać. A z fryzjerem sb gadam normalnie, wydaje mi się że go nigdzie nie zaatakowałem ani nie uniewinniłem. No na razie zakładam, że i Judasz i Forbrych są w mieście.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 4, 2024 23:35:57 GMT 1
A Grubego bym tak łatwo jak to Judasz zrobił nie uniewinniał.
|
|