|
Post by Arsene Wenger on Jul 4, 2024 23:40:12 GMT 1
Proponuję głosowanie na VAR o ile do jutra nie zmieni formuły Szanowny pan sędzia też wkurwia ale robi to chyba trafniej Ja nie bardzo rozumiem jak go mógł Var wkurwić do tego czasu (3 strona).
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 4, 2024 23:45:48 GMT 1
Edgar Davis też będzie niewinny bo najlepiej wszedł.
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 23:48:05 GMT 1
Edgar Davis też będzie niewinny bo najlepiej wszedł. no to na nieaktywnego mafijnego slota zostaje grono klimek, pepe, var i dziennikarz chyba że pmsa liczyć jeszcze
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 4, 2024 23:50:15 GMT 1
Wygląda dobrze albo potencjalnie silny mafiozo To jest dziwne. Bo to jest o poście Dembele, gdzie sobie losowo jakieś nicki wypisał.
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 23:53:17 GMT 1
ale w sumie jak są tylko 3 mafie, to to czy ten slot będzie może zależeć od tego czy w tej grupie moreno/dembele/tutaj chyba lepiej pmsa wrzucić bo jak tu ktoś będzie to już w tych nieaktywnych mniejsza szansa
no bo jak dostanie takich dwóch to ten trzeci już fikołasy na kutasie musiałby robić, ale mówiąc o fikołasach to byłbym ja, więc odpadam, teoretycznie judasz, ale jego traktuję jako opcję plot twistową a takich się w d1 nie rozpatruje i co, no zostają jakieś forbichy na kiju no nie siedzi mi taka opcja, czyli chyba tak nie jest
albo inaczej: tak nie jest przy założeniu, że to strategia jakaś, bo w sumie ktoś może dawać w palnik a potem się uaktywnić grubo i cała teoria się idzie sypać albo taki moreno np. świadomie gra z przyczajki czy coś
idę spać bo bredzić zaczynam
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 4, 2024 23:53:31 GMT 1
Może nie leniwy tylko mafijny? Wolisz, żebym za takiego Cię miał? Pytam teraz poważnie, wiesz skąd taka a nie inna lista u mnie? Ty no kurwa, a jestem mafijny czy nie jestem? Chyba od tego to powinno być zależne a nie od twojego dobrego samopoczucia Jakbym wiedział, to bym kurwa nie pytał gościu xD Nie no w tej dwójce Gruby będzie w mafii a nie piłka.
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 4, 2024 23:54:20 GMT 1
albo się gruby wkurwił na skład mafii i dlatego taki stiltowany wjechał XD
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 0:06:35 GMT 1
ja pierdole, przyszedłem se pogadać, spróbować wykręcić jakąś ciekawą interakcję a ten już nie może się powstrzymać żeby kogoś od głupków zwyzywać Bufon był w innej edycji, do kurwy nędzy ale chyba będziesz niewinny, bo tak bezpodstawnie się zjebać do neutralnego pytania mafioza chyba by nie chciał Ta interakcja nie była ciekawa? Tobie dało to podstawy do uniewinniania mnie, ja z kolei dzięki tej interakcji wrzuciłem Cię do koszyka "debil albo mafia", więc chyba było warto? Dlaczego debil albo mafia? Nie zrozumiał listy, myślał, że była na serio, więc zapytał o to, dlaczego taka lista. Co jest nie tak? Jak czytałem, to moja odruchową reakcją też było dlaczego.
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 5, 2024 0:13:52 GMT 1
A co myślicie o Piłce? Bo ja sobie przeczytałem beef Piłka vs Gruby drugi raz. Z jednej strony Piłka zrobiła z igły widły, no ale tam Gruby trochę podpalił ten konflikt, bo wstydził się przyznać, że nie kojarzy, skąd powstała lista Piłki. No ale trzeba przyznać, że z toporem tam Piłka się wjebała i jak ten konflikt Gruby próbował zażegnywać, to Piłka mówi "hola, nie tak szybko".I tu zagwozdka: Piłka wariant miasto: zatunelował się na jednego gracza, ma mocne przeczucie do jego winy, więc go napierdala, na resztę nie zwracając aż takiej uwagi. Z gadki Piłka totalnie nieprzyjemna, po chuj mafioza miałby tak antagonizować ludzi na wstępie? Piłka wariant mafia: wygodnie mafiozie obrać sobie cel do napierdalania, miastowy wolałby patrzeć szerzej, żeby polepszyć swój minimalny w d0 przegląd pola. Wjebanie się piłki w Grubego było nieproporcjonalne do tego, co Gruby zaprezentował pytaniem "na jakiej podstawie powstała ta lista?". Ciągnie konflikt, żeby mieć, o czym pisać i mieć podejrzanego. Ogólnie myślę, że dwóch mafiozów tam nie ma, naturalnie ten konflikt wyszedł i po chuj trochę byłby. Odnośnie do pogrubionego, to ja mam wrażenie, że się Gruby wycofał, bo mnie rozpoznał i bał się starcia. Mam w ogóle z pierwszego czytania takie wnioski: Judasz fajnie wszedł i wyglądał spoko. PMS z kolei wyglądał średnio, ale nie tak źle, żeby od razu go traktować jak spalonego, więc to nie jest para mafia-mafia. Jak PMS winny, to Judasz niewinny. Ale dla mnie źle wszedł też Gruby. I jeśli PMS niewinny, to widzę uniwersum, w którym Judasz wchodzi, wali w PMSa, a Grubego uniewinnia swoim autorytetem. W takim układzie para Judasz-Gruby może być razem w mafii. Ale więcej na ten temat pokminię jutro.
SPRAWDZANIE LOGIKI POSTA... Brak oczywistego błędu. Strzeliłbym w Dembele bo pierwszy sobie zaklepał podejrzewanie grubego. Który jak na grubasa i bramkarza strasznie dużo ruchu robi. Gruby zadaje idiotyczne pytania = jest pewnie niewinny. bo go kurwa bronię, a ten z pyskiem na mnie. Dla odmiany Polska Myśl Szkoleniowa przemilczała moje zarzuty. SPRAWDZANIE PRZEMYŚLEŃ GRACZA... Oczywisty błąd. Judasz proszony do monitora VAR.
|
|
|
Post by Judasz on Jul 5, 2024 3:18:19 GMT 1
dzień dobry
|
|
|
Post by Judasz on Jul 5, 2024 3:24:01 GMT 1
Już se buduję jakąś tam mapkę. Skrobaliście o VARze i PMSie. Przecież o gościach nie można nic powiedzieć, poza tym, że się pokreowali trochę. Kto tam ich wsadza do mafii? Przecież to definicja chuj wi, ani jednego posta świadczącego o przynależności. z moich obserwacji większy problem z przejścia z "kreacyjnej" gry do merytorycznych (albo nawet typowo z dupy, ale jakichś) przemyśleń mają mafiozi. Dlatego jak widzę gościa, który na pierwszych stronach pisze z dużą regularnością ale ta gra NICZEGO nie wnosi (bez tych postów przebieg rozgrywki by się nijak nie zmienił) to od razu zapala mi się czerwona lampka.
|
|
|
Post by Judasz on Jul 5, 2024 3:25:59 GMT 1
jest oczywiście w tej grze szkopuł pod tytułem "bliźniak" i to, że ktoś mógł się przestraszyć tej roli i chujowo wejść w rozgrywkę, ale szczerze mówiąc nie zamierzam odpuszczać komuś kto dla mnie gra zachowawczo i mafijnie tylko dlatego, że może mieć miastową rolę.
|
|
|
Post by Judasz on Jul 5, 2024 3:35:55 GMT 1
Na razie najbardziej trzeźwy osądowo wydaje mi się Wenger. Oby nie był w mafii.
|
|
|
Post by Judasz on Jul 5, 2024 3:37:48 GMT 1
A para Piłka vs Gruby pewnie w całości jest niewinna.
Milion przypadków już było, że się dwóch niewinnych kłóci o jakieś pierdoły pierwszego dnia.
Spadam trochę popracować.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 4:44:24 GMT 1
Jestem filozofem wśród trenerów.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 5:44:58 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 5, 2024 5:44:58 GMT 1
W parze Dembele-Moreno aż by się prosiło o mafię. Hot or not? Opowiem wam coś Prowadził quiz Wyprowadziłem atak Mimo że spamował f5 to nie wiedział jak odpowiedzieć Mój atak podchwyciła reszta Zaczął w sposób cwaniacki odbijać zaczepki pokazując że ma wyjebane A kiedy stary sędzia mocno śpi on odpowiada na podejrzenia podejrzeniami Paczul!!!!
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 5, 2024 5:47:00 GMT 1
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 5, 2024 5:48:58 GMT 1
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 5, 2024 5:51:10 GMT 1
Wygląda dobrze albo potencjalnie silny mafiozo To jest dziwne. Bo to jest o poście Dembele, gdzie sobie losowo jakieś nicki wypisał. Te nicki nie były losowe
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 5, 2024 6:17:50 GMT 1
A, dobra, w głowie go miałem jako Byron. No Byron mi niczym nie zaplusował. Taki wjazd, że ty pochwalę, tu zganię, patrzcie jaki jestem luźny i zawijam. Nie chciałem tego pisać, bo chciałem poobserwować go bez komentarza, bo pewnie jutro się wkurwi za to, co napisałem, a chciałem bez ingerencji. Byron, zignoruj to jutro pls i graj se swoje. A czemu by się prosiło o mafię w tej parze, to do końca nie rozumiem stwierdzenia czy też nie widzę powiązania : o No bo ja też se zbudowałem wstępnie jakąś mapę i mniej więcej byłbym w stanie na czuja przyporządkować ludzi do "pewnie niewinny" albo "może być niewinny ale uważaj na niego", a ci dwaj gdzieś tak z boku mi zostają, więc powiedzmy że jakieś zalążki metody eliminacji. Potem nakładamy na to że w sumie kurwa PASUJE taki typ do mafii "lekkostrawny", ale który się jednak niczym nie uniewinnił (patrz wyżej). Więc zasadniczo PROSI SIĘ, żeby któryś w tej mafii był, no bo tak pasuje mi z wstępnej mapy gry. Mapa może być chujowa i obaj mogą być niewinni, to nie jest takie nieprawdopodobne. Ale no ja jestem szczwany lis i stwierdziłem, że skoro sam piszesz o zbudowaniu swojej mapy gry, to se ją połowię trochę i porównamy co tam masz i czy patrzysz na gierkę jak ja, dlatego nie napisałem "że w tej dwójce jest 1/2 mafiozów", tylko "że się prosi" i wydaje mi się, że dzięki temu cię trochę sprowokowałem do pokazania reada na Byronie. Ale margaryna ten post wygląda jak tłumaczenie się z czegoś niedobrego
|
|