|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 6:34:02 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 5, 2024 6:34:02 GMT 1
Chociaż faktycznie, prosiłoby się, żeby ktoś tam w tej mafii też sobie pozycję wyrabiać zaczął w większym stopniu niż jakiś Dembele. Pierluigi, nie jesteś w mafii przypadkiem? Kto pasuje do tego klucza?
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 5, 2024 6:40:10 GMT 1
Widzę, że rozstrząsacie ten post murzyna. A to nie było dla jaj? Ja tak to odebrałem. Może murzyn powie. no prosta dziwie sie ze tak przenikliw Judasz tego nie widze? natomiast Dembele trzeba oddać, że w ogole zajmuje się szukaniem mafii, w nieporadny i cudaczny sposób, ale zawsze. no nie wydaje sie dla mnie, ja wczoraj nie szukał mafia gdzie to niby widzisz? Judasz szczery Judasz zgadzasz się z liniowym, że na Paczula trzeba uważać? Gruby w mafii nie wyglądałby na aż tak dramatycznie spiętego na tego czeba uwazac
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 5, 2024 6:40:50 GMT 1
Gruby na bramce Podejrzewam cie Ja to napisal zeby zrobic ruch i od tej pora Gruby ciagle na mnie nadaje? na spole z kolega Judasz?
we dwie baty pedal jestescie?
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 6:42:48 GMT 1
Dlaczego już w trakcie quizu miałeś go w mafii?
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 5, 2024 7:01:08 GMT 1
Dlaczego już w trakcie quizu miałeś go w mafii? jeżeli jest w mafii to nie podoba mi się żeby mafiozo dostał tą pozycje którą paczul dostał
więc zacząłem tą pozycje całkiem skutecznie podkopywać
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 5, 2024 7:02:33 GMT 1
Gruby na bramce Podejrzewam cie Ja to napisal zeby zrobic ruch i od tej pora Gruby ciagle na mnie nadaje? na spole z kolega Judasz?
murzyn poznał moją niewinność po trzech postach, a podejrzenia rzuca w kierunku dwóch najbardziej niewinnych w mojej opinii
na wszelki do zapamiętania bo dziwne
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 7:17:25 GMT 1
Wydaje mi się, że on żadnej pozycji nie dostał.
Murzyn to chyba właśnie cię podejrzewa, a nie dostrzega twoją niewinność.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 7:19:56 GMT 1
via mobile
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 7:19:56 GMT 1
W parze Dembele-Moreno aż by się prosiło o mafię. Hot or not? Opowiem wam coś Prowadził quiz Wyprowadziłem atak Mimo że spamował f5 to nie wiedział jak odpowiedzieć Mój atak podchwyciła reszta Zaczął w sposób cwaniacki odbijać zaczepki pokazując że ma wyjebane A kiedy stary sędzia mocno śpi on odpowiada na podejrzenia podejrzeniami Paczul!!!! No problem w tym, że ja WYCZUŁEM PISMO NOSEM i od razu widziałem, że ten atak jest nieszczery, co są przyznajesz w następnym poście. Bo to był atak „aaaa kurwa huju trzeba ci trochę tutaj szpilkę wbić bo se za swobodnie poczynasz” a nie, że z jakimkolwiek mięsem wjechałeś. Historia pokazuje, że miałem rację 8) Moje podejrzenia nie mają prawie nic wspólnego z tym, że mnie „zaatakowałeś”, bo mają tylko tyle, że no bym się nie zdziwił jakby coś takiego poszło w wykonaniu mafiozy, bo w sumie zawsze mnie warto obrzucić gownem i może się przyklei, ale w tym momencie dla mnie to takie prawie-NAI. Ugułem na ten moment przez dotychczasową gierkę twoją i ten post z margaryną oceniam cię na „podchodzi nieuczciwie do mojego tematu/10”, ale masz jeszcze szansę na poprawę.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 7:20:34 GMT 1
via mobile
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 7:20:34 GMT 1
Nieporozumienie to nieporozumienie. Ludzie każdego dnia się nie rozumieją. Więc dziwi! A ty coś memłasz o tych mędrcach, że nie idzie zrozumieć. A kategoria dla Paczula to wąsy. A to jest wąs do odgadnięcia.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 7:24:17 GMT 1
Dziwna gierka, 20 stron, ale poza Grubym ciężko o jakiś punkt zaczepienia.
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 5, 2024 7:24:29 GMT 1
Ja to napisal zeby zrobic ruch i od tej pora Gruby ciagle na mnie nadaje? na spole z kolega Judasz?
murzyn poznał moją niewinność po trzech postach, a podejrzenia rzuca w kierunku dwóch najbardziej niewinnych w mojej opinii
na wszelki do zapamiętania bo dziwne
OCENA TRZEŹWOŚCI GRACZA... Oczywiste najebanie. Moreno proszony do monitora VAR.
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 7:36:04 GMT 1
Chociaż faktycznie, prosiłoby się, żeby ktoś tam w tej mafii też sobie pozycję wyrabiać zaczął w większym stopniu niż jakiś Dembele. Pierluigi, nie jesteś w mafii przypadkiem? Kto pasuje do tego klucza? Spośród osób, które napisały więcej postów niż Dembele masz: mnie Judasza, o którym się wypowiedziałem Forbicha, o którym w tym samym poście się wypowiedziałem bez kolorowania Pierlugiego Grubego przyjmując kryterium „popatrzmy kto był trochę bardziej aktywny licząc na zrobienie pozycji” to jest zbiór zamknięty. Zostawały dosłownie dwa nicki, jeden „zaczepiłem”, a ty się mnie pytasz kto pasuje do tego klucza? Ja kurwa nie rozumiem po co zadawałeś to pytanie, serio. Wytłumacz.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 7:39:09 GMT 1
Na bank Mokebe z Grubym nie są razem.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 7:40:00 GMT 1
Kto pasuje do tego klucza? Spośród osób, które napisały więcej postów niż Dembele masz: mnie Judasza, o którym się wypowiedziałem Forbicha, o którym w tym samym poście się wypowiedziałem bez kolorowania Pierlugiego Grubego przyjmując kryterium „popatrzmy kto był trochę bardziej aktywny licząc na zrobienie pozycji” to jest zbiór zamknięty. Zostawały dosłownie dwa nicki, jeden „zaczepiłem”, a ty się mnie pytasz kto pasuje do tego klucza? Ja kurwa nie rozumiem po co zadawałeś to pytanie, serio. Wytłumacz. Żeby zasugerować, że do tego klucza pasujesz ty.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 7:43:13 GMT 1
Na bank Mokebe z Grubym nie są razem. W sensie w mafii nie są razem, w mieście mogą być.
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 7:43:37 GMT 1
No ale jeśli to jest prawidłowa odpowiedź, to chyba tym gorzej o nim świadczy, skoro miał wejść z „paczul mafia” żebym nie obrósł w piórka, a potem już chyba bardziej na serio robi atak na podstawie tego, że mu nie odpowiedziałem na wędkę i że miałem zrobić omgusa.
Gdzie jakby się zastanowić w tym układzie to on omgusuje.
Nie wiem bez sensu to jest xD
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 7:50:02 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 7:50:02 GMT 1
No bo ja też se zbudowałem wstępnie jakąś mapę i mniej więcej byłbym w stanie na czuja przyporządkować ludzi do "pewnie niewinny" albo "może być niewinny ale uważaj na niego", a ci dwaj gdzieś tak z boku mi zostają, więc powiedzmy że jakieś zalążki metody eliminacji. Potem nakładamy na to że w sumie kurwa PASUJE taki typ do mafii "lekkostrawny", ale który się jednak niczym nie uniewinnił (patrz wyżej). Więc zasadniczo PROSI SIĘ, żeby któryś w tej mafii był, no bo tak pasuje mi z wstępnej mapy gry. Mapa może być chujowa i obaj mogą być niewinni, to nie jest takie nieprawdopodobne. Ale no ja jestem szczwany lis i stwierdziłem, że skoro sam piszesz o zbudowaniu swojej mapy gry, to se ją połowię trochę i porównamy co tam masz i czy patrzysz na gierkę jak ja, dlatego nie napisałem "że w tej dwójce jest 1/2 mafiozów", tylko "że się prosi" i wydaje mi się, że dzięki temu cię trochę sprowokowałem do pokazania reada na Byronie. Ale margaryna ten post wygląda jak tłumaczenie się z czegoś niedobrego Zgadzam się, tam paczul zmargarynił mi
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 7:50:12 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 7:50:12 GMT 1
bo mi się kurwa nie chce chłopie tego typu zatargi przepierdalają co drugą gierkę, czego powinieneś być zresztą mocno świadom (o ile się nie mylę w pewnej kwestii, której ujawnić mi nie pozwala regulamin) powiedziałem co mi przyszło do głowy na podstawie tamtej interakcji i elo, jak będę miał coś więcej do powiedzenia na twój temat to powiem nie mam ochoty boksować się z gościem, który zaczyna od personalnych inwektyw, bo nie znałem nazwiska Fryzjera xD szanujmy się No przyszło Ci jednocześnie do głowy, że jestem niewinny i że w chuj Ci się nie podobam. Mnie się to nie spina. Chciałbym więc zrozumieć, co takiego Ci się w chuj nie podoba, że aż musisz walczyć z biasem. I dlaczego w ogóle z tym biasem walczysz, czemu nie stwierdzasz, że skoro Ci się "w chuj nie podobam", to po prostu jestem w mafii? Nie podobasz mi się bo mnie wkurwiasz gościu i nie byłoby nic łatwiejszego niż w ciebie napierdalać, CZAISZ? Pierwsze co robisz po powrocie do gry to kontynuujesz swoje przypierdolki z dupy, no nie chce mi się z tobą tak gadać witam wszystkich (poza piłką) o poranku, idę nadrabiać coście naskrobali od wczoraj
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 7:51:50 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 7:51:50 GMT 1
A co myślicie o Piłce? Bo ja sobie przeczytałem beef Piłka vs Gruby drugi raz. Z jednej strony Piłka zrobiła z igły widły, no ale tam Gruby trochę podpalił ten konflikt, bo wstydził się przyznać, że nie kojarzy, skąd powstała lista Piłki. No ale trzeba przyznać, że z toporem tam Piłka się wjebała i jak ten konflikt Gruby próbował zażegnywać, to Piłka mówi "hola, nie tak szybko".I tu zagwozdka: Piłka wariant miasto: zatunelował się na jednego gracza, ma mocne przeczucie do jego winy, więc go napierdala, na resztę nie zwracając aż takiej uwagi. Z gadki Piłka totalnie nieprzyjemna, po chuj mafioza miałby tak antagonizować ludzi na wstępie? Piłka wariant mafia: wygodnie mafiozie obrać sobie cel do napierdalania, miastowy wolałby patrzeć szerzej, żeby polepszyć swój minimalny w d0 przegląd pola. Wjebanie się piłki w Grubego było nieproporcjonalne do tego, co Gruby zaprezentował pytaniem "na jakiej podstawie powstała ta lista?". Ciągnie konflikt, żeby mieć, o czym pisać i mieć podejrzanego. Ogólnie myślę, że dwóch mafiozów tam nie ma, naturalnie ten konflikt wyszedł i po chuj trochę byłby. Odnośnie do pogrubionego, to ja mam wrażenie, że się Gruby wycofał, bo mnie rozpoznał i bał się starcia. XDD
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 7:54:02 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 7:54:02 GMT 1
Proponuję głosowanie na VAR o ile do jutra nie zmieni formuły Szanowny pan sędzia też wkurwia ale robi to chyba trafniej Ja nie bardzo rozumiem jak go mógł Var wkurwić do tego czasu (3 strona). Wrzucaniem zajmujących pół ekranu telefonu postów, w których treści było jak na lekarstwo Jak się ma wątpliwości to się warto spytać, kolego
|
|