Odnośnie do pogrubionego, to ja mam wrażenie, że się Gruby wycofał, bo mnie rozpoznał i bał się starcia.
Mam w ogóle z pierwszego czytania takie wnioski: Judasz fajnie wszedł i wyglądał spoko. PMS z kolei wyglądał średnio, ale nie tak źle, żeby od razu go traktować jak spalonego, więc to nie jest para mafia-mafia. Jak PMS winny, to Judasz niewinny. Ale dla mnie źle wszedł też Gruby. I jeśli PMS niewinny, to widzę uniwersum, w którym Judasz wchodzi, wali w PMSa, a Grubego uniewinnia swoim autorytetem. W takim układzie para Judasz-Gruby może być razem w mafii. Ale więcej na ten temat pokminię jutro.
Nie no w tej dwójce Gruby będzie w mafii a nie piłka.
Proszę o wyjaśnienie panie trener
Łapiesz go za słówka. Dla mnie w ogóle ten wasz konflikt jest dziwny bo powstał nagle i z niczego, ale jeśli jest w nim mafiozo to prędzej będzie nim ten, który podchodzi do niego w taki sposób jakby to była rywalizacja.
Mimo że spamował f5 to nie wiedział jak odpowiedzieć
Mój atak podchwyciła reszta
Zaczął w sposób cwaniacki odbijać zaczepki pokazując że ma wyjebane
A kiedy stary sędzia mocno śpi on odpowiada na podejrzenia podejrzeniami
Paczul!!!!
No problem w tym, że ja WYCZUŁEM PISMO NOSEM i od razu widziałem, że ten atak jest nieszczery, co są przyznajesz w następnym poście. Bo to był atak „aaaa kurwa huju trzeba ci trochę tutaj szpilkę wbić bo se za swobodnie poczynasz” a nie, że z jakimkolwiek mięsem wjechałeś. Historia pokazuje, że miałem rację 8)
Moje podejrzenia nie mają prawie nic wspólnego z tym, że mnie „zaatakowałeś”, bo mają tylko tyle, że no bym się nie zdziwił jakby coś takiego poszło w wykonaniu mafiozy, bo w sumie zawsze mnie warto obrzucić gownem i może się przyklei, ale w tym momencie dla mnie to takie prawie-NAI.
Ugułem na ten moment przez dotychczasową gierkę twoją i ten post z margaryną oceniam cię na „podchodzi nieuczciwie do mojego tematu/10”, ale masz jeszcze szansę na poprawę.
kontroluje Twoją pozycje
opinia o nieuczciwym podejściu to oprócz prywatnych wycieczek copypasta z poprzedniej gierki co mi się nie podoba
z kolei Twój długi post o mapie gry po której zostaje moreno i dembele śmierdzi mi udawaniem. Nie wierzę, że wytworzyłeś sobie mapę gierki po której te dwa sloty zostawiają Ci największe znaki zapytania.
Dałoby radę to udowodnić, ale musiałbyś napisać coś na temat każdego. A oczywistym jest że odbijesz tą propozycje i tego nie zrobisz. Więc mamy impas. Ja podejrzewam, że udajesz, Ty podejrzewasz że traktuje Cię nieuczciwie (xd). Kontrola pozycji graczy dookoła to najuczciwsze podejście na jakie mnie stać
e, bo szkoda mi postów
Wenger jest światły i przebiegły
i doceniam Forbricha
Last Edit: Jul 5, 2024 8:09:42 GMT 1 by Byron Moreno
tu teraz mamy sprawę Paczulową, który faktycznie odpisuje połaciami tekstu na proste pytania
i sprawę Perluigi, co jak wszedł merytorycznie w rozgrywkę, to wyglądał, jakby nie wiedział, czym się zająć
i DEMBELE, o którym napisaliśmy trzy strony, a on dziś wbija z jakimś pierdem
tu trzeba grzebać a nie wyzywasz ludzi, którzy cię podejrzewali, hehe
Forbich, ja wiem że ci łatwo pisać, bo sobie siedzisz z boczku, czasem walniesz jakieś spostrzeżenie i jak na razie tyle z twojej gry
a ja niby znam ten schemat z autopsji, a i tak mnie to irytuje, że jako ten którego wszędzie pełno zbieram razy, bo piłce się nie spodobało słowo w moim poście
o paczulu wypowiadałem się już wczoraj, o murzynie też, pierluigi wydawał mi się raczej spoko
jedyne co mogę dodać na teraz po przebudzeniu, to że czarny budzi we mnie wątpliwości, tzn no trzyma się niby tej swojej kreacji, ale coś tam stara się pograć mimo tego, no i ten udział w kłizie nie wiem czy mimo wszystko nie za mocny jak na mafiozę? to dla mnie znak zapytania nie na teraz chyba
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 8:07:11 GMT 1
w ogóle chyba Piłka pisała wczoraj, że Judasz może być z Grubym i go tak bronił na chama
dla mnie to bardzo naiwna teoria i bardzo się dziwię Piłce, że z nią wyszła, bo jakbym ja podejrzewał Judasza, to bym się zaczął martwić o mafijność Grubego, bo jak mówi stare porzekadło: jak w coś wierzyć mafiozom to w uniewinnienia
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 8:08:06 GMT 1
Gruby powiem ci jaki jest problem. Ciężko jest oceniać czy jesteś w mieście, bo wszystko przysłania ten "tilt", który sam w sobie wygląda nienaturalnie.
Last Edit: Jul 5, 2024 8:08:32 GMT 1 by Arsene Wenger
Łapiesz go za słówka. Dla mnie w ogóle ten wasz konflikt jest dziwny bo powstał nagle i z niczego, ale jeśli jest w nim mafiozo to prędzej będzie nim ten, który podchodzi do niego w taki sposób jakby to była rywalizacja.
xD a on mnie nie łapie za słówka? dosłownie jego przypierdolka to definicja łapania za słówka, bo powiedziałem że mi się nie podoba a nie chcę go cisnąć, bo mówię, że niewinny, gdzie te dwa słowa tyczą dwóch różnych aspektów jego osoby
xD a on mnie nie łapie za słówka? dosłownie jego przypierdolka to definicja łapania za słówka, bo powiedziałem że mi się nie podoba a nie chcę go cisnąć, bo mówię, że niewinny, gdzie te dwa słowa tyczą dwóch różnych aspektów jego osoby
poza tym, kto bardziej podchodzi do tego jak do rywalizacji - ja, który stwierdził że to pierdoli i próbował wygasić jałową dyskusję, czy piłka, która prawie że nalegała, żebym ją dojebał w d1?
Arsene, no nie składa mi się twoja logika
Shoutbox
There are no posts here. Start the conversation below.