|
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 8:10:42 GMT 1
Gruby powiem ci jaki jest problem. Ciężko jest oceniać czy jesteś w mieście, bo wszystko przysłania ten "tilt", który sam w sobie wygląda nienaturalnie. edycja w edycję tak piszę, jezus przyzwyczajcie się albo mnie zlinczujcie i chuj
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 8:11:09 GMT 1
No problem w tym, że ja WYCZUŁEM PISMO NOSEM i od razu widziałem, że ten atak jest nieszczery, co są przyznajesz w następnym poście. Bo to był atak „aaaa kurwa huju trzeba ci trochę tutaj szpilkę wbić bo se za swobodnie poczynasz” a nie, że z jakimkolwiek mięsem wjechałeś. Historia pokazuje, że miałem rację 8) Moje podejrzenia nie mają prawie nic wspólnego z tym, że mnie „zaatakowałeś”, bo mają tylko tyle, że no bym się nie zdziwił jakby coś takiego poszło w wykonaniu mafiozy, bo w sumie zawsze mnie warto obrzucić gownem i może się przyklei, ale w tym momencie dla mnie to takie prawie-NAI. Ugułem na ten moment przez dotychczasową gierkę twoją i ten post z margaryną oceniam cię na „podchodzi nieuczciwie do mojego tematu/10”, ale masz jeszcze szansę na poprawę. kontroluje Twoją pozycje opinia o nieuczciwym podejściu to oprócz prywatnych wycieczek copypasta z poprzedniej gierki co mi się nie podoba
z kolei Twój długi post o mapie gry po której zostaje moreno i dembele śmierdzi mi udawaniem. Nie wierzę, że wytworzyłeś sobie mapę gierki po której te dwa sloty zostawiają Ci największe znaki zapytania.
Dałoby radę to udowodnić, ale musiałbyś napisać coś na temat każdego. A oczywistym jest że odbijesz tą propozycje i tego nie zrobisz. Więc mamy impas. Ja podejrzewam, że udajesz, Ty podejrzewasz że traktuje Cię nieuczciwie (xd). Kontrola pozycji graczy dookoła to najuczciwsze podejście na jakie mnie stać
No ale jest prosty sposób na sprawdzenie tego Wystarczy zrobić swoją mapę gry, wydaje się że one nie powinny się różnić AŻ TAK BARDZO, żeby były fikołki U ciebie ja będę gdziestam, ty będziesz niewinny, pozostałe sloty są do zagospodarowania Uważam, że Dembele powinien większości graczy zostać z boku jako nieklasyfikowalny mimo aktywności i ty też jesteś w tej grupie Ja jeszcze zdążę napisać dzisiaj swoje ready, a Ty to nie wiem
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 8:11:48 GMT 1
siadaj gruby ze mną, pogadamy o nich ten Wenger pisze rzeczy trafne a celne, jest lakoniczny, ale nie czujesz, że daje mały wkład może se płynie dzięki nadwiedzy, ale na razie mi się taka gra podoba, coś jak Judasz napisał, Arsene wygląda zdroworozsądkowo no właśnie problem jest w tym, że on pisze takie rzeczy, żeby brzmieć zdroworozsądkowo, ale płynie z prądem czy on powiedział cokolwiek kontrowersyjnego do tej pory? czy dostał od kogokolwiek lepę? bardzo bezpieczna pozycja na pisanie z pozycji mędrca
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 8:13:01 GMT 1
Łapiesz go za słówka. Dla mnie w ogóle ten wasz konflikt jest dziwny bo powstał nagle i z niczego, ale jeśli jest w nim mafiozo to prędzej będzie nim ten, który podchodzi do niego w taki sposób jakby to była rywalizacja. xD a on mnie nie łapie za słówka? dosłownie jego przypierdolka to definicja łapania za słówka, bo powiedziałem że mi się nie podoba a nie chcę go cisnąć, bo mówię, że niewinny, gdzie te dwa słowa tyczą dwóch różnych aspektów jego osoby No w sumie tak. Ale od niego jest taka energia urwisa irytującego a od ciebie jest energia gościa, który chce się tego urwisa pozbyć.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 8:13:38 GMT 1
Gruby powiem ci jaki jest problem. Ciężko jest oceniać czy jesteś w mieście, bo wszystko przysłania ten "tilt", który sam w sobie wygląda nienaturalnie. edycja w edycję tak piszę, jezus przyzwyczajcie się albo mnie zlinczujcie i chuj Nie no dobra. Rozwiązujemy zagadkę. Jest dobrze! Mi się wydaje, że nie wywiercimy nic więcej z tej interakcji i trzeba obu zawodników ocenić niezależnie.
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 8:13:47 GMT 1
i dlatego powiedziałem że jest niewinny i nie chciałem z nim wchodzić w bezsensowną potyczkę?
Arsene, pod tezę piszesz w chuj
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 8:17:22 GMT 1
Nie pod tezę tylko mi z intuicji tak wyszło.
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 8:18:52 GMT 1
a z faktów? postów pozostawionych w gierce? gdzie podjąłem jakieś działanie, żeby piłkę wyjebać z gry?
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 8:18:52 GMT 1
Mi się twoje wejście dzisiaj podoba generalnie.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 8:18:56 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 8:18:56 GMT 1
w ogóle chyba Piłka pisała wczoraj, że Judasz może być z Grubym i go tak bronił na chama dla mnie to bardzo naiwna teoria i bardzo się dziwię Piłce, że z nią wyszła, bo jakbym ja podejrzewał Judasza, to bym się zaczął martwić o mafijność Grubego, bo jak mówi stare porzekadło: jak w coś wierzyć mafiozom to w uniewinnienia widzę, że chyba VAR jeszcze tę teorię Judasz - Gruby podbił, VAR tłumacz mi czemu mafioza na pełnej kurwie miałby bronić mafiozy w d0 i się wjebać tzn. wiem, że coś tam wymyślisz, że oho wyciągnie w ten sposób ich obu, ale i tak naiwne max to myślenie mi się to wydaje
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 8:21:13 GMT 1
a z faktów? postów pozostawionych w gierce? gdzie podjąłem jakieś działanie, żeby piłkę wyjebać z gry? Chyba zbyt dosłownie mnie rozumiesz. Z tym urwisem to metafora. Mi nie chodzi o to, że dostrzegam fakt, że próbujesz się go pozbyć z gry, tylko że masz energię w tej interakcji człowieka, który ma go dość, tak jak się ma dość urwisa, który ci przeszkadza. No i częściej takim urwisem będzie miastowy dla mafiozy niż mafiozo dla miastowego. Tylko tyle.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 8:25:47 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 5, 2024 8:25:47 GMT 1
Doceniam trolla który mnie w chuja zrobił ze jest limit 50 postów i jak zobaczyłem ponad 50 u Forbricha to sam wszedłem w setup
To był chyba Pierluigi, brawo Romku
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 8:50:08 GMT 1
weno ktoś zamieszaj w pierdolniku
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 8:52:57 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 8:52:57 GMT 1
nom byczku też odświeżam i się nic nie dzieje
klimek, pms, davies, dziobak grajcie z nami przyjaciele
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 9:07:48 GMT 1
w ogóle chyba Piłka pisała wczoraj, że Judasz może być z Grubym i go tak bronił na chama dla mnie to bardzo naiwna teoria i bardzo się dziwię Piłce, że z nią wyszła, bo jakbym ja podejrzewał Judasza, to bym się zaczął martwić o mafijność Grubego, bo jak mówi stare porzekadło: jak w coś wierzyć mafiozom to w uniewinnienia widzę, że chyba VAR jeszcze tę teorię Judasz - Gruby podbił, VAR tłumacz mi czemu mafioza na pełnej kurwie miałby bronić mafiozy w d0 i się wjebać tzn. wiem, że coś tam wymyślisz, że oho wyciągnie w ten sposób ich obu, ale i tak naiwne max to myślenie mi się to wydaje +1, ale i z drugiej strony dobry mafiozo raczej czegoś takiego nie będzie na serio wyciągał bardziej właśnie wygląda to u piłki jak coś wynikające z wkurwienia, a jebany judasz ośmielił się mnie bronić to cyk, obaj do worka "podejrzani" no ale to jak VAR się podłączał pod ten formujący się front już jest imo ciekawe i jak komuś nie wystarczały jego wczorajsze kreacyjne posty, to temu już sugerowałbym się przyjrzeć co do judasza, to mi na czutkę zdaje się na razie niewinny, no ale wyobrażam sobie scenariusz, w którym tak mnie broni bo wie xd no ale to jest do oceny z przebiegu dalszych dni
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 5, 2024 9:37:12 GMT 1
panowie awaria mial i musial nabrawic z dobra informacja sign contract z KTS-K Wezlo i jade szczel polska liga jutro plyne lodka lampedusa tam mnie odbierz Pan Stanowski i Pan Paczul mnie sie nie podoba: byron monero - lawiruje w temacie i stara sie byc aktywny taka aktywnosc ze jakby jechał 50km/h ale wkrecal trenera ze 80km/h dembele np jest aktywny ale widac ze jezdzi spokojnie 50km nawet 40km/h ale obserwuje moza glupi kurwa dembele zmieni zdanie? Polska Mysl Szkoleniowa - to mainstream ale fakt jest to to przeciez proste oni lepiej wiedzą kim jest eldo a eldo to ten rapper co non stop ciągnie koks ze jak dostal gongi to zginal offline i koniec rumakowania? dlaczego? Judasz - taki oczytany madry Polak a podbija take Gruby na bramce z moim postem: Panowie troche luza to byl bait oczywisty i złapał się Gruby i przylecial podbić Judasz no Judasz nie jest glupi on przeciez widzieć że Dembele symuluje ale delikatnie stara sie pchać Dembele w gibsa
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 9:37:39 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 9:37:39 GMT 1
"bardziej właśnie wygląda to u piłki jak coś wynikające z wkurwienia, a jebany judasz ośmielił się mnie bronić to cyk, obaj do worka "podejrzani""
nie no gruby co ty dałeś
jakbyś tę piłkę faktycznie chciał udobruchać
"w k u r w i o n y to ma wybaczone dziwne parowanie, ale var sus"
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 5, 2024 9:38:30 GMT 1
Gruby ciezka mi cos powiedziec za duzo posta i ja malo rozumie
|
|
|
Post by Edgar Davids on Jul 5, 2024 9:39:46 GMT 1
nom byczku też odświeżam i się nic nie dzieje klimek, pms, davies, dziobak grajcie z nami przyjaciele Ja mam z okularami problem moment panowie Coś tam Judasz winny, Piłka coś tam niewinny (imo), dembele coś tam dziwne ruchy. Tyle widzę, kurwa serio mogłem szybko do optometrysty skoczyć przed rozgrywką jprdl Panie Paczul, o co chodzi z quizem? Wygląda jak dobra aktywność na rozgrzewkę
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 5, 2024 9:40:23 GMT 1
Tutaj piszemy. Start o 20:00. 14 graczy, w tym: 3 mafie3 rolnych niewinnych Patrząc po liście graczy 3 złoczyńców piłkarskich trzeba szukać w gronie Forbrich, Moreno, Judasz, Pepe. Ewentualnie jeszcze Dembele, choć on wydaje się być po prostu głupi a nie być zepsutym do szpiku kości czarnym charakterem. Mam zamiar oddać jutro głos na jednego z nich. Raczej dobrze. Mafijna piłka by nie szukała w tak oczywisty sposób guza. Mam ich.
|
|