|
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 9:44:10 GMT 1
"bardziej właśnie wygląda to u piłki jak coś wynikające z wkurwienia, a jebany judasz ośmielił się mnie bronić to cyk, obaj do worka "podejrzani"" nie no gruby co ty dałeś jakbyś tę piłkę faktycznie chciał udobruchać "w k u r w i o n y to ma wybaczone dziwne parowanie, ale var sus" nie no po prostu zadaj se pytanie, czy piłka w mafii operowałaby tak prymitywnymi wnioskami typu A broni B, więc A i B są w mafii w dupie mam jego udobruchanie, mówię co widzę, jezus
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 9:44:11 GMT 1
via mobile
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 9:44:11 GMT 1
Ale mamy szczęście, przez 14 godzin prawie nic nie napisali a teraz minuta i dwa posty
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 9:45:17 GMT 1
panowie awaria mial i musial nabrawic z dobra informacja sign contract z KTS-K Wezlo i jade szczel polska liga jutro plyne lodka lampedusa tam mnie odbierz Pan Stanowski i Pan Paczul mnie sie nie podoba: byron monero - lawiruje w temacie i stara sie byc aktywny taka aktywnosc ze jakby jechał 50km/h ale wkrecal trenera ze 80km/h dembele np jest aktywny ale widac ze jezdzi spokojnie 50km nawet 40km/h ale obserwuje moza glupi kurwa dembele zmieni zdanie? Polska Mysl Szkoleniowa - to mainstream ale fakt jest to to przeciez proste oni lepiej wiedzą kim jest eldo a eldo to ten rapper co non stop ciągnie koks ze jak dostal gongi to zginal offline i koniec rumakowania? dlaczego? Judasz - taki oczytany madry Polak a podbija take Gruby na bramce z moim postem: Panowie troche luza to byl bait oczywisty i złapał się Gruby i przylecial podbić Judasz no Judasz nie jest glupi on przeciez widzieć że Dembele symuluje ale delikatnie stara sie pchać Dembele w gibsa murzyn ty możesz być jednak dobra morda co sądzisz o arsene venger, fryzjer i var?
|
|
|
Post by Edgar Davids on Jul 5, 2024 9:45:32 GMT 1
No ja szczęście nie mam :/ Od razu poczułem stygmę bo mi się jakiś kolo 3 posty wjebał pod ponowny debiut.
Chyba że to nie jest podejrzenie. We mi Paczul ten quiz wytłumacz pls
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 9:46:21 GMT 1
Patrząc po liście graczy 3 złoczyńców piłkarskich trzeba szukać w gronie Forbrich, Moreno, Judasz, Pepe. Ewentualnie jeszcze Dembele, choć on wydaje się być po prostu głupi a nie być zepsutym do szpiku kości czarnym charakterem. Mam zamiar oddać jutro głos na jednego z nich. Raczej dobrze. Mafijna piłka by nie szukała w tak oczywisty sposób guza. Mam ich. Arek jesteś w mafii?
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 9:47:31 GMT 1
jezu ten Edgar mi daje takie wajby jakby totalnie nie wiedział jak się teraz w temat wbić i strasznie to pokracznie wychodzi
czy o czymś to świadczy? kurwa, nie wiem
ale może
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 9:47:35 GMT 1
via mobile
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 9:47:35 GMT 1
No drugi raz w życiu mafię dostałem a poprzednio słabo poszło, bo ciężko się w mafii pisze, więc zrobiłem quiz żeby mieć wymówkę do spamowania i patrz stówka na liczniku
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 9:47:45 GMT 1
via mobile
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 9:47:45 GMT 1
Co
|
|
|
Post by Edgar Davids on Jul 5, 2024 9:47:46 GMT 1
No bo nie wiem!!!
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 9:49:12 GMT 1
"bardziej właśnie wygląda to u piłki jak coś wynikające z wkurwienia, a jebany judasz ośmielił się mnie bronić to cyk, obaj do worka "podejrzani"" nie no gruby co ty dałeś jakbyś tę piłkę faktycznie chciał udobruchać "w k u r w i o n y to ma wybaczone dziwne parowanie, ale var sus" nie no po prostu zadaj se pytanie, czy piłka w mafii operowałaby tak prymitywnymi wnioskami typu A broni B, więc A i B są w mafii w dupie mam jego udobruchanie, mówię co widzę, jezus a jeszcze do tego, bo zapomniałem dodać jak mafiozo z trudną w sumie kreacją dostanie na wejście parę kuksańców, to podpięcie się pod populistyczny typ to najprostsze co można zrobić, dlatego wspomniałem o fikołkach varu
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 9:49:49 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 9:49:49 GMT 1
jezu ten Edgar mi daje takie wajby jakby totalnie nie wiedział jak się teraz w temat wbić i strasznie to pokracznie wychodzi czy o czymś to świadczy? kurwa, nie wiem ale może no trochę tak 1. odpowiedź na moje wywołanie do gry 2. zagajenie o mainstreamowy temat quizu paczulowego izi topiki
|
|
|
Post by Edgar Davids on Jul 5, 2024 9:51:17 GMT 1
Dobra, czyli muszę czytać temat żeby się odkupić. Wolałem tego uniknąć, ale czekają mnie dwa guantanamo dzisiaj:
1 odkupienie 2 rzeź mafii
szkoda że nie jestem japońskim piłkarzem KOPAMATAKAWA
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 9:51:36 GMT 1
via mobile
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 9:51:36 GMT 1
jezu ten Edgar mi daje takie wajby jakby totalnie nie wiedział jak się teraz w temat wbić i strasznie to pokracznie wychodzi czy o czymś to świadczy? kurwa, nie wiem ale może no trochę tak 1. odpowiedź na moje wywołanie do gry 2. zagajenie o mainstreamowy temat quizu paczulowego izi topiki Edgar co ty na to Bo ja myślę dla pełnego obrazu brakuje zinterpretowania twojego posta z trzema wykrzyknikami na końcu Ale już raz myślałem że wiem co pomyślał pierluigi i się pomyliłem
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 9:51:46 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 9:51:46 GMT 1
nie no po prostu zadaj se pytanie, czy piłka w mafii operowałaby tak prymitywnymi wnioskami typu A broni B, więc A i B są w mafii w dupie mam jego udobruchanie, mówię co widzę, jezus a jeszcze do tego, bo zapomniałem dodać jak mafiozo z trudną w sumie kreacją dostanie na wejście parę kuksańców, to podpięcie się pod populistyczny typ to najprostsze co można zrobić, dlatego wspomniałem o fikołkach varu no ale mówisz, że piłka-mafioza nie wyjdzie z tym pairingiem, var tenże pairing podbił i mówisz, żeby mu się przyjrzeć to mi podwójnymi standardami zaleciało
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 9:52:33 GMT 1
via mobile
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 9:52:33 GMT 1
Uuu
Fryzjer naostrzył nożyczki
|
|
|
Post by Edgar Davids on Jul 5, 2024 9:52:49 GMT 1
Szukałem wywołania do gry jako punktu zaczepienia na szybkie wyrobienie sobie opinii co się dzieje po wieczornej nieobecności
Quiz wygląda jak świetny punkt zaczepienia, trochę niefortunnie bo teraz mi miga że targetowany pod mafiozów, no ale zawsze to jakieś szybkie wejście
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 9:54:22 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 9:54:22 GMT 1
ale czemu się tłumaczysz Edgar
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 9:54:40 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 9:54:40 GMT 1
graj se swoje
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 9:54:43 GMT 1
via mobile
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 9:54:43 GMT 1
szybko niech ktoś napisze że winny się tłumaczy
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 5, 2024 9:55:03 GMT 1
panowie awaria mial i musial nabrawic z dobra informacja sign contract z KTS-K Wezlo i jade szczel polska liga jutro plyne lodka lampedusa tam mnie odbierz Pan Stanowski i Pan Paczul mnie sie nie podoba: byron monero - lawiruje w temacie i stara sie byc aktywny taka aktywnosc ze jakby jechał 50km/h ale wkrecal trenera ze 80km/h dembele np jest aktywny ale widac ze jezdzi spokojnie 50km nawet 40km/h ale obserwuje moza glupi kurwa dembele zmieni zdanie? Polska Mysl Szkoleniowa - to mainstream ale fakt jest to to przeciez proste oni lepiej wiedzą kim jest eldo a eldo to ten rapper co non stop ciągnie koks ze jak dostal gongi to zginal offline i koniec rumakowania? dlaczego? Judasz - taki oczytany madry Polak a podbija take Gruby na bramce z moim postem: Panowie troche luza to byl bait oczywisty i złapał się Gruby i przylecial podbić Judasz no Judasz nie jest glupi on przeciez widzieć że Dembele symuluje ale delikatnie stara sie pchać Dembele w gibsa murzyn ty możesz być jednak dobra morda co sądzisz o arsene venger, fryzjer i var? nie podoba sie dla mnie takie odpytywanie...
venger - zaczal postowac jak juz spal nie zastanawial sie nad nim murzin. czyta posty ale nie zostaja u niego w glowie var - po huj pytasz on 6 post ma? fryzjer - raczej na plus podoba sie dla mnie ze widzi oko w stosu siana u Judasz +nie boi sie konfrontacji +nie boi sie kontrowersyjan myśl szkoleniowa +tak dzwonil do mnie wczoraj 7 raza
zobacz Gruby twoja wymiana z Fryzjer on konsekwentnie wchodzi w interakcja i drazenie i sie nie wycofuje jak widzi smoke rozumiecie?
|
|