|
Post by Edgar Davids on Jul 5, 2024 9:55:04 GMT 1
Lubię rozmawiać o sobie
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 9:55:41 GMT 1
via mobile
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 9:55:41 GMT 1
Rysiek, pytanie poza quizem Paweł paczul osąd bohatera
Mam jeszcze 20 minut w tramwaju to se poklikamy
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 5, 2024 9:56:13 GMT 1
Dobra, czyli muszę czytać temat żeby się odkupić. Wolałem tego uniknąć, ale czekają mnie dwa guantanamo dzisiaj: 1 odkupienie 2 rzeź mafii szkoda że nie jestem japońskim piłkarzem KOPAMATAKAWA polecam rada od murzyn nie czitaj tego nic nie bylo fajnego tera sie game zaczyna plyn na fali z gra
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 9:59:06 GMT 1
a jeszcze do tego, bo zapomniałem dodać jak mafiozo z trudną w sumie kreacją dostanie na wejście parę kuksańców, to podpięcie się pod populistyczny typ to najprostsze co można zrobić, dlatego wspomniałem o fikołkach varu no ale mówisz, że piłka-mafioza nie wyjdzie z tym pairingiem, var tenże pairing podbił i mówisz, żeby mu się przyjrzeć to mi podwójnymi standardami zaleciało no bo bardziej mi jebie podpięcie się pod to po cichu, niż wyjście z taką abominacją, no co ci mam więcej powiedzieć się zdecyduj, czy podwójne standardy, czy udobruchanie, bo z każdym postem inne motywy mi podpinasz, a ja ci mówię jaka jest prawda nie twierdzę, że to jest post uniewinniający piłkę, twierdzę, że wydaje mi się że w mafii bardziej by się wysilił xD
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 10:02:13 GMT 1
murzyn ty możesz być jednak dobra morda co sądzisz o arsene venger, fryzjer i var? nie podoba sie dla mnie takie odpytywanie...
venger - zaczal postowac jak juz spal nie zastanawial sie nad nim murzin. czyta posty ale nie zostaja u niego w glowie var - po huj pytasz on 6 post ma? fryzjer - raczej na plus podoba sie dla mnie ze widzi oko w stosu siana u Judasz +nie boi sie konfrontacji +nie boi sie kontrowersyjan myśl szkoleniowa +tak dzwonil do mnie wczoraj 7 raza
zobacz Gruby twoja wymiana z Fryzjer on konsekwentnie wchodzi w interakcja i drazenie i sie nie wycofuje jak widzi smoke rozumiecie?
tak, co do fryzjera się zgadzam ogólnie moja teoria była taka, że wśród "dobrych wujków" tej edycji siedzi jakaś mafia no i na moment zadawania pytania miałem tam fryzjera, arsene, no i w sumie ten Judasz też by musiał się w tej grupie znaleźć ale fryzjer mi się high levelowo podoba (no homo), nie boi się wchodzić w interakcje, gra swoje i zwiększa intensywność w sumie no a var to var, może i ma 6 postów, ale tam jest wojna podjazdowa, podszczypywanie i wycofywanie się do nory
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 10:03:54 GMT 1
Rysiek, pytanie poza quizem Paweł paczul osąd bohatera Mam jeszcze 20 minut w tramwaju to se poklikamy też lubisz gadać o sobie?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 10:04:22 GMT 1
via mobile
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 10:04:22 GMT 1
Rysiek, pytanie poza quizem Paweł paczul osąd bohatera Mam jeszcze 20 minut w tramwaju to se poklikamy też lubisz gadać o sobie? Możemy pogadać Czemu nie zostałem dobrym wujkiem edycji?
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 10:09:38 GMT 1
A aspirowałeś do takiej pozycji?
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 5, 2024 10:10:16 GMT 1
Na bank jakiegoś mafiozę skręca, że by sobie pograł w quzie, ale na początku się nie chciał wychylać. Jeszcze by po łbie dostał, że fluff i cośtam, więc bezpiecznie przeczekał, a teraz stoi jak kołek pod ścianą, a punktacja odjeżdża. Gruby, to o tobie? A ty sobie przygotowałeś kwiz i zadowolony. W mafii szczególnie byłbyś zadowolony, że przygotowania nie poszły na marne. W sumie to nie wiem, czy Paczul organizuje kwizy na Weszło? Czy to jest zgodne z kreacją?
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 5, 2024 10:11:15 GMT 1
Żółta kartka dla Grubego. SPRAWDZANIE DECYZJI SĘDZIEGO... Brak oczywistego błędu. grrrrrrrrr
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 5, 2024 10:12:41 GMT 1
Panowie, żółtych kartek samych w sobie się nie varuje. Jak tak ma wyglądać ta edycja PIŁKARSKA, to ja za kwadrans muszę lecieć na pociąg.
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 5, 2024 10:14:21 GMT 1
mnie sie nie podoba: byron monero - lawiruje w temacie i stara sie byc aktywny taka aktywnosc ze jakby jechał 50km/h ale wkrecal trenera ze 80km/h mam małą aktywność i wcale nie pozoruje dobrej stara się być aktywny to najbardziej przestrzelona teza jaką puściłeś w tej grze
a to dopiero początek bo od 18 dzisiaj do niedzieli będę najebany
przy czym nie sądzę żebym kogokolwiek z czymkolwiek gdzieś wkręcał, ze dwóch czy trzech widzę takich co w mafii nie będą, dwóm czy trzem się przyglądam i jakoś przez te 3 dni pociągnę odstając najmniej jak się da
twoje podejrzenia to kolejna margaryna, możecie się z paczulem wzajemnie nią smarować
pierdolnij coś konkretnego albo nie pierdol murzaj
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 5, 2024 10:16:41 GMT 1
też lubisz gadać o sobie? Możemy pogadać Czemu nie zostałem dobrym wujkiem edycji? bo nie pozwoliłem!
|
|
|
Post by Edgar Davids on Jul 5, 2024 10:18:00 GMT 1
W grze: Moreno, dembele, Paczul, Wenger, Forbich, Gruby, Judasz, Myśl, Pierluigi, Piłka (hehe piłka w grze)
Wszyscy tak inni a jednak tacy sami
Wenger, Moreno fajni rozsądni chyba niemafijni
przyjaźn z Paczul zakończona, niemiły typ jakiś
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 5, 2024 10:18:39 GMT 1
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 5, 2024 10:18:47 GMT 1
Bardzo fajny quiz polegający na odgadywaniu prawdziwych tożsamości graczy mafiacorner znajdujących się na zdjęciach. Paczul, winszuję!
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 5, 2024 10:22:15 GMT 1
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 5, 2024 10:27:23 GMT 1
mnie sie nie podoba: byron monero - lawiruje w temacie i stara sie byc aktywny taka aktywnosc ze jakby jechał 50km/h ale wkrecal trenera ze 80km/h mam małą aktywność i wcale nie pozoruje dobrej stara się być aktywny to najbardziej przestrzelona teza jaką puściłeś w tej grze
a to dopiero początek bo od 18 dzisiaj do niedzieli będę najebany
przy czym nie sądzę żebym kogokolwiek z czymkolwiek gdzieś wkręcał, ze dwóch czy trzech widzę takich co w mafii nie będą, dwóm czy trzem się przyglądam i jakoś przez te 3 dni pociągnę odstając najmniej jak się da
twoje podejrzenia to kolejna margaryna, możecie się z paczulem wzajemnie nią smarować
pierdolnij coś konkretnego albo nie pierdol murzaj
ja dzis w ludka do lampeduza a jutro mnie odiber Pan Stanowski i Pan Paczul
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 10:31:06 GMT 1
A aspirowałeś do takiej pozycji? Bezpośrednio do "dobrego wujka" raczej nie, ale jakbyś nazwał tę kategorię "ludzi co zagrali w stylu wyrabiającym pozycję", no to już bym tam się pewnie musiał znaleźć. A wcześniej mi rzuciłeś taką podkręconą, że w zasadzie chyba trochę mnie podejrzewałeś. No i tak sobie pomyślałem, że jeśli ja miałbym takiego paczula na "hmm ciekawe, no nie uniewinnię go i może być w mafii", to potem puszczając zapytania w kierunku innych graczy, potencjalnie w celu zobaczenia ich mapy gry, o tych wysokich posterach to bym jakoś intuicyjnie chciał zapytać o swojego semi-podejrzanego niż robić kategorię "dobrego wujka". Jeżeli mam rację, to moje wyobrażenie tego ciągu przyczynowo=skutkowego jest bardziej miejskie od tego co sam zagrałeś, przy czym to nie musi oznaczać, że jesteś w mafii, prędzej że nie wykorzystałeś jakiejśtam szansy na uniewinnienie się u mnie. sorry za margarynę chłopaki, jakoś się dłuższe posty nie chcą przyjąć w tej edycji
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 10:31:45 GMT 1
Na bank jakiegoś mafiozę skręca, że by sobie pograł w quzie, ale na początku się nie chciał wychylać. Jeszcze by po łbie dostał, że fluff i cośtam, więc bezpiecznie przeczekał, a teraz stoi jak kołek pod ścianą, a punktacja odjeżdża. Gruby, to o tobie? A ty sobie przygotowałeś kwiz i zadowolony. W mafii szczególnie byłbyś zadowolony, że przygotowania nie poszły na marne. W sumie to nie wiem, czy Paczul organizuje kwizy na Weszło? Czy to jest zgodne z kreacją? Pewnie bym był, ale w zasadzie jaki był cel napisania twojego posta?
|
|