|
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 10:33:41 GMT 1
przyjaźn z Paczul zakończona, niemiły typ jakiś ale czemu się tłumaczysz Edgar szybko niech ktoś napisze że winny się tłumaczy tyle wystarczyło? łaska edgarska na pstrym koniu jeździ
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 10:36:03 GMT 1
A aspirowałeś do takiej pozycji? Bezpośrednio do "dobrego wujka" raczej nie, ale jakbyś nazwał tę kategorię "ludzi co zagrali w stylu wyrabiającym pozycję", no to już bym tam się pewnie musiał znaleźć. A wcześniej mi rzuciłeś taką podkręconą, że w zasadzie chyba trochę mnie podejrzewałeś. No i tak sobie pomyślałem, że jeśli ja miałbym takiego paczula na "hmm ciekawe, no nie uniewinnię go i może być w mafii", to potem puszczając zapytania w kierunku innych graczy, potencjalnie w celu zobaczenia ich mapy gry, o tych wysokich posterach to bym jakoś intuicyjnie chciał zapytać o swojego semi-podejrzanego niż robić kategorię "dobrego wujka". Jeżeli mam rację, to moje wyobrażenie tego ciągu przyczynowo=skutkowego jest bardziej miejskie od tego co sam zagrałeś, przy czym to nie musi oznaczać, że jesteś w mafii, prędzej że nie wykorzystałeś jakiejśtam szansy na uniewinnienie się u mnie. sorry za margarynę chłopaki, jakoś się dłuższe posty nie chcą przyjąć w tej edycji no właśnie problem w tym że ty u mnie w kategorię dobrego wujka się nie wpisujesz, bo mimo wszystko podejmujesz jakieś ryzyko, zdarza się ci być uszczypliwym, no jesteś jakiś, sam zauważyłeś że robiłeś rzeczy które postawiły cię np w moich oczach w gorszej pozycji a ja mam na myśli ludzi, którzy wygłaszając stonowane i "rozsądne" opinie, nie wdają się w żadne utarczki słowne i wymykają się podejrzeniom większości graczy
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 5, 2024 10:57:34 GMT 1
A ty sobie przygotowałeś kwiz i zadowolony. W mafii szczególnie byłbyś zadowolony, że przygotowania nie poszły na marne. W sumie to nie wiem, czy Paczul organizuje kwizy na Weszło? Czy to jest zgodne z kreacją? Pewnie bym był, ale w zasadzie jaki był cel napisania twojego posta? Chciałem odbębnić minimum postowe. Do jutra.
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 5, 2024 10:59:21 GMT 1
Klimek a jak uargemnunt wyjasnisz swoj glos
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 11:00:07 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 11:00:07 GMT 1
dawajcie w klimka dziś pierdolniem, żeby nie musiał się martwić wyrabianiem minimum
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 11:07:46 GMT 1
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 5, 2024 11:12:50 GMT 1
w ogóle chyba Piłka pisała wczoraj, że Judasz może być z Grubym i go tak bronił na chama dla mnie to bardzo naiwna teoria i bardzo się dziwię Piłce, że z nią wyszła, bo jakbym ja podejrzewał Judasza, to bym się zaczął martwić o mafijność Grubego, bo jak mówi stare porzekadło: jak w coś wierzyć mafiozom to w uniewinnienia widzę, że chyba VAR jeszcze tę teorię Judasz - Gruby podbił, VAR tłumacz mi czemu mafioza na pełnej kurwie miałby bronić mafiozy w d0 i się wjebać tzn. wiem, że coś tam wymyślisz, że oho wyciągnie w ten sposób ich obu, ale i tak naiwne max to myślenie mi się to wydaje A więc tak:
Siedzę sobie w temacie od początku, pierwsze co mi się narzuca to w moim odczuciu niezdarne wejście Grubego. No to myślę sobie, napiszę że żółta kartka dla Grubego coś tam coś i zobaczymy co dalej, jak się to poniesie (tutaj Pepe Pan Dziobak wyprowadzam Cię z błędu, otóż VAR sprawdzał faul Grubego pod kątem czerwonej kartki, ale sędzia VAR uznał, że byłaby to zbyt surowa kara na tym etapie :> )
No i potem byłem umówiony na wieczorne granie w piłeczkę, chyba jeszcze przed wyjściem Judasz napisał pierwszego posta, że Gruby głupio pisze to pewnie niewinny, no okej. Wracam około północy, nadrabiam grę, patrzę kolejne posty w tym stylu od Judasza i sobie myślę "za co?". Gruby dalej był spięty, dalej grał generalnie rzecz ujmując reaktywnie i chociaż kilka wpisów dał okej, że miałem przy tym pauzę, to takie śmiałe uniewinnianie go jest dla mnie niezrozumiałe.
No i widzę, że to co ja pomyślałem w temacie głośno napisała Piłka, że Gruby wszedł źle, że Judasz go bronił i jest tam potencjał na jakąś akcję. I zgadzam się, że szansa na taki scenariusz istnieje. Bo jak ktoś mi powie, że to co zagrał dotychczas Gruby go uniewinnia, to chyba gramy w dwie różne gry. A z jakiegoś powodu próbowała zakiełkować w temacie narracja, że chłop będzie niewinny, bo mafioza by dupy nie spiął, albo by głupot nie pisał. Kurde, no może jest w mieście, ale niech sobie to najpierw wypracuje. I to samo z Judaszem, ja nie wiem czy to mafia-mafia, niewinny-mafia czy dwóch niewinnych, ale podejście Judasza do kwestii Grubego nazwać można naiwnym, może aroganckim? Jeśli jest w mieście, bo zdecydowanie za łatwo zaczął ten read pchać. Albo wyrachowanym jeśli w Mafii. Jeśli w Mafii z Grubym to zagranie z jajem, jasne. Ale możliwe, z tego prostego względu, że Mafiozi tak nie robią, więc łatwo intuicyjnie iść w kierunku Twojego myślenia "czemu mafioza na pełnej kurwie miałby bronić mafiozy w d0 i się wjebać". No jak widać masz opory przed myśleniem, że to realistyczne. I na "pełnej kurwie" bronieniem to bym tego nie określił, kilka razy napisał, a Gruby to generalnie przemilczał. Czy tak jest nie wiem, ale mieć to na uwadze warto.
A, no i na deser tego wszystkiego rano przed pracą zerkam do tematu, a Moreno pisze, że Gruby i Judasz to jego dwóch najbardziej niewinnych. Może na koniec okaże się, że ma rację i to będzie dwóch niewinnych, może akurat trafił jakąś swoją magiczną czutką, ewentualnie nadwiedzą, ale żeby mieć wniosek po tym co każdy napisał, że tych dwóch ma największą szansę być niewinnymi? No najebany chłop, a miał dopiero w weekend pić.
Gruby na bramce Ja bym na Twoim miejscu jak jesteś niewinny więcej uwagi poświęcił Judaszowi i temu jak łatwo otrzymałeś od niego uniewinnienie. A z tego co kojarzę to skwitowałeś to jednym zdaniem w stylu "no może to nadwiedza, nie wykluczam, ale generalnie Judasz spoko". Wyprowadź mnie z błędu, jeśli się mylę.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 11:15:20 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 11:15:20 GMT 1
Szkoła wronieńska, warowska i luigiowska.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 11:16:27 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 11:16:27 GMT 1
Co przez to rozumiem?
|
|
|
Post by Edgar Davids on Jul 5, 2024 11:17:01 GMT 1
widzę, że chyba VAR jeszcze tę teorię Judasz - Gruby podbił, VAR tłumacz mi czemu mafioza na pełnej kurwie miałby bronić mafiozy w d0 i się wjebać tzn. wiem, że coś tam wymyślisz, że oho wyciągnie w ten sposób ich obu, ale i tak naiwne max to myślenie mi się to wydaje A więc tak:
Siedzę sobie w temacie od początku, pierwsze co mi się narzuca to w moim odczuciu niezdarne wejście Grubego. No to myślę sobie, napiszę że żółta kartka dla Grubego coś tam coś i zobaczymy co dalej, jak się to poniesie (tutaj Pepe Pan Dziobak wyprowadzam Cię z błędu, otóż VAR sprawdzał faul Grubego pod kątem czerwonej kartki, ale sędzia VAR uznał, że byłaby to zbyt surowa kara na tym etapie :> )
No i potem byłem umówiony na wieczorne granie w piłeczkę, chyba jeszcze przed wyjściem Judasz napisał pierwszego posta, że Gruby głupio pisze to pewnie niewinny, no okej. Wracam około północy, nadrabiam grę, patrzę kolejne posty w tym stylu od Judasza i sobie myślę "za co?". Gruby dalej był spięty, dalej grał generalnie rzecz ujmując reaktywnie i chociaż kilka wpisów dał okej, że miałem przy tym pauzę, to takie śmiałe uniewinnianie go jest dla mnie niezrozumiałe.
No i widzę, że to co ja pomyślałem w temacie głośno napisała Piłka, że Gruby wszedł źle, że Judasz go bronił i jest tam potencjał na jakąś akcję. I zgadzam się, że szansa na taki scenariusz istnieje. Bo jak ktoś mi powie, że to co zagrał dotychczas Gruby go uniewinnia, to chyba gramy w dwie różne gry. A z jakiegoś powodu próbowała zakiełkować w temacie narracja, że chłop będzie niewinny, bo mafioza by dupy nie spiął, albo by głupot nie pisał. Kurde, no może jest w mieście, ale niech sobie to najpierw wypracuje. I to samo z Judaszem, ja nie wiem czy to mafia-mafia, niewinny-mafia czy dwóch niewinnych, ale podejście Judasza do kwestii Grubego nazwać można naiwnym, może aroganckim? Jeśli jest w mieście, bo zdecydowanie za łatwo zaczął ten read pchać. Albo wyrachowanym jeśli w Mafii. Jeśli w Mafii z Grubym to zagranie z jajem, jasne. Ale możliwe, z tego prostego względu, że Mafiozi tak nie robią, więc łatwo intuicyjnie iść w kierunku Twojego myślenia "czemu mafioza na pełnej kurwie miałby bronić mafiozy w d0 i się wjebać". No jak widać masz opory przed myśleniem, że to realistyczne. I na "pełnej kurwie" bronieniem to bym tego nie określił, kilka razy napisał, a Gruby to generalnie przemilczał. Czy tak jest nie wiem, ale mieć to na uwadze warto.
A, no i na deser tego wszystkiego rano przed pracą zerkam do tematu, a Moreno pisze, że Gruby i Judasz to jego dwóch najbardziej niewinnych. Może na koniec okaże się, że ma rację i to będzie dwóch niewinnych, może akurat trafił jakąś swoją magiczną czutką, ewentualnie nadwiedzą, ale żeby mieć wniosek po tym co każdy napisał, że tych dwóch ma największą szansę być niewinnymi? No najebany chłop, a miał dopiero w weekend pić.
Gruby na bramce Ja bym na Twoim miejscu jak jesteś niewinny więcej uwagi poświęcił Judaszowi i temu jak łatwo otrzymałeś od niego uniewinnienie. A z tego co kojarzę to skwitowałeś to jednym zdaniem w stylu "no może to nadwiedza, nie wykluczam, ale generalnie Judasz spoko". Wyprowadź mnie z błędu, jeśli się mylę.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 11:17:24 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 11:17:24 GMT 1
Oczywiście niewielki ma to wpływ na indykatory per se, ale interesujący jest sam wpływ podejścia.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 11:17:45 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 11:17:45 GMT 1
Super post Edgar, dawaj tak dalej, ja Cię mam za niewinnego.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 11:19:57 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 11:19:57 GMT 1
Nic nie sądzę, Rysiu, o tym ambarasie Grubasa bo jak sobie czytałem na żywca, to w ogóle nie zwróciło to mojej uwagi. Zarejestrowałem to jako standardowe gówno na starcie między jakimiś parami i poszedłem dalej. Może przy ponownym czytaniu będę to kminił.
Ja jestem prosty chłop i jak coś pomyślę, co uznam, że jest jest warte przekazania, to walę na papier. Główny problem dla Was chyba polega na odróżnieniu prawdy od wędki ale to już nie mój problem.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 11:20:26 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 5, 2024 11:20:26 GMT 1
Jeju jaki zawód
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 11:21:01 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 5, 2024 11:21:01 GMT 1
VAR, mam ochotę Cię wyrzucić ale mi cię szkoda
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 11:21:40 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 11:21:40 GMT 1
Za co chcesz go wyrzucić?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 11:21:49 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 11:21:49 GMT 1
"Nic nie sądzę, Rysiu, o tym ambarasie Grubasa bo jak sobie czytałem na żywca, to w ogóle nie zwróciło to mojej uwagi. Zarejestrowałem to jako standardowe gówno na starcie między jakimiś parami i poszedłem dalej. Może przy ponownym czytaniu będę to kminił.
Ja jestem prosty chłop i jak coś pomyślę, co uznam, że jest jest warte przekazania, to walę na papier. "
ok
"Główny problem dla Was chyba polega na odróżnieniu prawdy od wędki ale to już nie mój problem"
w ogóle nie rozumiem tego zdania
jak to jest Perluigi, że ciebie najczęściej nie rozumiem w tej grze, a z innymi nie mam problemów
tych trzech szkół też nie rozumiem
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 5, 2024 11:21:58 GMT 1
Dalej najebany
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 11:23:18 GMT 1
widzę, że chyba VAR jeszcze tę teorię Judasz - Gruby podbił, VAR tłumacz mi czemu mafioza na pełnej kurwie miałby bronić mafiozy w d0 i się wjebać tzn. wiem, że coś tam wymyślisz, że oho wyciągnie w ten sposób ich obu, ale i tak naiwne max to myślenie mi się to wydaje
Gruby na bramce Ja bym na Twoim miejscu jak jesteś niewinny więcej uwagi poświęcił Judaszowi i temu jak łatwo otrzymałeś od niego uniewinnienie. A z tego co kojarzę to skwitowałeś to jednym zdaniem w stylu "no może to nadwiedza, nie wykluczam, ale generalnie Judasz spoko". Wyprowadź mnie z błędu, jeśli się mylę. No to słabo kojarzysz bo dosłownie parę postów wyżej wrzuciłem go do grupy dobrych wujków, w której szukałbym jakiejś mafii jak na taką opasłą analizę to mało wnikliwie podszedłeś do tematu
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 11:24:25 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 11:24:25 GMT 1
"Nic nie sądzę, Rysiu, o tym ambarasie Grubasa bo jak sobie czytałem na żywca, to w ogóle nie zwróciło to mojej uwagi. Zarejestrowałem to jako standardowe gówno na starcie między jakimiś parami i poszedłem dalej. Może przy ponownym czytaniu będę to kminił. Ja jestem prosty chłop i jak coś pomyślę, co uznam, że jest jest warte przekazania, to walę na papier. " ok "Główny problem dla Was chyba polega na odróżnieniu prawdy od wędki ale to już nie mój problem" w ogóle nie rozumiem tego zdania jak to jest Perluigi, że ciebie najczęściej nie rozumiem w tej grze, a z innymi nie mam problemów tych trzech szkół też nie rozumiem Nie wiem, w dupie to mam, przecież to Twoje ograniczenie, nie moje. Jakbym potrzebował żebyś mnie rozumiał, to bym pisał pod Ciebie. Co to w ogóle za pytanie? Jednocześnie prezentujesz jakiś domyślny przyzwoity poziom agresji, z drugiej strony ja jakoś nie łapię tych samych haczyków które Ty chwytasz. O czym to świadczy? Nie wiem. Może o niczym.
|
|