VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 5, 2024 11:25:00 GMT 1
VAR, mam ochotę Cię wyrzucić ale mi cię szkoda Oferuję Ci rozmowę, wyjaśnij jak Ci wyszło, że Gruby i Judasz to twoich dwóch najbardziej niewinnych. Póki co uważam, że nie masz pozytywnego wkładu w tę edycję, sprawiasz iluzję tego, że coś robisz, a ready mamy na opak.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 11:25:42 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 11:25:42 GMT 1
"Nic nie sądzę, Rysiu, o tym ambarasie Grubasa bo jak sobie czytałem na żywca, to w ogóle nie zwróciło to mojej uwagi. Zarejestrowałem to jako standardowe gówno na starcie między jakimiś parami i poszedłem dalej. Może przy ponownym czytaniu będę to kminił. Ja jestem prosty chłop i jak coś pomyślę, co uznam, że jest jest warte przekazania, to walę na papier. " ok "Główny problem dla Was chyba polega na odróżnieniu prawdy od wędki ale to już nie mój problem" w ogóle nie rozumiem tego zdania jak to jest Perluigi, że ciebie najczęściej nie rozumiem w tej grze, a z innymi nie mam problemów tych trzech szkół też nie rozumiem Nie wiem, w dupie to mam, przecież to Twoje ograniczenie, nie moje. Jakbym potrzebował żebyś mnie rozumiał, to bym pisał pod Ciebie. Co to w ogóle za pytanie? Jednocześnie prezentujesz jakiś domyślny przyzwoity poziom agresji, z drugiej strony ja jakoś nie łapię tych samych haczyków które Ty chwytasz. O czym to świadczy? Nie wiem. Może o niczym. A może kurwo wronieńska w mafii jesteś???
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 11:25:57 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 5, 2024 11:25:57 GMT 1
Najpierw się z Ciebie śmieją
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 11:27:08 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 11:27:08 GMT 1
Perluigi, tylko dla mnie jak ktoś pisze tak, że nie idzie zrozumieć, to jest dla mnie podejrzane
bo to może świadczyć, że ktoś pisze dla kunsztownego, lekko przeintelektualizowanego pisania, nie żeby coś wnieść tak, żeby inni zrozumieli
niech wasza mowa będzie prosta, tak tak, nie nie
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 11:27:40 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 11:27:40 GMT 1
dawaj dawaj luigi
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 11:28:08 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 11:28:08 GMT 1
Perluigi, tylko dla mnie jak ktoś pisze tak, że nie idzie zrozumieć, to jest dla mnie podejrzane bo to może świadczyć, że ktoś pisze dla kunsztownego, lekko przeintelektualizowanego pisania, nie żeby coś wnieść tak, żeby inni zrozumieli niech wasza mowa będzie prosta, tak tak, nie nie Brawo za wyłożenie szkoły wronieńskiej. Tylko pajacu chciałem zobaczyć kto się o to przypierdoli. Wstrzymaj czasem konie, nie wszystko musisz rozumieć już teraz na gwałt.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 11:28:29 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 11:28:29 GMT 1
Dajcie graczom grać grać grać
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 11:28:39 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 11:28:39 GMT 1
tłumacz o co chodziło z trzema szkołami ciołeczku przemądrzały
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 11:30:44 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 11:30:44 GMT 1
Jak się domyslisz to dam ci 10 punktów do quizu Paczula
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 5, 2024 11:31:22 GMT 1
Gruby na bramce Ja bym na Twoim miejscu jak jesteś niewinny więcej uwagi poświęcił Judaszowi i temu jak łatwo otrzymałeś od niego uniewinnienie. A z tego co kojarzę to skwitowałeś to jednym zdaniem w stylu "no może to nadwiedza, nie wykluczam, ale generalnie Judasz spoko". Wyprowadź mnie z błędu, jeśli się mylę. No to słabo kojarzysz bo dosłownie parę postów wyżej wrzuciłem go do grupy dobrych wujków, w której szukałbym jakiejś mafii jak na taką opasłą analizę to mało wnikliwie podszedłeś do tematu No znalazłem post, przeczytałem, ale znowu -> wspominka jest, ale bardzo zdawkowa. A ja uważam, że w Tobie drzemie potencjał, żeby jako niewinny dobrać się do przeciwnika. Tym czasem nawet wobec mnie robiłeś bardziej szczypnięcia niż jakiś mocniejszy odwet, mimo że rzuciłeś, że "VAR do wyjebania" to potem nic za tym nie szło. Nie podoba mi się Twoja postawa z tego względu, że odbierasz serwy, a sam mało serwujesz. A uważam, że stać Cię na odwrócenie tych proporcji.
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 11:35:08 GMT 1
no a co miałem więcej z tobą robić, jak do momentu mojej przypierdolki napisałeś 6 gównopostów? mówiłem na czutkę co mi w tobie nie siedzi i tyle, a ty przychodzisz teraz i z pizdy masz wymagania
o Judaszu pisałem, że na razie z gry mi się podoba i tyle, ale dopuszczam możliwość, że w tej mafii będzie, tylko ni chuj nie ocenię tego na podstawie tak zagranego d0, czego chcesz więcej?
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 11:35:55 GMT 1
w ogóle mówienie że atak w ciebie jest odebraniem serwu to niezłe jaja xD
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 5, 2024 11:36:37 GMT 1
Kurwa, no zmiany wajbu chcę Nie widzisz jak wygląda prawie każda konwersacja z Tobą? ALE O CHUJ CI CHODZI, Z PIZDY WYMAGANIA, JA PIERDOLE TO MNIE ZLINCZUJCIE ELO wszystko takie pasywno agresywne, pogadajmy.
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 5, 2024 11:38:33 GMT 1
Tylko że problem z "pogadajmy" jest taki, że pewnie w mafii jesteś na tyle kompetentny, że no napiszesz mi sporo składnych zdań i powiesz co Ci się podoba, a co Ci się nie podoba. Dlatego bardziej chciałbym, żebyś to Ty przejął pałeczkę. Możesz napierdalać we mnie, będę Twoim workiem do bicia. Albo w kogoś innego. Ale doceniłbym inicjatywę.
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 11:39:55 GMT 1
no bo mnie irytuje jak ktoś takie pierdoły pisze, w momencie kiedy to twój pierwszy poważny post, a żądasz ode mnie nie wiadomo czego
zmiana wajbu to jedno, ale dla ciebie każda moja uwaga jest zdawkowa, albo jest szczypnięciem, no to jest ewidentny zarzut do merytoryki, nie do wajbu
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 11:39:58 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 5, 2024 11:39:58 GMT 1
VAR, mam ochotę Cię wyrzucić ale mi cię szkoda Oferuję Ci rozmowę, wyjaśnij jak Ci wyszło, że Gruby i Judasz to twoich dwóch najbardziej niewinnych. Póki co uważam, że nie masz pozytywnego wkładu w tę edycję, sprawiasz iluzję tego, że coś robisz, a ready mamy na opak. 😆 kolego A co jeśli Gruby i Judasz są moimi niewinnymi totalnie z dupy Chociaż nie są Co jeśli nie mam pozytywnego wkładu No faktycznie mogę nie mieć Albo co jeśli nasze ready są na opak Która z tych kwestii mogłaby mnie stawiać w mafijnej pozycji? Frapuje mnie trochę ten Twój post, ale kurczę niewiele czasu mogę Ci poświęcić. Jak chcesz współpracy to do 14 możemy się umówić że Ty w jednym poście wypisujesz co Ci w grubym nie pasuje, ja pisze czemu jest niewinny, a niech reszta ocenia. Pytanie tylko, czy Ty chcesz pisać czemu miałby być winny. Chcesz?
|
|
|
Post by Edgar Davids on Jul 5, 2024 11:40:03 GMT 1
VAR, jakbyś miał wybrać kto jest mafiozo na intuicję, bez żadnego uzasadniania, kogo byś wybrał?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 11:41:01 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 5, 2024 11:41:01 GMT 1
Dla mnie Gruby po tym co gra może mieć wydziarane na czole NIEWINNY
Mafia tak nie gra, nie w takim stężeniu, to się nie da
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 5, 2024 11:41:56 GMT 1
no bo mnie irytuje jak ktoś takie pierdoły pisze, w momencie kiedy to twój pierwszy poważny post, a żądasz ode mnie nie wiadomo czegozmiana wajbu to jedno, ale dla ciebie każda moja uwaga jest zdawkowa, albo jest szczypnięciem, no to jest ewidentny zarzut do merytoryki, nie do wajbu No racja, dopiero zacząłem, ale to nie gra na zasługi współmierne do ilości napisanych postów. Zawsze możesz mieć we mnie wyjebane!
|
|
|
Post by Judasz on Jul 5, 2024 11:42:55 GMT 1
Gruby jest niewinny. A Var jak zwykle gra padake. Pytanie czy mafijna
|
|