VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 5, 2024 11:43:18 GMT 1
VAR, jakbyś miał wybrać kto jest mafiozo na intuicję, bez żadnego uzasadniania, kogo byś wybrał? Wenger/Pierluigi jako opcja silnego mafiozy. Mam ich z tyłu głowy na potem.
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 11:44:37 GMT 1
no bo mnie irytuje jak ktoś takie pierdoły pisze, w momencie kiedy to twój pierwszy poważny post, a żądasz ode mnie nie wiadomo czegozmiana wajbu to jedno, ale dla ciebie każda moja uwaga jest zdawkowa, albo jest szczypnięciem, no to jest ewidentny zarzut do merytoryki, nie do wajbu No racja, dopiero zacząłem, ale to nie gra na zasługi współmierne do ilości napisanych postów. Zawsze możesz mieć we mnie wyjebane! no nie będę miał w ciebie wyjebane, bo uważałem, że jesteś w mafii teraz ty mi możesz pokazać, że nie jesteś, skoro zacząłeś grać idę se śniadanie odpierdolić
|
|
|
Post by Henry na emeryturce on Jul 5, 2024 11:45:54 GMT 1
Witam, póki co sytuacja na boisku lekko zamieszana, ledwo zawodnicy wyszli na murawę, a już mamy tutaj sytuacje na żółtą (mafia), lecz żadnej na czerwoną (mafia jak chuj) kartkę.
Póki co paru zawodników sprawnie się porusza po boisku, widzieliśmy ciekawe interakcje pomiędzy Grubym na bramce a Judaszem, Piłka oraz dembele również silny temperament.
Głównym rozgrywającym jest Paweł Paczul, piłkę przy nodze często ma również wspomniany wyżej Gruby (na bramce).
Forbrich, Moreno, Wenger coraz odważniejsi na boisku. VAR szwankuje, wciąż żadnych bramek.
Boże. Kiedyś to był futbol.
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 5, 2024 11:46:10 GMT 1
Oferuję Ci rozmowę, wyjaśnij jak Ci wyszło, że Gruby i Judasz to twoich dwóch najbardziej niewinnych. Póki co uważam, że nie masz pozytywnego wkładu w tę edycję, sprawiasz iluzję tego, że coś robisz, a ready mamy na opak. 😆 kolego A co jeśli Gruby i Judasz są moimi niewinnymi totalnie z dupy Chociaż nie są Co jeśli nie mam pozytywnego wkładu No faktycznie mogę nie mieć Albo co jeśli nasze ready są na opak Która z tych kwestii mogłaby mnie stawiać w mafijnej pozycji? Frapuje mnie trochę ten Twój post, ale kurczę niewiele czasu mogę Ci poświęcić. Jak chcesz współpracy to do 14 możemy się umówić że Ty w jednym poście wypisujesz co Ci w grubym nie pasuje, ja pisze czemu jest niewinny, a niech reszta ocenia. Pytanie tylko, czy Ty chcesz pisać czemu miałby być winny. Chcesz? Nigdy nie napisałem, że jesteś w mafii. Po prostu ready masz odwrotne od moich. To zawsze budzi pewne wątpliwości.
O grubym już napisałem, dla mnie gość nie zasłużył na uniewinnienie w takim stopniu, w jakim dostał. Jest reaktywny, jest pasywno-agresywny, a podejmuje mało własnej inicjatywy będąc aktywnym. To nie są pozytywne znaki.
|
|
|
Post by Judasz on Jul 5, 2024 11:47:22 GMT 1
Var musiał nie raz widziec spiętego kolegę w mafii. Jeśli jego zdaniem gruby gra jak spięty mafiozo to albo jest w mafii albo ma wyjątkowy dar niezauważania takich rzeczy
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 11:48:13 GMT 1
Witam, póki co sytuacja na boisku lekko zamieszana, ledwo zawodnicy wyszli na murawę, a już mamy tutaj sytuacje na żółtą (mafia), lecz żadnej na czerwoną (mafia jak chuj) kartkę. Póki co paru zawodników sprawnie się porusza po boisku, widzieliśmy ciekawe interakcje pomiędzy Grubym na bramce a Judaszem, Piłka oraz dembele również silny temperament. Głównym rozgrywającym jest Paweł Paczul, piłkę przy nodze często ma również wspomniany wyżej Gruby (na bramce). Forbrich, Moreno, Wenger coraz odważniejsi na boisku. VAR szwankuje, wciąż żadnych bramek. Boże. Kiedyś to był futbol. ehh kurwa gdzie te ciekawe interakcje między mną a Judaszem? Tak z ciekawości pytam
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 11:48:57 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 11:48:57 GMT 1
Czyli, że VAR to doświadczony gracz i albo ma wnioski z dupy niecelowo, albo celowo, taka jest Twoja ocena, Pryszczu?
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 5, 2024 11:49:32 GMT 1
Witam, póki co sytuacja na boisku lekko zamieszana, ledwo zawodnicy wyszli na murawę, a już mamy tutaj sytuacje na żółtą (mafia), lecz żadnej na czerwoną (mafia jak chuj) kartkę. Póki co paru zawodników sprawnie się porusza po boisku, widzieliśmy ciekawe interakcje pomiędzy Grubym na bramce a Judaszem, Piłka oraz dembele również silny temperament. Głównym rozgrywającym jest Paweł Paczul, piłkę przy nodze często ma również wspomniany wyżej Gruby (na bramce). Forbrich, Moreno, Wenger coraz odważniejsi na boisku. VAR szwankuje, wciąż żadnych bramek. Boże. Kiedyś to był futbol. a co ti pierszy post i taki oczytany? kogo podejrzewasz? silne wejscie
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 11:53:34 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 5, 2024 11:53:34 GMT 1
😆 kolego A co jeśli Gruby i Judasz są moimi niewinnymi totalnie z dupy Chociaż nie są Co jeśli nie mam pozytywnego wkładu No faktycznie mogę nie mieć Albo co jeśli nasze ready są na opak Która z tych kwestii mogłaby mnie stawiać w mafijnej pozycji? Frapuje mnie trochę ten Twój post, ale kurczę niewiele czasu mogę Ci poświęcić. Jak chcesz współpracy to do 14 możemy się umówić że Ty w jednym poście wypisujesz co Ci w grubym nie pasuje, ja pisze czemu jest niewinny, a niech reszta ocenia. Pytanie tylko, czy Ty chcesz pisać czemu miałby być winny. Chcesz? Nigdy nie napisałem, że jesteś w mafii. Po prostu ready masz odwrotne od moich. To zawsze budzi pewne wątpliwości.
O grubym już napisałem, dla mnie gość nie zasłużył na uniewinnienie w takim stopniu, w jakim dostał. Jest reaktywny, jest pasywno-agresywny, a podejmuje mało własnej inicjatywy będąc aktywnym. To nie są pozytywne znaki.
Pozytywne znaki to domena mafiozów Gruby gra tak, że w mafii na żywo zostałby wyrzucony od razu A tutaj mogąc korygować zza klawiaturki swoje wkurwienie nerwowość tego nie robi. Przeciwnie-zalewa nas tym bez przerwy i każdy po kolei zwraca na niego uwagę. Daje negatywne znaki. Ciągle. To jak granie w mafii przeciwko swojej przynależności. Nie ma na tym mafiakącik mafiozy który to potrafi. Pozytywne znaki to domena mafii
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 11:53:51 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 11:53:51 GMT 1
Co jest oznaką silnego wejścia w tym poście?
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 5, 2024 11:55:03 GMT 1
no jak ktos wchodzi bez kreacji w rozgrywke i rzuca 12 ksyw to to jest silne wejscie na moje
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 5, 2024 11:55:41 GMT 1
aaaa xd Dziennikarz (rolny)
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 11:56:48 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 11:56:48 GMT 1
Kurwa, to jest dziennikarz?? XD
bo ja też się zastanawiałem czy jakiś nowy gracz z dupy się pojawił czy o co cho
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 5, 2024 11:56:49 GMT 1
Nigdy nie napisałem, że jesteś w mafii. Po prostu ready masz odwrotne od moich. To zawsze budzi pewne wątpliwości.
Pozytywne znaki to domena mafiozów Gruby gra tak, że w mafii na żywo zostałby wyrzucony od razu A tutaj mogąc korygować zza klawiaturki swoje wkurwienie nerwowość tego nie robi. Przeciwnie-zalewa nas tym bez przerwy i każdy po kolei zwraca na niego uwagę. Daje negatywne znaki. Ciągle. To jak granie w mafii przeciwko swojej przynależności. Nie ma na tym mafiakącik mafiozy który to potrafi. Pozytywne znaki to domena mafii I naprawdę nie kojarzysz czegoś takiego jak średnie/słabe/nerwowe występy mafijne?
Rzucasz pustym frazesem z tymi "pozytywnymi znakami to domena mafii". To tylko domena silnej mafii. To, że ktoś gra nerwowo/głupio nie czyni go z automatu niewinnym. Dziwne, że muszę takie coś tłumaczyć. Uniewinnienie Grubego za łatwe, nawet jeśli celne.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 11:57:31 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 11:57:31 GMT 1
Nie jest to chyba townslip ale Dembele XD
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 5, 2024 11:58:31 GMT 1
A wywalić proponuję Arkadiusza Klimka dzisiaj. Według mnie największa szansa na mafię spośród mało aktywnych.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 11:59:12 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 11:59:12 GMT 1
Pozytywne znaki to domena mafiozów Gruby gra tak, że w mafii na żywo zostałby wyrzucony od razu A tutaj mogąc korygować zza klawiaturki swoje wkurwienie nerwowość tego nie robi. Przeciwnie-zalewa nas tym bez przerwy i każdy po kolei zwraca na niego uwagę. Daje negatywne znaki. Ciągle. To jak granie w mafii przeciwko swojej przynależności. Nie ma na tym mafiakącik mafiozy który to potrafi. Pozytywne znaki to domena mafii I naprawdę nie kojarzysz czegoś takiego jak średnie/słabe/nerwowe występy mafijne?
Rzucasz pustym frazesem z tymi "pozytywnymi znakami to domena mafii". To tylko domena silnej mafii. To, że ktoś gra nerwowo/głupio nie czyni go z automatu niewinnym. Dziwne, że muszę takie coś tłumaczyć. Uniewinnienie Grubego za łatwe, nawet jeśli celne.
Masz tylko połowiczną rację. Czasami too much może być too much. Inna sprawa, że nie widzę powodów do podnoszenia tego wszem i wobec. Niech Gruby gra swoją grę i niech będzie czelendżowany.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 11:59:57 GMT 1
via mobile
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 11:59:57 GMT 1
no jak ktos wchodzi bez kreacji w rozgrywke i rzuca 12 ksyw to to jest silne wejscie na moje No ale gdzie tam to mityczne mięso? Chłop zjebał się tam gdzie najłatwiej chyba, wymyślił jakieś interakcję między mną i judaszem gdzie my bardziej gadamy o sobie, nie ze sobą, paru ludzi pochwalił za charakter xd dla mnie miałko w chuj
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 5, 2024 12:01:00 GMT 1
I naprawdę nie kojarzysz czegoś takiego jak średnie/słabe/nerwowe występy mafijne?
Masz tylko połowiczną rację. Czasami too much może być too much.Inna sprawa, że nie widzę powodów do podnoszenia tego wszem i wobec. Niech Gruby gra swoją grę i niech będzie czelendżowany. Zgadzam się. Z tym, że możemy się kłócić kiedy/czy to too much zaszło. Imo nie.
Ale tak czy siak odpuszczę Grubemu na ten moment i zobaczymy jak się sytuacja rozwinie.
|
|
VAR
Edycja #48
Limit 189
|
Post by VAR on Jul 5, 2024 12:02:13 GMT 1
A wywalić proponuję Arkadiusza Klimka dzisiaj. Według mnie największa szansa na mafię spośród mało aktywnych. Ktoś jest przeciw? Dlaczego?
|
|