|
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 14:33:12 GMT 1
Nie za bardzo mówiłem o innych typach, bo nie chcę rozwadniać tematu pisząc o graczach co do których winy/niewinności nie mam przekonania. W Henrym bym nie szukał mafii czyli rozumiem że dzisiaj chcesz wyjebać PMS i chuj, a potem się zobaczy?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 14:33:36 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 14:33:36 GMT 1
też utrudniło, że dziennikarz zmienił se nazwę kreacji, zgadzam się z luigi, że to NAI
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 14:33:38 GMT 1
Dla mnie Gruby po tym co gra może mieć wydziarane na czole NIEWINNY Mafia tak nie gra, nie w takim stężeniu, to się nie da Przecież sam tak potrafisz.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 14:36:39 GMT 1
Dobrze rozumiem, że dziennikarz to jakby nie jest piętnasty gracz tylko drugie konto jednego z pozostałych?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 14:37:26 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 14:37:26 GMT 1
Dobrze rozumiem, że dziennikarz to jakby nie jest piętnasty gracz tylko drugie konto jednego z pozostałych? tak, drugie konto niewinnego gracza
|
|
|
Post by Byron Moreno on Jul 5, 2024 14:38:07 GMT 1
Dla mnie Gruby po tym co gra może mieć wydziarane na czole NIEWINNY Mafia tak nie gra, nie w takim stężeniu, to się nie da Przecież sam tak potrafisz. Kontynuuj.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 14:38:23 GMT 1
To dawaj Titi kiwaj tam, uspokój w fazie wajchy jakby się za dużo działo.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 14:39:23 GMT 1
Przecież sam tak potrafisz. Kontynuuj. Przez metę nie mogę, ale wymieniłbym jedną/dwie twoje mafijne kreacje z przeszłości, które grały względnie podobnie operowały agresywnością/intensywnością do Grubego z tej gry.
|
|
|
Post by Judasz on Jul 5, 2024 14:39:53 GMT 1
Gość wlazł, napisał ze trzy posty, w dodatku mnie oskarżył. Zdziwię się jeśli grając na takiej wyjebce, to on okaże się tym z gównopostowców, który jest w mafii.
e. to do Fryzjera o Klimku rzecz jasna, bo nie zacytowałem.
|
|
|
Post by Judasz on Jul 5, 2024 14:43:31 GMT 1
Nie za bardzo mówiłem o innych typach, bo nie chcę rozwadniać tematu pisząc o graczach co do których winy/niewinności nie mam przekonania. W Henrym bym nie szukał mafii czyli rozumiem że dzisiaj chcesz wyjebać PMS i chuj, a potem się zobaczy? no uważam, że jeśli ktoś mi na wstępie nie podpadł/nie uniewinnił się, to im więcej czasu tym większa szansa, że sobie wykrystalizuje konkretne zdanie o nim. Wszyscy których nie uniewinniam są dla mnie w jakiś sposób podejrzani.
|
|
Piłka
Edycja #48
Limit 115
|
Post by Piłka on Jul 5, 2024 14:44:19 GMT 1
No bo skoro chcę zlinczować kogoś innego, to po co mam się zastanawiać czy bym mógł zlinczować Byrona. No jak nagle się okaże, że mój typ odpada z jakichś względów, no to sprawa będzie otwarta, na teraz to takie pisanie patykiem po wodzie. Ale to ja też mam do ciebie pytanie, oceń mi w jakiejś skali chęć bycia solvy u Grubego, Byrona i Piłki. ciężko powiedzieć, jakoś megasolvy nie są, ale może jeszcze nie pora, dużo ludzi gra z doskoku na plecach poczułem, że kolega Piłka mnie dużo cytuje i chwali i nie wiem, co to znaczy, zbyt rzuca się w oczy chyba na pocket, może ma dobre wajby do mnie i się dotrzemy, nie powiem, że na razie to odwzajemniam, bo Piłka zdaje się być w trybie z doskoku piątkowym, w wekend chętnie z nią popykam i zdam relację o przynależności! A nie będzie tak, że któryś z nas poleci w mordzie i tyle ze mną popykasz? No a tak serio, to ja do gry będę bardziej w niedzielę dopiero, bo dziś i jutro są mecze, jutro dodatkowo na oglądanie wpada kumpel, więc raczej będę glonował przez większość dnia. No ale tak, mam dobre odczucia co do Ciebie i mam Cię za niewinnego.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 14:45:43 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 14:45:43 GMT 1
Gość wlazł, napisał ze trzy posty, w dodatku mnie oskarżył. Zdziwię się jeśli grając na takiej wyjebce, to on okaże się tym z gównopostowców, który jest w mafii. zacytował po jednym poście trzech osób, w tym twój, i napisał "mam ich", no nie powiedziałbym, że cię oskarżył to jakieś jajca były a PMS w ogóle nie napisał nic niekreacyjnego, no ciężko mi między nimi robić takie drastyczne rozróżnienia, jakie robisz ty czy perluigi a Klimek się jeszcze odmeldował do jutra, a PMS nawet nie i co kurwa analizujemy dziesięciopostowców ehh
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 14:47:04 GMT 1
Gość wlazł, napisał ze trzy posty, w dodatku mnie oskarżył. Zdziwię się jeśli grając na takiej wyjebce, to on okaże się tym z gównopostowców, który jest w mafii. zacytował po jednym poście trzech osób, w tym twój, i napisał "mam ich", no nie powiedziałbym, że cię oskarżył to jakieś jajca były a PMS w ogóle nie napisał nic niekreacyjnego, no ciężko mi między nimi robić takie drastyczne rozróżnienia, jakie robisz ty czy perluigi a Klimek się jeszcze odmeldował do jutra, a PMS nawet nie i co kurwa analizujemy dziesięciopostowców ehh nie no, trochę można, z ostrożnością ale można próbować w sensie PMS i Klimek to zdecydowanie dwie pary kaloszy, Pepik jeszcze inna jakiś gryl nad dembele by się przydał
|
|
|
Post by Judasz on Jul 5, 2024 14:47:54 GMT 1
Albo inaczej wyjaśnię kwestię Klimka - DLA MNIE ODSETEK RYZYKA W JEGO GRZE DO PREZENTOWANEJ TREŚCI JEST ZBYT WYSOKI JAK NA GRĘ MAFIOZY.
oczywiście mogę się mylić, ale na pewno nie jest w pierwszej linii moich potencjalnych czerwonych
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 14:48:24 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 14:48:24 GMT 1
ciężko powiedzieć, jakoś megasolvy nie są, ale może jeszcze nie pora, dużo ludzi gra z doskoku na plecach poczułem, że kolega Piłka mnie dużo cytuje i chwali i nie wiem, co to znaczy, zbyt rzuca się w oczy chyba na pocket, może ma dobre wajby do mnie i się dotrzemy, nie powiem, że na razie to odwzajemniam, bo Piłka zdaje się być w trybie z doskoku piątkowym, w wekend chętnie z nią popykam i zdam relację o przynależności! A nie będzie tak, że któryś z nas poleci w mordzie i tyle ze mną popykasz? hehe, nie zapeszaj, bo tu samospełniająca przepowiednia się zrobi
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 14:50:19 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 14:50:19 GMT 1
Albo inaczej wyjaśnię kwestię Klimka - DLA MNIE ODSETEK RYZYKA W JEGO GRZE DO PREZENTOWANEJ TREŚCI JEST ZBYT WYSOKI JAK NA GRĘ MAFIOZY. oczywiście mogę się mylić, ale na pewno nie jest w pierwszej linii moich potencjalnych czerwonych no imo Rysiek to jest kluczowe bo chłop se powiedział co wiedział i spierdolił, zostawiając ten współczynnik na tym poziomie stąd rozróżnienie jakby to była deliberable akcja to ryzykowna bo nie każdy jest taki szajbus jak ja i będzie za to bronił siedmiopostowca
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 14:50:54 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 14:50:54 GMT 1
ale Judaszu gdzie tu ryzyko Klimka? Patrząc po liście graczy 3 złoczyńców piłkarskich trzeba szukać w gronie Forbrich, Moreno, Judasz, Pepe. Ewentualnie jeszcze Dembele, choć on wydaje się być po prostu głupi a nie być zepsutym do szpiku kości czarnym charakterem. Mam zamiar oddać jutro głos na jednego z nich. Raczej dobrze. Mafijna piłka by nie szukała w tak oczywisty sposób guza. Mam ich. ten humorystyczny post to jakieś ryzyko? no może masz rację z tym PMSem, ale ja za chuj nie wiem, jak ich rozróżniać, tzn. znam przypadki historyczne, że gość, który nawet nie czuł potrzeby coś wnieść, jak PMS, jest bezrolnym miastowym, co ma wyjebane na gierę
|
|
|
Post by Judasz on Jul 5, 2024 14:56:37 GMT 1
No ale PMS nie miał wyjebane na grę, był całkiem aktywny i widać było, że chce się wmieszać w tłum. Jak dostał strzała to uciekł do norki i nie zamierza się w żaden sposób odnieść, tak jakby nie potrafił lub nie chciał bojąc się, że coś jeszcze bardziej spieprzy.
Natomiast humorystyczny post właśnie pokazuje brak spięcia i jest pewnym ryzykiem, bo ktoś mógłby się zaraz przyjebać, że "kogo masz?" "na jakiej podstawie?". Naogół mafiozi unikają takich rzeczy, jak już piszą to albo totalnie bezpłciowo albo starają się argumentować każdy swój ruch by było wrażenie spójnej narracji.
|
|
Piłka
Edycja #48
Limit 115
|
Post by Piłka on Jul 5, 2024 14:57:45 GMT 1
ale Judaszu gdzie tu ryzyko Klimka? ten humorystyczny post to jakieś ryzyko? no może masz rację z tym PMSem, ale ja za chuj nie wiem, jak ich rozróżniać, tzn. znam przypadki historyczne, że gość, który nawet nie czuł potrzeby coś wnieść, jak PMS, jest bezrolnym miastowym, co ma wyjebane na gierę Ale to ryzyko nie jest raczej w tym poście, który cytujesz, tylko w tych tekstach o odbębnieniu swojego minimum. I zgadzam się tu z Judaszem, że tacy gracze rzadziej są w mafii, częściej w mieście. Dlatego też z tej dwójki zdecydowanie moja szabla by poszła na PMS. W ogóle jak o nim wczoraj wspomniałem kreacyjnie, że mógłbym go wyjebać, to się chyba Paczul spruł, że się podpinam. ???
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 14:58:03 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 14:58:03 GMT 1
ciężko powiedzieć, jakoś megasolvy nie są, ale może jeszcze nie pora, dużo ludzi gra z doskoku na plecach poczułem, że kolega Piłka mnie dużo cytuje i chwali i nie wiem, co to znaczy, zbyt rzuca się w oczy chyba na pocket, może ma dobre wajby do mnie i się dotrzemy, nie powiem, że na razie to odwzajemniam, bo Piłka zdaje się być w trybie z doskoku piątkowym, w wekend chętnie z nią popykam i zdam relację o przynależności! A nie będzie tak, że któryś z nas poleci w mordzie i tyle ze mną popykasz? No a tak serio, to ja do gry będę bardziej w niedzielę dopiero, bo dziś i jutro są mecze, jutro dodatkowo na oglądanie wpada kumpel, więc raczej będę glonował przez większość dnia. No ale tak, mam dobre odczucia co do Ciebie i mam Cię za niewinnego. Piłka jesteś moim MIP od wczoraj i liczę że dasz coś więcej od siebie
|
|