|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 14:58:43 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 14:58:43 GMT 1
bo rzadko mam takie odczucie progresu względem wejścia
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 14:59:01 GMT 1
via mobile
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 14:59:01 GMT 1
ale Judaszu gdzie tu ryzyko Klimka? ten humorystyczny post to jakieś ryzyko? no może masz rację z tym PMSem, ale ja za chuj nie wiem, jak ich rozróżniać, tzn. znam przypadki historyczne, że gość, który nawet nie czuł potrzeby coś wnieść, jak PMS, jest bezrolnym miastowym, co ma wyjebane na gierę Ale to ryzyko nie jest raczej w tym poście, który cytujesz, tylko w tych tekstach o odbębnieniu swojego minimum. I zgadzam się tu z Judaszem, że tacy gracze rzadziej są w mafii, częściej w mieście. Dlatego też z tej dwójki zdecydowanie moja szabla by poszła na PMS. W ogóle jak o nim wczoraj wspomniałem kreacyjnie, że mógłbym go wyjebać, to się chyba Paczul spruł, że się podpinam. ??? No bo tak to wyglądało, może niekoniecznie że podpinka ale to semantyka co nie ma znaczenia teraz Ale to nie ma znaczenia Dawajcie o Dembele opinie
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 15:00:32 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 15:00:32 GMT 1
no dobra, to pójdę w PMSa zamiast Klimka, przekonujecie mnie
|
|
Piłka
Edycja #48
Limit 115
|
Post by Piłka on Jul 5, 2024 15:00:47 GMT 1
A nie będzie tak, że któryś z nas poleci w mordzie i tyle ze mną popykasz? No a tak serio, to ja do gry będę bardziej w niedzielę dopiero, bo dziś i jutro są mecze, jutro dodatkowo na oglądanie wpada kumpel, więc raczej będę glonował przez większość dnia. No ale tak, mam dobre odczucia co do Ciebie i mam Cię za niewinnego. Piłka jesteś moim MIP od wczoraj i liczę że dasz coś więcej od siebie Cóż, nie wiem, co to MIP, ale obawiam się, że i tak się przeliczysz.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 15:01:46 GMT 1
via mobile
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 15:01:46 GMT 1
Piłka jesteś moim MIP od wczoraj i liczę że dasz coś więcej od siebie Cóż, nie wiem, co to MIP, ale obawiam się, że i tak się przeliczysz. Most improved player i w sumie coś w tym jest a ja się zastanawiam czy to dobrze bo w sumie miałem na tobie mocny read a tera się zaczynam zastanawiać XD
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 15:02:28 GMT 1
sory poniosło ale się wjebałeś we mnie z maczugą z pizdy chłopie to od razu emocje uruchomiłem no niewinny jesteś Gruby ale co z tego jak mnie wkurwiasz czy o to w życiu chodzi? Z każdym kolejnym zagraniem jestem coraz bardziej fanem talentu Edgara Davidsa.
|
|
|
Post by Judasz on Jul 5, 2024 15:02:29 GMT 1
Piłka jesteś moim MIP od wczoraj i liczę że dasz coś więcej od siebie Cóż, nie wiem, co to MIP, ale obawiam się, że i tak się przeliczysz. Migrant Info Point, ale to bardziej Dembele
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 15:05:27 GMT 1
Czemu ty chcesz nam rolnego wypostować?
|
|
Piłka
Edycja #48
Limit 115
|
Post by Piłka on Jul 5, 2024 15:07:30 GMT 1
Cóż, nie wiem, co to MIP, ale obawiam się, że i tak się przeliczysz. Most improved player i w sumie coś w tym jest a ja się zastanawiam czy to dobrze bo w sumie miałem na tobie mocny read a tera się zaczynam zastanawiać XD Read że niewinny, czy read że mafia?
|
|
|
Post by Polska Myśl Szkoleniowa on Jul 5, 2024 15:07:45 GMT 1
Idę nadrabiać co wyście na tworzyli od wczorajszego wieczoru.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 15:08:44 GMT 1
Nic oczywiście. Jaki można mieć sos na czteropostowca? Ale nie sprzedaję tego pod płaszczykiem 'wiem, ale nie powiem' w D1. Pepe się u mnie znalazł bo wyjebałem metoda eliminacji Klimka i zwyżkuje mi Piłka. Edgarsa lubię od początku.No to inaczej nie można przy mojej filozofii. Pytanie do tłumu, nie ma złych odpowiedzi, co najwyżej głupie: czy wg was z dotychczasowej gry można wstępnie uniewinnić Edgara? Tak na 100% to nie, ale serce skłania się ku temu.
|
|
Piłka
Edycja #48
Limit 115
|
Post by Piłka on Jul 5, 2024 15:11:31 GMT 1
Swoją drogą zastanawia mnie, że jak wczoraj podzieliłem się przemyśleniem, że Judasz może być z Grubym w mafii i dlatego go broni, to się tyle osób do tego dowaliło, choć to było w sumie takie luźne, niewiążące przemyślenie. Z gry Judasz wygląda mi bardzo spoko, Gruby też się poprawił bardzo, choć dalej uważam, że samo wejście miał mafijne a co najmniej słabe i zupełnie się tu z Judaszem rozmijamy w ocenie. Gdyby obaj byli niewinni (a na takich teraz wyglądają), to przecież mafia powinna raczej podbijać ten temat a nie go gasić. A podbił to jedynie VAR. Czyżby VAR mafia? Edit: Cóż, nie wiem, co to MIP, ale obawiam się, że i tak się przeliczysz. Migrant Info Point, ale to bardziej Dembele Zajebisty tekst, zwłaszcza jak na szuję i zdrajcę.
|
|
|
Post by Polska Myśl Szkoleniowa on Jul 5, 2024 15:12:26 GMT 1
bo go kurwa bronię, a ten z pyskiem na mnie. Dla odmiany Polska Myśl Szkoleniowa przemilczała moje zarzuty. Nie no ja zwykle to nie lubię długo się kreować. Zresztą kiszki mi skręcało na samą myśl o polskiej piłce bo to wystarczający żart jest i nie warto było kopać leżącego.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 15:13:07 GMT 1
Moreno, ja, Judasz, Forbrych, Davids. Takie miasto mam. Trochę mało narazie.
|
|
|
Post by Polska Myśl Szkoleniowa on Jul 5, 2024 15:13:51 GMT 1
Dyskusji takich jakie prowadzili piłka czy gruby na bramce nie lubię, ponieważ zwykle one utrudniają w chuj określenie przynależności obydwóch graczy.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 15:14:15 GMT 1
via mobile
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 15:14:15 GMT 1
Moreno, ja, Judasz, Forbrych, Davids. Takie miasto mam. Trochę mało narazie. Skandal
|
|
Piłka
Edycja #48
Limit 115
|
Post by Piłka on Jul 5, 2024 15:15:57 GMT 1
Dyskusji takich jakie prowadzili piłka czy gruby na bramce nie lubię, ponieważ zwykle one utrudniają w chuj określenie przynależności obydwóch graczy. A co jest w nich takiego utrudniającego? Jakie dyskusje lubisz? Jakie dyskusje usprawniają określenie przynależności graczy?
|
|
|
Post by Polska Myśl Szkoleniowa on Jul 5, 2024 15:16:27 GMT 1
W ogóle sam pomysł na quiz zajebisty. Tylko pytania były takie, na które mogli odpowiedzieć bardziej mocniejsi gracze. Jakoś nie chce mi się wierzyć by spośród 5 nicków (Judasz,dembele, Forbich, piłka, pierluigi) nie było żadnej mafii.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 15:17:41 GMT 1
Moreno, ja, Judasz, Forbrych, Davids. Takie miasto mam. Trochę mało narazie. Skandal Pomyślę o transferze dla ciebie, ale sam wiesz. To ryzykowny transfer, a takie wymagają czasu.
|
|
|
Post by Polska Myśl Szkoleniowa on Jul 5, 2024 15:18:09 GMT 1
Dyskusji takich jakie prowadzili piłka czy gruby na bramce nie lubię, ponieważ zwykle one utrudniają w chuj określenie przynależności obydwóch graczy. A co jest w nich takiego utrudniającego? Jakie dyskusje lubisz? Jakie dyskusje usprawniają określenie przynależności graczy? Jak dla mnie one bardziej pokazują zwykle kto ma większego i zwykle znika sedno sporu więc nie lubię ich analizować. Ja wolę ogólnie patrzeć na zachowania graczy i na tej podstawie wyciągać wnioski niż brać ciągły udział w dyskusjach.
|
|