|
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 15:20:00 GMT 1
Bardzo dobrze Panie Engel. Najwięcej widzi się z lini bocznej. Zauważył Pan coś?
|
|
|
Post by Polska Myśl Szkoleniowa on Jul 5, 2024 15:21:08 GMT 1
Na bank jakiegoś mafiozę skręca, że by sobie pograł w quzie, ale na początku się nie chciał wychylać. Jeszcze by po łbie dostał, że fluff i cośtam, więc bezpiecznie przeczekał, a teraz stoi jak kołek pod ścianą, a punktacja odjeżdża. Gruby, to o tobie? A to ciekawa rzecz jest, ponieważ było kilku gagatków aktywnych przez główną część quiza pokroju Byrona,grubego czy wengere i jakoś nie było widać u nich chęci do dołączenia do zabawy.
|
|
Piłka
Edycja #48
Limit 115
|
Post by Piłka on Jul 5, 2024 15:22:22 GMT 1
Paweł Paczul Pierluigi obaj napisaliście coś w stylu, że się poprawiłem od wczoraj, a ja szczerze mówiąc jakoś tego nie czuję. W sensie nie czuję, żebym wczoraj grał źle i nie czuję, żebym dziś grał lepiej, ot taka szarówka, środek stawki. I mnie to zupełnie satysfakcjonuje ze względu na pracę i trwające Euro - jak nie lecę w linczu i mogę choć trochę pchnąć do przodu, to do niedzieli mi wystarczy taki status. Dlatego trochę się zdziwiłem, że Wy widzicie jakiś progres. W czym on się objawia?
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 15:22:28 GMT 1
Ja się pojawiłem dopiero na ostatnie pytanie, które było dla mnie za trudne.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 15:23:38 GMT 1
W ogóle sam pomysł na quiz zajebisty. Tylko pytania były takie, na które mogli odpowiedzieć bardziej mocniejsi gracze. Jakoś nie chce mi się wierzyć by spośród 5 nicków (Judasz,dembele, Forbich, piłka, pierluigi) nie było żadnej mafii. Ta piątka dobrana na podstawie uczestnictwa w quizie?
|
|
|
Post by Polska Myśl Szkoleniowa on Jul 5, 2024 15:24:02 GMT 1
W ogóle sam pomysł na quiz zajebisty. Tylko pytania były takie, na które mogli odpowiedzieć bardziej mocniejsi gracze. Jakoś nie chce mi się wierzyć by spośród 5 nicków (Judasz,dembele, Forbich, piłka, pierluigi) nie było żadnej mafii. Ta piątka dobrana na podstawie uczestnictwa w quizie? Na podstawie punktacji jaka była w tym quizie.
|
|
Piłka
Edycja #48
Limit 115
|
Post by Piłka on Jul 5, 2024 15:24:15 GMT 1
Na bank jakiegoś mafiozę skręca, że by sobie pograł w quzie, ale na początku się nie chciał wychylać. Jeszcze by po łbie dostał, że fluff i cośtam, więc bezpiecznie przeczekał, a teraz stoi jak kołek pod ścianą, a punktacja odjeżdża. Gruby, to o tobie? A to ciekawa rzecz jest, ponieważ było kilku gagatków aktywnych przez główną część quiza pokroju Byrona,grubego czy wengere i jakoś nie było widać u nich chęci do dołączenia do zabawy. Przecież Wągier ucestniczył w quizie jak tylko się pojawił w grze.
|
|
Piłka
Edycja #48
Limit 115
|
Post by Piłka on Jul 5, 2024 15:24:50 GMT 1
Ja się pojawiłem dopiero na ostatnie pytanie, które było dla mnie za trudne. Ale chyba komentowałeś pytania nadrabiając temat, nie?
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 15:25:31 GMT 1
Ta piątka dobrana na podstawie uczestnictwa w quizie? Na podstawie punktacji jaka była w tym quizie. Czyli generalnie strategia na mecz taka, że walimy kogoś z grupy, która zapunktowała w quizie?
|
|
|
Post by Polska Myśl Szkoleniowa on Jul 5, 2024 15:25:34 GMT 1
A to ciekawa rzecz jest, ponieważ było kilku gagatków aktywnych przez główną część quiza pokroju Byrona,grubego czy wengere i jakoś nie było widać u nich chęci do dołączenia do zabawy. Przecież Wągier ucestniczył w quizie jak tylko się pojawił w grze. Jeśli komentował tylko to jako widz a nie uczestnik.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 15:26:22 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 15:26:22 GMT 1
Paweł Paczul Pierluigi obaj napisaliście coś w stylu, że się poprawiłem od wczoraj, a ja szczerze mówiąc jakoś tego nie czuję. W sensie nie czuję, żebym wczoraj grał źle i nie czuję, żebym dziś grał lepiej, ot taka szarówka, środek stawki. I mnie to zupełnie satysfakcjonuje ze względu na pracę i trwające Euro - jak nie lecę w linczu i mogę choć trochę pchnąć do przodu, to do niedzieli mi wystarczy taki status. Dlatego trochę się zdziwiłem, że Wy widzicie jakiś progres. W czym on się objawia? Wcześniej Cię miałem za parcha, teraz nie mam, uważam że piszesz mądrzej. Myślę że to w dużej mierze kwestia kiepskiego kreacyjnego wejścia, a potem dostałeś lekkie ataki.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 15:26:49 GMT 1
Ja się pojawiłem dopiero na ostatnie pytanie, które było dla mnie za trudne. Ale chyba komentowałeś pytania nadrabiając temat, nie? Przypadkiem odpowiedziałem na pytanie o Grubola w zoo bo tam Paczul napisał "nazwijcie Grubola" i wrzucił zdjęcie. A ja myślałem, że to nie jest pytanie o to jaką Grubol ma nazwę, tylko że ja mam tą nazwę nadać. Potem nie wiem czy coś odpowiadałem jeszcze. To nie jest chyba jakoś szczególnie istotne. Nie powinno być.
|
|
|
Post by Polska Myśl Szkoleniowa on Jul 5, 2024 15:27:48 GMT 1
W ogóle sam pomysł na quiz zajebisty. Tylko pytania były takie, na które mogli odpowiedzieć bardziej mocniejsi gracze. Jakoś nie chce mi się wierzyć by spośród 5 nicków (Judasz,dembele, Forbich, piłka, pierluigi) nie było żadnej mafii. Ta piątka dobrana na podstawie uczestnictwa w quizie? A jaką szansę dajesz że cała 5 będzie niewinna?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 15:28:11 GMT 1
via mobile
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 15:28:11 GMT 1
Paweł Paczul Pierluigi obaj napisaliście coś w stylu, że się poprawiłem od wczoraj, a ja szczerze mówiąc jakoś tego nie czuję. W sensie nie czuję, żebym wczoraj grał źle i nie czuję, żebym dziś grał lepiej, ot taka szarówka, środek stawki. I mnie to zupełnie satysfakcjonuje ze względu na pracę i trwające Euro - jak nie lecę w linczu i mogę choć trochę pchnąć do przodu, to do niedzieli mi wystarczy taki status. Dlatego trochę się zdziwiłem, że Wy widzicie jakiś progres. W czym on się objawia? [br Ja bardziej tłumaczyłem post coliny, bo sam tego nie zauważyłem Ale generalnie mam cię za jednego z pewniejszych niewinnych, bo Anię czułem, żebyś próbował mnie oszukać, ani nie czułem, żebyś specjalnie chciał wyrobić sobie pozycję Wczoraj cie było stosunkowo mało i właśnie dlatego poczytuje to na plus, bo w mafii to by było świadome rezygnowanie z czegoś na samym starcie No i chyba pierluigi też widział, że wczoraj cię miało być mało, a dzisiaj jest więcej, więc można powiedzieć że się łapie to pod mip Tylko on patrzy na merytoryke a ja na podejście do gry
|
|
|
Post by Henry na emeryturce on Jul 5, 2024 15:28:19 GMT 1
Moreno, ja, Judasz, Forbrych, Davids. Takie miasto mam. Trochę mało narazie. Ja lubię tego VARa, męczące są te jego posty, spocone bardzo, ale pisze jakby jedyne co wiedział to że sam jest niewinny Pierluigi i dembele nie boją się kontaktów, nie czuję że boją się że jak się zbliżą do gry to wyjdzie z nich mafia, ale widzę że miasto zaczyna się przeciw dembelemu obracać i ciekawi mnie jak wybrnie Jezu, ze złego konta napisałem. Ciężkie życie dziennikarza. To szybko dokleję posta z wcześniej co kleiłem: Proszę mnie nie naciskać na opinię, mogę się odezwać 3 razy dziennie, wszyscy wolelibyśmy żeby dało się z tego coś złożyć. Na początku chciałbym przeprosić za nieścisłości w mojej poprzedniej wypowiedzi, miała charakter inicjacyjny i nie była dobrze przemyślana ani zredagowana. Próbowałem nawiązać do początku rozgrywki, średnio wiedząc co się dzieje. Pomyliłem Piłkę i Judasza. Nie mam żadnych konkretnych typów na chwilę obecną, mogę powiedzieć tylko kto w mojej opinii w mafii nie jest: VAR - stanowczo grający na rzecz miasta, szczerze przejęty zarzutami Gruby na bramce - intensywnie filtrujący zawodników, konfrontacyjny Edgar Davids - odważny, nieprzejęty zarzutami dembele - wścibski, przyjacielski, rozemocjonowany Byron Moreno - wnikliwy, konfrontacyjny, Arsene Wenger - wyjątkowo opanowany Klimek, PMS, Pepe, przez samą znikomą aktywność wydają się bezpiecznymi typami na chwilę obecną. Z tej trójki najciekawszym głosem wydaje się PMS. Zdaję sobie sprawę z poziomu mojego dziennikarstwa na chwilę obecną i chętnie usłyszę czego ode mnie oczekujecie w trakcie reszty rozgrywki. Pamiętajmy, że spędziłem życie na boisku, a nie poza nim.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 15:28:26 GMT 1
Tak z 50%.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 15:30:27 GMT 1
via mobile
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 15:30:27 GMT 1
Ta piątka dobrana na podstawie uczestnictwa w quizie? A jaką szansę dajesz że cała 5 będzie niewinna? A weź sprawdź PMS kto pisał posty na stronie trzeciej.
|
|
|
Post by Polska Myśl Szkoleniowa on Jul 5, 2024 15:30:57 GMT 1
Przy nocnych wymianach pokroju pierluigi z Fryzjerem mam wrażenie że to dwóch niewinnych próbuje znaleźć wspólny język ale coś im nie wychodzi.
|
|
|
Post by Polska Myśl Szkoleniowa on Jul 5, 2024 15:31:21 GMT 1
A jaką szansę dajesz że cała 5 będzie niewinna? A weź sprawdź PMS kto pisał posty na stronie trzeciej. Nie wiem o czym mówisz
|
|
Piłka
Edycja #48
Limit 115
|
Post by Piłka on Jul 5, 2024 15:33:31 GMT 1
Paweł Paczul Pierluigi obaj napisaliście coś w stylu, że się poprawiłem od wczoraj, a ja szczerze mówiąc jakoś tego nie czuję. W sensie nie czuję, żebym wczoraj grał źle i nie czuję, żebym dziś grał lepiej, ot taka szarówka, środek stawki. I mnie to zupełnie satysfakcjonuje ze względu na pracę i trwające Euro - jak nie lecę w linczu i mogę choć trochę pchnąć do przodu, to do niedzieli mi wystarczy taki status. Dlatego trochę się zdziwiłem, że Wy widzicie jakiś progres. W czym on się objawia? Wcześniej Cię miałem za parcha, teraz nie mam, uważam że piszesz mądrzej. Myślę że to w dużej mierze kwestia kiepskiego kreacyjnego wejścia, a potem dostałeś lekkie ataki. Jakiego kiepskiego kreacyjnego wejścia? To było dobre wejście, to było zabawne wejście, to było miastowe wejście, bardzo jestem zadowolony z tego wejścia. Ale chyba komentowałeś pytania nadrabiając temat, nie? Przypadkiem odpowiedziałem na pytanie o Grubola w zoo bo tam Paczul napisał "nazwijcie Grubola" i wrzucił zdjęcie. A ja myślałem, że to nie jest pytanie o to jaką Grubol ma nazwę, tylko że ja mam tą nazwę nadać. Potem nie wiem czy coś odpowiadałem jeszcze. To nie jest chyba jakoś szczególnie istotne. Nie powinno być. Jeszcze zgadywałeś liczbę postów Piernika bodajże. I z jednej strony masz rację, że to nie powinno być istotne, a z drugiej jednak jest w chuj ważne, tylko pewnie z innej perspektywy niż myślisz. Bo wchodzi taki PMS, po długiej nieobecności, akurat wygodnie zaczętej wtedy, gdy zebrał cięgi od Judasza i ten quiz rozkminia. I jest świetnie zorientowany co tam robiłeś lub czego nie robiłeś: Przecież Wągier ucestniczył w quizie jak tylko się pojawił w grze. Jeśli komentował tylko to jako widz a nie uczestnik. Mnie się to wydaje podejrzane. Mam dobrą pamięć, a jak nadrabiam, to akurat takie szczegóły, kto grał, ile razy odpowiadał itp., przy pierwszym czytaniu na szybko zupełnie mi ulatują, bo traktuję je jako nieistotne. Mnie to wygląda na: a) udawaną nieobecność; b) przygotowywane wejście z jakimiś przemyśleniami, w założeniu autorskimi (szukajmy wśród punktujących w quizie).
|
|