|
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 15:33:42 GMT 1
A w ogóle taka wskazówka dla dziennikarza. Może już masz to rozkminione, może nie. Uważaj przy pisaniu, żeby nie zdradzić manierą pisania tożsamości/drugiego konta.
|
|
Piłka
Edycja #48
Limit 115
|
Post by Piłka on Jul 5, 2024 15:37:12 GMT 1
Moreno, ja, Judasz, Forbrych, Davids. Takie miasto mam. Trochę mało narazie. Ja lubię tego VARa, męczące są te jego posty, spocone bardzo, ale pisze jakby jedyne co wiedział to że sam jest niewinny Pierluigi i dembele nie boją się kontaktów, nie czuję że boją się że jak się zbliżą do gry to wyjdzie z nich mafia, ale widzę że miasto zaczyna się przeciw dembelemu obracać i ciekawi mnie jak wybrnie Jezu, ze złego konta napisałem. Ciężkie życie dziennikarza. To szybko dokleję posta z wcześniej co kleiłem: Proszę mnie nie naciskać na opinię, mogę się odezwać 3 razy dziennie, wszyscy wolelibyśmy żeby dało się z tego coś złożyć. Na początku chciałbym przeprosić za nieścisłości w mojej poprzedniej wypowiedzi, miała charakter inicjacyjny i nie była dobrze przemyślana ani zredagowana. Próbowałem nawiązać do początku rozgrywki, średnio wiedząc co się dzieje. Pomyliłem Piłkę i Judasza. Nie mam żadnych konkretnych typów na chwilę obecną, mogę powiedzieć tylko kto w mojej opinii w mafii nie jest: VAR - stanowczo grający na rzecz miasta, szczerze przejęty zarzutami Gruby na bramce - intensywnie filtrujący zawodników, konfrontacyjny Edgar Davids - odważny, nieprzejęty zarzutami dembele - wścibski, przyjacielski, rozemocjonowany Byron Moreno - wnikliwy, konfrontacyjny, Arsene Wenger - wyjątkowo opanowany Klimek, PMS, Pepe, przez samą znikomą aktywność wydają się bezpiecznymi typami na chwilę obecną. Z tej trójki najciekawszym głosem wydaje się PMS. Zdaję sobie sprawę z poziomu mojego dziennikarstwa na chwilę obecną i chętnie usłyszę czego ode mnie oczekujecie w trakcie reszty rozgrywki. Pamiętajmy, że spędziłem życie na boisku, a nie poza nim. Ja w sumie oczekuję od Ciebie, że nam zasugerujesz bezpieczną grupę do linczu - taką, gdzie możemy śmiało ładować, nie bojąc się, że walimy w rolnego. Dobrze, że mamy listę 3 nicków na dziś, moim zdaniem niezłą, jestem więc usatysfakcjonowany Twoją dzisiejszą grą.
|
|
|
Post by Polska Myśl Szkoleniowa on Jul 5, 2024 15:38:06 GMT 1
Dziwi mnie atak Byrona w stronę Paczula. mafiacorner.boards.net/post/126362 Jest dwóch graczy co próbuje już skleić z tego co powstało jakieś myśli i chce mniej więcej uporządkować grę. Tym czasem Byron próbuje burzyć budowanie potencjalnie miejskiego core, aby zostały podziały w mieście. Jeśli to jest atak kogoś niewinnego to wygląda to dziwnie. Jeśli atak mafiozy to ma więcej sensu.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 15:40:35 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 15:40:35 GMT 1
Piłka chyba będzie w porządku.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 15:42:31 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 15:42:31 GMT 1
Z tym VARem to możliwe, Piłka, ciekawy tejk z tym podsycaniem konfliktu. Ale on raczej umie miastowo, ładnie grać, jak jest w mieście. To jutro z nim pogadamy i pomaglujem.
|
|
|
Post by Polska Myśl Szkoleniowa on Jul 5, 2024 15:43:19 GMT 1
Patrząc po interakcjach jakie zaszły na linii Byron-dembele to prawdopodobnie nie będą razem w mafii o ile to nie jest interakcja na rozparowanie na dość wczesnym etapie gry.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 15:43:57 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 15:43:57 GMT 1
Patrząc po interakcjach jakie zaszły na linii Byron-dembele to prawdopodobnie nie będą razem w mafii o ile to nie jest interakcja na rozparowanie na dość wczesnym etapie gry. Czyli albo będą w mafii razem albo nie będą
|
|
|
Post by Polska Myśl Szkoleniowa on Jul 5, 2024 15:44:40 GMT 1
Patrząc po interakcjach jakie zaszły na linii Byron-dembele to prawdopodobnie nie będą razem w mafii o ile to nie jest interakcja na rozparowanie na dość wczesnym etapie gry. Czyli albo będą w mafii razem albo nie będą Prędzej max 1 mafioza tam będzie
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 15:45:16 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 15:45:16 GMT 1
Czyli albo będą w mafii razem albo nie będą Prędzej max 1 mafioza tam będzie To którego dziś do wora załadujem?
|
|
|
Post by Polska Myśl Szkoleniowa on Jul 5, 2024 15:47:17 GMT 1
Prędzej max 1 mafioza tam będzie To którego dziś do wora załadujem? Byron raczej ma większą szansę na potencjalne uniewinnienie się w porównaniu do dembele. Dembele co sobie nadrabiam rozgrywkę to nie kojarzę jego twórczości. Byrona przynajmniej można później za język mocniej pociągnąć.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 15:48:06 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 15:48:06 GMT 1
A w ogóle taka wskazówka dla dziennikarza. Może już masz to rozkminione, może nie. Uważaj przy pisaniu, żeby nie zdradzić manierą pisania tożsamości/drugiego konta. też myślałem, żeby dać mu wskazówkę, żeby po angielsku pisał, jak potrafi, wtedy maniera może się zatrzeć
|
|
|
Post by Polska Myśl Szkoleniowa on Jul 5, 2024 15:48:45 GMT 1
Jeśli Klimek jest w mafii to dziwną taktykę na rozegranie tej edycji sobie wybrał.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 15:48:53 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 15:48:53 GMT 1
To którego dziś do wora załadujem? Byron raczej ma większą szansę na potencjalne uniewinnienie się w porównaniu do dembele. Dembele co sobie nadrabiam rozgrywkę to nie kojarzę jego twórczości. Byrona przynajmniej można później za język mocniej pociągnąć. ale zaraz, pisałeś, że Byron rozbija miejskie core i ma ataki charakterystyczne dla mafiozy, ale teraz prędzej chcesz Dembele do wora?
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 15:48:55 GMT 1
Ja będę zawijał zaraz bo muszę posprzątać chatę zanim ziomek wpadnie na mecz. Nie wiem co o tym PMSie myśleć, ale tak to idzie, że chyba padnie dzisiaj, bo czasu coraz mniej a nie ma innego typu. Będę na fazę wajchy, ale nie wiem czy całą.
Niewinnych mam tak jak pisałem. Z podejrzanych Dembele i Gruby.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 15:50:38 GMT 1
Ale ten pomysł, żeby zawężać do piątki punktującej w quizie to taki faktycznie wpisujący się w kreację.
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 15:52:11 GMT 1
Kurwa ze trzy razy chciałem wywołać temat dembele i nikt nawet nie pierdnął a teraz cyk PMSz i Wegner go podejrzewają ot tak sobie. Nie wiem, czego oczekiwałem, ale dostałem coś innego.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 5, 2024 15:52:45 GMT 1
Ja spałem wtedy. Zresztą co mam ci analizę na niego zrobić? Archetypicznie pasuje.
|
|
|
Post by Edgar Davids on Jul 5, 2024 15:53:09 GMT 1
Ciężko cię brać na poważnie z tym avatarem imo
Sorry Paczul
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 5, 2024 15:54:18 GMT 1
Ja spałem wtedy. Zresztą co mam ci analizę na niego zrobić? Archetypicznie pasuje. no nie no, ja się w sumie zgadzam, po prostu się dziwię xddd Ciężko cię brać na poważnie z tym avatarem imo Sorry Paczul coś w tym może być kurka rurka
|
|
|
Post by Polska Myśl Szkoleniowa on Jul 5, 2024 15:54:41 GMT 1
Byron raczej ma większą szansę na potencjalne uniewinnienie się w porównaniu do dembele. Dembele co sobie nadrabiam rozgrywkę to nie kojarzę jego twórczości. Byrona przynajmniej można później za język mocniej pociągnąć. ale zaraz, pisałeś, że Byron rozbija miejskie core i ma ataki charakterystyczne dla mafiozy, ale teraz prędzej chcesz Dembele do wora? Nadrabiam cały czas rozgrywkę i piszę to co mi się rzuci w oczy w danym momencie. Byron ma dziwny moment, że wygląda na tego co rozbija miejski core. Wszedłem potem w jego profil czy ma resztę podobnych momentów charakterystycznych dla mafiozy i na razie u niego reszta gry wygląda ok. Dembele stanowi jak dla mnie tło mimo pisania dość aktywnie. Dlatego większą szansę daje Dembele który może mieć większe szanse na ślizgającego sie mafiozę niż u Byrona, ponieważ aktywne rozbijanie core miejskiego wymaga cojones od strony mafiozy.
|
|