|
Post by Edgar Davids on Jul 5, 2024 16:31:37 GMT 1
grasz to ty na pewno... pytanie tylko w co....
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 5, 2024 16:31:39 GMT 1
top 10 kreacyjnych momentów
|
|
|
Post by Edgar Davids on Jul 5, 2024 16:32:30 GMT 1
to ci idzie spoko ciężko ukryć
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 16:38:48 GMT 1
Chciałbym, żeby obecni się wypowiedzieli o PMSie z ostatnich stron.
To nie jest na punkty, bez zastanawiania się, na chybcika, bo ja o 19 spadam i nie będzie mnie długo.
I jednocześnie pytanie do PMSa - co Cię skłoniło do wyjścia z readami?
|
|
|
Post by Polska Myśl Szkoleniowa on Jul 5, 2024 16:39:05 GMT 1
Takie bezpieczne i nijakie opinie, imo myślami jesteś gdzie indziej. Moja teoria to że gadasz sobie z kolegami z Mafii a do nas mówisz jak ich spokesman. Nie przyjmę uzasadnienia że to przez brak czasu, bo to wychodzi w postach w inny sposób, imo można wyczuć korelację między ilością czasu a stylem gry. Wybacz PMS, chyba winny jesteś dla mnie. I tak będę kminił swoje.
|
|
|
Post by Polska Myśl Szkoleniowa on Jul 5, 2024 16:40:04 GMT 1
Chciałbym, żeby obecni się wypowiedzieli o PMSie z ostatnich stron. To nie jest na punkty, bez zastanawiania się, na chybcika, bo ja o 19 spadam i nie będzie mnie długo. I jednocześnie pytanie do PMSa - co Cię skłoniło do wyjścia z readami? A czemu nie. Znalazłem czas na wyjście z readami to się dzielę z tym co mi wychodzi podczas nadrabiania rozgrywki.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 16:40:19 GMT 1
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 5, 2024 16:41:28 GMT 1
wiecie co też się złapałem na tym że Edgar fajny bo mnie uniewinnił brawo fajny post masz luz na dzis calkem OK mi tez odpowidziless
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 16:42:14 GMT 1
Chciałbym, żeby obecni się wypowiedzieli o PMSie z ostatnich stron. To nie jest na punkty, bez zastanawiania się, na chybcika, bo ja o 19 spadam i nie będzie mnie długo. I jednocześnie pytanie do PMSa - co Cię skłoniło do wyjścia z readami? A czemu nie. Znalazłem czas na wyjście z readami to się dzielę z tym co mi wychodzi podczas nadrabiania rozgrywki. Aha. Czyli wyszedłeś z readami, bo znalazłeś czas? Tak hipotetycznie. Jakby PMS był graczem każdej rozgrywki i był w mieście. Tych rozgrywek byłoby 30 w ciągu roku. To ile razy myślisz ten PMS by wyszedł z readami po przeczytaniu rozgrywki w D1?
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 16:43:49 GMT 1
nie strzelajcie do polaka za omijanie legislacji ale ja się dziwię, że tu nie ma kart przy sobie
nie wiem, gadaj więcej, pms, dawaj
|
|
|
Post by Polska Myśl Szkoleniowa on Jul 5, 2024 16:44:05 GMT 1
A czemu nie. Znalazłem czas na wyjście z readami to się dzielę z tym co mi wychodzi podczas nadrabiania rozgrywki. Aha. Czyli wyszedłeś z readami, bo znalazłeś czas? Tak hipotetycznie. Jakby PMS był graczem każdej rozgrywki i był w mieście. Tych rozgrywek byłoby 30 w ciągu roku. To ile razy myślisz ten PMS by wyszedł z readami po przeczytaniu rozgrywki w D1? A jak myślisz czy też od razu ze wszystkim się dzielę czy nie? Myślę że odpowiedź na to pytanie znasz i to zależy też od samej edycji jak się ułoży.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 16:44:14 GMT 1
ale ten PMS trochę wszedł jak karabin z tymi readami teraz, robi to, żeby spełnić oczekiwania? Pytasz, czy twierdzisz?
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 5, 2024 16:45:21 GMT 1
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 5, 2024 16:46:08 GMT 1
Panowia luzuja porty za duzo spina za malo fun
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 5, 2024 16:47:47 GMT 1
W ogóle sam pomysł na quiz zajebisty. Tylko pytania były takie, na które mogli odpowiedzieć bardziej mocniejsi gracze. Jakoś nie chce mi się wierzyć by spośród 5 nicków (Judasz,dembele, Forbich, piłka, pierluigi) nie było żadnej mafii. Na bank jakiegoś mafiozę skręca, że by sobie pograł w quzie, ale na początku się nie chciał wychylać. Jeszcze by po łbie dostał, że fluff i cośtam, więc bezpiecznie przeczekał, a teraz stoi jak kołek pod ścianą, a punktacja odjeżdża. Gruby, to o tobie? A to ciekawa rzecz jest, ponieważ było kilku gagatków aktywnych przez główną część quiza pokroju Byrona,grubego czy wengere i jakoś nie było widać u nich chęci do dołączenia do zabawy. Na podstawie punktacji jaka była w tym quizie. Czyli generalnie strategia na mecz taka, że walimy kogoś z grupy, która zapunktowała w quizie? kurde Wenger pisze to o czym ja myślę, chyba będzie spoko no i jak i wenger, i judasz, i fryzjer są spoko, to moja teoria jest o kant dupy jednak xD do grupy na teraz zielonej dorzucam se Piłkę i Edgara grupę żółtą i grupę do odjebania se zaraz rozpiszę bo robotę kończę
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 5, 2024 16:48:03 GMT 1
ale ten PMS trochę wszedł jak karabin z tymi readami teraz, robi to, żeby spełnić oczekiwania? Pytasz, czy twierdzisz? serio????
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 16:49:20 GMT 1
serio? serio
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 16:50:59 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 16:50:59 GMT 1
ale ten PMS trochę wszedł jak karabin z tymi readami teraz, robi to, żeby spełnić oczekiwania? Pytasz, czy twierdzisz? zastanawiam się, ale bardziej twierdzę
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 5, 2024 16:52:43 GMT 1
zobaczima jak jest mafia to nie da rade tak karabin do lincz trzymac im blizej lincz tym mnejsze karabin u PMS - wtedy moze mafia? im blizej lincz tym wiecej karabin u PMS - moze niewinny
Panowie ja nie mam kandydat do lincza
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 5, 2024 16:53:37 GMT 1
Takie bezpieczne i nijakie opinie, imo myślami jesteś gdzie indziej. Moja teoria to że gadasz sobie z kolegami z Mafii a do nas mówisz jak ich spokesman. Nie przyjmę uzasadnienia że to przez brak czasu, bo to wychodzi w postach w inny sposób, imo można wyczuć korelację między ilością czasu a stylem gry. Wybacz PMS, chyba winny jesteś dla mnie. ale to dobra jest
|
|