|
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 16:54:26 GMT 1
moim zdaniem chujowe ale i tak będzie celne
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 16:54:43 GMT 1
uważam że pms mafia jest
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 16:55:11 GMT 1
Aha. Czyli wyszedłeś z readami, bo znalazłeś czas? Tak hipotetycznie. Jakby PMS był graczem każdej rozgrywki i był w mieście. Tych rozgrywek byłoby 30 w ciągu roku. To ile razy myślisz ten PMS by wyszedł z readami po przeczytaniu rozgrywki w D1? A jak myślisz czy też od razu ze wszystkim się dzielę czy nie? Myślę że odpowiedź na to pytanie znasz i to zależy też od samej edycji jak się ułoży. i jeszcze kłamczuszek
|
|
Piłka
Edycja #48
Limit 115
|
Post by Piłka on Jul 5, 2024 16:55:24 GMT 1
Aha. Czyli wyszedłeś z readami, bo znalazłeś czas? Tak hipotetycznie. Jakby PMS był graczem każdej rozgrywki i był w mieście. Tych rozgrywek byłoby 30 w ciągu roku. To ile razy myślisz ten PMS by wyszedł z readami po przeczytaniu rozgrywki w D1? A jak myślisz czy też od razu ze wszystkim się dzielę czy nie? Myślę że odpowiedź na to pytanie znasz i to zależy też od samej edycji jak się ułoży. No ale ta edycja się akurat układa tak, że jesteś głównym kandydatem do wyjebania. Tak więc siłą rzeczy musisz dać ready. Tylko mam wrażenie, że te Twoje odczyty są takie płytkie i po łebkach. I ok, nie mówię, że to od razu mafijne, bo znam z autopsji sytuację, gdy atakowany i bez czasu nie miałem siły i woli wgłębiać się w temat i pod presją ciężko było coś fajnego wyłapać. Natomiast ta miałkość odczytów sprawia, że ręka nie zadrży mi (i pewnie nie tylko mnie) przy głosie na Ciebie. Pytanie jak chcesz to zmienić, o ile chcesz.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 16:55:58 GMT 1
dodatkowo jeszcze już wiem kto jest dziennikarzem
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 16:56:31 GMT 1
A jak myślisz czy też od razu ze wszystkim się dzielę czy nie? Myślę że odpowiedź na to pytanie znasz i to zależy też od samej edycji jak się ułoży. No ale ta edycja się akurat układa tak, że jesteś głównym kandydatem do wyjebania. Tak więc siłą rzeczy musisz dać ready. Tylko mam wrażenie, że te Twoje odczyty są takie płytkie i po łebkach. I ok, nie mówię, że to od razu mafijne, bo znam z autopsji sytuację, gdy atakowany i bez czasu nie miałem siły i woli wgłębiać się w temat i pod presją ciężko było coś fajnego wyłapać. Natomiast ta miałkość odczytów sprawia, że ręka nie zadrży mi (i pewnie nie tylko mnie) przy głosie na Ciebie. Pytanie jak chcesz to zmienić, o ile chcesz. o kurwa, pytałem forbricha jako piłkę tzn zapomniałem, że piłka jest piłką a forbrich nie jest piłką ale to chyba nic nie zmienia
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 5, 2024 16:56:32 GMT 1
Dajcie mu po-trenowac panowie bo to znecanie
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 16:56:44 GMT 1
dodatkowo jeszcze już wiem kto jest dziennikarzem i bliźniaków też chyba znam
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 16:57:08 GMT 1
jak wyjdzie to biorę wydruk z tej rozgrywki i idę do mensy
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 16:57:38 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 16:57:38 GMT 1
No ale ta edycja się akurat układa tak, że jesteś głównym kandydatem do wyjebania. Tak więc siłą rzeczy musisz dać ready. Tylko mam wrażenie, że te Twoje odczyty są takie płytkie i po łebkach. I ok, nie mówię, że to od razu mafijne, bo znam z autopsji sytuację, gdy atakowany i bez czasu nie miałem siły i woli wgłębiać się w temat i pod presją ciężko było coś fajnego wyłapać. Natomiast ta miałkość odczytów sprawia, że ręka nie zadrży mi (i pewnie nie tylko mnie) przy głosie na Ciebie. Pytanie jak chcesz to zmienić, o ile chcesz. o kurwa, pytałem forbricha jako piłkę tzn zapomniałem, że piłka jest piłką a forbrich nie jest piłką ale to chyba nic nie zmienia forbrich szkoła piłkarska hehe
|
|
|
Rozgrywka
Jul 5, 2024 16:57:51 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 5, 2024 16:57:51 GMT 1
dodatkowo jeszcze już wiem kto jest dziennikarzem i bliźniaków też chyba znam to po co gadosz
|
|
dembele
Edycja #48
116 postów
|
Post by dembele on Jul 5, 2024 16:57:53 GMT 1
blef
|
|
|
Post by Polska Myśl Szkoleniowa on Jul 5, 2024 16:58:42 GMT 1
A jak myślisz czy też od razu ze wszystkim się dzielę czy nie? Myślę że odpowiedź na to pytanie znasz i to zależy też od samej edycji jak się ułoży. No ale ta edycja się akurat układa tak, że jesteś głównym kandydatem do wyjebania. Tak więc siłą rzeczy musisz dać ready. Tylko mam wrażenie, że te Twoje odczyty są takie płytkie i po łebkach. I ok, nie mówię, że to od razu mafijne, bo znam z autopsji sytuację, gdy atakowany i bez czasu nie miałem siły i woli wgłębiać się w temat i pod presją ciężko było coś fajnego wyłapać. Natomiast ta miałkość odczytów sprawia, że ręka nie zadrży mi (i pewnie nie tylko mnie) przy głosie na Ciebie. Pytanie jak chcesz to zmienić, o ile chcesz. Oczywiście że to będę zmieniał. Jak już to prędzej jeszcze będę w fazie wajchy ale bliżej 20:30 coś pisał i potencjalnie w przerwie meczu skoro pełno tutaj piłkarskich świrów jest.
|
|
|
Post by Edgar Davids on Jul 5, 2024 16:58:45 GMT 1
moim zdaniem chujowe ale i tak będzie celne Jak celne to chyba nie chujowe?? Bramki się liczą w tej grze... Przykro mi jak ktoś tak mówi o moich postach
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 16:59:31 GMT 1
|
|
|
Post by Edgar Davids on Jul 5, 2024 17:00:04 GMT 1
O ty
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 17:00:17 GMT 1
moim zdaniem chujowe ale i tak będzie celne Jak celne to chyba nie chujowe?? Bramki się liczą w tej grze... Przykro mi jak ktoś tak mówi o moich postach wysoko stawiam poprzeczkę
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 5, 2024 17:00:31 GMT 1
PMS dawaj tam listę readów uporządkowaną, mykmyk
|
|
|
Post by Edgar Davids on Jul 5, 2024 17:00:51 GMT 1
A skaczesz przez nią?
|
|