|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 10:34:08 GMT 1
"pozostały mafioza ma jednego kolegę wokół którego musi tańczyć, nie rozumiem dlaczego mapa gry musi jakoś specjalnie się różnić" zgadzam się z Grubym, to słabe białko Paczul No dobra, ale jak chłopu drogą eliminacji zostaje praktycznie takie samo top4, bo na pozostałych umiem znaleźć coś na plus, nawet z jakąś gwiazdką nieufności dla takiego wengera pewnie, a potem jeszcze w tej czwórce też tasuje tak jak myślę, no to już gdzieś mi to wszystko zgrywa var jest w takiej pozycji, że jeśli jest w mafii, to w tym momencie nie ma co liczyć na dojechanie do końca i musi grać na tego trzeciego a to zwiększa szansę na to, że trzeci jest w uniewinnionej grupie, a nie tej co mi została więc var w mafii musiałby liczyć tylko na to, że wepchnie przed siebie z jedną czy dwie osoby, one polecą, przyjdzie pora na vara, on zleci i mamy solowanie gry przez ostatniego ale to jednocześnie zakłada, że ja sortując sobie grę mam nieuniewinnionych czterech niewinnych no możliwe, ale wg mnie jednak mniej prawdopodobne niż to, że w tej czwórce jest ten minimum jeden winny i var niewinny
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 10:41:39 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 10:41:39 GMT 1
rozumiem teraz twój tok, ale na wielu niewiadomych operujesz mam wrażenie, zwłaszcza jak na etap d2; pozycja trzeciego mafiozy, twoi niewinni faktycznie niewinni, itp.
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 10:57:53 GMT 1
rozumiem teraz twój tok, ale na wielu niewiadomych operujesz mam wrażenie, zwłaszcza jak na etap d2; pozycja trzeciego mafiozy, twoi niewinni faktycznie niewinni, itp. no ta, ale ego top się nie bierze znikąd no zróbmy szybkie sortowanie forbich - no byłeś u mnie "chyba niewinny", potem gdzieś między linczem a mordem napisałeś jakiegoś takiego posta o tym snapshocie, po nim se zrobiłem "niewinny" i elo, zobaczę jeszcze co pierluigi na twój temat powie, ale no między nami spoko pierluigi - no był u mnie przed linczem na "chyba niewinny, ale nie ufam", ten slam dunk PMS pocieszny, ale fakty są takie, że dał jako chyba pierwszy w grze żółtą kartę PMSowi, to by nie był taki nóż w kichy jak od Judasza, ale mimo wszystko grając w mafii z PMSem chyba nie robisz takich rzeczy (pisałem to kilka edycji temu, może wahadło poszło) - no trzeba się liczyć z tym, że niewinny NIESTETY XD gruby - no może znowu się dałem urobić po kiepskim starcie, ale no forma jednoznacznie zwyżkowa jest u niego, wydaje mi się że właśnie jak na ten etap gry trzeba zakładać, że może być niewinny i patrzeć co się dzieje; jak się okaże, że w mafii będzie klimek/pepe, to można się zastanawiać czy nie wrócić do tego, że się gruby wkurwił na wylosowanie mu słabej mafii i stąd ten tilt na początku, ale no na ten moment odkładam piłka - no chyba niewinny, bo za bardzo bierny/za mało chce budować pozycję, ktoś pisał (ty?), że byłby w stanie tak zagrać - no pewnie by był, ale pytanie czy CHCESZ tak grać widząc, że od początku masz PMSa do wyjebki; w chwili kryzysu to może być jakiś pomysł na plot twista właśnie przez tą kwestię z tym jak wsiadł do pociągu PMSa i jak formułował inne ataki co pisałem rano, no ale w d2 po celnym linczu go można na teraz obciąć na ockhama davids - no mi się podoba, masz rację że ten jego post shammerował PMSa (tam w pkt 1 zamiast twojego posta dałbym swój głos o 15, ale to nieistotne xD), no wydaje się czysty kolo wenger - a chuj wie, no nie umiem nic powiedzieć, boję się go czytać, taki żółty z możliwością gry w obie strony; pewnie tę pasywność o której pisałem przy piłce też by można było tu zastosować, ale z większą pokorą do niego podchodzę no więc pewnie jest tu szansa, że gdzieś się pomyliłem i gdzieś mnie ktoś tu robi w chuja, natomiast CHYBA NIE AŻ DWÓCH więc wtedy zostaje mi tak: byron - no wg mnie jest tu spora szansa na mafię, relatywnie dużo o nim pisałem i zobaczymy, pepe i klimek - no huj wie dembele - zostaje z braku laku, tbh chcąc być uczciwym powinienem go gdzieś położyć na półce z wengerem, ale pewnie koniec końców lincz na dembele by nie był herolinczem, a na wengerze tak i dlatego mi się tutaj znalazł, no taki sobie ziomek no i var zostaje ale znowu wracając: posortował sobie grę jak ja, patrzy wg mnie w dobrym kierunku, gdzie tu jest gameplan dla mafii? no musiałby siedzieć z nie wiem, pierluigim, piłką czy wengerem jakimś, ale dla mnie znowu trochę ockham póki co plus w zasadzie jak myślę to wytwarza mi się wokół niego taki, za przeproszeniem, FAJNOMIASTOWY ( ) vibe, w sensie wg mnie dostaje trochę za duże pizdy (bo w tym momencie przecież jest na świeczniku bez kontrkandydata) w porównaniu do tego, co zagrał
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 6, 2024 10:59:28 GMT 1
Postaram się dziś znaleźć czas na grę, ale będzie z tym ciężko. Wczoraj po moim odmeldowaniu się zaglądałem parę razy do tematu, łącznie może z 20 minut i PMSz wyglądał tragicznie, ale nie głosowałem na niego, bo źle by to wyglądało. Mając kogoś takiego mafia bankowo gdzieś z drugiego szeregu w niego weszła, widząc, że jest nie do odratowania. Tutaj brzydko wygląda kilkukrotne pisanie Forbricha na ostatnich stronach, jak to dał się przekonać do zmiany głosu. Prawdziwy człowiek, bez ukrytej agendy, da się go przekonać.
Chyba dwóch graczy mnie mocno uniewinniało - Judasz i chyba Piłka? No to Piłka niewinna, bo jak kogoś wpychać przed PMSz-a, to mnie.
Kto wczoraj lizał palec i wystawiał na wiatr? Nie czasem Paczulia?
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 11:03:39 GMT 1
"pozostały mafioza ma jednego kolegę wokół którego musi tańczyć, nie rozumiem dlaczego mapa gry musi jakoś specjalnie się różnić" zgadzam się z Grubym, to słabe białko Paczul No dobra, ale jak chłopu drogą eliminacji zostaje praktycznie takie samo top4, bo na pozostałych umiem znaleźć coś na plus, nawet z jakąś gwiazdką nieufności dla takiego wengera pewnie, a potem jeszcze w tej czwórce też tasuje tak jak myślę, no to już gdzieś mi to wszystko zgrywa var jest w takiej pozycji, że jeśli jest w mafii, to w tym momencie nie ma co liczyć na dojechanie do końca i musi grać na tego trzeciego a to zwiększa szansę na to, że trzeci jest w uniewinnionej grupie, a nie tej co mi została więc var w mafii musiałby liczyć tylko na to, że wepchnie przed siebie z jedną czy dwie osoby, one polecą, przyjdzie pora na vara, on zleci i mamy solowanie gry przez ostatniego ale to jednocześnie zakłada, że ja sortując sobie grę mam nieuniewinnionych czterech niewinnych no możliwe, ale wg mnie jednak mniej prawdopodobne niż to, że w tej czwórce jest ten minimum jeden winny i var niewinny w sumie śmieszna sprawa, bo jak sobie rozpisałem moje grupy zaufania, to do wyjaśnienia mi została prawie taka sama grupa, tylko VAR zamiast dembele xD czy ta gierka serio może być taka prosta? a dembele mam w grupie "raczej niewinni" pogadajmy o dembele chłopaki co wam się w nim nie podoba?
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 11:05:00 GMT 1
Postaram się dziś znaleźć czas na grę, ale będzie z tym ciężko. Wczoraj po moim odmeldowaniu się zaglądałem parę razy do tematu, łącznie może z 20 minut i PMSz wyglądał tragicznie, ale nie głosowałem na niego, bo źle by to wyglądało. Mając kogoś takiego mafia bankowo gdzieś z drugiego szeregu w niego weszła, widząc, że jest nie do odratowania. Tutaj brzydko wygląda kilkukrotne pisanie Forbricha na ostatnich stronach, jak to dał się przekonać do zmiany głosu. Prawdziwy człowiek, bez ukrytej agendy, da się go przekonać. Chyba dwóch graczy mnie mocno uniewinniało - Judasz i chyba Piłka? No to Piłka niewinna, bo jak kogoś wpychać przed PMSz-a, to mnie. Kto wczoraj lizał palec i wystawiał na wiatr? Nie czasem Paczulia? będąc w mieście zastanawiasz się, co źle wygląda?
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 11:09:39 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 11:09:39 GMT 1
Postaram się dziś znaleźć czas na grę, ale będzie z tym ciężko. Wczoraj po moim odmeldowaniu się zaglądałem parę razy do tematu, łącznie może z 20 minut i PMSz wyglądał tragicznie, ale nie głosowałem na niego, bo źle by to wyglądało. Mając kogoś takiego mafia bankowo gdzieś z drugiego szeregu w niego weszła, widząc, że jest nie do odratowania. Tutaj brzydko wygląda kilkukrotne pisanie Forbricha na ostatnich stronach, jak to dał się przekonać do zmiany głosu. Prawdziwy człowiek, bez ukrytej agendy, da się go przekonać. Chyba dwóch graczy mnie mocno uniewinniało - Judasz i chyba Piłka? No to Piłka niewinna, bo jak kogoś wpychać przed PMSz-a, to mnie. Kto wczoraj lizał palec i wystawiał na wiatr? Nie czasem Paczulia? będąc w mieście zastanawiasz się, co źle wygląda? też o tym pomyślałem, ale podumałem i z drugiej strony: czy mafioza przyzna, że nie zrobił czegoś, bo źle by to wyglądało? takie przyznanie się do self consciousności kojarzy mi się miastowo, ja np. w mieście prędzej przyznam, że czegoś nie zrobiłem, bo się bałem, bo mnie zaczną okładać kijem *** ad Dembelum 1) brak typów na serio, odsyłam tu - mafiacorner.boards.net/post/126985/thread odpisał mi na to, że taka kreacja 2) teraz go sobie poczytałem i miał taką sekwencję, że po linczu napisał, że o, Puyol mafia, Puyol oczywiście zdech, i Dembele "hehehe jednak nie Puyol" - zastanawiam się, czy to mogło być oldschoolowe zagranie mafiozy pod town pointsy, że wiesz, zacznę podejrzewać typa, który zaraz padnie, bo po chuj bym to robił w mafii, hehe
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 6, 2024 11:10:33 GMT 1
Postaram się dziś znaleźć czas na grę, ale będzie z tym ciężko. Wczoraj po moim odmeldowaniu się zaglądałem parę razy do tematu, łącznie może z 20 minut i PMSz wyglądał tragicznie, ale nie głosowałem na niego, bo źle by to wyglądało. Mając kogoś takiego mafia bankowo gdzieś z drugiego szeregu w niego weszła, widząc, że jest nie do odratowania. Tutaj brzydko wygląda kilkukrotne pisanie Forbricha na ostatnich stronach, jak to dał się przekonać do zmiany głosu. Prawdziwy człowiek, bez ukrytej agendy, da się go przekonać. Chyba dwóch graczy mnie mocno uniewinniało - Judasz i chyba Piłka? No to Piłka niewinna, bo jak kogoś wpychać przed PMSz-a, to mnie. Kto wczoraj lizał palec i wystawiał na wiatr? Nie czasem Paczulia? Ja też uniewinniałem Klimka! Ogólnie wydaje mi się, że gdzieś jest powszechne uniewinnienie źle. No bo jak całe Poe stanowi Dembele, Klimek, Byron to albo ten Baron faktycznie jest w mafii, albo coś jest nie tak. A mi się wydawało dość mocno że ten Byron w mafii nie jest. A jeszcze o Varze zapomniałem.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 6, 2024 11:12:16 GMT 1
Postaram się dziś znaleźć czas na grę, ale będzie z tym ciężko. Wczoraj po moim odmeldowaniu się zaglądałem parę razy do tematu, łącznie może z 20 minut i PMSz wyglądał tragicznie, ale nie głosowałem na niego, bo źle by to wyglądało. Mając kogoś takiego mafia bankowo gdzieś z drugiego szeregu w niego weszła, widząc, że jest nie do odratowania. Tutaj brzydko wygląda kilkukrotne pisanie Forbricha na ostatnich stronach, jak to dał się przekonać do zmiany głosu. Prawdziwy człowiek, bez ukrytej agendy, da się go przekonać. Chyba dwóch graczy mnie mocno uniewinniało - Judasz i chyba Piłka? No to Piłka niewinna, bo jak kogoś wpychać przed PMSz-a, to mnie. Kto wczoraj lizał palec i wystawiał na wiatr? Nie czasem Paczulia? będąc w mieście zastanawiasz się, co źle wygląda? Brzydka przypierdolka, duży minus.
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 11:16:01 GMT 1
¯\_(ツ)_/¯
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 11:18:03 GMT 1
no ja myślę, że klimek powinien się napierdalać z pepe, 1v1v1v1 forbich pierluigi piłka wenger, dembele nie wiem może z tym varem i zobaczymy co nam wyjdzie
dla mnie jak nie będziecie chcieli byrona, a pewnie nie będziecie chcieli, to ja bym łowił niewinnych i zlinczował klimka/pepe właśnie taką możliwie mało bolesną pomyłkę jak się nie uda
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 6, 2024 11:19:34 GMT 1
No ale faktycznie brzydka. Jak czytałem tego posta, to sobie pomyślałem, że mafiozo by nie chciał napisać, że myśli o tym, co by źle wyglądało, bo to proszenie się o atak, a tak naprawdę coś takiego jest bardzo blisko NAI. Więc dla mnie trochę dziwne się do czegoś takiego przyczepić.
NAI - bez znaczenia dla przynależności.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 11:20:13 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 6, 2024 11:20:13 GMT 1
ale kto się pastwi, już nie przeżywaj tak Oooj niejeden się złośliwie przysrał też tak zrobiłeś na poprzedniej stronie
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 6, 2024 11:20:48 GMT 1
Klimka nie, Pepego tak, Dembele tak. Vara muszę przeczytać. Ja mam dziś czas do 16 zaledwie bo ziomek wpada. W sensie jak mówię tak, to nie że już ich zlinczować, tylko że wstępnie mi się to nie wydaje być złym pomysłem. Muszę pomyśleć.
Bo w sumie dzięki trafnemu linczowi d1 nie mamy powodu zakładać silnej mafii, więc o takim Pepe wiemy tyle ile nam napisze.
Ale jak na tak małą ilość postów to Klimek jest niewinny przecież. Jakbyś pomnożył jego posty razy 4 i utrzymane byłoby w nich stężenie miejskości to by był w topie niewinnych teraz jak na moje. + przyjęcie założenia, że on jest niewinny pozwoliło zlinczować PMSa a jak jakieś przekonanie działa to nie warto go zmieniać.
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 11:24:33 GMT 1
będąc w mieście zastanawiasz się, co źle wygląda? też o tym pomyślałem, ale podumałem i z drugiej strony: czy mafioza przyzna, że nie zrobił czegoś, bo źle by to wyglądało? takie przyznanie się do self consciousności kojarzy mi się miastowo, ja np. w mieście prędzej przyznam, że czegoś nie zrobiłem, bo się bałem, bo mnie zaczną okładać kijem *** ad Dembelum 1) brak typów na serio, odsyłam tu - mafiacorner.boards.net/post/126985/thread odpisał mi na to, że taka kreacja 2) teraz go sobie poczytałem i miał taką sekwencję, że po linczu napisał, że o, Puyol mafia, Puyol oczywiście zdech, i Dembele "hehehe jednak nie Puyol" - zastanawiam się, czy to mogło być oldschoolowe zagranie mafiozy pod town pointsy, że wiesz, zacznę podejrzewać typa, który zaraz padnie, bo po chuj bym to robił w mafii, hehe no dobra, ale teraz odpowiedzmy sobie na pytanie - czy mafiozo poruszający się w rozgrywce raczej dość luźno nie umiałby zasymulować jakiegoś typu?
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 11:26:16 GMT 1
też o tym pomyślałem, ale podumałem i z drugiej strony: czy mafioza przyzna, że nie zrobił czegoś, bo źle by to wyglądało? takie przyznanie się do self consciousności kojarzy mi się miastowo, ja np. w mieście prędzej przyznam, że czegoś nie zrobiłem, bo się bałem, bo mnie zaczną okładać kijem *** ad Dembelum 1) brak typów na serio, odsyłam tu - mafiacorner.boards.net/post/126985/thread odpisał mi na to, że taka kreacja 2) teraz go sobie poczytałem i miał taką sekwencję, że po linczu napisał, że o, Puyol mafia, Puyol oczywiście zdech, i Dembele "hehehe jednak nie Puyol" - zastanawiam się, czy to mogło być oldschoolowe zagranie mafiozy pod town pointsy, że wiesz, zacznę podejrzewać typa, który zaraz padnie, bo po chuj bym to robił w mafii, hehe no dobra, ale teraz odpowiedzmy sobie na pytanie - czy mafiozo poruszający się w rozgrywce raczej dość luźno nie umiałby zasymulować jakiegoś typu? w sumie to dość zabawne, bo właśnie przejrzałem posty moreno a tam: leciutka szpilka w dembele, atak we mnie (ale ja już uniewinniony) no i teraz przyklepanie varu gdzie som typy i ataki kurwa ten
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 11:30:16 GMT 1
no ten moreno jest taki płaczliwy trochę, a jednocześnie dziwnie opryskliwy w niektórych momentach, przynajmniej ja taki vibe mam rozumiem nieobecność, coś tam, coś tam, ale do zastanowienia się to jest
to że ktoś nie może grać, nie znaczy, że nie jest w mafii
no ale chciałbym se go poczytać jeszcze
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 11:32:45 GMT 1
No ale faktycznie brzydka. Jak czytałem tego posta, to sobie pomyślałem, że mafiozo by nie chciał napisać, że myśli o tym, co by źle wyglądało, bo to proszenie się o atak, a tak naprawdę coś takiego jest bardzo blisko NAI. Więc dla mnie trochę dziwne się do czegoś takiego przyczepić. NAI - bez znaczenia dla przynależności. no brzydka, ale kwestia jest tego typu, że Klimka trzeba przycisnąć i sprawdzać se reakcje, co nie jest taki typ gracza, który miastowo rośnie jak jest na nim presja, a kurczy się, jak jest w mafii a do tej pory było tych okazji do przetestowania jak na lekarstwo i fajnie, że się odwinął, i jest gituwa
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 6, 2024 11:33:18 GMT 1
Z Dembele jest taki dylemat czy umierający PMS próbowałby się do ostatniej chwili ratować Dembelem/Pepe czy się rozparować. Mógł liczyć, że go to uratuje? Chyba nie mógł.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 11:33:23 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 6, 2024 11:33:23 GMT 1
Bekę mam ze największa potrzebę gadania o mnie ma paczul z varem
Jeżeli to urażone serducha dwóch miastowych to będzie trzeba nad tym popracować
|
|