|
Post by Arsene Wenger on Jul 6, 2024 11:36:22 GMT 1
A takie emocjonalne manipulacje to mi się nie podobają z kolei.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 11:38:41 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 6, 2024 11:38:41 GMT 1
Ale var pyta co mam na vara
Uważam że wczoraj od rana kiedy drugi mafiozo PMS miał kłopoty , to var stał za tym, żeby oczywistych niewinnych nie kolorować na zielono. Wykonywał w tym kierunku działania które miały rozszerzać pole potencjalnych linczowanych aczkolwiek w taki sposób żebyście tego nie skminili. Krecia robota mafiozy
Chuja te próby dały, potem była jeszcze próba wrzucenia przed wspolmafioze jakiegoś glona którego nicku nie pamiętam
Jakbym grał to bym wszedł w niego i sprawdził ustosunkowywanie się do PMSa. Obstawiam zdolne lawirowanie, ale nie mam możliwości sprawdzić, leżę na leżaczku
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 11:39:55 GMT 1
Z Dembele jest taki dylemat czy umierający PMS próbowałby się do ostatniej chwili ratować Dembelem/Pepe czy się rozparować. Mógł liczyć, że go to uratuje? Chyba nie mógł. no imo z którymś z nich próbował się rozparować, od wczoraj to powtarzam, chłop ma takie skłonności
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 11:40:17 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 6, 2024 11:40:17 GMT 1
A ja wtedy mu mówię słuchaj, gruby oczywisty niewinny i koniec, teraz gruby nami dowodzi
To są takie właśnie mikro gierki, walka która odbywa się na waszych oczach ale na niższych warstwach rozgrywki
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 11:45:04 GMT 1
via mobile
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 11:45:04 GMT 1
dobre mięso Byrona o VARze, w sumie lepsze niż rzeczy, które VAR do tej pory napisał
e: żeby być ściśliejszym: VAR w ten sposób nikogo nie oskarżył, dawał uniewinniajki, ale nie pancze, teraz mi się to rzuciło przy szybkim ISO VARu
|
|
|
Post by Edgar Davids on Jul 6, 2024 11:49:11 GMT 1
Arkadiusz Klimek - raczej niewinnie, tym bardziej przy winie PMS Arsene Wenger - chuj wie, szara strefa, możliwa mafia Byron Moreno - daje miastowe wajby, ale może być jakimś tam plottwistem dembele - nie ufam chujkowi, moim zdaniem wygodna gra z poziomu mafii Edgar Davids - niewinny hehe Gruby na bramce - niewinny Judasz - niewinny paczul - niewinny będzie po tym co wyczyniał PMS Pepe Pan Dziobak - chuj go wie, jak będzie źle szło a nie zmieni postawy trzeba będzie sprawdzić Pierluigi - wolę nie zaczynać gównoburzy Piłka - niewinny Polska Myśl Szkoleniowa - wiadomo Ryszard Forbrich - no niewinnie wygląda var - biorąc pod uwagę wszystkich powyższych bardziej winny niż niewinny biorę pod uwagę poprawkę na ostatnią edycję, gdzie jeden winny w odpowiednim momencie podpiął się pod mój pociąg i dlatego był nie do zlinczowania, a drugi wlazł w rozgrywkę z opóźnieniem, dlatego trzeba być czujnym, ale taką mniej więcej mam na teraz mapę gierki. Wracam do testamentu jedynego kryształowego jakiego tutaj mamy (S Tier). A Tier: Pierluigi (pokochaj grę a nie siebie, na złość bym cię testował) Gruby na bramce Paweł Paczul (gość jak na blogosferę wchodzi) Piłka B Tier: Forbrich - etyka pracy i typy w pełni miastowe, praktycznie A Tier, rozdzielam bardziej dla organizacji własnej intuicji Wenger - lubi mnie to ja go lubię, proste. póki co najbardziej go lubię za chłód detektywa. Moreno - pewność siebie jak u cywila, temperamentem wymienili się wczoraj w pewnym momencie z Pierluigim, nie mogę już trochę słuchać o kawalerce (być może z zazdrości), dalej trochę skupiony na walce z miastowymi, ale ostatecznie ciągle wartościowe tipy dla miasta Klimek wczoraj bezczelnie się wylogował, ale dzisiaj już o wiele gładszy powrót, na spokojnie z jego niewinnością. dembele się kręci wszędzie i czuję że zaczyna gubić ostrość, smutno mi będzie jak będzie winny. Pepe śmieszek, zero przekonania. VARa dalej mi się ciężko czyta, nie wiem czy to dlatego że próbuje mnie mamić, czy dlatego że on ciągle próbuje zrozumieć jak się wkleić w rozgrywkę.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 6, 2024 11:54:50 GMT 1
murzyn ty możesz być jednak dobra morda co sądzisz o arsene venger, fryzjer i var? nie podoba sie dla mnie takie odpytywanie...
venger - zaczal postowac jak juz spal nie zastanawial sie nad nim murzin. czyta posty ale nie zostaja u niego w glowie var - po huj pytasz on 6 post ma? fryzjer - raczej na plus podoba sie dla mnie ze widzi oko w stosu siana u Judasz +nie boi sie konfrontacji +nie boi sie kontrowersyjan myśl szkoleniowa +tak dzwonil do mnie wczoraj 7 raza
zobacz Gruby twoja wymiana z Fryzjer on konsekwentnie wchodzi w interakcja i drazenie i sie nie wycofuje jak widzi smoke rozumiecie?
Nie podoba mi się to. "Nie podoba się dla mnie takie dopytywanie..." Dlaczego ci się nie podoba takie dopytywanie? Przeczytałem sobie iso Dembele. Musiałem wyjebać to zdanie ze względu na niezgodność z zakazem mety. Ale tak, jeśli chodzi o konkrety to około 6tej wczoraj, czyli tuż przed meczem napisał, że PMS neutralny dla niego i szukał kontr Kandydata, ale w sumie to żadnego konkretnego nie forsował. Wcześniej dawał dosyć treściwe ataki na Byrona, którego teraz kontynuuje. No i tak poza tym to dużo tam nie ma.
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 11:55:44 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 6, 2024 11:55:44 GMT 1
Klimek świetny glonowy tekścik o spalonym PMSie ale ze nie chciał na niego głosować bo źle by to wyglądało. Pewnie będzie niewinny, ale jeśli nie to specjalne wyróżnienie za ten tekścik
|
|
|
Post by Henry na emeryturce on Jul 6, 2024 11:55:45 GMT 1
Gratuluję dopadnięcia mafiozo!
Dziś nie mogę niestety dać gwarancji co do tych zawodników:
dembele, VAR, Piłka, Byron Moreno, Pierluigi
Jeśli chcecie gwarancji, możecie wybrać z tej grupy:
Edgar Davids, Gruby na bramce, Arsene Wenger
Powodzenia!
|
|
|
Rozgrywka
Jul 6, 2024 11:56:48 GMT 1
via mobile
Post by Byron Moreno on Jul 6, 2024 11:56:48 GMT 1
nie podoba sie dla mnie takie odpytywanie...
venger - zaczal postowac jak juz spal nie zastanawial sie nad nim murzin. czyta posty ale nie zostaja u niego w glowie var - po huj pytasz on 6 post ma? fryzjer - raczej na plus podoba sie dla mnie ze widzi oko w stosu siana u Judasz +nie boi sie konfrontacji +nie boi sie kontrowersyjan myśl szkoleniowa +tak dzwonil do mnie wczoraj 7 raza
zobacz Gruby twoja wymiana z Fryzjer on konsekwentnie wchodzi w interakcja i drazenie i sie nie wycofuje jak widzi smoke rozumiecie?
Nie podoba mi się to. "Nie podoba się dla mnie takie dopytywanie..." Dlaczego ci się nie podoba takie dopytywanie? Przeczytałem sobie iso Dembele. Trochę gra jak mafiozo w stylu ślizgowej edycji. Ale tak, jeśli chodzi o konkrety to około 6tej wczoraj, czyli tuż przed meczem napisał, że PMS neutralny dla niego i szukał kontr Kandydata, ale w sumie to żadnego konkretnego nie forsował. Wcześniej dawał dosyć treściwe ataki na Byrona, którego teraz kontynuuje. No i tak poza tym to dużo tam nie ma. Myślisz że te ataki były treściwe? Odbiłem raz dwa i przeprosił, a potem do mnie wrócił faktycznie
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 6, 2024 11:58:10 GMT 1
Weź popraw tak żeby było cytowanie z poprawionego przeze mnie posta, bo zapomniałem, że odniesienie się do poprzedniej edycji też narusza zakaz mety.
No tam nie dał jakichś mocnych argumentów, ale generalnie schemat był taki, że napisał wprost że ma cię za mafie i wypisał konkretnie co mu się nie podoba. Argumenty to były takie, że w ogóle mnie nie przekonało, ale wody nie lał więc konkretnie i jednoznacznie.
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 11:59:07 GMT 1
no na dembele można dać tyle że ciągle kryje się za tą kreacją ale ja nie lubię tych argumentów bo sam potem se chcę pograć kreacyjnie i chuj z tego wychodzi
w tym poście co wenger dałeś ten fragment "zobacz Gruby twoja wymiana z Fryzjer on konsekwentnie wchodzi w interakcja i drazenie i sie nie wycofuje jak widzi smoke rozumiecie?"
trochę jakby chciał pokazać ja mądry, wy głupi
ale merytorycznie miał rację, ja pamiętam że się z nim wtedy zgodziłem w tamtym momencie
ALE
to był moment kiedy ja na podstawie interakcji w tamtym momencie fryzjera oceniałem, on się wypowiadał z pozycji jakby już to wiedział i jak ja mogę tego nie widzieć
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 12:01:54 GMT 1
Postaram się dziś znaleźć czas na grę, ale będzie z tym ciężko. Wczoraj po moim odmeldowaniu się zaglądałem parę razy do tematu, łącznie może z 20 minut i PMSz wyglądał tragicznie, ale nie głosowałem na niego, bo źle by to wyglądało. Mając kogoś takiego mafia bankowo gdzieś z drugiego szeregu w niego weszła, widząc, że jest nie do odratowania. Tutaj brzydko wygląda kilkukrotne pisanie Forbricha na ostatnich stronach, jak to dał się przekonać do zmiany głosu. Prawdziwy człowiek, bez ukrytej agendy, da się go przekonać. Chyba dwóch graczy mnie mocno uniewinniało - Judasz i chyba Piłka? No to Piłka niewinna, bo jak kogoś wpychać przed PMSz-a, to mnie. Kto wczoraj lizał palec i wystawiał na wiatr? Nie czasem Paczulia? Ja też uniewinniałem Klimka!Ogólnie wydaje mi się, że gdzieś jest powszechne uniewinnienie źle. No bo jak całe Poe stanowi Dembele, Klimek, Byron to albo ten Baron faktycznie jest w mafii, albo coś jest nie tak. A mi się wydawało dość mocno że ten Byron w mafii nie jest. A jeszcze o Varze zapomniałem.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 12:02:09 GMT 1
go for points stance?
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 6, 2024 12:02:43 GMT 1
Nie, po prostu wszyscy o mnie zapomnieli
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 12:03:49 GMT 1
dziennikarz jest debilem albo udaje debila
i to jest wspaniała wiadomość
bo może się trafić uniewinnienie mechaniczne w trudniejszej grupie dzięki temu
wczoraj myslałem, że bestia jest żurnalistą
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 6, 2024 12:05:31 GMT 1
A ty jesteś niemiły, jeśli Dziennikarz nikogo nie udaje. Na zachodzie już wytknięto by ci brak empatii. Zresztą słusznie. I w sumie nie wiem kim jest bestia.
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 12:07:43 GMT 1
nie wiem dlaczego mówię na grubego per bestia
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 12:08:33 GMT 1
nie wiem dlaczego mówię na grubego per bestia Sum też ladny dawaj Lysy odkryłem karty twoja kolej
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 12:08:46 GMT 1
pan sędzia bardzo lakoniczny się wylosował
ale nie wiem czy to dobrze czy źle
|
|