|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 12:10:16 GMT 1
ja bym jebał forbricha
|
|
|
Post by Edgar Davids on Jul 6, 2024 12:10:33 GMT 1
gay
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 12:11:05 GMT 1
ale wiem że może być ciężko was przekonać
piłka liże mu rowa od drugiej wiadomości
natomiast uważam, że var nie powinien być w mafii z pmsem
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 6, 2024 12:11:10 GMT 1
no na dembele można dać tyle że ciągle kryje się za tą kreacją ale ja nie lubię tych argumentów bo sam potem se chcę pograć kreacyjnie i chuj z tego wychodzi w tym poście co wenger dałeś ten fragment "zobacz Gruby twoja wymiana z Fryzjer on konsekwentnie wchodzi w interakcja i drazenie i sie nie wycofuje jak widzi smoke rozumiecie?" trochę jakby chciał pokazać ja mądry, wy głupi ale merytorycznie miał rację, ja pamiętam że się z nim wtedy zgodziłem w tamtym momencie ALE to był moment kiedy ja na podstawie interakcji w tamtym momencie fryzjera oceniałem, on się wypowiadał z pozycji jakby już to wiedział i jak ja mogę tego nie widzieć Wydaje mi się, że to był moment kiedy Fryzjer już był dość powszechnie niewinny, to znaczy dla mnie wtedy był Fryzjer razem z Judaszem w takim mocnym top 2. Mafia zwłaszcza takie rzeczy widzi, że Fryzjer będzie uniewinniany.
|
|
|
Post by Paweł Paczul on Jul 6, 2024 12:11:13 GMT 1
No masz moja uwagę bo liczę na jakąś bójkę, ale musisz się bardziej postarać Dobra nie przepalam postów na rozmówki przy barze już ale wiem że może być ciężko was przekonać piłka liże mu rowa od drugiej wiadomości natomiast uważam, że var nie powinien być w mafii z pmsem wincyj
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 12:12:50 GMT 1
ale wiem że może być ciężko was przekonać piłka liże mu rowa od drugiej wiadomości natomiast uważam, że var nie powinien być w mafii z pmsem explain nigga
|
|
|
Post by Pierluigi on Jul 6, 2024 12:13:47 GMT 1
uspokój dupę paczul
mnie nie trzeba zachęcać do elaboratów
jadę na obiadek, potem skrobnę co myślę
no ale nie chcę vara, var mówię nie
i przemyślcie se to jak kto mi ufa
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 6, 2024 12:26:53 GMT 1
Kochani, przepraszam za swoją dotychczasową grę. Dalej może być jeszcze gorzej, ot taki to turniej.
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 6, 2024 12:27:15 GMT 1
Ufam dalej Dembelakowi, bo pokazał, że potrafi trafić.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 6, 2024 12:27:24 GMT 1
A wywalić proponuję Arkadiusza Klimka dzisiaj. Według mnie największa szansa na mafię spośród mało aktywnych. Dlaczego była większa szansa na mafię u Klimka niż u PMSa? @up To ufasz 10ciu graczom? Przecież Dembele w tego PMSa wjechał prawie ostatni.
|
|
|
Post by Ryszard Forbrich on Jul 6, 2024 12:27:35 GMT 1
ziomuś ale z podejściem 'trust me bro' nie dążysz do a) nielinczowania varu b) linczowania mnie może opowiedz twoją progresję na mój temat
e: to do Perluigiego *** to był moment kiedy ja na podstawie interakcji w tamtym momencie fryzjera oceniałem, on się wypowiadał z pozycji jakby już to wiedział i jak ja mogę tego nie widzieć który to był moment? to? murzyn ty możesz być jednak dobra morda co sądzisz o arsene venger, fryzjer i var? nie podoba sie dla mnie takie odpytywanie... venger - zaczal postowac jak juz spal nie zastanawial sie nad nim murzin. czyta posty ale nie zostaja u niego w glowie var - po huj pytasz on 6 post ma? fryzjer - raczej na plus podoba sie dla mnie ze widzi oko w stosu siana u Judasz +nie boi sie konfrontacji +nie boi sie kontrowersyjan myśl szkoleniowa +tak dzwonil do mnie wczoraj 7 raza zobacz Gruby twoja wymiana z Fryzjer on konsekwentnie wchodzi w interakcja i drazenie i sie nie wycofuje jak widzi smoke rozumiecie?
hmm, może, dość precyzyjne to jak na tamten etap rozgrywki
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 6, 2024 12:29:10 GMT 1
A wywalić proponuję Arkadiusza Klimka dzisiaj. Według mnie największa szansa na mafię spośród mało aktywnych. Dlaczego była większa szansa na mafię u Klimka niż u PMSa? @up To ufasz 10ciu graczom? Przecież Dembele w tego PMSa wjechał prawie ostatni. Nie wiedziałem co się święci w temacie, w mojej głowie wczorajszy lincz mógł być na styku. Gdyby nie Dembele to bym nie zagłosował jak zagłosowałem, tego jestem pewien.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 6, 2024 12:30:56 GMT 1
Tbh z dwójki Pepe, Dembele, Dembele będzie prędzej tym, z którym PMS się rozparowywał. Zdecydowanie.
Jak czytam Vara, to jest treściwy. A w porównaniu do Dembele niebo a ziemia. Tak naprawdę mam wrażenie, że na Vara macie tylko tyle, że z tym Klimkiem/PMSem źle się ustawił a jakby to wyciąć to cała gra miejska.
Wyrzućmy Dembele.
|
|
|
Post by Edgar Davids on Jul 6, 2024 12:32:49 GMT 1
przekonałeś mnie
|
|
|
Post by Pepe Pan Dziobak on Jul 6, 2024 12:33:46 GMT 1
Dembele, to nic osobistego.
Sajonara.
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 6, 2024 12:35:41 GMT 1
No i Var miał kilka takich momentów, że walczył o coś. Np. jak się szarpał, że Gruby za szybko uniewinnienie dostaje od Judasza i Byrona. Ja w tym czasie myślałem podobnie bardzo.
A o co w tej edycji walczył Dembele?
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 12:48:02 GMT 1
a ja bym jeszcze zarzucił taki temat pod przemyślenie Edgar w mafii chłop zaliczył bardzo awkward wejście w rozgrywkę, kupił mnie potem luzem no ale to jest imo high levelowo gra, z którą nie ma prawa dociągnąć do meczówki no i teraz tak, jest uniewinniany też za podejście do PMS, ale tak naprawdę, czy powinien? jak spojrzycie sobie w jego posty i głosy, o ile czegoś nie pominąłem, to 5:05 pierwsza wspominka o PMS, 5:11 głos - to wszystko w momencie jak wisiały już na PMSie 3 głosy, pierluigiego, judasza i paczula imo mafia miała perspektywę na zbierające się burzowe chmury nad PMSem i to jest w sumie idealny moment na podczepkę widziałem że tam fryzjer go za to uniewinniał: Takie bezpieczne i nijakie opinie, imo myślami jesteś gdzie indziej. Moja teoria to że gadasz sobie z kolegami z Mafii a do nas mówisz jak ich spokesman. Nie przyjmę uzasadnienia że to przez brak czasu, bo to wychodzi w postach w inny sposób, imo można wyczuć korelację między ilością czasu a stylem gry. Wybacz PMS, chyba winny jesteś dla mnie. no ale czy to jest serio takie mięso że chłop lock town? imo przekombinowane, tam były dużo prostsze rzeczy które u pmsa dało się wyłapać do tego ta progresja była bardzo szybka, bo widzicie, że pierwsza wspominka 5:05, o 5:07 pisze, że "dopiero patrzy na niego", a 5:11 już wysyła głos xd no bardzo szybka ta analiza jak na tak głębokie wnioski zapraszam do dyskusji
|
|
|
Post by Gruby na bramce on Jul 6, 2024 12:48:58 GMT 1
przy czym uważam chyba że w mafii jest albo edgar, albo dembele
popatrzcie sobie jak on łatwo go teraz pod pociąg wrzuca, gdzie wczoraj pisał że ma dla dembele soft spota bo mu ułatwił wejście w rozgrywkę
|
|
|
Post by Arsene Wenger on Jul 6, 2024 12:53:20 GMT 1
No mnie też to tknęło, żeby zapytać o progresję tam.
|
|
|
Post by Arkadiusz Klimek on Jul 6, 2024 12:53:21 GMT 1
Ale var pyta co mam na vara Uważam że wczoraj od rana kiedy drugi mafiozo PMS miał kłopoty , to var stał za tym, żeby oczywistych niewinnych nie kolorować na zielono. Wykonywał w tym kierunku działania które miały rozszerzać pole potencjalnych linczowanych aczkolwiek w taki sposób żebyście tego nie skminili. Krecia robota mafiozy Chuja te próby dały, potem była jeszcze próba wrzucenia przed wspolmafioze jakiegoś glona którego nicku nie pamiętam Jakbym grał to bym wszedł w niego i sprawdził ustosunkowywanie się do PMSa. Obstawiam zdolne lawirowanie, ale nie mam możliwości sprawdzić, leżę na leżaczku Nie wiem, czy to prawda, ale super post.
|
|